Pronađeno 185 radova, za izraz:
"PROJEKT: (Unapređenje kakvoće, trajnosti i funkcionalnosti proizvoda na bazi pšenice (MZOS-113-1130475-2722))"
DODAJ/IZMIJENI OPERATORE PRETRAŽIVANJA
-
1.7th International Congress Flour-Bread'13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, Proceedings / Jukić, Marko ; Koceva Komlenić, Daliborka (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2014 (zbornik)
-
2.Petrović, ManjaPromjene kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna nakon skladištenja, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
3.Ivić, IvanaModeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
4.Jurić, TenaSorte pšenica Bc-instituta priznate od 2010. do 2014. godine, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
5.Kopić, IvanaPostupak s pšenicom tijekom prijema u „Belje“ d.d. PC Mlin, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
6.Jurić, DinoUtjecaj pH ekstrakcije na elektroforetski profil albumina i globulina ječma, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
7.Mastanjević, Krešimir; Jukić, Marko; Ugarčić, Žaneta; Kovačević, Dragan; Kosović, Indira; Koceva Komlenić, Daliborka; Kuleš, Anđa; Keleković, SnježanaUse of maize, soy and rice breadcrumbs in the formulation of the gluten free meatballs // Proceedings of the 7^th International Congress FLOUR-BREAD'13, 9^th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko ; Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2014. str. 218-223 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Jukić, Marko; Koceva Komlenić, Daliborka; Kosović, Indira; Tkalec, Davor; Kuleš, AnđaInfluence of the degree of starch damage on the amylographic evaluation of wheat flour // 7th Central European Congress on Food Book of Abstracts / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje, 2014. str. 145-145 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Kosović, Indira; Jukić, Marko; Lončarić, Ante; Piližota, Vlasta; Koceva Komlenić, DaliborkaEFFECT OF APPLE BY-PRODUCT AS A SUPPLEMENT ON ANTIOXIDANT ACTIVITY AND QUALITY PARAMETERS OF THE SPELT PASTA // Book of Abstracts 7th Central European Congress on Food / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje, 2014. str. 55-55 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Strelec, Ivica; Šarkanj, Bojan; Mrša, Vladimir; Ugarčić-Hardi, ŽanetaChemical Composition, Quality Parameters, Exopeptidase and Oxidoreductase Activity Changes During Temporal Development of Wheat Grain Infestation by Sitophilus granarius // Journal of food biochemistry, 38 (2014), 2; 175-183 doi:10.1111/jfbc.12036 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Čačić, Frane; Lukinac, Jasmina; Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, DaliborkaQuality inspection of cookies using computer vision // Proceedings of 7th International Congress FLOUR- BREAD '13 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko ; Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2014. str. 182-187 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.7th International Congress Flour-Bread'13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts / Jukić, Marko ; Koceva Komlenić, Daliborka (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013 (zbornik)
-
13.Kožul, ŽeljkoPraćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
14.Grgić, IlijaKvarenje pekarskih proizvoda uzrokovano plijesnima, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
15.Sermek-Marčec, IvanUpotreba šećera u pekarstvu, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
16.Jonjić, MajaAmilografsko ispitivanje pšeničnog brašna, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
17.Rukavina, MatejPrimjena enzimskih preparata u pekarstvu, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
18.Lucić, MartinaProizvodnja pšeničnog brašna u mlinu PIK Vinkovci, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
19.Kerekeš, AnitaIspitivanje kvalitete proteina pšenice u laboratoriju Poljoprivrednog instituta Osijek, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
