Toggle navigation
CROSBI
Hrvatska znanstvena bibliografija
O CROSBI-ju
Pregledavanje
Pregled po
CROSBI profilu
Pregled po
ustanovi
Pregled po
projektu
Pregled po
znanstvenom području
Pregled po
vrsti rada
Pregled po temi
COVID-19
Pregled po temi
Otvorena znanost
Novosti
Pomoć
Česta pitanja
|
EN
Pretraga
Osoba
Naslov/Ključne riječi
CROSBI ID rada
DOI
Ustanova
Projekt
Pretraži
Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja
Napredna pretraga
Pretraži
Označi/odznači sve
Obuhvati u pretragu
Izuzmi iz pretrage
Odustani
Opcije za filter naslov časopisa
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
(12)
Chemical and biochemical engineering quarterly
(4)
Croatica chemica acta
(3)
Cros : Croatian sugar review : časopis industrije šećera Hrvatske
(3)
Food technology and biotechnology
(3)
Journal of food processing and preservation
(3)
ACS - Agriculturae conspectus scientificus
(2)
African journal of biotechnology
(2)
Bulgarian journal of agricultural science
(2)
Croatian journal of food science and technology
(2)
Food chemistry
(2)
Journal of biotechnology
(2)
Kemija u industriji : časopis kemičara i tehnologa Hrvatske
(2)
Mljekarstvo
(2)
Proceedings (International conference "Valis Aurea")
(2)
Sadhana
(2)
Acta odontologica scandinavica
(1)
Advanced powder technology
(1)
Czech journal of food sciences
(1)
Food and Bioprocess Technology
(1)
Food hydrocolloids
(1)
Food research international
(1)
Innovative food science & emerging technologies
(1)
International journal of food properties
(1)
Journal of food engineering
(1)
Journal of food process engineering
(1)
Journal of food science and technology
(1)
Journal of Neurological Surgery Part B-Skull Base
(1)
Lebensmittel-wissenschaft und-technologie-food science and technology
(1)
Liječnički vjesnik : glasilo Hrvatskoga liječničkog zbora
(1)
PBN revija
(1)
Periodicum biologorum
(1)
Plant foods for human nutrition
(1)
Powder technology
(1)
Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font
CROSBI koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.
Slažem se