Pregled po projektu: Prijenos topline i toplinska svojstva pri procesiranju hrane (MB: MZOS-113-1130471-0451)
Pronađeno 105 radova
-
1.Budžaki, Sandra; Šeruga, BernardaSpecific heat and thermal conductivity of the Croatian unleavened dough // International journal of food properties, 18 (2015), 10; 2300-2311 doi:10.1080/10942912.2014.971180 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Miljic, GoranRacionalizacija potrošnje rashladne vode u univerzalnom uređaju za ekstrakciju B-811 LSV, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnoloski fakultet Osijek, Osijek
-
3.Vuković, DraganaPakiranje u kontroliranoj i modificiranoj atmosferi, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar
-
4.Mastilović, Jasna; Horvat, Daniela; Živančev. Dragan; Torbica, Aleksandra; Kevrešan, Željko; Đukić, Nevena; Magdić, Damir; Šimić, GordanaAnalysis Of Interrelations Between Wheat Protein Fractions Composition And Its Technological Quality With Combined Multivariate And Univariate Statistics // Hemijska industrija, 68 (2014), 3; 321-329 doi:10.2298/HEMIND130313057M (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Budžaki, Sandra; Šeruga, BernardaSpecific Heat of Strawberry and Raspberry Puree // Journal of food processing and preservation, 38 (2014), 6; 2240-2245 doi:10.1111/jfpp.12397 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Čačić, Frane; Lukinac, Jasmina; Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, DaliborkaQuality inspection of cookies using computer vision // Proceedings of 7th International Congress FLOUR- BREAD '13 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko ; Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2014. str. 182-187 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Čačić, Frane; Lukinac, Jasmina; Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, DaliborkaQUALITY INSPECTION OF COOKIES USING COMPUTER VISION // Book of abstracts 7th International Congress Flour-Bread '13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 71-71 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, Daliborka; Lukinac, Jasmina; Čačić, Frane; Jukić, Marko; Kožul, ŽeljkoINFLUENCE OF COOKIES COMPOSITION ON TEMPERATURE CHANGE DURING BAKING // Book of abstracts 7th International Congress Flour-Bread '13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 69-69 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Petrina, IvanJestiva ambalaža bazirana na proteinima životinjskog podrijetla, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar
-
10.Kovač, MarijaUtjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa), 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
11.Doko, IvanaAseptično pakiranje, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar
-
12.Jakobek, Lidija; García-Villalba, Rocio; Tomás- Barberán, Francisco A.Polyphenolic characterization of old local apple varieties from south East European region // Journal of food composition and analysis, 31 (2013), 2; 199-211 doi:10.1016/j.jfca.2013.05.012 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Josipa OstojićEkološki prihvatljiva ambalaža, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Mostar
-
14.de Caritat, P.; Reinmann, C.; NGSA Project Team; GEMAS Project Team: ... Halamić, J.; Husnjak, S.; ... Šorša, A.; ...Comparing results from two continental geochemical surveys to world soil composition and deriving Predicted Empirical Global Soil (PEGS2) reference values // Earth and planetary science letters, 319-320 (2012), 269-276 doi:10.1016/j.epsl.2011.12.033 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
15.Budžaki, Sandra; Šeruga, Bernarda; Lončarić, MarinApparent and true density of different types of unleavened dough during processing // Proceedings of 6th International Congress FLOUR- BREAD '09 8th Croatian Congress of Cereal Technologists / Koceva komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2012. str. 221-226 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
16.Lončarić, MarinOdređivanje prividne i stvarne gustoće beskvasnih tijesta u ovisnosti o temperaturi pečenja, 2012., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
17.Zastavniković, JasminaUtjecaj vrste pakiranja na antiradikalnu aktivnost, polifenolne antioksidanse i vitamin C u voćnim sokovima, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
18.Andrea OdakUpotreba staklene ambalaže u pakiranju voćnih sokova, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Mostar, Mostar
-
19.Leko, InesVišeslojni materijali i njihova upotreba u pakiranju voćnih sokova, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet u Mostaru, Mostar
-
20.Jakobek, Lidija; Drenjančević, Mato; Jukić, Vladimir; Šeruga, MarijanPhenolic acids, flavonols, anthocyanins and antiradical activity of „Nero“, „Viking“, „Galicianka“ and wild chokeberries // Scientia horticulturae, 147 (2012), 56-63 doi:10.1016/j.scienta.2012.09.006 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Jakobek, Lidija; Drenjančević, Mato; Jukić, Vladimir; Šeruga, Marijan; Milić, MarioPolyphenols, anthocyanins and antiradical activity of chokeberries // Electronic journal of environmental, agricultural and food chemistry, 11 (2012), 2; 76-84 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Nikolina JugUtjecaj vrste pakiranja i temperature skladištenja na sadržaj polifenolnih spojeva i organskih kiselina u voćnim sokovima, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
23.Jakobek, Lidija; Šeruga, MarijanInfluence of anthocyanins, flavonols and phenolic acids on the antiradical activity of berries and small fruits // International journal of food properties, 15 (2012), 1; 122-133 doi:10.1080/10942911003754684 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
24.Magdić, Damir; Lukinac, Jasmina; Horvat, Daniela; Ziberi, RakipDigital Image Analysis of Microscopic Images of Bread Stored Under Different Conditions // 6th international congress Flour-Bread '2011" & 8th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno–Kruh '2011." Book of abstracts / Daliborka Koceva Komlenić (ur.).
Osijek, 2011. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Mikičić, FabijanOdređivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od malina, 2011., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek