Pronađeno 81 radova, za izraz:
"PROJEKT: (Karakterizacija i određivanje stupnja izmiješanosti praškastih materijala (MZOS-058-0581846-2810))"
DODAJ/IZMIJENI OPERATORE PRETRAŽIVANJA
Prikaz po CROSBI kategorijama
-
1.Benković, Maja; Srečec, Siniša; Špoljari, Igor; Mršić, Gordan; Bauman, IngridFortification of instant coffee beverages - influence of functional ingredients, packaging material and storage time on physical properties of newly formulated, enriched instant coffee powders // Journal of the science of food and agriculture, 95 (2015), 13; 2607-2618 doi:10.1002/jsfa.6989 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Jurinjak Tušek, Ana; Benković, Maja; Bauman, IngridKinetics of colour change in roasted ground coffee during secondary shelf-life // Journal on processing and energy in agriculture, 19 (2015), 1; 7-11 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
3.Dozan, Tea; Benković, Maja; Bauman, IngridSucrose particle size reduction - determination of critical particle diameters causing flowability difficulties // Journal of Hygienic Engineering and Design, 8 (2014), 3-10 doi:664-492.2:547.918 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
4.Benković, Maja; Srečec, Siniša; Špoljarić, Igor; Mršić, Gordan; Bauman, IngridFlow properties of commonly used food powders and their mixtures // Food and Bioprocess Technology, 6 (2013), 9; 2525-2537 doi:10.1007/s11947-012-0925-3 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Štefanec, Jasminka; Pleadin, Jelka; Bauman, Ingrid; Srečec, SinišaDecreasing deoxynivalenol concentration in maize within the production chain of animal feed. // Agro food industry hi-tech, 24 (2013), 1; 62-66 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Štefanec, Jasminka; Pleadin, Jelka; Bauman, Ingrid; Srečec, SinišaDecreasing deoxynivalenol concentration in maize within the production chain of animal feed // AGRO FOOD INDUSTRY HI-TECH, 24 (2013), 1; 62-64 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Benković, Maja; Belščak-Cvitanović, Ana; Bauman, Ingrid; Komes, DraženkaPhysical properties of non-agglomerated cocoa drink powder mixtures containing various types of sugars and sweeteners // Food and Bioprocess Technology, 6 (2013), 4; 1044-1058 doi:10.1007/s11947-011-0742-0 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Benković, Maja; Bauman, IngridPhysical property assesment of coffee based cappuccino powder during storage // Journal on processing and energy in agriculture, 17 (2013), 1; 17-19 doi:1821-4487(2013)17 ; 1 ; p17-19 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
9.Janjatović, Davor; Benković, Maja; Srečec, Siniša; Ježek, Damir; Špoljarić, Igor; Bauman, IngridAssesment of powder flow characteristics in incoherent soup concentrates // Advanced powder technology, 23 (2012), 5; 620-631 doi:10.1016/j.apt.2011.07.003 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Belščak-Cvitanović, Ana; Komes, Draženka; Benković, Maja; Karlović, Sven; Hečimović, Ivana; Ježek, Damir; Bauman, IngridInnovative formulations of chocolates enriched with plant polyphenols from Rubus idaeus L. leaves and characterization of their physical, bioactive and sensory properties // Food research international, 48 (2012), 2; 820-830 doi:10.1016/j.foodres.2012.06.023 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Benković, Maja; Bauman, IngridOblaganje čestica u prehrambenoj industriji // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 6 (2011), 1-2; 13-24 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, znanstveni)
-
12.Semić Amela, Bauman IngridKARAKTERISTIKE TIJESTA ZAKISELJENOG SREDSTVIMA ZA ZAKISELJAVANJE // Radovi Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu LVI, 61 (2011), 1; 133-154 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
