Pregled po projektu: Važnost kreiranja marke proizvoda baziranih na prirodnim i tradicionalnim resursima (MB: NadSve-Sveučilište u Rijeci-uniri-drustv-18-163)
Pronađeno 10 radova
-
1.Milinović, Nives; First Komen, IvanaPercipirana sigurnost prirodnih prehrambenih proizvoda: utjecaj različitih signala na pakiranju // Ekonomska misao i praksa : časopis Sveučilista u Dubrovniku (2023) (recenziran, online first)
-
2.First Komen, Ivana; Grgurić Čop, NinaNaturally traditional or traditionally natural – exploring the concepts natural and traditional in marketing research // Zbornik radova Ekonomskog fakulteta u Rijeci : časopis za ekonomsku teoriju i praksu, 40 (2022), 1; 225-246 doi:10.18045/zbefri.2022.1.225 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
3.Stilinović, KarlaUčinak regije podrijetla i regionalne oznake kvalitete na percepciju kvalitete i namjeru plaćanja prehrambenih proizvoda, 2022., postdiplomski specijalisticki, Rijeka
-
4.Milinović, NivesPercepcija potrošača o sigurnosti prirodnih prehrambenih proizvoda, 2021., diplomski rad, diplomski, Ekonomski fakultet, Rijeka
-
5.Vukosavljević, AleksandraNamjera hrvatskih turista da odsjednu u zelenim hotelima prema proširenom TPB modelu, 2021., diplomski rad, diplomski, Ekonomski fakultet, Rijeka
-
6.Jekić, Matea MirjamProfil potrošača organskih proizvoda, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Ekonomski fakultet, Rijeka
-
7.Vidačković, JosipaPrilagodba ponude fast food restorana trendovima u prehrani i odgovor potrošača, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Ekonomski fakultet, Rijeka
-
8.Volarić, IvaUloga dizajna pakiranja u zavaravajućem oglašavanju organskih proizvoda, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Ekonomski fakultet, Rijeka
-
9.Kos, MagaliProfil potrošača organske kozmetike, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Ekonomski fakultet, Rijeka
-
10.First Komen, Ivana; Grgurić Čop, Nina; Puškarić, AntoniaConscious food choices: differences in perceived benefits and willingness to pay among different product types // Ekonomski vjesnik, 34 (2021), 2; 371-384 doi:10.51680/ev.34.2.10 (recenziran, članak, znanstveni)