Toggle navigation
CROSBI
Hrvatska znanstvena bibliografija
O CROSBI-ju
Pregledavanje
Pregled po
CROSBI profilu
Pregled po
ustanovi
Pregled po
projektu
Pregled po
znanstvenom području
Pregled po
vrsti rada
Pregled po temi
COVID-19
Pregled po temi
Otvorena znanost
Novosti
Pomoć
Česta pitanja
|
EN
Pretraga
Osoba
Naslov/Ključne riječi
CROSBI ID rada
DOI
Ustanova
Projekt
Pretraži
Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja
Napredna pretraga
Pretraži
Označi/odznači sve
Obuhvati u pretragu
Izuzmi iz pretrage
Odustani
Opcije za filter projekt
Mogućnost iskorištavanja tradicionalnih sorti jabuka za proizvodnju jabuka i soka od jabuka sa smanjenim udjelom patulina
(11)
AgriART sveobuhvatni upravljački sustav u području precizne poljoprivrede
(10)
Biokemijske i histološke promjene u plodovima mandarine tijekom skladištenja
(10)
Utjecaj oksidativnog stresa na organizaciju i funkciju biljnih stanica i tkiva
(10)
Bioraznolikost populacija samoniklog voća u Hrvatskoj
(5)
Promjene visokovrijednih sastojaka tijekom prerade odabranih vrsta voća
(4)
Utjecaj prehrambenih vlakana na bioraspoloživost polifenola istraživanjem adsorpcije i simuliranih probavnih procesa, in vitro
(4)
JUICE3DTEC: Tehnologija preprekama za 3D tiskane sokove
(2)
Evaluacija uzgajanih trešanja i višnje Maraske u mediteranskom dijelu Hrvatske
(1)
Nutritivna vrijednost plodovitog i suptropskog povrća
(1)
Optimizacija čuvanja breskve i nektarine tretmanima poslije berbe
(1)
Primijenjena istraživanja rashladnih sustava s novim radnim tvarima
(1)
Regulatorni mehanizmi fotosinteze i diferencijacija plastida
(1)
Stanična i tkivna diferencijacija tijekom razvoja biljnih organa
(1)
Tehnologija preprekama i 3D printanje za okolišno prihvatljivu proizvodnju funkcionalnih voćnih sokova
(1)
Uloga organskih gnojiva u ishrani vinove loze
(1)
Utjecaj opaciteta bijele tinte na kvalitetu tiska kod višeslojne fleksibilne ambalaže za prehrambene proizvode
(1)
Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font
CROSBI koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.
Slažem se