Toggle navigation
CROSBI
Hrvatska znanstvena bibliografija
O CROSBI-ju
Pregledavanje
Pregled po
CROSBI profilu
Pregled po
ustanovi
Pregled po
projektu
Pregled po
znanstvenom području
Pregled po
vrsti rada
Pregled po temi
COVID-19
Pregled po temi
Otvorena znanost
Novosti
Pomoć
Česta pitanja
|
EN
Pretraga
Osoba
Naslov/Ključne riječi
CROSBI ID rada
DOI
Ustanova
Projekt
Pretraži
Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja
Napredna pretraga
Pretraži
Označi/odznači sve
Obuhvati u pretragu
Izuzmi iz pretrage
Odustani
Opcije za filter projekt
Funkcionalni mliječni proizvodi od ovčjeg mlijeka
(176)
Elementi ekološke proizvodnje i analitičke metode za dokazivanje izvornosti sira
(159)
Tehnološki parametri proizvodnje tradicijskih sireva u funkciji njihove zaštite
(159)
MEĐUMOLEKULSKA DJELOVANJA KOLOIDA HRANE I KONTROLA SVOJSTAVA NA NANORAZINI
(6)
Mesne odlike hrvatskih pasmina ovaca
(5)
Mikrobiološka kontrola kvalitete autohonih mekih i tvrdih ovčijih sireva
(4)
Amino-beta-laktami - intermedijari u sintezi biološki interesantnih spojeva
(3)
Genetske i fenotipske odlike izvornih hrvatskih pasmina ovaca
(3)
Dizajn, sinteza i svojstva organskih liganada i njihovih metalnih kompleksa
(2)
Efikasnost korištenja dušika i pekarska kakvoća kod pšenice
(2)
Odnosi struktura-svojstvo modificiranih polimernih materijala
(2)
Oplemenjivanje pšenice na rodnost, kvalitetu i otpornost na fuzarioze klasa
(2)
Povećanje učinkovitosti istraživanja primjenom naprednih biometrijskih modela
(2)
Površinski aktivne tvari, procesi u otopinama i na međupovršinama
(2)
Hranidbeni aspekti modeliranja proizvodnosti i metaboličkog profila ovaca
(1)
Povijest poljoprivrede-prilozi za povijest gospodarstva Hrvatske
(1)
Učinak nutraceutika na zdravlje i proizvodnost farmskih životinja
(1)
Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font
CROSBI koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.
Slažem se