20.Jozinović, Antun; Kosović, Indira; Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago; Ugarčić, Žaneta; Mujić, Ibrahim; Jug, Tjaša; Krvavica; MarinaProperties of gluten-free corn pasta enriched with chestnut flour // II. EUROPEAN CONGRESS ON CHESTNUT
Debrecen, Mađarska, 2013. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.7th International Congress Flour-Bread'13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts / Jukić, Marko (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013 (zbornik)
-
22.Čačić, Frane; Lukinac, Jasmina; Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, DaliborkaQUALITY INSPECTION OF COOKIES USING COMPUTER VISION // Book of abstracts 7th International Congress Flour-Bread '13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 71-71 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
23.Tkalec, DavorUtjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
24.Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, Daliborka; Lukinac, Jasmina; Čačić, Frane; Jukić, Marko; Kožul, ŽeljkoINFLUENCE OF COOKIES COMPOSITION ON TEMPERATURE CHANGE DURING BAKING // Book of abstracts 7th International Congress Flour-Bread '13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 69-69 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Mastanjević, Krešimir; Jukić, Marko; Ugarčić- Hardi, Žaneta; Kovačević, Dragan; Kosović, Indira; Koceva Komlenić, DaliborkaUSE OF MAIZE, SOY AND RICE BREADCRUMBS IN THE FORMULATION OF THE GLUTEN FREE MEATBALLS // Book of abstracts 7th International Congress Flour-Bread '13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 78-78 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
26.Kajić, DraganaSDS-PAGE albumina i globulina sorti ječma, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
27.Kolaković, AnitaUtjecaj različitih otapala na elektroforetski profil albumina i globulina ječma, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
28.Torbica, Aleksandra; Tomić, Jelena; Strelec, Ivica; Popović, Ljiljanja; Vaštag, Žužana; Živančev, Dragan; Pojić, MilicaWheat enzymes status influenced by climate changes // Book of abstracts of 7th International congress "Flour-Bread '13" and 9th Croatian congress of cereal technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology, 2013. str. 24-24 (predavanje, sažetak, znanstveni) -
29.Strelec, Ivica; Kovač, Tihomir; Kučko, LucijaFree amino group distribution between barley albumin and globulin protein and non-protein fractions // Book of abstracts of 7th International congress "Flour-Bread '13" and 9th Croatian congress of cereal technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 101-101 (poster, sažetak, znanstveni) -
30.Kučko, Lucija; Molnar, Maja; Čačić, Milan; Kovač, Tihomir; Strelec, IvicaAntioxidant activity, protein, peptide and polyphenol content of barley as affected by extraction pH // Book of abstracts of 7th International congress "Flour-Bread '13" and 9th Croatian congress of cereal technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 93-93 (poster, sažetak, znanstveni) -
31.Kosović, Indira; Jozinović, Antun; Jukić, Marko; Ačkar, Đurđica; Koceva Komlenić, Daliborka; Šubarić, DragoQuality parameters of pasta enriched with chestnut flour // Book of abstracts 7th International Congress Flour-Bread '13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 63-63 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
32.Lončarić, Ante; Kosović, Indira; Jukić, Marko; Ugarčić, Žaneta; Piližota, VlastaEffect of apple by-product as a supplement on antioxidant activity and quality parameters of the pasta // Book of abstracts 7th International Congress Flour-Bread '13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 62-62 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
33.Škoro, Vedrana; Kosović, Indira; Lončarić, AnteUnos soli prehranom kod studentske populacije Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku // 4. međunarodni studentski kongres Prehrana i klinička dijetoterapija, Zbornik sažetaka
Rijeka, Hrvatska, 2013. str. 48-49 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
34.Koceva Komlenić, Daliborka; Slačanac, Vedran; Jukić, MarkoInfluence of acidification on dough rheological properties // Rheology / Vicente, Juan De (ur.).
Rijeka: IntechOpen, 2012. str. 265-292 doi:10.5772/35829 -
35.Ratkajec, DaliaUpotreba aditiva u pekarskoj industriji, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
36.Matić, MatejaKvarenje kruha i zaštita od kvarenja, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
37.Balentović, MartinaPogreške pri proizvodnji tjestenine, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
38.Bjelobrk, KristinaObogaćivanje brašna u mlinarstvu, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
39.Stanković, JelenaMasnoće u pekarstvu, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
40.Torčić, IvanaPrimjena kiselog tijesta u pekarstvu, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
41.Kuzmanović, MelitaIspitivanje reoloških svojstava tijesta, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
42.Petrović, ManjaVrste transporta u mlinu, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
43.Krnić, JosipaUtjecaj vremena miješanja i udjela vode u zamjesu na kvalitetu tjestenine, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
44.Kovačević, MarijaUtjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
45.Čakarun, JosipaIspitivanje amilolitičke aktivnosti pšeničnog brašna mikro visko-amilografom, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
46.Mlinar, MirelaKvalitativna i senzorska svojstva čokoladiranog čajnog peciva, 2012., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
47.Vujeva, DražanaOdređivanje kvalitete i senzorskih svojstava različitih vrsta napolitanki, 2012., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
48.Vuçitërna, FehimOdređivanje teksturalnih i senzorskih svojstava različitih vrsta funkcionalnih kruhova, 2012., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
49.Jocić, VlatkaMetode pripreme uzoraka žitarica i uljarica za ispitivanje vlagomjera u zakonskom mjeriteljstvu, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
50.Ugarčić, Žaneta; Jukić, Marko; Koceva Komlenić, Daliborka; Kuleš, Anđa; Kosović, IndiraFunkcionalni proizvodi na bazi žitarica // Hrana kao temelj zdravlja i dugovječnosti
Zagreb, Hrvatska, 2012. (poster, neobjavljeni rad, znanstveni) -
51.6th International Congress Flour-Bread'11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists, Proceedings / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2012 (zbornik)
-
52.Hajek, DoraOznačavanje i prehrambena vrijednost kruha, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
53.Bošnjaković, NikolinaMarketing u pekarstvu, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
54.Jukić, Marko; Ugarčić, Žaneta; Koceva Komlenić, Daliborka; Kuleš, Anđa; Kosović, Indira; Pitlik, GabrijelaDetermination of mineral content of flour and semolina by modified conductometric method // Book of abstracts. 23rd International Scientific - Experts Congress on Agriculture and Food Industry
İzmir, Turska, 2012. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
55.Ugarčić, Žaneta; Koceva Komlenić, Daliborka; Jukić, Marko; Kosović, Indira; Kuleš, AnđaKvaliteta tjestenine obogaćene različitim funkcionalnim sastojcima // Zbornik sažetaka. XIV Ružičkini dani. Danas znanost - sutra industrija / Jukić, Ante (ur.).
Osijek, 2012. str. 8-8 (plenarno, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
56.Jukić, Marko; Mastanjević, Krešimir; Ugarčić, Žaneta; Kovačević, Dragan; Kosović, Indira; Koceva Komlenić, Daliborka; Keleković, SnježanaUse of maize, soy and rice flour and breadcrumbs in the formulation of the gluten free coating mixture for fried food products // Proceedings of the 6^th International Congress FLOUR-BREAD '11, 8^th Croatian Congress of Cereal Technologists / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2012. str. 455-460 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
57.Jukić, Marko; Ugarčić, Žaneta; Kosović, Indira; Šimonji, Kristina; Koceva Komlenić, Daliborka; Kuleš, AnđaEvaluation of the pasta quality made from mixture of Triticum durum and Triticum aestivum wheat semolina // Proceedings of the 6^th International Congress FLOUR-BREAD'11, 8^th Croatian Congress of Cereal Technologists / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2012. str. 336-344 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
58.Bucić-Kojić, Ana; Planinić, Mirela; Tomas, Srećko; Jokić, Stela; Velić, Darko; Strelec, Ivica; Šutak JosipaOptimization of extraction conditions of flavonoids from wheat flour using response surface methodology // Proceedings of the 6^th International Congress FLOUR-BREAD'11, 8^th Croatian Congress of Cereal Technologists / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek, 2012. str. 442-448 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
