Pregled po projektu: Primjena visokog hidrostatskog tlaka u proizvodnji funkcionalnih sokova na bazi voća i povrća (HIGHPRESS-JUICE) (MB: IP-2016-06-4006)
Pronađeno 8 radova
-
1.Knechtl, SvenUtjecaj netoplinskih tehnologija na raspodjelu veličine čestica i intervalnu stabilnost višekomponentnih sustava smoothieja, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Škegro, Marko; Putnik, Predrag; Bursać Kovačević, Danijela; Kovač, Ana Petra; Salkić, Lidija; Čanak, Iva; Frece, Jadranka; Zavadlav, Sandra; Ježek, DamirChemometric Comparison of High-Pressure Processing and Thermal Pasteurization: The Nutritive, Sensory, and Microbial Quality of Smoothies // Foods, 10 (2021), 6; 1-17 doi:10.3390/foods10061167 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Jambrović, EmaUtjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna i mikrobiološka svojstva smoothijea kao alternativa konvencionalnom postupku obrade, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Pavlović, MandicaUtjecaj visokog hidrostatskog tlaka na fizikalna svojstva višekomponentnih sustava, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Kaurinović, JelenaUtjecaj visokog hidrostatskog tlaka na održivost i fizikalna svojstva smoothieja povećanog stupnja disperznosti, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Ninčević Grassino, Antonela; Pedisić, Sandra; Dragović-Uzelac, Verica; Karlović, Sven; Ježek, Damir; Bosiljkov, TomislavInsight into High-Hydrostatic Pressure Extraction of Polyphenols from Tomato Peel Waste // Plant foods for human nutrition, 75 (2020), 427-433 doi:10.1007/s11130-020-00831-1 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Burcar, DeaUtjecaj visokog hidrostatskog tlaka na promjenu fizikalnih i mikrobioloških svojstava smoothijea, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
8.Škegro, Marko; Jambrović, Ema; Ježek, Damir; Karlović, Sven; Dujmić, Filip; Marelja, Marko; Brnčić, Mladen; Bosiljkov, TomislavPhisical properties of ultrasonically treated carrot juice // 4th International Conference of Bioscience and Biotechnology / Smales, Mark ; Budge, James ; Ooi Chien Wei, Edward (ur.).
Sri Jayawardenapura Kotte: The International Institute of Knowledge Management, 2019. str. 20-20 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)