Pregled po projektu: 113002
Pronađeno 165 radova
Prikaz po CROSBI kategorijama
-
1.Ugarčić-Hardi, ŽanetaProizvodnja tjestenine, Proizvodnja peciva // Priručnik za poduzetnike i menedžere zemalja u tranziciji / Vajić, Ivo (ur.).
Zagreb: Centar za poduzetništvo Zagreb ; Mladost, 1996. str. 97-97 -
1.Hardi, Jovica; Slačanac, Vedran; Vlainić, MatoUsporedba instrumentalnih i senzorskih metoda za analizu kakvoće gruša fermentiranih mliječnih napitaka // Mljekarstvo, 51 (2001), 2; 91-104 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
2.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, DubravkaInfluence of drying temperatures on chemical composition of certain croatian winter wheats // Acta Alimentaria, 30 (2001), 2; 145-157 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Hardi, Jovica; Slačanac, VedranIspitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka: utjecaj starter kulture, udjela mliječne masti i dodatka inulina // Mljekarstvo, 50 (2000), 3; 217-226 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
4.Botka-Petrak, Karmen; Petrak, Tomislav; Medić, Helga; Novaković, PredragBacteriological contamination of egg products after thermal preservation process // Acta Alimentaria, 29 (2000), 4; 315-322 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Novaković, Predrag; Petrak, Tomislav; Kordić, Jasna; Slačanac, VedranApplication of mathematical models in milk coagulation process during lactic acidic fermentation I. Relation between enzymatic and acidic milk coagulation // Acta Alimentaria, 29 (2000), 3; 241-254 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Hardi, Jovica; Slačanac, VedranIspitivanje kinetike koagulacije i reoloških svojstava fermentiranih mliječnih napitaka: utjecaj starter kulture, udjela mliječne masti i nekih promotora (inulin) // Mljekarstvo, 50 (2000), 3; 217-226 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
7.Petrak, Tomislav; Kalođera, Zdenka; Novaković, Predrag; Gumhalter Karolyi, LadaBacteriological comparison of parallel and counter flow water chilling of poultry meat // Meat Science, 53 (1999), 4; 269-271 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Perić, Ljiljana; Strelec, Ivica; Koceva, DaliborkaComparison of colorimetric method with spectrophotometric method for the colour determination in pasta // Zeitschrift fur Lebensmittel-Untersuchung und - Forschung A, 208 (1999), 5-6; 383-387 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Novaković, Predrag; Kordić, Jasna; Slačanac, VedranReološke osobine kozjeg i kravljeg acidofilnog mlijeka tijekom skladištenja // Mljekarstvo, 48 (1998), 2; 75-86 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
10.Šeruga, Bernarda; Magdić, DamirThe Calculation Of Fuel Consumption Reduction In The Drying Process As A Function Of Wasted Air Temperature // ACS. Agriculturae conspectus scintificus, 63 (1998), 4; 277-283 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
11.Novaković, Predrag; Kordić, Jasna; Slačanac, Vedran; Moslavac, TihomirReološke promjene kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom fermentacije bakterijom Lactobacillus acidophilus // Mljekarstvo, 47 (1997), 2; 93-101 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
1.Ugarčić-Hardi, ŽanetaNutritivna vrijednost integralnog kruha // Novi pekar, 1 (2000), 1. (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
2.Zlatar, Tanja; Slačanac, Vedran; Klapec, TomislavProizvodnja specijalnih vrsta kruha u urbanom središtu istočne slavonijetehnološki i marketinški aspekti // Hrvatski pekar, 45 (2000), 45; 11-13 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
3.Ugarčić-Hardi, ŽanetaKakvoća specijalnih vrsta kruhova i peciva // Hrvatski pekar, 39 (1999), 39; 38-39 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
4.Ugarčić-Hardi, ŽanetaProizvodnja vafel listova // Hrvatski pekar, 34 (1998), 18-22 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
5.Ugarčić-Hardi, ŽanetaTehnologija mljevenja durum pšenice // Hrvatski pekar, 25 (1997), 25. (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
6.Hardi, Jovica; Ugarčić-Hardi, ŽanetaDodatak prirodne arome sira u neke keksarske i pekarske proizvode // Hrvatski pekar, 26 (1997), 26; 16-20 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
7.Perić, Ljiljana; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, DubravkaInfluence of Some Chemical Properties of Durum Flour on Pasta Quality // Food technology and biotechnology, 35 (1997), 2; 145-148 (recenziran, članak, stručni)
-
8.Ugarčić-Hardi, ŽanetaMedenjaci - tradicionalni božićni kolač // Hrvatski pekar, 23 (1996) (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
9.Ugarčić-Hardi, ŽanetaLipidi u pšeničnom brašnu // Hrvatski pekar, 22 (1996) (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
1.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, Branimir; Koceva, DaliborkaDetermination of flour moisture influence on precise estimation of falling number // Brašno - kruh ’99. : proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Technologists with International Participation / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, Department of Flour Production and Processing Technology, 2000. str. 66-72 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Magdić, Damir; Brođanac, Marko; Miklaj, Mirjana; Ferić, VelimirOdređivanje optimalnog vremena fermentacije tijesta za kruh // Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Technologists with international participation "Brašno-kruh 99." / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2000. str. 109-113 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Šeruga, Bernarda; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Tomas, Sraćko; Šeruga, MarijanUtjecaj različitih dodataka na toplinsku provodljivost tijesta tipa "Mlinci" // Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Technologists with intternational participation Brašno-Kruh '99. / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2000. str. 159-164 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Planinić, MirelaIstraživanje kinetike industrijskog sušenja duge tjestenine // Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international participation Brašno-kruh '99 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2000. str. 151-158 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Planinić, MirelaAnaliza gubitaka topline kod industrijskog pečenja keksa i vafla // Proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Tehnologists with international participation Brašno-kruh '99 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2000. str. 136-142 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Jović, Franjo; Piližota, Vlasta; Ugarčić-Hardi, Žaneta, Jagnjić, ŽeljkoA discrete phase models of food production // Proceedings of the International Conference CIM '99
Zakopane: Wydawnictwa Naukowo - Technize, 1999. str. 214-219 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Magdić, Damir; Šeruga, Bernarda; Tomas, SrećkoPrirodna konvekcija i toplinski gubici kroz otvore rashladne komore // Zbornik radova s XV Međunarodnog savjetovanja tehnologa dorade i skladištenja "Zrnko 99." / Pliestić, Stjepan (ur.).
Zagreb, 1999. (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Ugarčić-Hardi, ŽanetaPravci razvitka suvremene prerade žitarica u okviru prehrambene industrije istočne Hrvatske // Strategija razvitka poljoprivrede i prehrambene industrije istočne Hrvatske / Jakšić, Marijan ; Pekanov, Katarina (ur.).
Osijek: Hrvatska gospodarska komora ; Županijska komora Osijek, 1999. str. 213-221 (pozvano predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.Novaković, Predrag; Kordić, Jasna; Slačanac, Vedran; Moslavac, TihomirRheological properties of goat and cow acidophilus milk in relation to dry matter // Texture of fermented milk products and dairy desserts. Proceedings of the IDF Symposium / IDF GeneralSecretariat (ur.).
Brisel: International Dairy Federation - ref. S.I. 9802, 1998. str. 208-212 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
10.Nevistić, Ante; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Čota, AugustinKAKVOĆA NEKIH HRVATSKIH SORATA PŠENICE RODA 1993/94. I 1994/95. U OVISNOSTI O KLIMATSKIM UVJETIMA // "Zrnko '98" : zbornik radova XIV. međunarodnog svajetovanja tehnologa sušenja i skladištenja / Pliestić, Stjepan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 69-84 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
11.Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir; Tomas, SrećkoNumerička analiza izmjenjivača topline i solarnog kolektora u povećanju kapaciteta sušare // XiV Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja - Zbornik radova / Dr. sc. Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 130-137 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Magdić, DamirProračuni kod konvekcijskog sušenja // XiV Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja - Zbornik radova / Dr. sc. Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 109-129 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
13.Šeruga, Bernarda; Hardi, Jovica; Tomas, SrećkoNumerical analysis of solar collectors share in energy economy of cheese production // Proceedings international symposium energy and food industry / J. Hollo (ur.).
