Pregled po CROSBI profilu: Ivana Ljevaković-Musladin (CROSBI Profil: 37287, MBZ: 400625, OBAD: -346861)
-
1.Ljevaković-Musladin, IvanaMass tourism – a challenge to food safety // Book of Abstracts 6th IMEKO FOODS 2022 Food on Global Market
Dubrovnik, Hrvatska: IMEKO, EUROLAB, Croatian Metrology Society & METROFOOD, 2022. str. 19-19 (pozvano predavanje, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
2.Ljevaković-Musladin, Ivana; Kozačinski, LidijaStaphylococcus aureus and its enterotoxins in domestic cheese // Arhiv za higijenu rada i toksikologiju Suplement Vol. 73
Zagreb: Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada, 2022. str. 20-20 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
3.Ljevaković-Musladin, IvanaUncertainty from Sampling in Food Microbiology // IMEKO TC11 & TC24 Conference Proceedings 2022
Dubrovnik, Hrvatska: IMEKO, EUROLAB & Croatian Metrology Society, 2022. str. 111-115 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Ljevaković-Musladin, IvanaKontrola kvalitete uzorkovanja hrane za mikrobiološku analizu // Zbornik radova 9. savjetovanja: Iskustva laboratorija u primjeni HRN EN ISO/IEC 17025
Zagreb: European Centre for Laboratory Excellence, 2022. str. 1-9 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
5.Ljevaković-Musladin, IvanaKako maksimalno iskoristiti unutrašnje mjere za osiguravanje valjanosti rezultata ispitivanja // Zbornik radova 9. savjetovanja: Iskustva laboratorija u primjeni HRN EN ISO/IEC 17025
Zagreb: European Centre for Laboratory Excellence, 2022. str. 1-7 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
6.Ljevaković-Musladin, IvanaUtvrđivanje enterotoksogenoga potencijala sojeva bakterije Staphylococcus aureus iz svježega sira, 2022., doktorska disertacija, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
7.Ljevaković-Musladin, Ivana; Vodnica-Martucci, Marina; Krilanović, Marija; Kozačinski, LidijaOccurrence, enterotoxin production and antimicrobic susceptibility of Staphylococcus aureus isolates from domestic cheeses in the Dubrovnik area // Veterinarska stanica, 53 (2022), 2; 141-153 doi:10.46419/vs.53.2.3 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Ljevaković-Musladin, IvanaTočnost i preciznost ispitivanja kao zahtjev za osposobljenosti analitičara // Zbornik radova 8. bienalnog savjetovanja Iskustva laboratorija u primjeni HRN EN ISO/IEC 17025
Zagreb: Hrvatsko mjeriteljsko društvo, 2021. (predavanje, podatak o recenziji nije dostupan, pp prezentacija, stručni) -
9.Ljevaković-Musladin, IvanaMeasurement Uncertainty According to ISO 19036:2019 // Proceedings of the 17th IMEKO TC 10 and EUROLAB Virtual Conference: “Global Trends in Testing, Diagnostics & Inspection for 2030” / Viharos, Zsolt J. ; Ciani, L. ; Bilski, P ; Jakovcic, M. (ur.).
Hrvatska; online: Croatian Metrology Society, IMEKO TC 10 & Eurolab aisbl, 2020. str. 302-308 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
10.Ljevaković-Musladin, IvanaAntimikrobna rezistencija kod životinja i ljudi // Vjesnik - Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko- neretvanske županije, Godina XVIII. (2019), 51; 26-30 (domaća recenzija, članak, stručni)
-
11.Ljevaković-Musladin, Ivana; Lakić, Mato; Kozačinski, LidijaMicrobiological Quality Assessment of Ready-to-eat Vegetables in Dubrovnik-Neretva County, Croatia // Universal Journal of Agricultural Research, 7 (2019), 1; 1-6 doi:10.13189/ujar.2019.070101 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Jadrušić Marija; Grilec, Dolores; Ljevaković- Musladin, Ivana; Matijašević, Irena; Lakić, MatoMicrobiological assessment of ice from ice making machines in Dubrovnik area // Arhiv za higijenu rada i toksikologiju
Zagreb: Institute for Medical Research and Occupational Health, Zagreb, 2018. str. 42-42 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Ljevaković-Musladin, IvanaProcjena mikrobiološke kvalitete "Ready-to-eat" salata // Vjesnik - Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko- neretvanske županije, Godina XVII. (2018), 49; 10-12 (članak, ostalo)
-
14.Ljevaković-Musladin, Ivana; Lakić, MatoTourism and food safety from perspective of the city of Dubrovnik: a five-year field study // Arhiv za higijenu rada i toksikologiju
Zagreb: Institute for Medical Research and Occupational Health, Zagreb, 2018. str. 34-34 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Ljevaković-Musladin, IvanaVerifikacija metoda u mikrobiologiji hrane - iskustva akreditiranog laboratorija // "Iskustva laboratorija u primjeni HRN EN ISO/IEC 17025"
Zagreb: Hrvatsko mjeriteljsko društvo, 2018. str. 1-6 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
16.Ljevaković-Musladin, IvanaProcjena mjerne nesigurnosti u mikrobiologiji hrane // "Iskustva laboratorija u primjeni HRN EN ISO/IEC 17025"
Zagreb: Hrvatsko mjeriteljsko društvo, 2018. str. 1-7 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
17.Ljevaković-Musladin, Ivana; Lakić, MatoMicrobiological Assessment of „ready-to-eat“ Vegetables in Dubrovnik-Neretva County // Arhiv za higijenu rada i toksikologiju
Zagreb: Institute for Medical Research and Occupational Health Zagreb, 2017. str. 26-26 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Ljevaković-Musladin, IvanaSigurnost hrane u RH // Vjesnik - Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko- neretvanske županije, Godina XV. (2016), 46; 3-6 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
19.Alagić, Davor; Smajlović, Muhamed; Članjak, Enida; Čaklovica, Kenan; Smajlović, Arnel; Maksimović, Zinka; Rifatbegović, Maid; Tanković, Sanin; Veljović, Elma; Ljevaković- Musladin, IvanaUčestalost onečišćenja mesa brojlera s bakterijama roda Campylobacter // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XVIII (2016), 4; 335-341 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
20.Ljevaković-Musladin, Ivana; Lakić, Mato; Levak, StefaniFood Handlers' Hand Hygiene in Dubrovnik Area between 2011 and 2015 // 6th Croatian Congress of Microbiology with International Participation, Book of Abstracts, June 15-18, 2016, Sveti Martin na Muri, Croatia / Antolović, Roberto (ur.).
Zagreb: Croatian Microbiological Society, 2016. str. 86-86 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Ljevaković-Musladin, Ivana; Lakić, Mato; Levak, StefaniMicrobiological Quality of Food in Dubrovnik- Neretva County between 2011 and 2015 // 6th Croatian Congress of Microbiology with International Participation, Book of Abstracts, June 15-18, 2016, Sveti Martin na Muri, Croatia / Antolović, Roberto (ur.).
Zagreb: Croatian Microbiological Society, 2016. str. 42-42 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Ljevaković-Musladin, Ivana; Lakić, Mato; Levak, Stefani; Kozačinski, LidijaMicrobiological quality of domestic cheese in Dubrovnik Croatia region // Zbornik prednášok a posterov. Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinnýh komodít / Maĺa, P. (ur.).
Košice: University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Košice Department of Food Hygiene and Technology, 2016. str. 228-233 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
23.Šarac, Katica; Ljevaković-Musladin, IvanaHistaminsko trovanje plavom ribom // Vjesnik Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, Godina XIV. (2015), 40; 26-28 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
24.Ljevaković-Musladin, Ivana; Lakić, MatoSigurno rukovanje hranom // Vjesnik Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, Godina XIV. (2015), 41; 13-15 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, ostalo)
-
25.Ljevaković-Musladin, Ivana; Lakić, Mato; Džono Boban, AnkicaMikrobiološka ispravnost domaćih sireva s dubrovačkih tržnica // 3. hrvatski kongres preventivne medicine i unapređenja zdravlja:"Hrana i prehrana"
Zagreb: Hrvatski časopis za javno zdravstvo, 2014. str. 1-1 (predavanje, sažetak, znanstveni)