Pregled po projektu: RC.2.2.02-0002
Pronađeno 8 radova
-
1.Friganović, Emilija; Runje, Martina; Ujaković, Sara; Dorbić, Boris; Šarolić, Mladenka; Ćurić, Duška; Krička, TajanaSenzorska procjena tjestenine obogaćene proteinima konoplje i graška // Glasilo Future, 2 (2019), 1-2; 23-43 doi:10.32779/gf.2.1-2.3 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Friganović, Emilija; Šarolić, Mladenka; Dorbić, Boris; Marijanović, ZvonimirVolatile compounds and shelf-life of low-sodium breads with added aromatic plants // Book of abstracts: 10th International Congress FLOUR – BREAD ’19 and 12th Croatian Congress of Cereal Technologists BRAŠNO – KRUH ’19 / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta Josip Juraj Strossmayer u Osijeku, 2019. str. 64-64 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Bilić, KatarinaEnergetske vrijednosti i količina hranjivih tvari odabranih slastičarskih proizvoda, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište, Knin
-
4.Ujaković, SaraSenzorska procjena tjestenine obogaćene brašnom konoplje (Cannabis sativa supsp. sativa L.), 2018., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište, Knin
-
5.Friganović, Emilija; Bilić, Katarina; Šarolić, Mladenka; Dorbić, BorisEnergetske vrijednosti i količina hranjivih tvari odabranih slastičarskih proizvoda // Glasilo Future, 1 (2018), 1-2; 48-55 doi:10.32779/gf.1.1-2.5. (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
6.Vujević, MateaFunkcionalni pekarski proizvodi – tržišna opravdanost, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Knin
-
7.Sečan, Ančica; Friganović, EmilijaTechTransferSIKC, 2015 (monografija)
-
8.Friganović, Emilija; Čalić, SandraTransfer of technology and commercialization of innovations to food business sector of Šibenik-Knin County (TechTransferSIKC), 2011. (domaća recenzija, elaborat/studija).