Pronađeno 37 radova, za izraz:
"PROJEKT: (Unapređenje procesa proizvodnje hrane (113-1130475-0565))"
DODAJ/IZMIJENI OPERATORE PRETRAŽIVANJA
-
1.Dermišek, HelenaSuvremeni tehnološki postupci u proizvodnji bijelih vina, 2010., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
2.Moslavac, Tihomir; Perl Pirički, Antonija; Volmut, Katica; Benčić, ĐaniOxidative Stability of Vegetable Oils with Added Antioxidants // Abstract Book Lipids, Fats and Oils · From Knowledge to Aapplication · 7th Euro Fed Lipid Congress / Gunther Daum (ur.).
Graz: Graz University of Technology, 2009. str. 287-287 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Rupčić, ŽeljkaSuvremeni tehnološki postupci u proizvodnji crnih vina, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
4.Tadić, IvanaPrimjena membranskih procesa u tehnologiji vode, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
5.Kvesić, IvanaNetermičke metode konzerviranja hrane, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
6.Bilić, BlankaPrimjena membranskih procesa u tehnologiji pripreme pitke vode, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
7.Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Paragović, KristinaInfluence of adding sugars, modified starches and hydrocolloids on the termophysical properties of raspberry puree // Abstract Book 5th International Congress Flour-Bread 09, 7th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2009. str. 104-104 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Pastor, RahelaUtjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka, 2009., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
9.Hrastić, RominaReološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodatcima, 2009., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
10.Švenda, MarijetaUtjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda, 2009., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
11.Šilipetar, MarijanaDjelovanje žumanjka jajeta patke i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze, 2009., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
12.Drčec, MarikaHidrogenacija ulja, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
13.Prpić, IvaDekoloracija sirovog ulja, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
14.Vinko, LjiljanaNeutralizacija sirovog ulja, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
15.Vrdoljak, IvanaUtjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina, 2009., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
16.Moslavac, Tihomir; Tovjanin, Bojana; Benčić, ĐaniUtjecaj procesa deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja // Glasnik zaštite bilja, 32 (2009), 5; 18-28 (recenziran, članak, znanstveni)
-
17.Moslavac, Tihomir; Volmut, Katica; Benčić, ĐaniOksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom antioksidansa // Glasnik zaštite bilja, 32 (2009), 6; 136-145 (recenziran, članak, znanstveni)
-
18.Palčić, Igor; Benčić, Đani; Moslavac, TihomirMogućnosti zbrinjavanja vegetabilne vode nastale procesom ekstrakcije maslinovog ulja // Glasnik zaštite bilja, 32 (2009), 6; 116-131 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
19.Moslavac, Tihomir; Benčić, Đani; Pašić, MelitaUtjecaj dodatka različitih biljnih ulja na oksidacijsku stabilnost smjese suncokretovog ulja // Glasnik zaštite bilja, 32 (2009), 6; 66-75 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
20.Benčić, Đani; Čoga, Lepomir; Krapac, Marin; Moslavac, TihomirUtjecaj lokacije maslinika na masno-kiselinski sastav ekstra djevičanskih maslinovih ulja sorti Buža i Leccino u Istri // Glasnik zaštite bilja, 32 (2009), 3; 53-65 (recenziran, članak, znanstveni)
-
21.Benčić, Đani; Čoga, Lepomir; Krapac, Marin; Moslavac, TihomirUtjecaj roka berbe na masno-kiselinski sastav ekstra djevičanskih maslinovih ulja sorti "Buža" i "Leccino" u Istri // Glasnik zaštite bilja, 32 (2009), 3; 66-80 (recenziran, članak, znanstveni)
-
22.Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Ergović, MajaInfluence of storage on rheological properties of raspberry puree with addition of sugars, modified starches and hydrocolloids // Book of Abstract/The 2008 Joint Central European Congress/4th Central European Congress on Food/6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and nutritionists / Galić, Kata (ur.).
Zagreb: EURO-V.A.L. d.o.o., 2008. str. 87-87 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
23.Perl Pirički, Antonija; Moslavac, Tihomir; Sikra, Suzana; Popović, KatarinaSensory Evaluation and Consumer Acceptance of Mayonnaises with Addition of Walnut, Linseed and Corn Oils // Oils, fats and lipids in the 3rd millenium: Challenges, achievements and perspectives / Portman, Ron (ur.).
Frankfurt: Euro Fed Lipid, 2008. str. 586-586 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
24.Moslavac, Tihomir; Perl Pirički, Antonija; Benčić, Đani; Sikra, Suzana; Popović, KatarinaRheological Characteristics of Mayonnaises with Addition of Walnut, Corn, Linseed and Olive Oils // Oils, fats and lipids in the 3rd millenium: Challenges, achievements and perspectives / Portman, Ron (ur.).
Frankfurt: Euro Fed Lipid, 2008. str. 272-272 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Popović, KatarinaUtjecaj vrste ulja na senzorska svojstva i održivost majoneza, 2008., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
26.Mazić, SilvijaUtjecaj procesnih parametara na dekoloraciju sirovog degumiranog ulja, 2008., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
27.Barulek, IvančicaIspitivanje reoloških svojstava i održivosti majoneze s dodatkom maslinovog ulja, 2008., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
28.Tihana ToplekUtjecaj dodataka na reološka svojstva napitaka na osnovi sirutke, 2008., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
29.Olvitz, MirtaDinamika fermentacije u proizvodnji crnog vina sorte Cabernet Sauvignon sa dva različita kvasca, 2008., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
30.Moslavac, Tihomir; Perl Pirički Antonija; Pozderović, Andrija; Šubarić, DragoRelationship between rheological properties and sensory characteristics of mayonnaises from Croatian market // Oils, fats and lipids:from science to applications / Portman, Ron (ur.).
Frankfurt: Euro Fed Lipid, 2007. str. 287-287 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
31.Vidaković, MajaIstraživanje utjecaja uljne faze na reološka i senzorska svojstva majoneza, 2007., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
32.Stanić, DanijelaUtjecaj procesnih parametara na reološka svojstva emulzije ulje/voda, 2007., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
33.Borko, IvanaUtjecaj procesnih parametara i dodataka na reološka svojstva emulzije ulje/voda, 2007., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
34.Briš, AnamarijaUtjecaj dodatka šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida na termofizikalna svojstva kaše maline, 2007., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
35.Ergović, MajaUtjecaj skladištenja na reološka svojstva kaše maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida, 2007., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
36.Pozderović, Andrija; Pichler, Anita; Pavlović, JasminaUtjecaj dodatka šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida na reološka svojstva kaše maline // Abstract book / 4th International Congress Flour - Bread '07 [and] 6th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2007. str. 104-104 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
37.Pozderović, Andrija; Moslavac, Tihomir; Pichler, AnitaInfluence of processing parameters and membrane type on permeate flux during solution concentration of different alcohols, esters and aldehydes by reverse osmosis // Journal of Food Engineering, 78 (2007), 3; 1092-1102 doi:10.1016/j.jfoodeng.2005.12.039 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)