Pronađeno 75 radova, za izraz:
"PROJEKT: (Razvoj održivog integriranog procesa proizvodnje biološki aktivnih izolata iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije (POPI-WinCEco) (HRZZ-IP-2018-01-1227))"
DODAJ/IZMIJENI OPERATORE PRETRAŽIVANJA
-
1.Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Koceva Komlenić, Daliborka; Šušak, Ana; Bucić-Kojić, AnaChanges in the chemical composition of biologically treated grape pomace by Trametes versicolor under solid-state fermentation conditions // 4th International Conference for Bioresource Technology for Bioenergy, Bioproducts & Environmental Sustainability
Riva del Garda, Italija, 2023. str. 1-1 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Martinović, Josipa; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Ambrus, Rita; Planinić, Mirela; Šelo, Gordana; Klarić, Ana-Marija; Perković, Gabriela; Bucić-Kojić, AnaPhysicochemical Characterization and Evaluation of Gastrointestinal In Vitro Behavior of Alginate- Based Microbeads with Encapsulated Grape Pomace Extracts. // Pharmaceutics, 15 (2023), 3; 980, 28 doi:10.3390/pharmaceutics15030980 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Martinović Josipa; Perković, Gabriela; Bucić-Kojić, AnaBioconversion of Grape Pomace with Rhizopus oryzae under Solid-State Conditions: Changes in the Chemical Composition and Profile of Phenolic Compound // Microorganisms, 11 (2023), 956, 22 doi:10.3390/microorganisms11040956 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Perković, Gabriela; Planinić, Mirela; Bucić-Kojić, AnaGoat whey as a coating/protective material in the spray drying process of grape pomace extract // V. Symposium of Young Researchers on Pharmaceutical Technology, Biotechnology and Regulatory Science
Szeged, Mađarska, 2023. str. 64-64 doi:10.14232/syrptbrs.2023.64 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Bucić-Kojić, Ana; Tišma, MarinaThe influence of bioprocessing of grape pomace by Rhizopus oryzae on the chemical composition and extractability of phenolic compounds // V. Symposium of Young Researchers on Pharmaceutical Technology, Biotechnology and Regulatory Science, Book of Abstracts / Varga, Patricia ; Szalai, Boglárka ; Uhljar, Luca Éva (ur.).
Segedin: University of Szeged, 2023. str. 68-68 doi:10.14232/syrptbrs.2023.68 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Mišković Špoljarić, Katarina; Šelo, Gordana; Pešut, Ena; Martinović, Josipa; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Bucić‑Kojić, AnaAntioxidant and antiproliferative potentials of phenolic-rich extracts from biotransformed grape pomace in colorectal Cancer // BMC Complementary Medicine and Therapies, 23 (2023), 29; 1-11 doi:10.1186/s12906-023-03852-w (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Bucić-Kojić, Ana; Tišma, Marina; Šelo Gordana; Grgić, Josipa; Perković, Gabriela, Planinić MirelaWinery Production Residues as Feedstocks within the Biorefinery Concept // Engineering power : bulletin of the Croatian Academy of Engineering, 17 (2022), 1; 11-17 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Koceva Komlenić Daliborka, Bucić-Kojić, AnaBiological treatment of grape pomace by Rhyzopus oryzae – scale up in a tray bioreactor // European Biotechnology Congress 2022
Prag, Češka Republika, 2022. str. xx-xx (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Perković, Gabriela; Martinović, Josipa; Šelo, Gordana; Tišma, Marina; Bucić-Kojić, AnaOptimization of the Spray Drying Process of Grape Pomace Extract // International Conference 19th Ružička days “TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY” Book of Abstarcts / Babić, Jurislav (ur.).
Vukovar, Hrvatska: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, 2022. str. 106-106 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Martinović, Josipa; Perković, Gabriela; Šelo, Gordana; Klarić, Ana-Marija; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Bucić- Kojić, AnaIn Vitro Release Of Phenolic Compounds From Alginate/Chitosan Microparticles // International Conference 19th Ružička days “TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY” Book of Abstracts / Babić, Jurislav (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, 2022. str. 103-103 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Martinović, Josipa; Lukinac Čačić Jasmina; Jukić, Marko; Perković, Gabriela; Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Bucić-Kojić, AnaInfluence of different coatings and drying of wet microbeads in vitro release of phenolic compounds // Natural resources green technology & sustainable developement, Book of abstracts / Radojčić Redovniović, Ivana ; Jakovljević, Tamara ; Stojaković, Reanata ; Erdec, Dina ; Danjanović, Anja (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. str. 123-123 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Koceva Komlenić, Daliborka; Jukić, Marko; Lukinac, Jasmina; Planinić, Mirela; Šušak, Ana; Martinović, Josipa; Perković, Gabriela; Šelo, Gordana; Bucić-Kojić; AnaPrediction of quality of biscuits with grape pomace addition by a modified method of flour solvent retention capacity testing // Book of Abstracts HDBMB2022: From Science to Knowledge / Dulić, Morana ; Sinčić, Nino ; Vrhovac Madunić, Ivana (ur.).