59.Pritišanac, BarbaraPraćenje amilografskih parametara ovisno o lokalitetu i sorti pšenice uroda 2008./09. godine, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
60.Popović, TamaraOdređivanje ß-glukana u domaćim sortama ječma, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
61.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Jukić, Marko; Koceva Komlenić, Daliborka; Kosović, Indira; Lalić, Alojzije, Kuleš, AnđaINFLUENCE OF BARLEY FLOUR ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF DOUGH AND QUALITY OF BREAD AND PASTA // Book of Abstracts 5th International Dietary Fibre Conference DF 2012
Rim, Italija: ICC, 2012. str. 142-142 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
62.Strelec, Ivica; Has-Schön, Elizabeta; Vitale, LjubinkaComparative electrophoretic patterns of albumins/globulins extracted from dry grains and green malts of barley varieties // Poljoprivreda (Osijek), 18 (2012), 2; 36-43 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
63.Strelec, Ivica; Kučko, Lucija; Roknić, Dragica; Mrša, Vladimir; Ugarčić-Hardi, ŽanetaSpectrofluorimetric, spectrophotometric and chemometric analysis of wheat grains infested by Sitophilus granarius // Journal of stored products research, 50 (2012), 42-48 doi:10.1016/j.jspr.2012.04.004 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
64.6th International Congress Flour-Bread'11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2011 (zbornik)
-
65.Knežević, SanjaSkladištenje žitarica i oprema u skladištu, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
66.Ugarčić-Hardi, ŽanetaImportance of salt content reduction in bakery products // Annual 2010/2011 of the Croatian Academy of Engineering, 2010/2011 (2011), 213-219 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
67.Šimonji, KristinaIspitivanje kvalitete tjestenine proizvedene od mješavina krupica pšenica Triticum durum i Triticum aestivum, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
68.Gelemanović, MartaProizvodnja kruha iz prekrupe i brašna cjelovitog zrna, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
69.Jukić, Marko; Mastanjević, Krešimir; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Kovačević, Dragan; Kosović, Indira; Koceva Komlenić, DaliborkaUse of maize, soy and rice flour and breadcrumbs in the formulation of the gluten free coating mixture for fried food products // Brašno - kruh '11 : : proceedings of 6th International Congress Flour - Bread ’11 and 4th Croatian Congress of Ceral Technologists / Koceva Komelnić, Daliborka (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2011. str. 109-109 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
70.Jukić, Marko; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Kosović, Indira; Šimonji, Kristina; Koceva Komlenić, Daliborka; Kuleš, AnđaEvaluation of the pasta quality made from mixture of Triticum durum and Triticum aestivum wheat semolina // Brašno - kruh '11 : book of abstracts of the 6th International Congress Flour - Bread ’11 and 4th Croatian Congress of Ceral Technologists / Koceva Komelnić, Daliborka (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2011. str. 77-77 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
71.Kobaš, AndreaIspitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine, 2011., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
72.Tomić, IvanaKvaliteta, nutritivna vrijednost i zdravstvena ispravnost kruha, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
73.Kožul, ŽeljkoPrehrambeni proizvodi od soje, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
74.Popadić, IvanaKikiriku u prehrani, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
75.Viljevac, MarinaFluorescentna i UV/VIS svojstva glavnih polifenola vina, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
76.Miljić, GoranUV/VIS svojstva klorogenske i cimetne kiseline, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
77.Strelec, Ivica; Kučko, Lucija; Roknić, Dragica; Mrša, Vladimir; Ugarčić-Hardi, ŽanetaSpectrofluorimetric, spectrophotometric and chemometric analysis of wheat seeds infested by Sitophilus granarius // 6th International Congress FLOUR – BREAD '11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists - Book of Abstracts / Koceva Komlenic, Daliborka (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2011. str. 50-50 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
78.Lukinac, Jasmina; Magdić, Damir; Horvat, Daniela; Koceva Komlenić, Daliborka; Jokić, Stela; Tadić, VjekoslavOptimization of bread quality properties applying response surface methodology // 6th international congress Flour-Bread '2011" & 8th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno–Kruh '2011." Book of abstracts / Daliborka Koceva Komlenić (ur.).
