Pronađeno 10 radova, za izraz:
"PROJEKT: (Primjena vakuumskog hlađenja u proizvodnji hrane produljene trajnosti i svježine (HRZZ-IS-09.01/279))"
DODAJ/IZMIJENI OPERATORE PRETRAŽIVANJA
-
1.Voučko, Bojana; Novotni, Dubravka; Balbino, Sandra; Čukelj Mustač, Nikolina; Drakula, Saša; Dujmić, Filip; Habuš, Matea; Jarni, Kristina; Ćurić, DuškaUtilization of pumpkin seed oilcake and proso millet flour in enhancing gluten free bread quality // Journal of Food Processing and Preservation, (2022), e17070, 9 doi:10.1111/jfpp.17070 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Drakula, Saša; Čukelj Mustač, Nikolina; Novotni, Dubravka; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaOptimization and Validation of a HS-SPME/GC–MS Method for the Analysis of Gluten-Free Bread Volatile Flavor Compounds // Food analytical methods, 7 (2021), 1, 16 doi:10.1007/s12161-021-02076-3 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Drakula, Saša; Novotni, Dubravka; Čukelj Mustač, Nikolina; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaAlteration of phenolics and antioxidant capacity of gluten-free bread by yellow pea flour addition and sourdough fermentation // Food Bioscience, 44 (2021), Part B; 101424, 10 doi:10.1016/j.fbio.2021.101424 (međunarodna recenzija, članak, ostalo)
-
4.Drakula, Saša; Čukelj Mustač, Nikolina; Novotni, Dubravka; Radoš, Kristina; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaImproving volatile compounds profile and flavour of gluten-free bread enriched with yellow pea flour // EFFoST 2020 International Conference
online, 2020. str. x-x (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Drakula, Saša; Čukelj Mustač, Nikolina; Novotni, Dubravka; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaAgents for improving the odour of gluten-free bread enriched with yellow pea flour // Food Quality and Texture in Sustainable Production and Healthy Consumption, Book of Abstracts / Tudoreanu, L. ; Schleining, G. ; Flynn, K. ; Habershuber, A. ; Cristea, S. (ur.).
Bukurešt: Editura Universitara, Ex Terra Aurum, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, 2020. str. 74-74 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Drakula, SašaRazvoj bezglutenskoga kruha poboljšane arome, povećane prehrambene vrijednosti i produljene trajnosti, 2020., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
7.Drakula, Saša; Novotni, Dubravka; Čukelj Mustač, Nikolina; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Hruškar, Mirjana; Ćurić, DuškaA Simple HS-SPME/GC-MS Method for Determination of Acrolein from Sourdough to Bread // Food Analytical Methods, 12 (2019), 11; 2582-2590 doi:10.1007/s12161-019-01612-6 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Budimir, ValentinaKvaliteta i trajnost bezglutenskog kruha s dodatkom brašna žutog graška i kiselog tijesta, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Repajić, Maja; Markov, Ksenija; Frece, Jadranka; Vujević, Predrag; Ćurić, Duška; Levaj, BrankaStudija kvalitete plodova više vrsta jagodastog voća tijekom skladištenja // Glasnik zaštite bilja, 42 (2019), 4; 68-81 doi:10.31727/gzb.42.4.9 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Pleša, IvanaUsporedna analiza kruhova bez glutena proizvedenih iz bijelog brašna i brašna miješanih žitarica, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb