Pregled po projektu: Stabilnost bioaktivnih sastojaka grožđa i vina (MB: 058-0580696-2737)
Pronađeno 35 radova
-
1.Gržentić, IrenaPromjene polifenolnog sastava sorte Teran tijekom dozrijevanja grožđa, 2009., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, Croatia
-
2.Cebin, JuricaPromjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenci grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja, 2009., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, Croatia
-
3.Topić, IvanaPolifenolni sastav vina cabernet sauvignon, 2009., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Bukovčan, Renata; Kubanović, Veronika; Banović, Mara; Vahčić, Nada; Gašparec-Skočić, LjiljanaDetermination of selected metallic ions in croatian white wines by ICP-OES method // 32 nd World Congress of Vine and Wine, Final papers, 2009. 1-7 (IVA01) / Kubanović, Veronika (ur.).
Zagreb: Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske, 2009. str. 1-7 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Banović, Mara; Katalinić, Ivana; Ćurko, Natka; Kovačević Ganić, Karin; Budić Leto, IrenaPhenolic composition and antioxidant capacity of Kujundžuša wine // Presentation summaries of 32nd World Congress of Vine and Wine / Kubanović, Veronika (ur.).
Zagreb: Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske, 2009. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Budić-Leto, Irena; Pezo, Ivan; Zdunić, Goran; Ćurko, Natka; Tomić-Potrebuješ, Iva; Banović, MaraVolatile compounds in the production process of Croatian traditional sweet wine Prošek // 32nd World Congress of Vine and Wine & 7th General Assembly of the OIV : Final papers = 32. svjetski kongres vinogradarstva i vinarstva i 7. Generalna skupština OIV-a : radovi = 32eme congres mondial de la vigne et du vin et 7eme Assemblee generale de l’OIV = 32. Weltkongress fuer Rebe und Wein und 7. Generalversammlung der OIV : Tagungsband = 32o congreso mundial de la vina y el vino y 7a Asamlea general de la O.I.V. : Procedimentes = 32-o congresso modiale della vigna e del vino e 7a Assemblea generale dell O.I.V. : final papers
Zagreb, Hrvatska, 2009. str. 1-5 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Kovačević Ganić, Karin; Gracin Leo; Komes, Draženka; Banović, Mara; Ćurko, NatkaPhenolic content and antioxidant capacity in organic and conventional red wine Babić // Presentation summaries of 32nd world congress of vine and wine / Kubanović, Veronika (ur.).
Zagreb: Ministry of Agricultural, Fisheries and Rural Development, 2009. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Šrajbek, ValentinaPolifenolni sastav i antioksidacijska aktivnost Chardonnaya i Malvazije istarske, 2009., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Banović, Mara; Kirin, Josipa; Ćurko, Natka; Kovačević Ganić, KarinInfluence of vintage on Cu, Fe, Zn and Pb content in some Croatian red wines // Czech journal of food sciences, 27 (2009), Special Issue 1; S401-S403 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Skelin, IvaIzbor vrste i optimalne količine sredstva za bistrenje vina, 2009., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Banović, Mara; Pintarić, Irena; Komes, Draženka; Gracin, Leo; Kovačević Ganić, KarinInfluence of fermentation conditions on the quality of cherry wine // 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Cavtat, Hrvatska, 2008. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Banović, Mara; Pintarić, Renata; Komes, Draženka; Kovačević Ganić, KarinAroma compounds of Marasca cherry wine // 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Cavtat, Hrvatska, 2008. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Lukić, PetraChange control as a key element of the quality assurance system, 2008., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Puhek, MartinaUtjecaj prinosa grožđa na polifenolne spojeve Malvazije istarske i Chardonnaya, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Kovačević Ganić, Karin; Gracin, Leo; Jeličić, Slaven; Sičenica, AnaInfluence of microoxygenation treatment on the phenolic composition of a Plavac mali wine // Proceedings. 43rd Croatian and 3rd International Symposium on Agriculture / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb, 2008. str. 943-947 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
16.Novosel, DamirImplementacija norme ISO 22000:2005 u proizvodnju voćnih rakija, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
17.Dujmić, SandraImplementation of halal in meat industry, 2008., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
18.Lucić, DaliborObtaining of "ecoproduct" label for wine, 2008., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
19.Rukavina, BožicaSustav sigurnosti hrane u EU i Republici Hrvatskoj - komparativna institucionalna analiza, 2008., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
20.Bosolt, TinaPolifenoli vina, 2008., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
21.Majurdžić, Maja; Kubanović, Veronika; Bukovčan, Renata; Banović, MaraComparison of reference and rapid methods used in wine analysis // Proceedings of the Joint 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Ćurić, Duška (ur.).
Cavtat, Hrvatska, 2008. str. 231-237 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
22.Bukovčan, Renata; Kubanović, Veronika; Gašparec-Skočić, Ljiljana; Banović, MaraValidation of ICP-OES method for wine macro and microelements determination // Proceedings of the Joint 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Ćurić, Duška (ur.).
Cavtat, Hrvatska, 2008. str. 169-174 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
23.Banović, Mara; Čudina, Natka; Gracin, Leo; Kovačević Ganić, KarinEffect of wine ageing in oak barrels on the phenolic content and antioxidant capacity of red wine // Abstracts of the 14th World Congress of Food Science & Technology
Šangaj, Kina, 2008. str. 243-243 (poster, sažetak, znanstveni) -
24.Katalinić, IvanaKvaliteta, fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost vina Kujundžuša, 2008., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
25.Tomić-Potrebuješ, Iva; Budić-Leto, Irena; Zdunić, Goran; Lovrić, Tomislav; Banović, MaraInfluence of yeasts on high sugar must fermentation of cv. Plavac mali in production of traditional sweet wine Prošek // XII. Ružičkini dani, Zbornik radova i sažetaka Znanost i tehnologije u razvoju gospodarstva, Vukovar 2008 / Tomas, Srećko (ur.).
Osijek: HDKI, PTF Osijek, 2008. str. 119-119 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)