Pronađeno 149 radova, za izraz:
"PROJEKT: (Razvoj procesa proizvodnje visokokvalitetne hrane (MZOS-113-1130473-0340))"
DODAJ/IZMIJENI OPERATORE PRETRAŽIVANJA
Prikaz po CROSBI kategorijama
-
1.Kopjar, Mirela; Oršolić, Martina; Piližota, VlastaAnthocyanins, phenols and antioxidant activity of sour cherry puree extracts and their stability during storage // International journal of food properties, 17 (2014), 6; 1393-1405 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Kopjar, Mirela; Bilić, Blanka; Piližota, VlastaAnthocyanins, phenols and antioxidant activity in blackberry juice with plant extracts addition during heating // Acta alimentaria, 43 (2014), 2; 333-343 doi:10.1556/AAlim.43.2014.2.18 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Lončarić, Ante; Dugalić, Krunoslav; Mihaljević, Ines; Jakobek, Lidija; Piližota, VlastaEffects of sugar addition on total polyphenol content and antioxidant activity of frozen and freeze-dried apple purée // Journal of agricultural and food chemistry, 62 (2014), 7; 1674-1682 doi:10.1021/jf405003u (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Kopjar, Mirela; Hribar, Janez; Simčič, Marjan; Zlatić, Emil; Požrl, Tomaž; Piližota, VlastaEffect of Trehalose Addition on Volatiles Responsible for Strawberry Aroma // Natural product communications, 8 (2013), 12; 1767-1770 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Lukić, Marina; Lukić, Igor; Krapac, Marin; Sladonja, Barbara; Piližota, VlastaSterols and triterpene diols in olive oil as indicators of variety and degree of ripening // Food chemistry, 136 (2013), 1; 251-258 doi:10.1016/j.foodchem.2012.08.005 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Kovačević, Mira; Burazin, Jelena; Pavlović, Hrvoje; Kopjar, Mirela; Piližota, VlastaPrevalence and level of Listeria monocytogenes and other Listeria sp. in ready-to-eat minimally processed and refrigerated vegetables // World journal of microbiology & biotechnology, 29 (2013), 4; 707-712 doi:10.1007/s11274-012-1226-8 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Piližota, VlastaConsumer needs for affordable food of good quality: Serving consumer demands // Rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Tehničke znanosti, 513 (2012), 15; 77-92 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
8.Kopjar, Mirela; Šubarić, Drago; Piližota VlastaGlukozinolati: Biodostupnost i utjecaj na zdravlje // Hrana u zdravlju i bolesti, 1 (2012), 1; 22-35 (recenziran, pregledni rad, znanstveni)
-
9.Piližota, Vlasta; Kopjar, Mirela; Županić, Natalia; Balija, NadicaAnthocyanin content and antioxidant activity of reduced-calorie blueberry jams fortified with green tea and pine bark extracts // Acta alimentaria, 41 (2012), 4; 424-432 doi:10.1556/AAlim.41.2012.4.4 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Kopjar, Mirela; Jakšić, Kristijan; Piližota, VlastaInfluence of sugars and chlorogenic acid addition on anthocyanin content, antioxidant activity and color of blackberry juice during storage // Journal of food processing and preservation, 36 (2012), 6; 545-552 doi:10.1111/j.1745-4549.2011.00631.x (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Kopjar, Mirela; Piližota, VlastaPrevention of thermal degradation of anthocyanins in blackberry juice with addition of different sugars // CyTA-Journal of Food, 9 (2011), 3; 237-242 doi:10.1080/19476337.2010.522735 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Begić-Akagić, Asima; Leko, Selma; Oručević, Sanja; Drkenda, Pakeza; Kopjar, MirelaAntioksidativna aktivnost voća i povrća // Works of the Faculty of Agricultural and Food Sciences University of Sarajevo, 61 (2011), 2; 105-115 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
13.Kopjar, Mirela; Bilić, Blanka; PIližota, VlastaInfluence of different extracts addition on total phenols, anthocyanin content and antioxidant activity of blackberry juice during storage // Croatian journal of food science and technology, 3 (2011), 1; 9-15 (recenziran, članak, znanstveni)
-
14.Begić-Akagić, Asima; Spaho, Nermina; Oručević, Sanja; Drkenda, Pakeza; Kurtović, Mirsad; Gaši, Fuad; Kopjar, Mirela; Piližota, VlastaInfluence of cultivar, storage time, and processing on the phenol content of cloudy apple juice // Croatian journal of food science and technology, 3 (2011), 2; 1-8 (recenziran, članak, znanstveni)
-
15.Begić-Akagić, Asima; Piližota, VlastaOdređivanje fenolnih materija u aktuelnom sortimentu krompira // Radovi Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 55 (2010), 60/1; 251-259 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
16.Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Kopjar, Mirela; Miličević, BorislavIsolation of starch from two wheat varieties and their modification with epichlorohydrin // Carbohydrate polymers, 81 (2010), 1; 76-82 doi:10.1016/j.carbpol.2010.01.058 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Piližota, VlastaEnsuring safe produce from farm to fork in Europe // Foodsafety magazine, 16 (2010), 4; 70-74 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, stručni)
-
18.Piližota, VlastaStruktura znanstvenih istraživanja u poljoprivredi u Republici Hrvatskoj // Bilten Razreda za tehničke znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, 11 (2010), 1; 39-51 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, stručni)
-
19.Nedić Tiban, Nela; Piližota, Vlasta; Kopjar, Mirela; Delladio, MarijaEffect of different solutions on shelf-life of Arosa strawberries // Radovi Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 55 (2010), 60/1; 275-285 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
20.Tromelin, Anne; Andriot, Isabelle; Kopjar, Mirela; Guichard, ElisabethThermodynamic and structure-property study of liquid-vapor equilibrium for aroma compounds // Journal of agricultural and food chemistry, 58 (2010), 7; 4372-4387 doi:10.1021/jf904146c (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Požrl, Tomaž; Žnidarčič, Dragan; Kopjar, Mirela; Hribar, Janez; Simčič, MarjanChange of textural properties of tomatoes due to storage and storage temperatures // Journal of food agriculture & environment, 8 (2010), 2; 292-296 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Kopjar, Mirela; Đurkan, Ivana; Piližota, VlastaHMF formation and colour change of bitter orange and sweet orange jams during storage // Croatian journal of food science and technology, 2 (2010), 2; 11-15 (recenziran, članak, znanstveni)
-
23.Kopjar, Mirela; Andriot, Isabelle; Saint-Eve, Anne; Souchon, Isabelle; Guichard, ElisabethRetention of aroma compounds: an interlaboratory study on the effect of the composition of food matrices on thermodynamic parameters in comparison with water // Journal of the science of food and agriculture, 90 (2010), 8; 1285-1292 doi:10.1002/jsfa.3929 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
24.Jurislav Babić, Drago Šubarić, Đurđica Ačkar, Midhat Jašić, Nela Nedić TibanUtjecaj različitih šećera na viskoznost škroba kukuruza i tapioke // Radovi Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 59 (2009), 2; 135-142 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
25.Kopjar, MirelaTrehalose addition: its influence on strawberry cream fillings // Agro food industry hi-tech, 20 (2009), 3; 8-10 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
26.Kopjar, Mirela; Nedić Tiban, Nela; Piližota, Vlasta; Babić, JurislavStability of anthocyanins, phenols and free radical scavenging activity through sugar addition during frozen storage of blackberries // Journal of Food Processing and Preservation, 33 (2009), Suppl. 1; 1-11 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
27.Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, Đurđica; Kopjar, Mirela; Nedić Tiban, NelaInfluence of trehalose, glucose, fructose and sucrose on gelatinization and retrogradation of corn and tapioca starch // Czech Journal of Food Sciences, 27 (2009), 3; 151-157 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
28.Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Kopjar, Mirela; Nedić Tiban NelaAcetylation and characterisation of corn starch // Journal of Food Science and Technology, 46 (2009), 5; 423-426 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
29.Požrl, Tomaž; Kopjar, Mirela; Kurent, Irena; Hribar, Janez; Janeš, Anja; Simčič, MarjanPhytate degradation during breadmaking: the influence of flour type and breadmaking procedures // Czech Journal of Food Science, 27 (2009), 1; 29-38 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
30.Kopjar, Mirela; Piližota, VlastaCopigmentation effect of phenolic compounds on red currant juice anthocyanins during storage // Croatian journal of food science and technology, 2 (2009), 1; 16-20 (recenziran, članak, znanstveni)
-
31.Kopjar, Mirela; Piližota, Vlasta; Nedić Tiban, Nela; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Sajdl, MajaStrawberry jams : influence of different pectins on colour and textural properties // Czech Journal of Food Science, 27 (2009), 1; 20-28 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
32.Kopjar, Mirela; Piližota, Vlasta; Šubarić, Drago; Babić, JurislavPrevention of thermal degradation of red currant juice anthocyanins by phenolic compounds addition // Croatian journal of food science and technology, 1 (2009), 1; 24-30 (recenziran, članak, znanstveni)
-
33.Piližota, Vlasta; Nedić Tiban, NelaDifferential scanning calorimetry as a useful tool for honey adulteration detection // Foodsafety magazine, 1 (2009), 60-64 (recenziran, pregledni rad, znanstveni)
