Pregled po projektu: Bioimpedancijska spektroskopija u sustavu kontrole kvalitete i sigurnosti hrane (MB: MZOS-058-0000000-3621)
Pronađeno 14 radova
-
1.Vidaković, IvaBioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18 ºc sa flukutacijom temperature, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Lekić, AntonelaOvisnost impedancijskih izmjera o temperaturi i tipu elektrode tijekom smrzavanja fileta brancina, 2012., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Vidaček, Sanja; Janči, Tibor; Brdek, Zdenka; Udovičić, Doris; Marušić, Nives; Medić, Helga; Petrak, Tomislav; Lacković, IgorDifferencing sea bass (Dicentrarchus labrax) fillets frozen in different conditions by impedance measurements // International journal of food science & technology, 47 (2012), 8; 1757-1764 doi:10.1111/j.1365-2621.2012.03031.x (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Marušić, Nives; Tonković, Stanko; Petrak, TomislavInfluence of different freezing regimes on bioelectrical properties of Atlantic chub mackerel (Scomber colias) // Journal of food process engineering, 35 (2012), 5; 735-741 doi:10.1111/j.1745-4530.2010.00622.x (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Janči, T., Medić, H., Marušić, N., Petrak, T., Lacković, I., Vidaček, S.Differencing sea bass fillets frozen in different conditions by impedance measured at frequencies from 1 to 100 MHz // 41st WEFTA Meeting, Seafood for the Modern Consumer / Lillie Cavonius, Linnea Eriksson, Ingrid Undeland, Marie-Louise Wennerhag (ur.).
Gothenburg: Chalmers University of Technology, 2011. str. 50-50 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Vidaček, Sanja; Janči, Tibor; Marušić, Nives; Petrak, Tomislav; Vnučec, Tatjana; Medić, HelgaUTJECAJ SMRZAVANJA NA IMPEDANCIJU KALIFORNIJSKE PASTRVE (Oncorhynchus mykiss) // Ribarstvo : znanstveno-stručni časopis za ribarstvo, 69 (2011), 2; 38-50 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
7.Marušić, Nives; Petrović, Marinko; Vidaček, Sanja; Petrak, Tomislav; Medić, HelgaCharacterization of traditional Istrian dry-cured ham by means of physical and chemical analyses and volatile compounds // Meat science, 88 (2011), 4; 786-790 doi:10.1016/j.meatsci.2011.02.033 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Udovičić, DorisBioelektrička svojstva odmrznutog brancina nakon skladištenja na -18 ºC s fluktuacijom temperature, 2010., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb
-
9.Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Marušić, Nives; Udovičić, Doris; Petrak, Tomislav; Lacković, IgorDifferencing sea bass fillets frozen in different conditions by impedance measurements. // WEFTA 2010 Seafood: Getting most, serving best... Proceedings book / Cakli, Sukran ; Celik, Ufuk ; Altinelataman, Can (ur.).
Izmir, 2010. str. 22-22 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Medić, H., Vidaček, S., Sedlar, K., Šatović, V., Petrak, T.Utjecaj vrste i spola peradi te tehnološkog procesa hlađenja na kvalitetu mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 11 (2009), 224-231 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
11.Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Marušić, Nives; Surić, Božena; Petrak , TomislavInfluence of different freezing regimes on bioelectrical properties of Atlantic chub mackerel (Scomber colias) // New Technology for Healthy and Safe Seafood
Kopenhagen, 2009. str. 91-91 (poster, sažetak, znanstveni) -
12.Begić, BarbaraBioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete ribe vrste Dicentrarchus labrax, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb
-
13.Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Vnučec, Tatjana; Tonković, Stanko; Petrak, TomislavBioelectrical properties of frozen trout (Oncorynchus mykiss) // The 2008 Joint Central European Congress 4th Central European Congress on Food 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and nutritionists Book of Abstracts / Galić, Kata (ur.).
Zagreb: EURO- V. A. L., 2008. str. 105-105 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Botka-Petrak, Karmen; Nežak, Jadranko; Petrak, TomislavBioelectrical impedance analysis of frozen sea bass (Dicentrarchus labrax) // Journal of Food Engineering, 88 (2008), 2; 263-271 doi:10.1016/j.jfoodeng.2008.02.010 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)