Toggle navigation
CROSBI
Hrvatska znanstvena bibliografija
O CROSBI-ju
Pregledavanje
Pregled po
CROSBI profilu
Pregled po
ustanovi
Pregled po
projektu
Pregled po
znanstvenom području
Pregled po
vrsti rada
Pregled po temi
COVID-19
Pregled po temi
Otvorena znanost
Novosti
Pomoć
Česta pitanja
|
EN
Pretraga
Osoba
Naslov/Ključne riječi
CROSBI ID rada
DOI
Ustanova
Projekt
Pretraži
Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja
Napredna pretraga
Pretraži
Označi/odznači sve
Obuhvati u pretragu
Izuzmi iz pretrage
Odustani
Opcije za filter naslov časopisa
Food chemistry
(3)
Acta alimentaria
(2)
PBN revija
(2)
Acta chimica slovenica
(1)
Carbohydrate polymers
(1)
Current opinion in biotechnology
(1)
Food additives and contaminants part A. Chemistry analysis control exposure & risk assessment
(1)
Food and chemical toxicology
(1)
Food hydrocolloids
(1)
Food research international
(1)
Food science and technology international
(1)
Industria Conserve
(1)
Innovative food science & emerging technologies
(1)
International journal of environmental analytical chemistry
(1)
Journal of the Science of Food and Agriculture
(1)
Kemija u industriji : časopis kemičara i tehnologa Hrvatske
(1)
Plant foods for human nutrition
(1)
Trends in food science & technology
(1)
Waste and Biomass Valorization
(1)
Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font
CROSBI koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.
Slažem se