Osijek, 2011. str. 59-60 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
79.Kučko, LucijaKoličina proteina i reaktivnih amino skupina u zrnima pšenice zaraženim žitnim žiškom, 2011., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
80.Burić, PetarInhibicijski učinak derivata kumarina na aktivnost polifenol oksidaze, 2011., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
81.Brodar, LidijaElektroforetske analize proteina meda, 2011., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
82.Strelec, Ivica; Has-Schön, Elizabeta; Vitale, LjubinkaDifferentiation of Croatian barley varieties by gradient gel SDS-PAGE and isoelectric focusing of dry grains and green malt hordeins // Poljoprivreda (Osijek), 17 (2011), 1; 23-27 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
83.Salaj, MarijaSpektrofluorimetrijska analiza meda, 2011., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
84.Blaško, IvanaPrimjena gel filtracije Sephadexom G-25 u razdvajanju biomolekula meda, 2011., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
85.Bojanić, MariaPoboljšivači u proizvodnji kruha i peciva, 2010., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
86.Kovač, TihomirUtjecaj predobrade micelija plijesni Aspergillus flavus na učinkovitost ultrazvučne homogenizacije, 2010., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
87.5th International Congress Flour-Bread'09, 7th Croatian Congress of Cereal Technologists, Proceedings / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010 (zbornik)
-
88.Strelec, Ivica; Koceva Komlenic, Daliborka; Jurković, Vlatka; Jurković, Zorica; Ugarčić- Hardi, ŽanetaQuality parameter changes in wheat varieties during storage at four different storage conditions // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 75 (2010), 3; 105-111 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
89.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Koceva Komlenić, Daliborka; Jukić, Marko; Kuleš, AnđaTehnologija proizvodnje i prerade brašna - Upute za laboratorijske vježbe
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010 -
90.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Koceva Komlenić, Daliborka; Jukić, Marko; Kuleš, AnđaTehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla I (žitarice) - Upute za laboratorijske vježbe
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010 -
91.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Koceva Komlenić, Daliborka; Jukić, Marko; Kuleš, AnđaSirovine biljnog podrijetla (žitarice, leguminoze i uljarice) - Upute za laboratorijske vježbe
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2010 -
92.Jukić, Marko; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Koceva Komlenić, Daliborka; Gorički, Zrinka; Kuleš, AnđaUtjecaj različitih vrsta žitarica i količine dodane vode u procesu ekstruzije na strukturu žitarica za doručak // Croatian journal of food science and technology, 2 (2010), 2; 1-10 (recenziran, članak, znanstveni)
-
93.Ugarčić-Hardi, ŽanetaPekari trostruko presolili zdravlje // Hrvatski pekar : stručni časopis za pekarstvo, mlinarstvo, slastičarstvo, tjesteničarstvo i industrijsku ambalažu, 110 (2010), 26-33 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
94.Ugarčić-Hardi, ŽanetaTjestenina s dodacima // I. hrvatski festival tjestenine
Vodice, Hrvatska, 2010. (plenarno, pp prezentacija, stručni) -
95.Šimunić, NedaAktivnost polifenol oksidaze u ekstraktima brašna od cjelovitog zrna različitih sorti pšenice, 2010., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
96.Strelec, Ivica; Popović, Ruža; Ivanišić, Ilonka; Jurković, Vlatka; Jurković, Zorica; Ugarčić- Hardi, Žaneta; Sabo, MirjanaInfluence of temperature and relative humidity on grain moisture, germination and vigour of three wheat cultivars during one year storage // Poljoprivreda (Osijek), 16 (2010), 2; 20-24 (recenziran, prethodno priopćenje, znanstveni)
-
97.Eškit, MarinaFluorescencija peptidne frakcije kravljeg i kozjeg mlijeka, 2010., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
98.Škarica, MarijaSkladištenje kukuruza i proizvodnja kukuruznog brašna i krupice u PIK-u vinkovci, 2010., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
99.Zeko, JosipProizvodi bez glutena, 2010., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
100.Jurišić, BlankaKvalitativna svojstva kruha s dodatkom brašna ječma sorte „Bingo“ uroda 2008./2009. godine, 2010., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek