Pregled po projektu: Inovativne tehnike u minimalnoj preradi krumpira (Solanum tuberosum) i njegova zdravstvena ispravnost nakon pripreme (IMPROvePOTATO) (MB: IP-2016-06-5343)
Pronađeno 47 radova
-
1.Pelaić, Zdenka; Čošić, Zrinka; Repajić, Maja; Dujmić, Filip; Balbino, Sandra; Levaj, BrankaEffect of UV-C Irradiation and High Hydrostatic Pressure on Microbiological, Chemical, Physical and Sensory Properties of Fresh-Cut Potatoes // Processes, 11 (2023), 3; 961, 19 doi:10.3390/pr11030961 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Levaj, Branka; Dobrinčić, Ana; Čošić, Zrinka; Repajić, MajaFresh-cut potatoes treated with fennel essential oil during storage at 8 °C // Glasnik zaštite bilja, 45 (2022), 6; 128-136 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Pelaić, Zdenka; Čošić, Zrinka; Repajić, Maja; Dujmić, Filip; Levaj, BrankaThe effect of UV-C irradiation and high hydrostatic pressure on the quality of fresh-cut potatoes // Book of Abstracts of the 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Komes, Draženka (ur.).
Zagreb, 2022. str. 33-34 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Levaj, Branka; Repajić, MajaBiološki potencijal agrootpada iz proizvodnje minimalno procesiranog voća i povrća // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Antun Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 265-283 -
5.Kurek, Mia; Repajić, Maja; Ščetar, Mario; Radošević, Lea; Pedisić, Sandra; Pelaić, Zdenka; Levaj; Branka; Galić, KataPhysical, Chemical and Sensory Characterization of Deep-Fried Fresh-Cut Potatoes Coated with Hydrocolloid/Herbal Extracts // Food technology and biotechnology, 60 (2022), (4); 1-24 doi:10.17113/ftb.60.04.22.7691 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Pelaić, Zdenka; Čošić, Zrinka; Repajić, Maja; Pedisić, Sandra; Zorić, Zoran; Ščetar, Mario; Galić, Kata; Levaj, BrankaEffect of UV-C Irradiation on the Shelf Life of Fresh-Cut Potato and Its Sensory Properties after Cooking // Food technology and biotechnology, 60 (2022), 2; 166-177 doi:10.17113/ftb.60.02.22.7182 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Čošić, Zrinka; Pelaić, Zdenka; Repajić, Maja; Pedisić, Sandra; Zorić, Zoran; Levaj, BrankaEffect of UV-C irradiation on microbial load and phenolic content of potato tubers and slices // Carpathian Journal of Food Science and Technology, 13 (2021), 3; 25-32 doi:10.34302/crpjfst/2021.13.3.2 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Levaj, Branka; Dobrinčić, Ana; Cegledi, Ena; Dobroslavić, Erika; Cvitković, Daniela; Dragović-Uzelac, Verica; Repajić, MajaFresh-cut potatoes treated with fennel essential oil: shelf-life during refrigerated storage // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla, 2021. str. 152-152 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Pelaić, Zdenka; Čošić, Zrinka; Repajić, Maja; Levaj, BrankaEffects of UV-C light on bacterial population and phenolic content of fresh-cut potato // Book of Abstracts of the 10th Central European Congress on Food / Mujčinović, Alen (ur.).
Sarajevo, 2021. str. 127-127 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Pelaić, Zdenka; Čošić, Zrinka; Zorić, Zoran; Pedisić, Sandra; Repajić, Maja; Levaj, BrankaOverview of food products fortified with dried fig: minimally processed and fig filled potato // Acta Horticulturae, 1310 (2021), 93-100 doi:10.17660/ActaHortic.2021.1310.15 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Dite Hunjek, Draženka; Pelaić, Zdenka; Čošić, Zrinka; Pedisić, Sandra; Repajić, Maja; Levaj, BrankaChemical constituents of fresh-cut potato as affected by cultivar, age, storage, and cooking // Journal of Food Science, 86 (2021), 5; 1656-1671 doi:10.1111/1750-3841.15712 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Pelaić, Zdenka; Čošić, Zrinka; Pedisić, Sandra; Repajić, Maja; Zorić, Zoran; Levaj, BrankaEffect of UV-C Irradiation, Storage and Subsequent Cooking on Chemical Constituents of Fresh-cut Potatoes // Foods, 10 (2021), 8; 1698, 15 doi:10.3390/foods10081698 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Levaj, Branka; Ljubas, Ana; Čošić, Zrinka; Pelaić, Zdenka; Dujmić, Filip; Repajić, MajaEffect of high hydrostatic pressure on the quality and shelf-life of fresh-cut potato // Proceedings of the 18th Ružička days / Jukić, Ante ; Ocelić Bulatović, Vesna ; Kučić Grgić, Dajana (ur.).
Zagreb : Osijek, 2021. str. 104-115 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
14.Radošević, LeaPRIMJENA JESTIVIH FILMOVA OBOGAĆENIH EKSTRAKTIMA LIŠĆA MASLINE I KOPRIVE ZA PRŽENJE KRUMPIRA, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Kurek, Mia; Repajić, Maja; Marić, Martina; Ščetar, Mario; Trojic, Petra; Levaj, Branka; Galić, KataThe influence of edible coatings and natural antioxidants on fresh-cut potato quality, stability and oil uptake after deep fat frying // Journal of Food Science and Technology -Mysore-, 58 (2020), 8; 3073-3085 doi:10.1007/s13197-020-04811-w (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
16.Jendrijev, AntonijaUtjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
17.Glogoški, KarloUtjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
18.Žigolić, AdrijanaUtjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na teksturu minimalno procesiranog krumpira, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
19.Pejić, AnaUtjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na boju minimalno procesiranog krumpira, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
20.Balbino, Sandra; Repajić, Maja; Solarić, Tea; Dite Hunjek, Draženka; Škevin, Dubravka; Kraljić, Klara; Obranović, Marko; Levaj, BrankaOil uptake and polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH) in fried fresh-cut potato: Effect of cultivar, anti-browning treatment and storage conditions // Agronomy, 10 (2020), 11; 1773, 15 doi:10.3390/agronomy10111773 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Pelaić, Zdenka; Čošić, Zrinka; Pedisić, Sandra; Repajić, Maja; Levaj, BrankaEffect of the uv-c radiation on the quality and shelf-life of fresh-cut potato // Book of Abstracts of the 18th Ružička days 2020 / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta J. J. Strosssmayera u Osijeku, 2020. str. 112-112 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
22.Levaj, Branka; Ljubas, Ana; Čošić, Zrinka; Pelaić, Zdenka; Dujmić, Filip; Repajić, MajaEffect of the high hydrostatic pressure on the quality and shelf-life of fresh-cut potato // Book of Abstracts of the 18th Ružička days 2020 / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta J. J. Strosssmayera u Osijeku, 2020. str. 106-106 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
23.Dite Hunjek, Draženka; Pranjić, Tanja; Repajić, Maja; Levaj, BrankaFresh-cut potato quality and sensory: Effect of cultivar, age, processing, and cooking during storage // Journal of food science, 85 (2020), 8; 2296-2309 doi:10.1111/1750-3841.15353 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
24.Repajić, Maja; Pedisić, Sandra; Pelaić, Zdenka; Levaj, BrankaFresh-Cut Potato During Storage: Effect of Cultivar, Anti-browning Agent and Thermal Treatment on Content of Phenolic Compounds, Sugars and Acrylamide // SHIFT20 Virtual Poster Sessions
Chicago (IL), Sjedinjene Američke Države, 2020. str. - (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Levaj, Branka; Bebek, Josip; Dujmić, Filip; Repajić, MajaUltrasound Treatment in Maintaining Quality of Fresh-Cut Potatoes cv. Lady Claire after tuber aging // SHIFT20 Virtual Poster Sessions
Chicago (IL), Sjedinjene Američke Države, 2020. str. - (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)