Pronađeno 86 radova, za izraz:
"PROJEKT: (Utjecaj prehrambenih vlakana na bioraspoloživost polifenola istraživanjem adsorpcije i simuliranih probavnih procesa, in vitro (BIO-POLIFENOL) (HRZZ-IP-2016-06-6777))"
DODAJ/IZMIJENI OPERATORE PRETRAŽIVANJA
Prikaz po CROSBI kategorijama
-
1.Matić, Petra; Ukić, Šime; Jakobek, LidijaThe study of adsorption kinetics of flavan-3-ols, dihydrochalcones and anthocyanins onto barley β-glucan // Croatica chemica acta, 95 (2022), 1; 7-13 doi:10.5562/cca3900 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Jakobek, Lidija; Strelec, Ivica; Kenjerić, Daniela; Šoher, Lidija; Tomac, Ivana; Matić, PetraSimulated Gastric and Intestinal Fluid Electrolyte Solutions as an Environment for the Adsorption of Apple Polyphenols onto β-Glucan // Molecules, 27 (2022), 19; 6683, 14 doi:10.3390/molecules27196683 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Jakobek, Lidija; Ištuk, Jozo; Tomac, Ivana; Matić, Petraβ-Glucan and Aronia (Aronia melanocarpa) Phenolics: interactions During In Vitro Simulated Gastrointestinal Digestion and Adsorption // Polish journal of food and nutrition sciences, 72 (2022), 4; 371-380 doi:10.31883/pjfns/155281 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Nedić Tiban, Nela; Šimović, Mirela; Polović, Martina; Šarić, Antonija; Tomac, Ivana; Matić, Petra; Jakobek, LidijaThe Effect of High Voltage Electrical Discharge on the Physicochemical Properties and the Microbiological Safety of Rose Hip Nectars // Foods, 11 (2022), 5; 651, 15 doi:10.3390/foods11050651 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Jakobek, Lidija; Ištuk, Jozo; Matić, Petra; Skendrović Babojelić, Martina;Interactions of Polyphenols from Traditional Apple Varieties ’Bobovac ’, ’Ljepocvjetka ’ and ’Crvenka ’ with b-Glucan during in Vitro Simulated Digestion // Food chemistry, 363 (2021), 130283, 12 doi:10.1016/j.foodchem.2021.130283 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Jakobek, Lidija; Matić, Petra; Ištuk, Jozo; Barron, AndrewStudy of Interactions Between Individual Phenolics of Aronia with Barley b-Glucan // Polish journal of food and nutrition sciences, 71 (2021), 2; 187-196 doi:10.31883/pjfns/136051 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Matić, Petra; Jakobek, LidijaSpectrophotometric Folin-Ciocalteu and Aluminum chloride method validation for determination of phenolic acid, flavan-3-ol, flavonol and anthocyanin content // Croatian journal of food science and technology, 13 (2021), 2; 176-183 doi:10.17508/CJFST.2021.13.2.06 (recenziran, članak, znanstveni)
-
8.Matić, Petra; Ukić, Šime; Jakobek, LidijaInteractions of phenolic acids and β-glucan: Studies of adsorption isotherms and thermodynamics // Chemical and biochemical engineering quarterly, 35 (2021), 2; 177-187 doi:10.15255/CABEQ.2020.1902 (recenziran, članak, znanstveni)
-
9.Ištuk, Jozo; Jakobek LidijaDetermination of polyphenol bioaccessibility by in vitro gastrointestinal digestion of apple peel // Hrana u zdravlju i bolesti, 10 (2021), 2; 45-52 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Jakobek, LidijaPapirna i kartonska ambalaža // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 23 (2021), 2; 104-106 (domaća recenzija, pregledni rad, stručni)
-
11.Jakobek, Lidija; Ištuk, Jozo; Buljeta, Ivana; Voća, Sandra; Šic Žlabur Jana; Skendrović Babojelić, MartinaTraditional, Indigenous Apple Varieties, a Fruit with Potential for Beneficial Effects: Their Quality Traits and Bioactive Polyphenol Contents // Foods, 9 (2020), 1; 52, 20 doi:10.3390/foods9010052 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Jakobek, LidijaInteligentna ambalaža za pakiranje mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 22 (2020), 4; 283-287 doi:10.31727/m.22.4.2 (domaća recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