Budimpešta: Guy Dardenne, 1998. str. Section 3, 1-9 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
14.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Nevistić, AnteClimatic and cultivar effects on the some properties of wheat varieties in Estern Croatia // 8. International symposium pre-harvest sprouting in cereals / Weipert, Dorian (ur.).
Detmold: Association of Cereal Research, Federal Centre for Cereal, Pota, 1998. str. 290-299 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Magdić, Damir; Ugarčić-Hardi, ŽanetaNovi pristup računalnoj analizi slike pekarskih proizvoda // Proceedings of First Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 1998. str. 167-174 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
16.Zlatar, Tanja; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Tušak, Dubravka; Klapec, Tomislav; Petrović, BiserkaInfluence of some additives on rheological properties of flour // Proceedings of First Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh "97" / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 1998. str. 158-166 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Nevistić, Ante; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Čota, Augustin; Koceva, DaliborkaINFLUENCE OF CLIMATE CONDITIONS DURING WHEAT FULLING ON WHEAT QUALITY AND RHEOLOGICAL DOUGH QUALITY // Proceedings of First Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh "97" / Žaneta Ugarčić-Hardi (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 1998. str. 68-76 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
18.Šeruga, BernardaDETERMINATION OF THERAML PROPERTIES OF DOUGH // Proceedings of First Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh "97" / Žaneta Ugarčić-Hardi (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 1998. str. 117-121 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
19.Perić, Ljiljana; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, Dubravka; Strelec, IvicaInfluence of Rheological Properties of Durum Flour on Pasta Quality // Brašno - kruh ’97. : proceedings of First Croatian Congress of Cereals Technologists with International Participation : proceedings / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, 1998. str. 175-183 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
20.Ugarčić-Hardi, ŽanetaTEHNOLOŠKA KAKVOĆA I OSNOVNE KARAKTERISTIKE MLJEVENJA DURUM PŠENICA // XIII Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja "Zrnko "97", Zbornik radova / Pliestić, S. (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Zagreb, 1997. str. 44-52 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
21.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Jurković, Zorica; Sudar, Rezica; Jukić, JasminkaSDS - GEL ELECTROPHORESIS IDENTIFICATION OF COMMON WHEAT FLOUR IN DURUM PASTA PRODUCTS // Proceedings of Euro Food Chem. IX / Amando, R. ; Battaglia, R. (ur.).
Interlaken: Swiss Society of Food and Enviromental Chemistry, 1997. str. 599-603 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
22.Šeruga, Bernarda; Magdić, DamirModeliranje energetskih utrošaka konvekcijskih sušara uz primjenu izmjenjivača topline i sunčanog kolektora // XIII Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja - Zbornik radova / Dr.sc. Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1997. str. 118-127 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
23.Magdić, Damir; Ugarčić-Hardi, ŽanetaDostignuća u primjeni računalne analize slike na žitaricama i proizvodima od žitarica // XIII. međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja : zbornik radova / Pliestić, Stjepan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1997. str. 128-132 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
24.Šeruga, Bernarda; Magdić, DamirProračun smanjenja utroška energenta u procesu sušenja kao funkcije temperature otpadnog zraka // XIII Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja - Zbornik radova / Dr.sc. Stjepan Pliestić (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1997. str. 106-117 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
25.Jović, Franjo; Piližota, Vlasta; Ugarčić-Hardi, ŽanetaCIM in food industry - a missing link in process prediction // Proceedings of the international conference on computer integrated manufacturing
Zakopane: Polish Committee of Scientific Researches (KBN), 1996. str. 131-137 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
26.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, Dubravka; Perić, LjiljanaUtjecaj temperature sušenja na kvalitetna svojstva brašna nekih sorti pšenica // XII. međunarodno savjetovanje tehnologa dorade i skladištenja ("ZRNKO '96") : zbornik radova / Pliestić, Stjepan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1996. str. 49-58 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
27.Hackenberger, Dubravka; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger Kutuzović, BranimirInfluence of Chemical and Physical Properties of Protein and Starch in Wheat Flour on Characteristic of Bread // Proceedings of the Third Symposium on Chemical Reactions in Foods / Velišek, J. ; Davidek, J. (ur.).