13.Benković, Maja; Bauman, IngridAGGLOMERATION OF COCOA POWDER MIXTURES – INFLUENCE OF PROCESS CONDITIONS ON PHYSICAL PROPERTIES OF THE AGGLOMERATES // Journal on processing and energy in agriculture, 15 (2011), 1; 46-49 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
14.Valinger, Davor; Benković, Maja; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Bauman, Ingrid; Kurtanjek, ŽelimirApplication of NIR spectroscopy for monitoring different particle sizes of sucrose // Journal on processing and energy in agriculture, 15 (2011), 3; 188-190 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
15.Belščak-Cvitanović, Ana; Benković, Maja; Komes, Draženka; Bauman, Ingrid; Horžić, Dunja; Dujmić Filip; Matijašec, MateaPhysical Properties and Bioactive Constituents of Powdered Mixtures and Drinks Prepared with Cocoa and Various Sweeteners // Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58 (2010), 12; 7187-7195 doi:10.1021/jf1005484 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
16.Ćurić, Duška; Novotni, Dubravka; Bauman, Ingrid; Krička, Tajana; Đugum, JelenaOptimization of extrusion cooking of corn meal as raw material for bakery products // Journal of Food Process Engineering, 32 (2009), 2; 294-317 doi:10.1111/j.1745-4530.2007.00217.x (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Benković, Maja; Bauman, IngridFLOW CHARACTERISTICS OF POWDERED INFANT FORMULA // PTEP. Procesna tehnika i energetika u poljoprivredi, 13 (2009), 1; 67-70 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
18.Ćurić, Duška; Novotni, Dubravka; Bauman, Ingrid; Krička, Tajana; Jukić, Željko; Voća, Neven; Kiš, DarkoBread-making quality of standard winter wheat cultivars // ACS. Agriculturae conspectus scintificus, 74 (2009), 3; 161-167 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
19.Bauman, Ingrid; Ćurić, Duška; Boban, MatijaMixing of Solids in different mixing devices // Sadhana, 33 (2008), 6; 721-731 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Boban, Matija; Ćurić, Duška; Bauman, Ingrid; Krička, Tajana; Muminović, ŠevalUtjecaj veličina čestica i protka praha na homogenost smjese // Radovi Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 59 (2008), 2; 57-64 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
21.Boban, Matija; Ćurić, Duška; Bauman, Ingrid; Krička, Tajana; Muminović, Ševal; Gadžo, Drena; Đikić, MirhaUtjecaj veličine čestica na karakteristike protoka mješavina // Radovi Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 59 (2008), 1; 147-156 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
22.Vladimir, Ivan; Bauman, Ingrid; Đaković ZorislavUTJECAJ POLOŽAJA LISTA DUHANA NA STABLJICI I KEMIJSKOG SASTAVA NA VODODRŽNU SPOSOBNOST // Works of the Faculty of Agricultural and Food Science University of Sarajevo,, VIII 59 (2008), 1; 157-166 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
23.Vladimir, Ivan; Bauman, Ingrid; Đaković , ZorislavUTJECAJ KEMIJSKOG SASTAVA I STUPNJA ZRELOSTI DUHANA NA NJEGOVU VODODRŽNOST // Works of the Faculty of Agricultural and Food Science University of Sarajevo, VIII 59 (2008), 1; 167-175 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
24.D.Ćurić, D.Novotni, D.Tušak, I.Bauman, D.GabrićProizvodnja bezglutenskog kruha iz ekstrudirane smjese kukuruznog i sojinog brašna. // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 72 (2007), 3; 227-232 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
1.Dozan, Tea; Benković, Maja; Bauman, IngridDetermination of optimal processing particle sizes and physical properties of Stevia rebaudiana (Bertoni) powder // 8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Prodeedings / Frece, J. (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2014. str. 117-122 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Benković, Maja; Bauman, IngridPhysical properties of functional coffee beverages - inulin and oligofructose enrichment // Proceedings of the 6th Central European Congress on Food / Nedović, Viktor ; Ilić, Nebojša ; Tumbas, Vesna ; Kalušević, Ana (ur.).
Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 194-199 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Benković, Maja; Bauman, Ingrid; Špoljarić, Igor; Mršić, Gordan; Semić, AmelaCaking properties of agglomerated instant coffee powders as related to moisture content and storage time // 23rd International Scientific-Expert Congress on Agriculture and Food Industry Book of Full Texts / Yercan, Murat ; Tosun, Duygu ; Acu, Merve ; Albayram, Zubeyde (ur.).
Izmir: Ege University, 2012. str. 812-817 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Bilić, Josipa; Benković, Maja; Belščak-Cvitanović, Ana; Horžić, Dunja; Komes, Draženka; Bauman, IngridThe effect of agglomeration on physical properties and bioactive compounds of cocoa drink mixtures prepared with various sweeteners. // Proceedings of 7th International Congress of Food technologists, biotechnologists and nutritionists. / Medić, Helga (ur.).
Zaprešić: BARIS d.o.o., 2011. str. 202-208 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Benković, Maja; Bauman, IngridCharacterization of flow properties of different flour types and mixtures used in bread making // 13th Ružička days Proceedings / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera, Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Juraja Strossmayera u Osijeku, European Federation of Food Science and Technology, 2011. str. 219-229 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Semić Amela; Bauman, Ingrid; Muminović, Ševal; Oručević, Sanja; Benković MajaCharacteristics of flour with add – in sourdugh starters // 22nd International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry Book of Abstracts / Blesić, Milenko (ur.).
Sarajevo: Faculty of Agriculture and Food Sciences Sarajevo, Faculty of Agriculture Izmir, 2011. str. 362-365 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Turšić, Ivan; Đaković, Zorislav; Šimunec KrunoslavTrend smanjenja štetnih sastojaka u duhanskom dimu suvremenih cigareta // Proceedings of 46th Croatian and 6th International Symposium on Agriculture / Pospišil M. (ur.).
Zagreb, 2011. str. 181-184 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Semić, A.; Oručević, S.; Bauman, I.; Muminović, Š.; Spaho, N.; Klepo, B.Effects of increasing sourness of bread dough on bread quality // Proceedings of the 5th international congress Flour-Bread '09 / Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.).
Osijek: Sveučilište u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet, 2010. str. 416-424 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.Novotni, Dubravka; Ćurić, Duška; Čukelj, Nikolina; Tušak, Dubravka; Bauman, Ingrid; Đugum, JelenaInfluence of dietary fibres addition on corn dough rheology // 5th International Congress Flour - Bread ’09 ; 7th Croatian Congress of Cereal Technologists : Proceedings / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technologies, 2010. str. 232-237 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
10.Benković, Maja; Novotni, Dubravka; Tušak, Dubravka; Krpan, Marina; Bauman, Ingrid; Ćurić, DuškaImprovement of baking characteristics by transglutaminase addition // 5th International Congress Flour - Bread ’09 ; 7th Croatian Congress of Cereal Technologists : Proceedings / Ugarčić-Hardi, Ž. (ur.).
Osijek: University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technologies, 2010. str. 340-346 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
11.Benković, Maja; Bauman, IngridFlow Properties of Commercial Infant Formula Powders // Proceedings of World Academy of Science, Engineering and Technology / Cemal Ardil (ur.).
Pariz: WASET, 2009. str. 495-499 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Boban Matija; Bauman, Ingrid; Bičanić, DaneAnalysis of photoacoustic signal from cassava flour // Proceedings - The 2008 Joint Central European Congress - Volume 2 / Čurić, Duška (ur.).
Cavtat: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 201-208 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
13.Boban, Matija; Ćurić, Duška; Bauman, IngridUtjecaj fizikalnih svojstava materijala na homogenost smjese i kvalitetu kruha // Flour - bread ’ 07 : proceedings of 4th International Congress : 6th Croatian Congress of cereal tehnologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of food technology J. J. Strossmayer University, 2008. str. 431-437 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
14.Boban Matija; Ćurić, Duška, Bauman, IngridEffects of the component ratio on mixture homogeneity and its influence on the final product // Proceedings - The 2008 Joint Central European Congress - Volume 1 / Čurić, Duška (ur.).
Cavtat: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 129-136 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Bauman, Ingrid; Ćurić, Duška; Boban, Matija; Muminović, ŠevalImpact of physical properties on mixture homogeneity and bread quality // Flour - bread ’07 : proceedings of 4th International Congress and 6th Croatian Congress of cereal tehnologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of food technology J. J. Strossmayer University, 2008. str. 431-437 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
16.Boban, Matija; Bauman, Ingrid; Ćurić, DuškaUtjecaj omjera komponenata na homogenost mješavine te utjecaj na nutritivnai organoleptička svojstva konačnog proizvoda. // IUFoST
Nantes, Francuska, 2006. (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Novotni, Dubravka; Ćurić, Duška; Bauman, Ingrid; Krička, Tajana; Tušak, DubravkaExtruded Blends of Corn and Soybean Flours as Source of Proteins in Bakery Products // Proceedings of 2nd International Congress on Food Science and Food Biotechnology in Developing Countries
Saltillo, Meksiko, 2006. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
18.Novotni, Dubravka; Ćurić, Duška; Galić, Kata; Bauman, Ingrid; Krička, TajanaPoboljšanje pekarskih proizvoda dodatkom sojinih proteina // IUFOST
Nantes, Francuska, 2006. (poster, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
1.Benković, Maja; Bauman, Ingrid; Dozan, TeaComparison of physical properties of sugar and milled Stevia rebaudiana leaves particle size fractions // 25th International Scientific-Experts Congress on Agriculture and Food Industry Book of Abstracts / Olgun, A. (ur.).
Izmir: Faculty of Agriculture and Food Sciences Sarajevo, Faculty of Agriculture Ege-University, Faculty of Agriculture-Uludag University, 2014. str. 183-183 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Bauman, IngridEffects of the component ratio on mixture homogeneity and its influence on the final product // 3rd International ISEKI_Food Conference Book of Abstracts / Costa, R. ; Pittia, P. ; Silva, C.L.M., Gogou, E. (ur.).
Atena: NTUA, School of Chemical Engineering, 2014. str. 187-187 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Benković, Maja; Bauman, IngridPhysical properties of ground coffee affected by packaging material, storage time and moisture content // 3rd International ISEKI_Food Conference Book of Abstracts / Costa, R. ; Pittia, P. ; Silva, C.L.M. ; Gogou, E. (ur.).
Atena: NTUA, School of Chemical Engineering, 2014. str. 211-211 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Dozan, Tea; Benković, Maja; Bauman, IngridSucrose particle size reduction - determination of critical particle diameters causing flowability difficulties // 7th Central European Congress on Food Book of Abstracts / Kakurinov, V. (ur.).
Skopje: Consulting and Trainig Center KEY, 2014. str. 162-162 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Benković, Maja; Bauman, IngridFlow properties of dairy powders // The First North and East European Congress on Food Book of Abstracts
Sankt Peterburg: RUSFosT, St. Petersburg State Institute of Technology, 2012. str. 126-126 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Benković, Maja; Bauman IngridFlow behaviour of commonly used food powders determined by powder rheomemter method // ISEKI_Food 2011 - Bridging training and research for industry and the wider community / Silva, Cristina L.M., Ramos, Ines, Pittia, Paola, Oliveira, Sara (ur.).
Milano: ISEKI Food Association, 2011. str. 96-96 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
7.Benković, Maja; Bauman, IngridAgglomeration of cocoa powder mixtures – influence of process conditions on physical properties of the agglomerates // Second International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies INOPTEP 2011 Book of Abstracts / Bajkin, Anđelko ; Babić, Ljiljana (ur.).
