Pregled po CROSBI profilu: Mihael Janječić (CROSBI Profil: 40731, MBZ: 395286)
-
1.Kiš, Goran; Kos, Ivica; Vnučec, Ivan; Bendelja Ljoljić, Darija; Pećina, Mateja; Bedeković, Dalibor; Janječić, MihaelThe carbon footprint of meat and dairy products // Book of the 49th Food Quality and Safety Conference / Piechowiczová, Markéta ; Saláková, Alena ; Jůzl, Miroslav (ur.).
Brno: Mendel University in Brno, 2023. str. 94-103 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Janječić, Zlatko; Balenović, Mirta; Amšel Zelenika, Tajana; Gazić, Ksenija; Županić, Damir; Kiš, Goran; Janječić, Mihael; Kaić, Ana; Stamičar, Matija; Bedeković, DaliborUtjecaj hranidbe lišćem industrijske konoplje na proizvodne pokazatelje tovnih pilića // Zbornik sažetaka 28. međunarodnog savjetovanja Krmiva 2023 / Antunović, Zvonko ; Janječić, Zlatko (ur.).
Zagreb: Krmiva d.o.o. Zagreb, 2023. str. 81-82 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Kis, Goran; Janjecic, Mihael; Bedekovic, Dalibor; Janjecic, Zlatko; Pintar, JasnaGreenhouse gas emissions from the Croatian poultry production over the last decade (2010 through 2020) // Book of abstracts / C. Garcés Narro ; J. A. Játiva ; G. Sayegh (ur.).
Cordoba: Spanish Branch of the World’s Poultry Science Association, 2022. str. 142-142 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Janječić, Mihael; Kis, Goran; Janjecic, Zlatko; Bedekovic, DaliborEstimation of greenhouse gas emissions from poultry production in the Republic of Croatia from 1990 to 2020 // Book of Abstracts of the 26th World’s Poultry Congres / Tixier-Boichard, Michèle ; Duclos, Michel (ur.).
Pariz: French Branch of the World’s Poultry Science Association, 2022. str. 25-25 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Kiš, Goran; Janječić, Mihael; Bedeković, Dalibor; Janječić, Zlatko; Pintar, JasnaEmisije stakleničkih plinova iz peradarske proizvodnje u Republici Hrvatskoj od 2010. do 2020. godine // Zbornik XIV. simpozij "Peradarski dani 2022." / Balenović, Mirta (ur.).
Zagreb: Hrvatski veterinarski institut, Centar za peradarstvo, 2022. str. 169-173 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)