Toggle navigation
CROSBI
Hrvatska znanstvena bibliografija
O CROSBI-ju
Pregledavanje
Pregled po
CROSBI profilu
Pregled po
ustanovi
Pregled po
projektu
Pregled po
znanstvenom području
Pregled po
vrsti rada
Pregled po temi
COVID-19
Pregled po temi
Otvorena znanost
Novosti
Pomoć
Česta pitanja
|
EN
Pretraga
Osoba
Naslov/Ključne riječi
CROSBI ID rada
DOI
Ustanova
Projekt
Pretraži
Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja
Napredna pretraga
Pretraži
Označi/odznači sve
Obuhvati u pretragu
Izuzmi iz pretrage
Odustani
Opcije za filter projekt
Smjernice za kontroliranu ishranu vinove loze i proizvodnju vina
(71)
Utjecaj reakcije tla na dinamiku teških metala u sustavu tlo-voda-vinova loza
(19)
Uzroci netipične arome starenja u vinu
(10)
Uloga organskih gnojiva u ishrani vinove loze
(7)
Vrednovanje, zaštita i upotreba genetskih resursa masline
(4)
Povećanje učinkovitosti istraživanja primjenom naprednih biometrijskih modela
(3)
Valorizacija resursa vinove loze (Vitis sp.) i banka gena
(3)
Brokula kao funkcionalna hrana
(1)
Reakcija kultivara plodovitog povrća na sastav hranjive otopine
(1)
Studij utjecaja svojstava alumosilikatnih prekursora na njihove transformacije
(1)
Utjecaj kondicioniranja tla na hraniva i teške metale u sustavu tlo-biljka
(1)
Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font
CROSBI koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.
Slažem se