-
34.Kopjar, Mirela; Piližota, Vlasta; Hribar, Janez; Simčič, MarjanTotal phenol content and antioxidant activity of water solutions of plant extracts // Croatian journal of food science and technology, 1 (2009), 1; 1-7 (recenziran, članak, znanstveni)
-
35.Kopjar, Mirela; Piližota, Vlasta; Hribar, Janez; Nedić Tiban, Nela; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Požrl, TomažInfluence of trehalose addition on instrumental textural properties of strawberry pastes // International Journal of Food Properties, 11 (2008), 3; 646-655 doi:10.1080/10942910701584278 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
36.Kopjar, Mirela; Piližota, Vlasta; Hribar, Janez; Simčič, Marjan; Zlatič, Emil; Nedić Tiban, NelaInfluence of trehalose addition and storage conditions on the quality of strawberry cream filling // Journal of Food Engineering, 87 (2008), 3; 341-350 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
37.Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Kovačević, Dragan; Piližota, Vlasta; Kopjar, MirelaPreparation and characterization of acetylated tapioca starches // Deutsche Lebensmittel-Rundschau, 103 (2007), 12; 580-585 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
38.Kopjar, Mirela; Piližota, Vlasta; Nedić Tiban, Nela; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, ĐurđicaEffect of different pectin addition and its concentration on colour and textural properties of raspberry jam // Deutche Lebensmittel-Rundschau, 103 (2007), 4; 164-168 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
39.Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Piližota, Vlasta; Kopjar, Mirela; Jukić, MarkoUtjecaj guara i pektina na reološka svojstva i topljivost kukuruznog škroba // Radovi poljoprivredno-prehrambenog fakulteta, Univerziteta u Sarajevu, 58 (2007), 1; 171-178 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
1.Piližota, VlastaNanotechnology : a new frontier in food science // Rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Razred za tehničke znanosti, 501 (13) (2008), 53-152 (podatak o recenziji nije dostupan, poseban otisak, znanstveni)
-
1.Kopjar, Mirela; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Hribar, Janez; Piližota, VlastaThermal Behaviour of Strawberry Cream Fillings in Presence of Trehalose Studied by Differential Scanning Calorimetry // Proceeding of 2013 4th International Conference on Food Engineering and Biotechnology / Liu Juan (ur.).
Singapur: IACSIT Press, 2013. str. 99-102 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Piližota, VlastaUloga tehnologije u održivosti lanca hrane // 2nd International Congress Age of New Economy and New Jobs: Economy of Values, Sustainability, Responsibility and Health
Zagreb, Hrvatska, 2012. str. 1-6 (predavanje, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Piližota, VlastaScientific knowledge applicable to enhancing the safety of fresh produce // Journal of Hygienic Engineering and Design / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: EHEDG International ; Consulting and Training Centre KEY, 2011. str. 118-121 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Nedić Tiban, Nela; Piližota, Vlasta; Rendić, IvicaShelf-life of fresh-cut pears processed after harvest and storage in controlled atmosphere // 13 th Ružička Days "TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY" / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, 2011. str. 380-388 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Kopjar, Mirela; Piližota, Vlasta; Hribar, Janez; Simčič, Marjan; Zlatič, EmilInfluence of trehalose addition on selected aroma compounds in strawberry fruit fillings // 13 th Ružička Days "TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY" / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, 2011. str. 326-335 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Piližota, VlastaTowards sustainable food production // 13 th Ružička Days "TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY" / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, 2011. str. 15-25 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Jurislav Babić, Drago Šubarić, Đurđica Ačkar, Mirela KopjarUtjecaj hidrokoloida na reološka svojstva voštanog kukuruznog škroba // 43rd Croatian and 3rd International Symposium on Agriculture. Proceedings / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb, 2008. str. 558-562 (ostalo, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Kopjar, Mirela; Piližota, Vlasta; Nedić Tiban, Nela; Babić, Jurislav; Ačkar, ĐurđicaThe influence of sugar addition on stability of phenolics, flavonoids, anthocyanins and antioxidant activity in red grape juice // Proceedings of the 2008 Joint Central European Congress / Ćurić, Duška (ur.).
Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 169-175 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
1.Piližota, VlastaInovacija u sektoru hrane kao glavno uporište identiteta Hrvatske // Zbornik radova Inovacijama do konkurentnosti / Car, Stjepan (ur.).
Zagreb: Alfa, 2011. str. 44-48 (pozvano predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
1.Kosović, Indira; Jukić, Marko; Lončarić, Ante; Piližota, Vlasta; Koceva Komlenić, DaliborkaEFFECT OF APPLE BY-PRODUCT AS A SUPPLEMENT ON ANTIOXIDANT ACTIVITY AND QUALITY PARAMETERS OF THE SPELT PASTA // Book of Abstracts 7th Central European Congress on Food / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje, 2014. str. 55-55 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Kopjar, Mirela; Tadić, Maja; Piližota, VlastaPhenol content and antioxidant activity of green, yellow and black tea leaves // Book of Abstracts: 7th Central European Congress on Food. Food Chain Integration. / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje, 2014. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Kopjar, Mirela; Resiga, Nives; Požrl, Tomaž; Piližota, VlastaComparison of antioxidant activity of different flours determined by DPPH and ABTS method // Book of abstracts 7th International Congress Flour-Bread '13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / ukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Nedić Tiban, Nela; Lončarić, Ante; Papac, Snježana; Piližota, VlastaEffect of maltodextrin and ultrasound on osmotic dehydration of orange peel // Book of Abstracts - 7th International Congress Flour-Bread ’13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh ‘13 / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 109-109 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Piližota, Vlasta; Šubarić, DragoHrvatska prehrambena industrija nakon ulaska u EU – stanje, izazovi i perspektive // Znanstveni skup Proizvodnja hrane i šumarstvo - temelj razvoja istočne Hrvatske : u povodu 20. obljetnice utemeljenja Znanstvenog vijeća za poljoprivredu i šumarstvo : sažeci / Matić, Slavko ; Tomić, Franjo ; Anić, Igor (ur.).
Zagreb: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU), 2013. str. 12-13 (plenarno, sažetak, znanstveni) -
6.Piližota, VlastaGlobal Harmonization Initiative // XXIII Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera Knjiga sažetaka / Hadžiev, Andrea ; Blažeković, Zdenko (ur.).
Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2013. str. 49-49 (predavanje, sažetak, znanstveni) -
7.Piližota, Vlasta; Levaj, Branka; Dragović-Uzelac, VericaStanje u preradi voća i povrća te mogućnosti razvoja te djelatnosti // Znanstveni skup Proizvodnja hrane i šumarstvo - temelj razvoja istočne Hrvatske : u povodu 20. obljetnice utemeljenja Znanstvenog vijeća za poljoprivredu i šumarstvo : sažeci / Matić, Slavko ; Tomić, Franjo ; Anić, Igor (ur.).
Zagreb: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU), 2013. str. 33-34 (predavanje, sažetak, znanstveni) -
8.Lončarić, Ante; Kosović, Indira; Jukić, Marko; Ugarčić, Žaneta; Piližota, VlastaEffect of apple by-product as a supplement on antioxidant activity and quality parameters of the pasta // Book of abstracts 7th International Congress Flour-Bread '13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 62-62 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Kopjar, Mirela; Jovanović, Danijela; Begić-Akagić, Asima; Piližota, VlastaEffect of trehalose and sucrose addition on phenols, antioxidant activity and colour in apple juice // 14th Ružička days "Today science - Tomorrow industry" / Ante Jukić (ur.).
Vukovar, Hrvatska: Croatian Society of Chemical Engineers ; Faculty of Food Technology, 2012. str. 20-20 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Nedić Tiban, Nela; Rak, Sandra; Piližota, VlastaInfluence of sugar addition and pH on pigment stability and colour of frozen red beet puree // Book of Abstracts 14th RužičkaDays, ”TODAY SCIENCE-TOMORROW INDUSTRY” / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. str. 70-70 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Lončarić, Ante; Piližota, VlastaUtjecaj procesiranja na sadržaj polifenola i antioksidacijsku aktivnost jabuka // Danas znanost - sutra industrija : knjiga sažetaka / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2012. str. 73-73 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Lončarić, Ante; Piližota, VlastaUtjecaj dodatka šećera na sadržaj polifenola i antioksidacijsku aktivnost jabuka // IX Susret mladih kemijskih inženjera Knjiga sažetaka / Martinez, Sanja (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2012. str. 195-195 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Kovačević, Mira; Burazin, Jelena; Šimović, Mirela; Piližota, VlastaPresence of L. monocytogenes and Listeria spp. in ready to eat vegetables sold in supermarkets in Osijek, Croatia // Abstract Book of 6th Central European Congress on Food / Lević, Jovanka (ur.).
Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 240-240 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Kovačević, Mira; Burazin, Jelena; Šimović, Mirela; Piližota, VlastaSurvival and growth of Listeria monocytogenes in ready-to-eat vegetables // Abstract Book of 6th Central European Congress on Food / Lević, Jovanka (ur.).
Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 241-241 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Nedić Tiban, Nela; Pavlović, Hrvoje; Kopjar, Mirela; Bijelić Curkić, Marko; Piližota, VlastaApplication of Litsea cubeba to improve shelf-life of fresh-cut pears // Book of Abstracts 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutricionists / Medić, Helga (ur.).
Zagreb: Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutricionists, 2011. str. 140-140 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
16.Kopjar, Mirela; Šubarić, Drago; Piližota, VlastaGlukozinolati: biodostupnost i utjecaj na zdravlje ljudi // "With food to health" Book of abstracts and papers of international seminar under title: "Dietetic products in health and disease" / Jašić, Midhat (ur.).
Tuzla: Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2011. str. 10-11 (pozvano predavanje, domaća recenzija, sažetak, ostalo) -
17.Kopjar, Mirela; Piližota, VlastaInfluence of sugar and starch addition on blackberry juice anthocyanins // 2011 IFT Annual Meeting and Food Expo - Book of Abstracts
New Orleans (LA): Institute of Food Technologists, 2011. str. 195-195 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Kopjar, Mirela; Adamović, Maja; Piližota, VlastaThermal degradation of anthocyanins in blackberry juice with addition of sugars and starches // 6th International Congress Flour-Bread '11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-kruh '11 Book of Abstracts / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2011. str. 84-84 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Piližota, VlastaInnovation in a food sector as a mainstay of the Croatia's identity // ARCA 2010 8 th International Fair of Innovations, New ideas, Products and Technologies - Prva konferencija s međunarodnim sudjelovanjem Inovacijama do konkurentnosti / Car, Stjepan (ur.).
Zagreb: Udruga inovatora Hrvatske, 2010. str. 15-16 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
20.Nedić Tiban, Nela; Piližota, Vlasta; Rendić, IvicaShelf-life of fresh-cut pears processed after harvest and storage in controlled atmosphere // 13 th Ružička Days TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY BOOK OF ABSTRACTS / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, 2010. str. 86-86 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Kopjar, Mirela; Piližota, Vlasta; Hribar, Janez; Simčič, Marjan; Zlatič, EmilInfluence of trehalose addition on selected aroma compounds in strawberry fruit fillings // 13 th Ružička Days TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY BOOK OF ABSTRACTS / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, 2010. str. 76-76 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Kopjar, Mirela; Piližota, VlastaInfluence of sugars and chlorogenic acid addition on anthocyanins of blackberry juice // 2010 IFT Annual Meeting and Food Expo Technical Program - Book of Abstracts
Chicago (IL): Institute of Food Technologists, 2010. str. 201-201 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
23.Piližota, VlastaTowards sustainable food production // 13 th Ružička Days TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY BOOK OF ABSTRACTS / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, 2010. str. 2-2 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
24.Kopjar, Mirela; Piližota, VlastaThermal degradation of anthocyanins in blackberry juice with addition of different sugars // 5th Central European Congress on Food - Book of abstracts / Supekova, Sona ; Simko, Peter ; Pasiar, Vladimir (ur.).
Bratislava: Food Research Institute Bratislava, 2010. str. 151-151 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Piližota, VlastaThe importance of delivering more information to consumers about fresh fruit consumption // Opportunities for increased processed fruit consumption through innovative processing and quality management / Czapski, Janusz (ur.).
Skierniewice, 2009. str. 20-20 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
26.Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Kopjar, Mirela; Miličević, Borislav; Jašić, MidhatDIGESTIBILITY OF STARCHES MODIFIED BY ORGANIC ACID/ACETIC ANHYDRIDE MIXTURES // 4th International Dietary Fibre Conference 2009 / Van der Kamp, Jan Willem (ur.).
Beč: ICC, 2009. str. 131-131 (poster, sažetak, znanstveni) -
27.Jukić, Marko; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Koceva Komlenić, Daliborka; Babić, Jurislav; Piližota, VlastaSTALING KINETICS OF BREAD SUPPLEMENTED WITH ENZYMES, HYDROCOLLOIDS AND EMULSIFERS // Abstract book of the 5th International Congress and 7th Croatian Congress of Cereal Tehnologists Flour - Bread ’ 09 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, Departmen of Cereal Processing Technologies, 2009. (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
28.Kopjar, Mirela; Piližota, Vlasta; Babić, Jurislav; Šubarić, DragoInfluence of starch addition on colour of red currant juice during heating // Abstract book 5th International Congress Flour-Bread '09 7th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2009. str. 137-137 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
29.Kopjar, Mirela; Piližota, Vlasta; Šubarić, Drago; Babić, JurislavCopigmentation effect of phenolic compounds on red currant juice anthocyanins during storage // New Challenges in Food Preservation / Bánáti, Diána (ur.).
Budimpešta: Elsevier, 2009. str. 272-272 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
30.Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Kopjar, Mirela; Miličević, Dijana; Tomesić, MajaPreparation and characterization of modified tapioca starch with epiclorhydrin // Abstract book 5th International congress Flour- Bread '09 7th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2009. str. 130-130 (poster, sažetak, znanstveni) -
31.Begić-Akagić, Asima; Piližota, VlastaOdređivanje fenolnih materija u aktuelnom sortimentu krompira // XX Naučno-stručna konferencija poljoprivrede i prehrambene industrije - Zbornik sažetaka / Blesić, Milenko (ur.).
Sarajevo: Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Sarajevo, 2009. str. 186-187 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
32.Nedić Tiban, Nela; Piližota, Vlasta; Kopjar, Mirela; Delladio, MarijaEffect of different solutions on shelf-life of Arosa strawberries // XX Naučno-stručna konferencija poljoprivrede i prehrambene industrije - Zbornik sažetaka / Blesić, Milenko (ur.).
Sarajevo: Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Sarajevo, 2009. str. 198-199 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
33.Kopjar, Mirela; Andriot, Isabelle; Souchon, Isabelle; Guichard, ElisabethRetention of aroma compounds: an interlaboratory study on the effect of the composition and the structure of food matrices // Abstracts book - 14th World Congress of Food Science and Technology „ Food for Health and Wellbeing-Where Tradition Meets the Future“
Šangaj, Kina, 2008. str. 128-128 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
34.Nedić Tiban, Nela; Kralj, Edgar; Piližota, VlastaPromjene kakvoće svježe izrezanih kriški krušaka // Zbornik radova i sažetaka, XII Ružičkini dani, Znanost i nove tehnologije u razvoju gospodarstva / Tomas, Srećko ; Hasenay, Damir (ur.).
Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa ; Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, 2008. str. 124-124 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
35.Kopjar, Mirela; Piližota, Vlasta; Nedić Tiban, Nela; Babić, Jurislav; Ačkar, ĐurđicaThe influence of sugar addition on stability of phenolics, flavonoids, anthocyanins and antioxidant activity in red grape juice // Book of Abstracts - The 2008 Joint Central European Congress, 4th Central European Congress on Food, 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Galić, Kata (ur.).
Zagreb: Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Society, 2008. str. 79-79 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
36.Piližota, VlastaServing consumer demands Consumer needs for affordable food of good quality and diversity // Delegate Manual, First European Food Congress: Food Production - Nutrition - Healthy Consumers / Raspor, Peter (ur.).
Ljubljana: Elsevier, 2008. (plenarno, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
37.Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Kopjar, MirelaUtjecaj glukoze, fruktoze, saharoze i trehaloze na želatinizaciju i retrogradaciju kukuruznog škroba // Abstract book / 4th International Congress Flour - Bread '07 [and] 6th Croatian Congress of Cereal Technologists, Opatija, 24.-27.10.2007. / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2007. str. 103-103 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
38.Piližota, Vlasta; de Heij, WouterHygienic equipment design for washing and handling fresh produce // EFFOST/EHEDG Conference 2007 Practical application of research results-Abstact book
Lisabon, Portugal, 2007. str. 14-14 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
39.Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Piližota, Vlasta; Ačkar, Đurđica; Kopjar, Mirela; Nedić Tiban, NelaSvojstva želatinizacije i retrogradacije acetiliranog škroba kukuruza mjereno DMK // Abstracts of the C&A Spring meeting "Consumer driven cereal innovation : Where science meets industry" / Weegels, Peter (ur.).
Montpellier: AACC International, 2007. str. 30-30 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
1.Lončarić, Ante; Piližota, VlastaUtilization of fruit by-product for the enrichment of apple puree // 15-ti Ružičkini dani 2014. ''Danas znanost - sutra industrija''
Vukovar, Hrvatska, 2014. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Kopjar, Mirela; Turi, Josipa; Piližota, VlastaEffect of trehalose addition on phenols, colour and texture of orange jelly // Food Structure and Functionality Forum Symposium from Molecules to Functionality
Amsterdam, Nizozemska, 2014. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Kopjar, Mirela; Piližota, VlastaEffect of sucrose and trehalose addition on phenolic compounds and anthocynins of sour cherry puree extracts during storage // IFT 14, Annual meeting and Food expo
New Orleans (LA), Sjedinjene Američke Države, 2014. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Lončarić, Ante; Piližota, VlastaEffect of variety, growing season and storage on polyphenol profile and antioxidant activity of apple peels // Simpozij hranom do zdravlja 2014
Tuzla, Bosna i Hercegovina, 2014. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
5.Kopjar, Mirela; Zlatić, Emil; Požrl, Tomaž; Hribar, Janez; Piližota; VlastaInfluence of disaccharides addition on volatile compounds responsible for sour cherry juice flavor // IFT Annual Meeting & Food Expo
Chicago (IL), Sjedinjene Američke Države, 2013. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Lončarić, Ante; Kopjar, Mirela; Piližota, VlastaEnrichment of apple puree with addition of sugars and apple peel powder // 2013 IFT Annual Meeting & Food Expo
Chicago (IL), Sjedinjene Američke Države, 2013. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Nedić Tiban, NelaSenzorsko ocjenjivanje rakija // VIII edukacijsko natjecanje u kvaliteti voćnih rakija
Semeljci, Hrvatska, 2012. (predavanje, pp prezentacija, znanstveni) -
8.Nedić Tiban, NelaKonzerviranje i prerada gljiva // The 6th International Medicinal Mushroom Conference International Medicinal Mushroom and Medicinal Products Trade Exhibition
Zagreb, Hrvatska, 2011. (pozvano predavanje, neobjavljeni rad, znanstveni) -
9.Nedić Tiban, NelaČimbenici koji utječu na kakvoću rakija // VI edukacijsko natjecanje u kvaliteti voćnih rakija
Semeljci, Hrvatska, 2010. (pozvano predavanje, pp prezentacija, stručni) -
10.Piližota, VlastaExpectations and needs in food safety research // Food Safety Risk Analysis Analiza rizika u području sigurnosti hrane
Osijek, Hrvatska, 2010. (pozvano predavanje, pp prezentacija, znanstveni) -
11.Piližota, VlastaSustainable fresh produce production // EHEDG Symposium 2009 at ANUGA
Köln, Njemačka, 2009. (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, pp prezentacija, znanstveni) -
12.Nedić Tiban, NelaMed - kvaliteta, sigurnost i patvorenje // 3. Međunarodni pčelarski sajam
Bjelovar, Hrvatska, 2007. (predavanje, sažetak, znanstveni) -
13.Piližota, VlastaObrazovanje za tehnološki ovisno društvo znanja // HAZU, Godišnja skupština Znanstvenog vijeća za tehnološki razvoj - Sekcija za prehrambenu industriju
Zagreb, Hrvatska, 2007. (predavanje, neobjavljeni rad, znanstveni) -
1.Lončarić, AnteUtjecaj dodatka šećera i praha kore jabuka na udio polifenola i antioksidacijsku aktivnost kaša od jabuka, 2014., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
2.Kopjar, MirelaUtjecaj dodatka trehaloze na kvalitetu paste od jagoda, 2007., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
1.Kovačević, MiraPrisutnost i značenje bakterije Listeria monocytogenes u minimalno procesiranom i hlađenom povrću, 2010., magistarski rad, Sveučilište u Osijeku u suradnji sa Institutom Ruđer Bošković, Osijek
-
1.Resiga, NivesAntioksidativna aktivnost odabranih vrsta brašna, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
2.Vidaković, KristinaProizvodi od krumpira, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
3.Turi, JosipaUtjecaj dodatka trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost, boju i teksturu želea od naranče tijekom skladištenja, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
4.Tadić, MajaUsporedba antioksidativne aktivnosti suhih listića zelenog, žutog i crnog čaja i njihovih ekstrakata, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
5.Marcikić, BoženaAntioksidativna aktivnost majčine dušice, mažurana i peršina, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
6.Ižaković, MajaAntioksidativna aktivnost ružmarina, cimeta i bosiljka, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
7.Brkan, VeronikaAditivi u hrani, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
8.Ljiljanić, TeaVažnost lipida i njihov utjecaj na kvalitetu prehrambenih proizvoda, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
9.Đunđa, SaškaVoda i njen značaj za stabilnost hrane, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
10.Gulaš, JosipProizvodnja pasteriziranih proizvoda od povrća u slano-kiselom naljevu, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
11.Budetić, FedraDehidratacija povrća, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
12.Zagorščak, IgnacKonzerviranje voća i povrća zamrzavanjem, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
13.Šelo, GordanaStabilnost vitamina C tijekom procesiranja hrane, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
14.Dominković, MarinaVitamin E: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
15.Marojević, AnaUtjecaj načina zamrzavanja i vremena skladištenja na neke parametre kakvoće mahuna, 2012., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
16.Jovanović, DanijelaUtjecaj dodatka saharoze i trehaloze na udio fenola, antioksidativnu aktivnost i boju soka jabuke, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
17.Karzalko, SabinaUtjecaj ugljikohidrata na kvalitetu prehrambenih proizvoda, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
18.Šaravanja, MarijaUTJECAJ NAČINA PRIPREME CRNOG, ZELENOG I ŽUTOG ČAJA NA SADRŽAJ POLIFENOLA I BOJU ČAJEVA, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
19.Bijelić-Curkić, MarkoSprječavanje posmeđivanja i mikrobiološkog kvarenja minimalno procesiranih krušaka, 2011., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
20.Oršolić, MartinaEKSTRAKCIJA ANTOCIJANA IZ VIŠNJE I STABILNOST EKSTRAKATA TIJEKOM SKLADIŠTENJA, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
21.Grgić, MajaMaillard-ove reakcije, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
22.Rečić, MajaUtjecaj proteina na kvalitetu prehrambenih proizvoda, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
23.Tanasković, IvanaAkrilamid u hrani, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
24.Šego, JelenaOksidacija lipida, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
25.Eljuga, GoranaAroma prehrambenih proizvoda, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
26.Kožič, SnježanaBetalaini: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
27.Đurkan, SanjaKarotenoidi: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
28.Besten, ValentinaAntocijani: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
29.Karas, DaliborFenoli: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
30.Adamović, MajaUTJECAJ DODATKA ŠEĆERA I ŠKROBOVA NA STABILNOST ANTOCIJANA SOKA KUPINE, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
31.Knežević, IvanaUTJECAJ NAČINA PRIPREME VOĆNIH ČAJEVA NA SADRŽAJ POLIFENOLA I BOJU ČAJEVA, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
32.Bilić, BlankaUTJECAJ DODATKA BILJNIH EKSTRAKATA NA STABILNOST ANTOCIJANA SOKA KUPINE, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
33.Tkalec, DavorUkupni fenoli i antioksidativna aktivnost u nekim sortama jabuke, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
34.Bellian, UranelaEnzimsko posmeđivanje voća i povrća, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
35.Turi, JelenaProizvodi od gljiva, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
36.Grgić, JelenaKlorofil: stabilnost i važnost u prehrambenim proizvodima, 2010., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
37.Đurkan, IvanaPromjena boje džemova od naranči tijekom skladištenja, 2010., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
38.Jakšić, KristijanUTJECAJ DODATKA ŠEĆERA I KLOROGENSKE KISELINE NA STABILNOST ANTOCIJANA U SOKU KUPINE TIJEKOM SKLADIŠTENJA, 2010., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
39.Jozić, IvanaAntioksidansi u hrani, 2010., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
40.Rak, SandraUtjecaj dodatka različitih šećera i pH na stabilnost pigmenata u zamrznutoj kaši cikle, 2009., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
41.Marić, MartinaUtjecaj dodatka šećera i pH na stabilnost pigmenata u kaši cikle prije i nakon liofilizacije, 2009., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
42.Stipanović, Nina MarijaUtjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost antocijana u koncentratima višnje i višnje Maraske, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
43.Delladio, MarijaUtjecaj različitih postupaka tretiranja i sredstava na održivost svježih jagoda, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
44.Biškup, GoranSpektrofotometrijsko određivanje metronidazola u medazol tabletama, 2007., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
45.Kralj, EdgarUtjecaj sorte i stupnja zrelosti na promjenu kvalitete svježe izrezanih krušaka, 2007., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek