Pregled po CROSBI profilu: Ana Kokeza (CROSBI Profil: 33408, MBZ: 354854)
-
1.Generalić Mekinić, Ivana; Skračić, Živko.; Kokeza, Ana.; Soldo, Barbara.; Ljubenkov, Ivica.; Banović, Mara.; Šimat, Vida.; Skroza, Danijela.Effect of Enzyme-Assisted Vinification on Wine Phenolics, Colour Components, and Antioxidant Capacity // Polish journal of food and nutrition sciences, 70 (2020), 2; 113-123 doi:10.31883/pjfns/115461 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Bilušić, Tea; Blažević, Ivica; Dropulić, Ana Marija; Markić, Joško; Bratanić, Andre; Kokeza, AnaGastrointestinal stability of carotenoids from raw and freeze-dried vegetables // Italian journal of food sciences, 31 (2019), 1; 172-183 doi:10.14674/IJFS-1222 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Generalić Mekinić, Ivana; Skračić, Živko; Kokeza, Ana; Soldo, Barbara; Ljubenkov, Ivica; Banović, Mara; Skroza, DanijelaEffect of winemaking on phenolic profile, colour components and antioxidants in Crljenak kaštelanski (sin. Zinfandel, Primitivo, Tribidrag) wine // Journal of food science and technology, 56 (2019), 4; 1841-1853 doi:10.1007/s13197-019-03638-4 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Skroza, Danijela; Skračić, Živko; Generalić Mekinić, Ivana; Kokeza, Ana; Ivandić, Luka; Šutalo, Martina; Soldo, Barbara; Ljubenkov, Ivica; Banović, MaraThe evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines // With Food to Health: 10th International Scientific and Professional Conference: Proceedings = Hranom do zdravlja: 10. međunarodni znanstveno-stručni skup: zbornik radova / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2018. str. 186-194 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Skroza, Danijela; Skračić, Živko; Generalić Mekinić, Ivana; Kokeza, Ana; Ivandić, Luka; Šutalo, Martina; Soldo, Barbara; Ljubenkov, Ivica; Banović, MaraThe evaluation of colour components during the vinification of Babica and Crljenak kaštelanski // Book of Abstracts of 10th International Scientific and Professional Conference "With Food to Health" / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek: Studio HS internet d.o.o., Osijek, Hrvatska, 2017. str. 122-122 (poster, domaća recenzija, sažetak, ostalo) -
6.Ivandić, LukaUtjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split
-
7.Jerković, Igor; Roje, Marin; Tuberoso, Carlo Ignazio Giovanni; Marijanović, Zvonimir; Kasum, Ana; Obradović, MarinaBioorganic Research of Galactites tomentosa Moench. Honey Extracts: Enantiomeric Purity of Chiral Marker 3- Phenyllactic Acid // Chirality, 26 (2014), 8; 405-410 doi:10.1002/chir.22340 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Kasum, AnaKarakterizacija mednoga proizvoda “abbamele” i sastav isparljivih spojeva tipičnih uniflornih medova Sardinije, 2011., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Jerković, Igor; Tuberoso, Carlo I.G.; Kasum, Ana; Marijanović, ZvonimirVolatile Compounds of Asphodelus microcarpus Salzm. Et Viv. Honey Determined by HS-SPME and USE Followed by GC/MS // Chemistry & biodiversity, 8 (2011), 4; 587-598 doi:10.1002/cbdv.201000205 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Jerković, Igor; Kasum, Ana; Marijanović, Zvonimir; Tuberoso, Carlo I.G.Contribution to the characterization of honey-based Sardinian product abbamele: volatile aroma composition, honey marker compounds and antioxidant activity // Food chemistry, 124 (2011), 1; 401-410 doi:10.1016/j.foodchem.2010.06.047 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Jerković, Igor; Kasum, Ana; Marijanović, Zvonimir; Tuberoso, Carlo Ignazio Giovanni;Traditional honey food product abbamele - chemical characterisation and antioxidant activities // Bridges in Life Sciences, 5th Annual Scientific Meeting, Regional Cooperation for Health, Science and Technology
Lviv, Ukrajina, 2010. str. 134-134 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
12.Marijanović, Zvonimir; Jerković, Igor; Tuberoso, Carlo Ignazio Giovanni; Kasum, AnaScreening of volatile markers of Asphodel honey by GC-MS // 7th International Symposium on Chromatography of Natural Products joined with 6th International Symposium of the International Society for the Development of Natural Products
Lublin, Poljska, 2010. str. 144-144 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Jerković, Igor; Tuberoso, Carlo I. G.; Marijanović, Zvonimir; Jelić, Marko; Kasum, AnaHeadspace, volatile and semi-volatile patterns of Paliurus spina-christi unifloral honey as markers of botanical origin // Food chemistry, 112 (2009), 1; 239-245 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Jerković, Igor; Marijanović, Zvonimir; Caktaš, Filipa; Kasum, AnaKarakterizacija monoflornog meda drače - profil hlapljivih spojeva i teških metala // XII. Ružičkini dani, Znanost i nove tehnologije u razvoju gospodarstva
Vukovar, Hrvatska, 2008. str. 117-117 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Kasum, AnaProfil hlapljivih spojeva monoflornog meda drače (Paliurus spina-christi), 2007., diplomski rad, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split