Toggle navigation
CROSBI
Hrvatska znanstvena bibliografija
O CROSBI-ju
Pregledavanje
Pregled po
CROSBI profilu
Pregled po
ustanovi
Pregled po
projektu
Pregled po
znanstvenom području
Pregled po
vrsti rada
Pregled po temi
COVID-19
Pregled po temi
Otvorena znanost
Novosti
Pomoć
Česta pitanja
|
EN
Pretraga
Osoba
Naslov/Ključne riječi
CROSBI ID rada
DOI
Ustanova
Projekt
Pretraži
Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja
Napredna pretraga
Pretraži
Označi/odznači sve
Obuhvati u pretragu
Izuzmi iz pretrage
Odustani
Opcije za filter projekt
Tehnološki parametri proizvodnje tradicijskih sireva u funkciji njihove zaštite
(65)
Elementi ekološke proizvodnje i analitičke metode za dokazivanje izvornosti sira
(49)
Funkcionalni mliječni proizvodi od ovčjeg mlijeka
(44)
Mikrobiološka kontrola kvalitete autohonih mekih i tvrdih ovčijih sireva
(3)
Centar za sigurnost i kvalitetu hrane
(1)
Mikotoksini u namirnicama i krmi na području R.Hrvatske
(1)
Povijest poljoprivrede-prilozi za povijest gospodarstva Hrvatske
(1)
Promjene ličnosti i kognitivnih procesa u starijoj dobi
(1)
Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font
CROSBI koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.
Slažem se