Toggle navigation
CROSBI
Hrvatska znanstvena bibliografija
O CROSBI-ju
Pregledavanje
Pregled po
CROSBI profilu
Pregled po
ustanovi
Pregled po
projektu
Pregled po
znanstvenom području
Pregled po
vrsti rada
Pregled po temi
COVID-19
Pregled po temi
Otvorena znanost
Novosti
Pomoć
Česta pitanja
|
EN
Pretraga
Osoba
Naslov/Ključne riječi
CROSBI ID rada
DOI
Ustanova
Projekt
Pretraži
Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja
Napredna pretraga
Pretraži
Označi/odznači sve
Obuhvati u pretragu
Izuzmi iz pretrage
Odustani
Opcije za filter projekt
Elementi ekološke proizvodnje i analitičke metode za dokazivanje izvornosti sira
(57)
Tehnološki parametri proizvodnje tradicijskih sireva u funkciji njihove zaštite
(57)
Funkcionalni mliječni proizvodi od ovčjeg mlijeka
(53)
Amino-beta-laktami - intermedijari u sintezi biološki interesantnih spojeva
(3)
Mikrobiološka kontrola kvalitete autohonih mekih i tvrdih ovčijih sireva
(2)
Genetske i fenotipske odlike izvornih hrvatskih pasmina ovaca
(1)
MEĐUMOLEKULSKA DJELOVANJA KOLOIDA HRANE I KONTROLA SVOJSTAVA NA NANORAZINI
(1)
Mikotoksini u namirnicama i krmi na području R.Hrvatske
(1)
Povijest poljoprivrede-prilozi za povijest gospodarstva Hrvatske
(1)
Učinak nutraceutika na zdravlje i proizvodnost farmskih životinja
(1)
Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font
CROSBI koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.
Slažem se