Novi Sad: National Society of Processing and Energy in Agriculture, 2011. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Valinger, Davor; Benković, Maja; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Bauman, Ingrid; Kurtanjek, ŽelimirEffect of sucrose particle size on NIR spectra // Second International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies INOPTEP 2011 Book of Abstracts / Bajkin, Anđelko ; Babić, Ljiljana (ur.).
Novi Sad: National Society of Processing and Energy in Agriculture, 2011. str. 153-153 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Benković, Maja; Valinger, Davor; Bauman, Ingrid; Kurtanjek, ŽelimirApplication of NIR spectroscopy for monitoring quality and particle size distribution of NaCl // 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Book of Abstracts / Medić, Helga (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011. str. 165-165 (ostalo, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Bauman, Ingrid; Benković, MajaCharacterization of flow properties of different flour types and flour mixtures used in bread making // Book of Abstracts / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, Croatian Society of Chemical Engineers, 2010. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Benković, Maja; Bauman, IngridFlow characteristics of powdered infant formula // Book of Abstracts, INPOTEP 2009, First international conference Sustainable Post harvest and Food Technologies and 21. national conference Processing and Energy in Agriculture PTEP 2009 / Babić, Ljiljana ; Radosavljević, Milica ; Bajkin, Anđelko (ur.).
Novi Sad: National Society of Processing and Energy in Agriculture, 2009. str. 7-7 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Bauman, Ingrid; Janjatović, Davor; Matković, Domagoj; Boban, MatijaEffect of fat content on flow properties of soup concentrates // The 14th World Congress of Food Science and Technology
Šangaj, Kina, 2008. (poster, sažetak, ostalo) -
13.Ćurić, Duška; Novotni, Dubravka; Tušak, Dubravka; Bauman, Ingrid; Krička, Tajana; Kiš, DarkoUtjecaj klimatskih promjena na tehnološku kavoću brašna ozimih pšenica // Proceedings of 4th International Congress Flour- Bread 07' / Žaneta Ugarčić- Hardi (ur.).
Osijek: TIM-Public d.o.o., 2008. str. ----- (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Janjatović, Davor; Matković, Domagoj; Bauman, IngridFlow properties of soup concentrates // Proceedings - The 2008 Joint Central European Congress - Volume 1 / Čurić, Duška (ur.).
Cavtat: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2008. str. 145-152 (poster, sažetak, ostalo) -
15.Janjatović, Davor; Bauman, IngridPrehrambeni prahovi kao dio studija prehrambene tehnologije // ISEKI_Food 2008 Bridging Training and Research for Industry and the Wider Comunity / Cristina L.M. Silva, Paola Pittia (ur.).
Porto: Ecola Superior de Biotechnoologia, Universidade Catolica Portuguesa, 2008. str. 148-148 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
16.Bauman, Ingrid: Ćurić, Duška: Boban, Matija: Janjatović, DavorUtjecaj protoka na kvalitetu homogenosti mješavine // Book of Abstracts 2nd UInternatiohnal Congress on Food and Nutrition
Istanbul, 2007. (poster, sažetak, ostalo) -
17.Muminović, Ševal; Đikić, Mirha; Gadžo, Drena; Ćurić, Duška; Bauman, IngridUtjecaj fizikalnih svojstava materijala na homogenost smjese i kvalitetu kruha // 4th International Congress [and] 6th Croatian Congress of Cereal Tehnologists : Flour - Bread ’ 07 : abstract book / Ugarčić Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, Departmen of Cereal Processing Technologies, 2007. str. 98-98 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Ćurić, Duška; Novotni, Dubravka; Gabrić, Dora; Žikić, A.; Bauman, IngridDough fermentation modeling // 4th International Congress [and] 6th Croatian Congress of Cereal Tehnologists : Flour - Bread’ 07 : abstract book / Ugarčić Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, Departmen of Cereal Processing Technologies, 2007. str. 72-72 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.M. Boban, I. Bauman, D. BičanićFOTOAKUSTIČNA ANALIZA FRAKCIJA BRAŠNA KASAVE // 4th International Congress Flour-Bread '07 / Žaneta Ugarčić Hardi (ur.).
Osijek, 2007. (poster, sažetak, znanstveni) -
20.Novotni, Dubravka; Ćurić, Duška; Galić, Kata; Bauman, Ingrid; Krička, TajanaPoboljšanje tradicionalnih pekarskih proizvoda dodatkom sojinih proteina // Food Science and Food Biotechnology in Developing Countries
Saltillo, Meksiko, 2007. (poster, sažetak, ostalo) -
1.I. BaumanSUSTAINABILITY OF POWDERED MATERIALS FROM FARM TO FORK // 25th International Scientific - Experts Congress On Agriculture And Food Industry
İzmir, Turska, 2014. (plenarno, sažetak, ostalo) -
2.T. Dozan, M. Benković, I. BaumanComparison of critical particle diameters and its effect on flowability in stevia and sucrose, International conference on science and technique based on applied and fundamental research // ICoSTAF
Szeged, Mađarska, 2014. (poster, sažetak, ostalo) -
3.M. Benković, I. BaumanPhysical properties of ground coffee affected by packaging material, storage time and moisture content // 3rd ISEKI_Food 2014 Conference
Atena, Grčka, 2014. (poster, sažetak, ostalo) -
4.M. Benković, I. BaumanPhysical properties of ground coffee affected by packaging material, storage time and moisture content, // 3rd ISEKI_Food 2014 Conference
Atena, Grčka, 2014. (poster, sažetak, znanstveni) -
5.I Bauman) Effects oft he component ration on mixture homogeneity and its influence of the final product, // 3rd ISEKI_Food 2014 Conference
Atena, Grčka, 2014. (poster, sažetak, ostalo) -
6.M. Benković, I. Bauman, T. DozanComparison of physical properties of sugar and Stevia rebaudiana leaves particle size fractions // 25th International Scientific - Experts Congress On Agriculture And Food Industry
İzmir, Turska, 2014. (poster, sažetak, ostalo) -
1.Benković, MajaFizikalno-kemijska i senzorska svojstva obogaćenih praškastih mješavina na bazi kave, 2013., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Semić, AmelaUtjecaj načina pripreme kiselog tijesta na karakteristike fermentacije i svojstva hljeba, 2011., doktorska disertacija, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, Zagreb
-
3.Janjatović DavorIspitivanje značajki tečenja sipkih koncentrata juha, 2011., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
1.Dozan, TeaUsporedba fizikalnih svojstava različitih veličina čestica šećera i biljke Stevia rebaudiana (Bertoni), 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Rukavina, Ana-MarijaUtjecaj funkcionalnih dodataka na svojstva tečenja praškastih mješavina na bazi kave, 2012., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Bobinac, IvaOdređivanje karakteristika protoka mlijeka u prahu, 2009., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Zavacki, HelenaOdređivanje karakteristika protoka različitim prehrambenim prahovima, 2009., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Boban, MatijaFotoakustična spektroskopija frakcija brašna kasave, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Markotić, IvanaODREĐIVANJE KARAKTERISTIKA PROTOKA KONCENTRATIMA JUHA, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
7.Jambriško, JanjaODREĐIVANJE KARAKTERISTIKA SPECIJALNE VRSTE KRUHA SA DODATKOM PŠENORAŽI, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
8.Pavić, AnitaOdređivanje karakteristika protoka mješavina za specijalne vrste kruha, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Blažević, MarijaUtjecaj veličine čestica na homogenost smjese, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
1.Đugum, J., Ćurić, D., Kovačević, D., Novotni, D., Krvavica M., Bauman I.Extrudiranje kao novi trend u proizvodnji dječje hrane od žitarica, 2006. (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo).