Toggle navigation
CROSBI
Hrvatska znanstvena bibliografija
O CROSBI-ju
Pregledavanje
Pregled po
CROSBI profilu
Pregled po
ustanovi
Pregled po
projektu
Pregled po
znanstvenom području
Pregled po
vrsti rada
Pregled po temi
COVID-19
Pregled po temi
Otvorena znanost
Novosti
Pomoć
Česta pitanja
|
EN
Pretraga
Osoba
Naslov/Ključne riječi
CROSBI ID rada
DOI
Ustanova
Projekt
Pretraži
Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja
Napredna pretraga
Pretraži
Označi/odznači sve
Obuhvati u pretragu
Izuzmi iz pretrage
Odustani
Opcije za filter projekt
Hranidbena, antioksidativna i prebiotička svojstva kukuruza za domaće životinje
(78)
Biodostupnost karotenoida kukuruza kod nesilica: utjecaj mikrostrukture zrna i sastava smjese
(15)
Prag odluke za presijavanje kukuruza
(7)
Biljna raznolikost i hranidbena vrijednosti ovčjih pašnjaka jadranskog područja
(6)
Održivi sustavi proizvodnje ratarskih kultura
(5)
Ekološki prihvatljivo gospodarenje organskim gnojivima u proizvodnji krme
(2)
Interakcije galija(III) i željeza(III) s antiproliferativnim lijekovima
(2)
Biološki aspekti u slatkovodnom ribarstvu i lovstvu
(1)
Elementi ekološke proizvodnje i analitičke metode za dokazivanje izvornosti sira
(1)
Erozija i degradacija tala Hrvatske
(1)
Funkcionalni mliječni proizvodi od ovčjeg mlijeka
(1)
Genetika, hranidba i uvođenje novih vrsta u akvakulturi
(1)
Hranidbeni potencijal krmnih kultura za prehranu divljači
(1)
Povijest poljoprivrede-prilozi za povijest gospodarstva Hrvatske
(1)
Saniranje tehnoloških nusproizvoda iz proizvodnje biodizela do energije
(1)
Tehnološki parametri proizvodnje tradicijskih sireva u funkciji njihove zaštite
(1)
Vrednovanje održivih sustava proizvodnje krme u brdsko-planinskim područjima
(1)
Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font
CROSBI koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.
Slažem se