13.Jakobek, Lidija; Buljeta, Ivana; Ištuk, Jozo; Barron, AndrewPolyphenols of Traditional Apple Varieties in Interaction with Barley β-Glucan: A Study of the Adsorption Process // Foods, 9 (2020), 9; 1278, 14 doi:10.3390/foods9091278 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Jakobek, Lidija; Ištuk, Jozo; Buljeta, Ivana; Voća, Sandra; Šic Žlabur, Jana; Lesičar, Jasmin; Skendrović Babojelić, Martina;Polyphenol content, profile and distribution in old, traditional apple varieties // Croatian Journal of Food Science and Technology, 12 (2020), 1; 110-117 doi:10.17508/CJFST.2020.12.1.14 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
15.Jakobek, LidijaNovi trendovi u pakiranju mesa – biopolimeri s inkorporiranim polifenolnim spojevima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 22 (2020), 1; 75-81 doi:10.31727/m.22.1.1 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
16.Jakobek, Lidija; Matić, Petra; Kraljević, Šima; Ukić, Šime; Benšić, Mirta; Barron, Andrew R.Adsorption between quercetin derivatives and β-glucan studied with a novel approach to modeling adsorption isotherms // Applied Sciences-Basel, 10 (2020), 5; 1637, 16 doi:10.3390/app10051637 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Ištuk, Jozo; Šubarić , Drago; Jakobek , LidijaMethodology for determination of polyphenol bioaccessibility // Croatian journal of food science and technology, 12 (2020), 2; 268-279 doi:10.17508/CJFST.2020.12.2.16 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
18.Jakobek, Lidija; Matić, PetraNon-covalent dietary fiber - polyphenol interactions and their influence on polyphenol bioaccessibility // Trends in food science & technology, 83 (2019), 235-247 doi:.org/10.1016/j.tifs.2018.11.024 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
19.Jakobek, LidijaFood packaging materials with polyphenols as active compounds // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 5; 469-474 doi:10.31727/m.21.5.3 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Matić, Petra; Jakobek Lidija; Ukić, ŠimeAn equilibrium and kinetic study of phenolic acids adsorption onto β-glucan // Croatian journal of food science and technology, 10 (2018), 1; 73-80 doi:10.17508/CJFST.2018.10.1.13 (recenziran, članak, znanstveni)
-
21.Barron, Andrew; Benšić, Mirta; Sabo, KristianA Note on Weighted Least Square Distribution Fitting and Full Standardization of the Empirical Distribution Function // Test, 27 (2018), 4; 946-967 doi:10.1007/s11749-018-0578-2 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Matić, Petra; Sabljić, Marija; Jakobek, LidijaValidation of spectrophotometric methods for the determination of total polyphenol and total flavonoid content // Journal of AOAC International, 100 (2017), 6; 1795-1803 doi:10.5740/jaoacint.17-0066 (recenziran, članak, znanstveni)
-
23.Jakobek, Lidija; Matić, Petra; Krešić, Vedrana; Barron, AndrewAdsorption of apple polyphenols onto beta-glucan // Czech journal of food sciences, 35 (2017), 6; 476-482 doi:10.17221/75/2017-CJFS (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
1.Jakobek, LidijaPotrošači i polimerna ambalaža // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 5 (2020), 340-343 (domaća recenzija, članak, stručni)
-
1.Ištuk, Jozo; Jakobek, Lidija; Strelec, IvicaInhibition of α-glucosidase by polyphenols present in traditional apples varieties // Proceedings of the 18 Ružička days Today Science - Tomorrow Industry / Jukić, Ante ; Ocelić Bulatović, Vesna ; Kučić Grgić, Dajana ; (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strosssmayera u Osijeku, 2021. str. 94-103 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Ištuk, Jozo; Jakobek, Lidija; Strelec IvicaInhibition of α-glucosidase by polyphenols present in traditional apples varieties // 18th Ružička Days 2020 "TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY" – Proceedings / Jukić, Ante ; Ocelić, Bulatović, Vesna ; Kučić, Grgić, Dajana (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strosssmayera u Osijeku, 2021. str. 94-103 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Matić, Petra; Jakobek, LidijaAdsorption of individual polyphenol groups from apples onto β-glucan // Book of proceedings XIII Conference of chemists, technologists and environmentalists of Republic of Srpska / Malinović, Borislav (ur.).