Zagreb: Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju, 2022. str. 92-92 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Pavičić, AnaSušenje raspršivanjem – proizvodnja inkapsuliranih nanočestica, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
14.Keresturi, SandiOdređivanje poroznosti sredine kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba računalnom analizom slike, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
15.Kercel, AntonioPraćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon računalnom analizom slike, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
16.Buljić, MersudinTehnološka i nutritivna svojstva brašna leće, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
17.Mišković Špoljarić, Katarina; Bekina, Hrvoje; Šelo, Gordana; Martinović, Josipa; Perković, Gabriela; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Bucić- Kojić, AnaGrape pomace as an active biological resisdue of grapes against CACO-2 and SW-620 cells growth and response to uv induced oxidative stress // HDBMB22 From Science to Knowledge: Book of Abstracts / Dulić, Morana ; Sinčić, Nino ; Vrhovac Madunić, Ivana (ur.).
Zagreb: Croatia Society of Biochemistry and Molecular Biology, 2022. str. 110-110 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Tišma, Marina; Šelo, Gordana; Zeko-Pivač, Anđela; Bucić-Kojić, Ana; Planinić, MirelaAll colors of Trametes versicolor // Natural resources, green technology and sustainable development, Book of abstracts / Radojčić Redovniković, Ivana ; Jakovljević, Tamara ; Stojaković, Renata ; Erdec, Dina ; Damjanović, Anja (ur.).
Zagreb, 2022. CO1, 1 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Jurić, TanjaUtjecaj različitih omotača na učinkovitost enkapsulacije ukupnih fenolnih spojeva iz ekstrakta tropa grožđa sorte cabernet sauvignon, 2022., diplomski rad, diplomski, Osijek
-
20.Mijatović, RužicaMikrovalna ekstrakcija fenolnih spojeva iz proizvodnih ostataka vinarija, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
21.Jelić, IvanaPraćenje promjena kvalitativnih svojstava čajnog peciva s dodatkom liofiliziranog ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
22.Planinić, Mirela; Bucić-Kojić, Ana; Dukarić, Ana-Marija; Zeko-Pivač, Anđela; Bošnjaković, Anja; Šelo, Gordana; Tišma, MarinaFungal-based biotransformation of selected food industry by-products to produce sugar rich hydrolysates for bioethanol production // 25th Conference on Process Integration for Energy Saving and Pollution Reduction – PRES'22
Bol, Hrvatska, 2022. str. 1-1 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
23.Grgić, Josipa; Perković, Gabriela; Dukarić Ana- Marija; Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Bucić-Kojić, AnaMathematical modeling of the release of phenolic compounds from encapsulated grape pomace extracts during simulated digestion in vitro // Book of Abstracts / Ban, Marko ; Duić, Neven (ur.).
Vlora, Albanija, 2022. str. 233-233 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
24.Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Grgić, Josipa; Perković, Gabriela; Koceva Komlenić, Daliborka; Bucić-Kojić, AnaA Comparative Study of the Influence of Various Fungal-Based Pretreatments of Grape Pomace on Phenolic Compounds Recovery // Foods, 11 (2022), 11; 1665, 21 doi:10.3390/foods11111665 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Puškadija, IzabelaIspitivanje svojstava pirovog brašna na Brabenderovom farinografu i ekstenzografu, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
26.Cvetko, DijanaPrinos brašna u frakcijskom postupku mljevenja zrna pira, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
27.Katalinić, ToniUtjecaj biološke obrade pomoću Phanerochaete chrysosporium na udio fenolnih spojeva u tropu grožđa, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
28.Smogar, NatalijaBiološka obrada pljevice ječma s gljivom Trametes gibbosa s ciljem povećanja ekstraktibilnosti biološki aktivnih tvari, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
29.Šplajt, IvanaUtjecaj procesnih uvjeta i načina kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost polifenolnih spojeva iz tropa grožđa, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
30.Jakić, IvaEkstrakcija bioaktivnih tvari iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
31.Perković, Gabriela; Grgić, Josipa; Koceva Komlenić, Daliborka; Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Bucić-Kojić, AnaPhenolic content and antioxidant properties of functional cookies with grape pomace // 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat ; Jozinović, Antun (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 81-81 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
32.Grgić, Josipa; Perković, Gabriela; Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Jurić, Tanja; Bucić-Kojić, AnaInfluence of different coatings on the encapsulation efficiency of total phenolic compounds from cabernet sauvignon grape pomace extract // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat ; Jozinović, Antun (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 59-59 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
33.Grgić, Josipa; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Perković, Gabriela; Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Bucić-Kojić, AnaInfluence of encapsulation conditions on the encapsulation efficiency of grape pomace extract, textural and geometry properties of calcium alginate beads // The EuroBiotech Journal, Volume 5, Issue 3 (Issue s2)
online, 2021. str. 87-87 doi:10.2478/ebtj-2021-0031 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
34.Šelo, Gordana; Dukarić, Ana-Marija; Bucić-Kojić, Ana; Tišma, Marina; Planinić, MirelaRecovery of bioactive phenolic compounds from biologically treated grape pomace by ten filamentous fungi // 27th Croatian Meeting of Chemists and Chemical Engineers with international participation, 5th Symposium Vladimir Prelog, BOOK OF ABSTRACTS / Marković, Dean ; Meštrović, Ernest ; Namjesnik, Danijel ; Tomašić, Vesna (ur.).
Zagreb: Hrvatsko kemijsko društvo, 2021. str. 76-76 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
35.Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Grgić, Josipa; Koceva Komlenić, Daliborka; Bucić-Kojić, AnaScale-up of grape pomace treatment by Trametes versicolor // The EuroBiotech Journal, Volume 5, Issue 3 (Issue s2)
online, 2021. str. 81-81 doi:10.2478/ebtj-2021-0031 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
36.Vidakušić, ValentinUtjecaj ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na kvalitetu čajnog peciva, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
37.Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Tomas, Srećko; Koceva Komlenić, Daliborka; Bucić-Kojić, AnaA Comprehensive Review on Valorization of Agro-Food Industrial Residues by Solid-State Fermentation // Foods, 10 (2021), 5; 927, 26 doi:10.3390/foods10050927 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
38.Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Grgić, Josipa; Tomas, Srećko; Bucić-Kojić, AnaEnhancement of phenolic acids content of grape pomace as a consequence of treatment with Ganoderma resinaceum // Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol.35:sup1, S62-S128, Special Issue:European Biotechnology Congress 2020
Prag, Češka Republika, 2021. str. S86-S86 doi:10.1080/13102818.2020.1871545 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
39.Pitinac, AnaPrijenos topline i tvari tijekom sušenja raspršivanjem, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Osijek
-
40.Šelo, Gordana; Grgić, Josipa; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Tomas, Srećko; Lukačić, Teo; Bucić-Kojić, AnaUtjecaj biološke obrade pljevice ječma na ekstrakciju fenolnih kiselina // Book of Abstarcts 18th Ružička days “TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY” / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE) ; Faculty of Food Technology Osijek University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2020. str. 116-116 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
41.Grgić, Josipa; Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Bucić-Kojić, AnaZašto enkapsulirati aktivne tvari? // Book of Abstarcts 18th Ružička days “TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY” / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE) ; Faculty of Food Technology Osijek University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2020. str. 99-99 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
42.Potočar, AnitaBiotransformacija pljevice ječma uz primjenu gljive Ceriporiopsis subvermispora, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Osijek
-
43.Hojka, MartinaUtjecaj ječmenog brašna na kvalitetu krekera, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
44.Mandić, ValentinaOdređivanje fizikalnih i kemijskih svojstava pšenice namijenjene proizvodnji mlinskih proizvoda u pogonu "Papuk" Našice, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
45.Drozdek, AntonellaUtjecaj zobenog brašna na kvalitetu krekera, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
46.Jaković, MarinaUtjecaj dodatka tropa grožđa na kvalitetu krekera, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
47.Jurić, NatašaKvalitativna svojstva sorti pira koje se uzgajaju u Republici Hrvatskoj, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
48.Ljubanović, IvaBIOLOŠKA AKTIVNOST GROŽĐANIH POLIFENOLA IN VITRO, 2020., diplomski rad, diplomski, Medicinski fakultet Osiijek, Osijek
-
49.Pešut, EnaUTJECAJ GROŽĐANIH POLIFENOLA I NJIHOVA ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST NA KARCINOM DEBELOG CRIJEVA IN VITRO, 2020., diplomski rad, diplomski, Medicinski fakultet Osiijek, Osijek
-
50.Blažević, MonikaUtjecaj dodatka tropa rajčice na kvalitetu krekera, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
51.Kolak, NeraOdređivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
52.Grgić, Josipa; Šelo, Gordana; Planinić, Gordana; Tišma, Marina; Bucić-Kojić, AnaRole of the Encapsulation in Bioavailability of Phenolic Compounds // Antioxidants, 9 (2020), 10; 923, 35 doi:10.3390/antiox9100923 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
53.Tišma, MarinaLignocellulose as a new black gold – dreams or reallity // Book of abstracts 18th Ružička days "Today Science- Tomorrow Industry / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. (pozvano predavanje, podatak o recenziji nije dostupan, neobjavljeni rad, znanstveni) -
54.Pešut, EnaUTJECAJ GROŽĐANIH POLIFENOLA I NJIHOVA ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST NA KARCINOM DEBELOG CRIJEVA IN VITRO, 2020., diplomski rad, diplomski, Medicinski fakultet, Osijek, Hrvatska
-
55.Nemet, AnjaUloga enkapsulacije u prijenosu bioaktivnih komponenti, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
56.Tišma, Marina; Šalić, Anita; Planinić, Mirela; Zelić, Bruno; Potočnik, Martin; Šelo, Gordana; Bucić-Kojić, AnaProduction, characterisation and immobilization of laccase for an efficient aniline-based dye decolourization // Journal of water process engineering, 36 (2020), 101327, 9 doi:10.1016/j.jwpe.2020.101327 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
57.Bucić-Kojić, Ana; Fernandes, Fátima; Silva, Tânia; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Šelo, Gordana; Šibalić, Darijo; Pereira, David M.; Andrade, Paula B.Enhancement of the anti-inflammatory properties of grape pomace treated by Trametes versicolor // Food & Function, 11 (2020), 680-688 doi:10.1039/C9FO02296A (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
58.Sršić, MateaUtjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
59.Rašić, AnđelaReološka svojstva tijesta pšeničnog brašna s dodatkom tropa sorte grožđa Cabernet Sauvignon, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
60.Lozić, MarijaPriprema pšenice za meljavu u pogonu "Žito" Đakovo, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
61.Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Grgić, Josipa; Jukić, Katarina; Šušak, Ana; Tomas, Srećko; Oršolić, Ivan; Bucić-Kojić, AnaOptimization of ultrasound-assisted solid-liquid extraction for the phenolic acids recovery from barley husk // Book of Abstracts 10th International Congress Flour - Bread '19 and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno - Kruh '19 / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019. str. 43-43 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
62.Prodanović, NikolinaOdređivanje maksimalne viskoznosti Brabenderovim amilografom mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Favorit i Bosut, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
63.Hećimović, MatijaFizikalno-kemijska svojstva sorti ozimog ječma Bc instituta, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
64.Begić, AndreaMorfološka i tehnološka svojstva kultivara ozimog pravog pira Bc Vigor, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
65.Kamenjaš, MatejaOdređivanje broja padanja mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Bosut i Favorit, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
66.Tomislav VukasPraćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
67.Tena BalenMatematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
68.Lukačić, TeoUtjecaj biološke obrade pljevice ječma pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih kiselina, 2019., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
69.Oršolić, IvanOptimiranje ultrazvučne ekstrakcije fenolnih kiselina iz pljevice ječma metodom odzivnih površina, 2019., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
70.Begić, EnaUltrazvučna ekstrakcija bioaktivnih tvari, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
71.Bogadi, DoraUtjecaj procesnih uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
72.Šimunović, SaraUtjecaj procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije na prinos ekstrakcije tropa grožđa, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
73.Potočnik, MartinUtjecaj dodatka različitih induktora na aktivnost lakaze tijekom uzgoja Trametes versicolor na pljevici ječma, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
74.Tišma, Marina; Planinić, Mirela; Bucić-Kojić, Ana; Šibalić, Darijo; Šelo, Gordana; Šalić, Anita; Zelić, BrunoSolid-state fermentation technology and microreactor technology - Opposites that attract each other // Engineering power : bulletin of the Croatian Academy of Engineering, 14 (2019), 3; 24-28 (pregledni rad, znanstveni)
-
75.Žulj, SenkaMješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek