Pregled po projektu: IMPROvePOTATO
Pronađeno 4 radova
-
1.Radošević, LeaPrimjena jestivih filmova obogaćenih ekstraktima lišća masline i koprive za prženje krumpira, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Trojić, PetraUtjecaj jestivih filmova na sastav masnih kiselina u prženom krumpiru, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Marić, MartinaODABIR I UTJECAJ AKTIVNIH JESTIVIH FILMOVA NA STABILNOST MINIMALNO PROCESIRANOG KRUMPIRA, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Pelaić Zdenka; Pedisić Sandra; Zorić Zoran; Dragović-Uzelac Verica; Levaj BrankaINFLUENCE OF DIFFERENT EXTRACTION PROCEDURES ON POTATO (Solanum tuberosum L.) SUGAR CONTENT // 6th International Conference Sustainable postharvest and food technologies (INOPTEP 2019) ; 31st National Conference Prosessing and Energy in Agriculture (PTEP 2019) / Babić, Mirko (ur.).
Novi Sad, 2019. str. 80-84 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)