Banja Luka: University in Banjaluka, Faculty of Technology, 2020. str. 89-100 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Matić, Petra; Jakobek, LidijaAdsorption of dihydrochalcones onto β-glucan // Proceedings of International conference 17 th Ružička days "Today science-tomorrow industry" / Tomas, Srećko ; Ačkar, Đurđica (ur.).
Osijek : Zagreb: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2018. str. 72-81 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
1.Ištuk, Jozo; Jakobek, LidijaDetermination of polyphenols bioaccessibility by in vitro gastrointestinal digestion of apple peel // Book of abstract of the 13th International Scientific and Professional Conference With Food to Health / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 117-117 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Tomac, Ivana; Matić, Petra; Ištuk, Jozo; Jakobek, LidijaZeta potential of some hydroxycinnamic acids // Book of Abstract 1 st Greenering International Conference / Ludovic, Gremaud ; Brito, Paulo (ur.).
Costa da Caparica, 2021. str. 80-80 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Matić, Petra; Jakobek, LidijaChemical structure of phenolic acids during the adsorption process onto β-glucan // Book of abstract of 1st Greenering International Conference / Ludovic, Gremaud ; Brito, Paulo (ur.).
Costa da Caparica, 2021. str. 79-79 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Ištuk, Jozo; Matić, Petra; Tomac, Ivana; Strelec, Ivica; Jakobek, Lidija;Inhibition of α-amylase by polyphenols present in the peel of traditional, indigenous apple varieties // Book of abstract of 56th Croatian and 16th International Symposium on Agriculture / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 295-295 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Skendrović Babojelić, Martina; Fruk, Goran; Vrtodušić, Rea; Antolković, Ana-Marija; Šarkanj, Bojan; Kovač, Tihomir; Gotal, Ana-Marija; Jakobek, Lidija; Lončarić, AnteUtjecaj klimatskih promjena na uzgoj voćaka i kakvoću plodova voća // Book of abstracts of 1st international conference: Food & Climate Change / Šamec, Dunja ; Šarkanj, Bojan ; Ines, Sviličić Petrić (ur.).
Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2021. str. 42-42 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Jakobek, Lidija; Matić, Petra; Buljeta, Ivana; Ištuk, JozoAdsorption isotherms for stuying interactions between flavonols and anthocyanins from aronia and β-glucan // Book of abstract 18. Ružička days "Today science- Tomorrow industry" / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strosssmayera u Osijeku, 2020. str. 102-102 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Ištuk, Jozo; Jakobek, Lidija; Strelec, IvicaInhibition of alfa-glucosidase by polyphenols present in traditional, indigenous apple varieties // Book of abstracts 18th Ružička days “Today Science- Tomorrow Industry" / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. str. 100-100 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Ištuk, Jozo; Jakobek, Lidija; Strelec, IvicaExtraction and separation of polyphenol classes in chokeberry and elderberry fruit // Book of abstract of 18 Ružička days, Today Science - Tomorrow inddustry / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strosssmayera u Osijeku, 2020. str. 33-33 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Matić, Petra; Jakobek, LidijaAdsorption of individual polyphenol groups from apples onto β-glucan // The book of abstract XIII Conference of chemists, technologists and environmentalists of Republic of Srpska / Malinović, Borislav (ur.).
Banja Luka: University in Banjaluka, Faculty of Technology, 2020. str. 42-42 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Tomac, Ivana; Ištuk, Jozo; Matić, Petra; Ivanković, Ana; Jelić, Josipa; Jakobek, LidijaElectrokinetic potential of some hydroxybenzoic acids and hydroxybenzoic acids-β-glucan models // Book of abstract 18. Ružička days "Today science- Tomorrow industry" / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strosssmayera u Osijeku, 2020. str. 119-119 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Jakobek, Lidija; Matić, Petra; Buljeta, Ivana; Ištuk, JozoThe study of interactions between polyphenols from traditional apple varieties and β-glucan // Book of abstract 18. Ružička days "Today science- Tomorrow industry" / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strosssmayera u Osijeku, 2020. str. 103-103 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Matić, Petra; Jakobek, LidijaThermodynamics of anthocyanins adsorption onto β- glucan // Book of abstract 18. Ružička days "Today science- tomorrow industry" / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strosssmayera u Osijeku, 2020. str. 109-109 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Buljeta, Ivana; Ištuk, Jozo; Tomac, Ivana; Jakobek, LidijaAdsorption of gallic acid onto barley β-glucan // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat ; (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 117-117 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Jakobek, Lidija; Barron, AndrewInteractions between polyphenols from apples and b- glucan by studying the adsorption process // Book of abstracts of 13th world congress on polyphenols applications / Schieber, Andreas (ur.).
Valletta, 2019. str. 91-91 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Jakobek, Lidija; Barron, AndrewInteractions between b-glucan from cereals and polyphenols // Book of abstract of 10th International Congress "Flour-bread 19" 12th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-kruh 19" / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019. str. 90-90 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
16.Barron, Andrew; Benšić, Mirta; Buljeta, Ivana; Jakobek, LidijaA statistically accurate algorithm for fitting adsorption isotherms with application to the interaction between polyphenols and b-glucan // Book of abstracts of 13th world congress on polyphenols applications / Schieber, Andreas ; (ur.).
Valletta, 2019. str. 69-69 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
17.Ištuk, Jozo; Buljeta, Ivana; Tomac, Ivana; Jakobek, LidijaCharacterization of anthocyanins in chokeberry and elderberry by using RP-HPLC method // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnom znanstveno- stručnom skupu HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 126-126 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Ištuk, Jozo; Jakobek, LidijaBeta- glucan from barley as an adsorbent of quercetin derivatives // Book of abstract of 10th International Congress "Flour-bread 19" 12th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-kruh 19" / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019. str. 92-92 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Matić, Petra; Jakobek, Lidija;Adsorption of phenolic acids onto b-glucan // Book of Abstracts of 12th World Congress on Polyphenols Applications
Bon, 2018. str. 122-122 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
20.Matić, Petra; Jakobek, LidijaAdsorption of dihydrochalcones onto β-glucan // Book of abstract 17th Ružička days "Today science-tomorrow industry"
Osijek, 2018. str. 84-84 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Jakobek, Lidija; Matić, Petra; Barron, R. Andrew;The application of adsorption isotherms with proper fitting to interpret polyphenol bioaccessibility in vitro // The book of abstracts of Euro-Global Conference on Food Science, Agronomy and Technology
Rim: Magnus group, 2018. str. 61-61 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Matić, Petra; Ukić, Šime; Jakobek, LidijaAn equilibrium study of flavan-3-ols adsorption onto β-glucan // Book of abstract 1st Young Scientist Day - PhD Conference / Jokić, Stela ; Kovač, Tihomir (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek Faculty of Food Technology Osijek, 2018. str. 20-20 (predavanje, sažetak, znanstveni) -
23.Tomac, Ivana; Jakobek, Lidija; Šeruga, MarijanSeparation and identification of chlorogenic acids using the HPLC method // Knjiga sažetaka 10. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa Hranom do zdravlja / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek i Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2017. str. 99-99 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
24.Matić, Petra; Jakobek, Lidija; Ukić, ŠimeAn equilibrium and kinetic study of phenolic acids adsorption onto β-glucan // Book of abstracts of the 10th International Scientific and Professional Conference "With food to health" / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek and Faculty of Pharmacy, University of Tuzla, 2017. str. 50-50 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Jakobek, Lidija; Matić, PetraThe interactions of polyphenols with β-glucan and cellulose // Book of abstracts of the 10th International Scientific and Professional Conference "With food to health" / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek and Faculty of Pharmacy, University of Tuzla, 2017. str. 49-49 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
1.Ištuk, JozoUtjecaj β-glukana na bioraspoloživost polifenola voća ispitivanjem kinetičkih modela simuliranih probavnih procesa, 2022., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
2.Matić, PetraRavnotežna i kinetička istraživanja adsorpcije polifenolnih spojeva na β-glukanu, 2021., doktorska disertacija, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb
-
1.Prskalo, MajaIstraživanje zeta potencijala modela klorogenska kiselina - ß-glukan, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
2.Popijač, AnaElektrokinetički (zeta) potencijal polifenola i prehrambenih vlakana, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
3.Tomac, ValentinaElektrokinetički potencijal, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
4.Gjerek, AnelaOdređivanje stabilnosti modela klorogenska kiselina- β-glukan primjenom cikličke i pravokutnovalne voltametrije, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
5.Glavina, PaulaElektrokemijsko istraživanje stabilnosti modela rutin—β-glukan, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
6.Poc, KristinaKvalitativna i kvantitativna analiza katehina UV-Vis spektrofotometrijom, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
7.Beljan, KristinaAdsorpcija antocijanina na ß-glukan, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
8.Ivkić, AnaOdređivanje elektrokinetičkog potencijala kafeinske kiseline, β – glukana i modela kafeinske kiseline - β – glukan, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
9.Slobođan, MateaAmbalaža za pakiranje proizvoda od bazge, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
10.Tuček, AnitaKvalitativna i kvantitativna analiza galne kiseline UV-Vis spektrofotometrijom, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
11.Marković, TamaraOdređivanje elektrokinetičkog potencijala otopine katehina, otopine β-glukana i modela katehina i β-glukan, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
-
12.Trputac, EvaOdređivanje elektrokinetičkog potencijala polifenola iz jabuke, β-glukana i modela polifenol - β-glukan, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
-
13.Kovačević, IvanaKemijska ravnoteža, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
14.Lamešić, SandraAntimikrobna ambalaža za pakiranje voća, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
15.Grgić, KristinaAntimikrobna ambalaža s polifenolima kao aktivnim tvarima, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
16.Diklić, AndrijanaKinetika adsorpcije galne kiseline na ß-glukanu, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
17.Mlinac, MagdalenaUV-Vis spektroskopija otopina rutina, galne kiseline, 4-hidroksibenzojeve kiseline i beta- glukana, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
18.Jelić, JosipaOdređivanje elektrokinetičkog potencijala otopine galne kiseline, otopine beta-glukana i modela galne kiseline i beta-glukana, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
-
19.Gjerek, AnelaPrimjena kolorimetrije u određivanju sadržaja β- glukana u hrani, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
-
20.Bratuševac, PetraKvalitativna i kvantitativna analiza p- hidroksibenzojeve kiseline UV-Vis spektrofotometrijom, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
-
21.Gabriela PerkovićKinetika adsorpcije polifenola jabuke na ß-glukanu, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
22.Prskalo, MajaAmbalaža za pakiranje proizvoda od aronije, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
-
23.Glavaš, MirjanaOdređivanje elektrokinetičkog potencijala otopine rutina, otopine beta-glukana i modela rutina i beta-glukana, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
-
24.Ivanković, AnaOdređivanje elektrokinetičkog potencijala otopine 4-hidroksibenzojeve kiseline, otopine beta-glukana i modela 4-hidroksibenzojeve kiseline i beta-glukana, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
-
25.Bilandžija, TenaPakiranje dodataka prehrani za jačanje imuniteta na osnovi beta-glukana, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
-
26.Juranić, ZoricaPakiranje žitarica za doručak, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, Hrvatska
-
27.Radman, IvanaPovršinski aktivne molekule, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
28.Krešić, VedranaAdsorpcija polifenolnih spojeva iz jabuke na β- glukanu, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
29.Brkić, SanjaPrimjena procesa adsorpcije, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
30.Perković, GabrielaAdsorpcija polifenola na β-glukanu, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
31.Kraljević, ŠimaAdsorpcija derivata kvercetina na β-glukanu, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek