Toggle navigation
CROSBI
Hrvatska znanstvena bibliografija
O CROSBI-ju
Pregledavanje
Pregled po
CROSBI profilu
Pregled po
ustanovi
Pregled po
projektu
Pregled po
znanstvenom području
Pregled po
vrsti rada
Pregled po temi
COVID-19
Pregled po temi
Otvorena znanost
Novosti
Pomoć
Česta pitanja
|
EN
Pretraga
Osoba
Naslov/Ključne riječi
CROSBI ID rada
DOI
Ustanova
Projekt
Pretraži
Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja
Napredna pretraga
Pretraži
Označi/odznači sve
Obuhvati u pretragu
Izuzmi iz pretrage
Odustani
Opcije za filter projekt
Nekliničke metode ispitivanja tvari iz okoliša na stanicama sisavaca i riba
(58)
Primjena proteinskih hidrolizata iz pogača lana i konoplje u medijima za uzgoj životinjskih stanica
(29)
Endokrino-aktivne supstancije u hrani i oštećenja reproduktivnog sustava
(11)
Zelena otapala za zelene tehnologije
(8)
Biološki aktivni spojevi domaćih sorta brokule i kakao zrna.
(6)
Glikobiološki aspekti stanične prilagodbe i komunikacije
(3)
Genotoksičnost kemijskih i fizikalnih agensa prirodnog i antropogenog podrijetla
(2)
Mehanizmi urođene imunosti u infekciji respiracijskim sincicijskim virusom (RSV)
(2)
Metalocenski biokonjugati, heterocikli i makromolekule
(2)
Protein-ligand međudjelovanja na atomnoj razini
(2)
Racionalan dizajn prirodnih eutektičkih otapala za pripremu i formulaciju kiralnih lijekova
(2)
Ciljana izrada prototipa vlaknastog nosača za uzgoj tkivnih stanica kombiniranim elektroispredanjem
(1)
Fetalna kardiološka služba u zaštiti perinatalnog mortaliteta i morbiditeta
(1)
Interakcije organofosfata, karbamata i određenih liganada s esterazama
(1)
Molekularno prepoznavanje DNA:RNA hibridnih i višelančanih struktura u bioanalitičkim i in vitro sustavima
(1)
Nasljedne metaboličke i ostale monogenske bolesti djece
(1)
Taksonomija, ekologija i biogeografija beskralješnjaka vodenih ekotona Hrvatske
(1)
Uloga biopolimera kao čimbenika postojanosti granule mješovite mikrobne kulture
(1)
Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font
CROSBI koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.
Slažem se