Pregled po projektu: Transfer tehnologije i komercijalizacija inovacija u sektoru hrane Šibensko-kninske županije (TechTransferSIKC) (MB: MZO--RC.2.2.02-0002)
Pronađeno 16 radova
-
1.Friganović, Emilija; Runje, Martina; Ujaković, Sara; Dorbić, Boris; Šarolić, Mladenka; Ćurić, Duška; Krička, TajanaSenzorska procjena tjestenine obogaćene proteinima konoplje i graška // Glasilo Future, 2 (2019), 1-2; 23-43 doi:10.32779/gf.2.1-2.3 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Friganović, Emilija; Šarolić, Mladenka; Dorbić, Boris; Marijanović, ZvonimirVolatile compounds and shelf-life of low-sodium breads with added aromatic plants // Book of abstracts: 10th International Congress FLOUR – BREAD ’19 and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists BRAŠNO – KRUH ’19 / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, 2019. str. 64-64 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Bilić, KatarinaEnergetske vrijednosti i količina hranjivih tvari odabranih slastičarskih proizvoda, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište, Knin
-
4.Ujaković, SaraSenzorska procjena tjestenine obogaćene brašnom konoplje (Cannabis sativa supsp. sativa L.), 2018., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište, Knin
-
5.Friganović, Emilija; Bilić, Katarina; Šarolić, Mladenka; Dorbić, BorisEnergetske vrijednosti i količina hranjivih tvari odabranih slastičarskih proizvoda // Glasilo Future, 1 (2018), 1-2; 48-55 doi:10.32779/gf.1.1-2.5. (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
6.Novotni, DubravkaFunkcionalni pekarski proizvodi // Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi
Knin i Šibenik, Hrvatska, 2015. (predavanje, neobjavljeni rad, znanstveni) -
7.Ćurić, DuškaTradicionalni pekarski proizvodi sa začinskim biljem // Tradicionalni i funkcionalni pekarski proizvodi
Knin i Šibenik, Hrvatska, 2015. (predavanje, neobjavljeni rad, znanstveni) -
8.Friganović, EmilijaUpotreba bilja s krša u pekarstvu // Znanstveno-stručni skup u povodu 10. godišnjice osnivanja Veleučilišta "Marko Marulić" u Kninu – "Plodovi prirode proplanaka i vrleti Knina i Promine"
Knin, Hrvatkska, 2015. (predavanje, neobjavljeni rad, znanstveni) -
9.Vujević, MateaFunkcionalni pekarski proizvodi – tržišna opravdanost, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
10.Sečan, Ančica; Friganović, EmilijaTechTransferSIKC, 2015 (monografija)
-
11.Dorbić, IvoRazvoj novog proizvoda - primjer iz prakse // Razvoj novih proizvoda
Knin, Hrvatska, 2014. (predavanje, neobjavljeni rad, stručni) -
12.Novotni, DubravkaZaštita autohtonih proizvoda // Razvoj novih proizvoda
Knin, Hrvatska, 2014. (predavanje, neobjavljeni rad, stručni) -
13.Ćurić, DuškaRazvoj novih proizvoda // Razvoj novih proizvoda
Knin, Hrvatska, 2014. (predavanje, neobjavljeni rad, stručni) -
14.Voučko, BojanaPrehrambene i zdravstvene tvrdnje // Tradicionalni i funkcionalni prehrambeni proizvodi
Knin, Hrvatska, 2014. (predavanje, neobjavljeni rad, stručni) -
15.Ćurić, DuškaInformiranje potrošača o hrani // Tradicionalni i funkcionalni prehrambeni proizvodi
Knin, Hrvatska, 2014. (predavanje, neobjavljeni rad, stručni) -
16.Friganović, Emilija; Čalić, SandraTransfer of technology and commercialization of innovations to food business sector of Šibenik-Knin County (TechTransferSIKC), 2011. (domaća recenzija, elaborat/studija).