Prag: Czech Chemical Society. Division of Food and Agricultural Chemistry, 1996. str. 126-129 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
28.Hardi, Jovica; Magdić, DamirPraćenje razvoja lako hlapljivih sastojaka arome gouda sira tijekom zrenja na različitim temperaturama // Chemical Reactions in Food III - Proceedings / Dr.sc. Jiri Davidek (ur.).
Prag: Division of Food and Agricultural Chemistry, 1996. str. 254-258 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
1.Horvat, Daniela; Magdić, Damir; Jurković, Zorica; Šimić, Gordana; Drezner, Georg; Kurtanjek, ŽelimirChemometric And Image Analysis Of Croatian Wheat Cultivars And Their Bread Making Quality // Proceedings of the 24th International Conference on Information Technology Interfaces (ITI 2002) / Budin, Leo ; Lužar-Stiffler, Vesna ; Bekić, Zoran ; Hljuz-Dobrić, Vesna (ur.).
Zagreb: Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce), 2002. str. 91-95 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
2.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Horvat-Vlašić, Božica; Sokolović, Sanja; Primorac, Ljiljana; Koceva Komlenić, DaliborkaUTJECAJ EMULGATORA NA KAKVOĆU VAFEL LISTOVA // 8. stručno savjetovanje inžinjera konditorske industrije Hrvatske
Zagreb: Poduzeće za razvoj i unapređenje konditorske industrije, 2000. (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
3.Hardi, Jovica; Uzelac, Branko; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Brajković, Jasminka; Koceva, Daliborka; Primorac, LjiljanaSenzorska kakvoća "Tena" grickalica s dodatkom arome sira // 7. stručno savjetovanje inžinjera konditorske industrije Hrvatske
Trogir: Poduzeće za razvoj i unaprijeđenje konditorske industrije, 1999. str. 26-27 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
4.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Ferić, Velimir; Brođanac, Marko; Perić, Ljiljana; Perić, Draženka; Krišto, JasminkaUtjecaj dodatka raženog brašna, smjese diamant mix-a te invertnog šećera na senzorska svojstva medenjaka // 5. stručno savjetovanje inžinjera konditorske industrije Hrvatske
Zagreb: KONDIN Poduzeće za razvoj i unaprijeđenje konditorske industrije, 1997. (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
1.Kovačević, Dragan; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Kordić, Jasna; Koceva Komlenić, DaliborkaIspitivanje kakvoće smrznutog lisnatog tijesta primjenom DTA // Abstract Book, International Congress "Flour-Bread '01" / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 2001. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Šeruga, Bernarda; Budžaki, SandraGubitak vlage i upijanje ulja kao funkcija vremena i temperature prženja tijesta // XVII. Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera - knjiga sažetaka / Vicković, Ivan (ur.).
Zagreb: Hrvatsko kemijsko društvo : Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, 2001. (poster, sažetak, znanstveni) -
3.Krstanović, Vinko; Grujić, Olga; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Klapec, Tomislav; Unbehend, Ljiljana; Koceva Komlenić, DaliborkaIstraživanje mogućnosti proizvodnje pšeničnog slada od domaćih sorti pšenica // International Congress Flour-Bread '01, Abstract Book / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 2001. str. 41-41 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, Dubravka; Halt, Marija; Sabo, Mirjana; Čota, AugustinUtjecaj dodatka pšenične slame na kakvoću peciva // Brašno - kruh ’01 = Flour - bread ’01 : abstracts of International Congress 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, Department of Flour Production and Processing Technology, 2001. str. 57-57 (ostalo, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Koceva Komlenić, Daliborka; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, DubravkaPromjena reoloških svojstava pšeničnog brašna dodatkom hidrokoloida // Brašno - kruh ’01 = Flour - bread ’01 : abstracts of International Congress 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, Department of Flour Production and Processing Technology, 2001. str. 53-53 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Hackenberger, Dubravka; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, BranimirVarijabilnost mineralnog sastava zrna i brašna Ozimih pšenica // Brašno - kruh ’01 = Flour - bread ’01 : abstracts of International Congress 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, Department of Flour Production and Processing Technology, 2001. str. 37-37 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Koceva Komlenić, Daliborka; Pitlik, NadaSenzorska kakvoća smrznutog lisnatog tijesta s različitim udjelima masti // International Congress FLOUR-BREAD '01 : Abstract Book / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 2001. str. 32-32 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Kuleš, Mirko; Koceva Komlenić, Daliborka; Sabo, MirjanaUsporedba standardne i konduktometrijske metode određivanja pepela u pšeničnom brašnu // International Congress FLOUR-Breda '01 : Abstract Book / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 2001. str. 13-13 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Ugarčić-Hardi, ŽanetaOsnovni pravci razvitka prerade žitarica u istočnoj Hrvatskoj // 10. Ružičkini dani, knjiga sažetaka / Butula, I. (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnoologa - HDKI, 2000. str. 23-26 (pozvano predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Slačanac, Vedran; Hardi, JovicaPrimjena nekih matematičkih modela za usporedbu teksture acidofila od kozjeg i kravljeg mlijeka // 34.hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka Zbornik sažetaka
Zagreb: Hrvatska Mljekarska Udruga, 2000. str. 37-38 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Hardi, Jovica; Slačanac, VedranOptimizacija prirodne podloge za razvoj intenzivne arome Edamskog sira primjenom metode linearnog programiranja // 34.hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka Zbornik sažetaka
Zagreb: Hrvatska Mljekarska Udruga, 2000. str. 26-27 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Hardi, Jovica; Slačanac, VedranAroma sira: kemijska i biokemijska osnova // 34. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka Zbornik sažetaka
Zagreb: Hrvatska mljekarska Udruga, 2000. (pozvano predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Šeruga, Bernarda; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Tomas, Srećko; Šeruga, MarijanUtjecaj različitih dodataka na toplinsku provodljivost tijesta tipa "Mlinci" // Sažeci radova 2. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna s međunarodnim sudjelovanjem Brašno-Kruh '99. / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Opatija: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 1999. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Ugarčić-Hardi, ŽanetaPRIMJENA PŠENIČNE KLICE U PROIZVODNJI FLIPSA I RAVNOG KRUHA // Sažeci radova, 2. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prarade brašna "Brašno-Kruh '99" / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambenotehnološki fakultet, 1999. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Uzelac, Branko; Ferić, Vladimir; Šeruga, Bernarda; Hardi, Jovica; Koceva, Daliborka; Škalić, Anica" Mlinci " Flat Bread Type From Croatia Produced with Wheat Germ, Wheat Bran and Eggs Addition // Functional Foods-A new challenge for the food chemists
Budimpešta: FECS Food Chemistry Division, 1999. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
16.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, Branimir; Koceva, DaliborkaUtvrđivanje utjecaja vlažnosti brašna na točnost određivanja broja padanja // Brašno - kruh ’99. : proceedings of Second Croatian Congress of Cereal Technologists with International Participation : abstracts / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, Department of Flour Production and Processing Technology, 1999. str. 36-36 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
17.Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Petričević, Luca; Planinić, MirelaIstraživanje kinetike industrijskog sušenja duge tjestenine // Sažeci radova 2. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna s međunarodnim sudjelovanjem Brašno-Kruh 99 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Ptehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 1999. (poster, sažetak, znanstveni) -
18.Zlatar, Tanja; Slačanac, Vedran; Klapec, Tomislav; Ugarčić-Hardi, ŽanetaProduction of special types of bread in eastern Slavonian urban centre - Technological and marketing aspects // Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna s međunarodnim sudjelovanjem, "Brašno-kruh '99", Sažeci radova / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 1999. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Novaković, Predrag; Kordić, Jasna; Slačanac, Vedran; Moslavac, TihomirUtjecaj dodatka obranog mlijeka u prahu na reološke parametre kozjeg i kravljeg acidopfilnog mlijeka // 33. Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka / Tratnik, Ljubica (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga Zagreb, 1998. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
20.Hardi, Jovica; Novaković, Predrag; Slačanac, VedranUTVRĐIVANJE UDJELA DODANE VODE SVJEŽEM KRAVLJEM MLIJEKU PROIZVEDENOM NA MALIM OBITELJSKIM GOSPODARSTVIMA // Zbornik sažetaka 3. hrvatskog kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem, 1998. / Marić, Vladimir (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Novaković, Predrag; Hardi, Jovica; Slačanac, VedranPrimjena matematičkih modela u procesu grušanja kazeina tijekom fermentacije bakterijom L. acidophilus // 9. Ružičkini dani / Bošnjak, M. et al. (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa - HDKI, 1998. str. 75-75 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Novaković, Predrag; Kordić, JasnaKakvoća trupova i osnovnih dijelova trupa pilića // 9. Ružičkini dani / Bošnjak, M. et al. (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa - HDKI, 1998. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
23.Novaković, Predrag; Hardi, Jovica; Slačanac, VedranUtjecaj dodatka koncentrata voćnih sokova na reološka svojstva kozjeg i kravljeg acidofila // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Marić, Vladimir (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 77-78 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
24.Novaković, Predrag; Kordić, JasnaMogućnost poboljšanja nutritivne i dijetetske vrijednosti pilećih hrenovki // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Marić, Vladimir (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 179-180 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Kordić, JasnaPromjene lipida u nadjevu fermentiranih kobasica tijekom procesa zrenja i skladištenja // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Marić, Vladimir (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 85-86 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
26.Hardi, Jovica; Novaković, Predrag; Slačanac, VedranSENZORSKI I FIZIKALNO-KEMIJSKI POKAZATELJI KAKVOĆE NAMAZA OD MASLACA I MEDA // Zbornik sažetaka 3. hrvatskog kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem, Zagreb, 1998. / Marić, Vladimir (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagreb, 1998. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
27.Kordić, Jasna; Novaković, PredragUtjecaj mikroklimatskih uvjeta proizvodnje na zrenje i sušenje fermentiranih kobasica // XXXIV. Znanstveni skup hrvatskih agronoma / Mustapić, Zvonko (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Zagreb, 1998. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
28.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Koceva, Daliborka; Perić, LjiljanaMEĐUOVISNOST BROJA PADANJA, MALTOZNOG BROJA I AMILOGRAFSKIH OKAZATELJA KOD NEKIH HRVATSKIH SORTI PŠENICE // Zbornik sažetaka 3. hrvatskog kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem, Zagreb, 1998. / Marić, Vladimir (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
29.Novaković, Predrag; Slačanac, VedranFizikalno-kemijske i reološke osobine kozjeg i kravljeg acidofila tijekom skladištenja // XXXIV. Znanstveni skup hrvatskih agronoma / Mustapić, Zvonko (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Zagreb, 1998. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
30.Perić, Ljiljana; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Jurković, ZoricaUSPOREDBA KEMIJSKIH I REOLOŠKIH SVOJSTAVA KRUPICA PŠENICA VRSTE Triticum Durum S KRUPICAMA PŠENICE VRSTE Triticum Aestivum // XXXIV. znanstveni skup hrvatskih agronoma s međunarodnim sudjelovanjem : zbornik sažetaka / Mustapić, Zvonko (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagreb, 1998. str. 359-360 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
31.Babel, Sandra; Kurtanjek, Želimir; Magdić, DamirPrimjena računalne analize slike na području analize emulzija // 9. Ružičkini dani - Zbornik sažetaka / M. Bošnjak, Z. Janović, Đ. Vasić-Rački (ur.).
Zagreb: Hrbatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa - HDKI, 1998. (poster, sažetak, znanstveni) -
32.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Bede, Milutin; Perić, Ljiljana; Koceva, Daliborka; Sabo, MirjanaVarijabilnost kakvoće novih genotipova ozime pšenice // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Marić, Vladimir (ur.).
Zagreb, Hrvatska: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 1998. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
33.Tomas, Srećko; Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir; Flisak, NatašaUtvrđivanje operativnih parametara za proizvodnju kakao instanta // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / Marić, Vladimir (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 1998. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
34.Zlatar, Tanja; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Tušak, Dubravka; Klapec, Tomislav; Petrović, BiserkaUtjecaj nekih aditiva na reološka svojstva brašna // Zbornik sažetaka "Brašno-Kruh '97" / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Opatija: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 1997. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
35.Nevistić, Ante; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Čota, AugustinUTJECAJ KLIMATSKIH UVIJETA UZGOJA PŠENICE U FAZI NALIJEVANJA ZRNA NA KAKVOCU PŠENICE I REOLOŠKA SVOJSTVA TIJESTA // Zbornik sažetaka "Brašno-Kurh '97" / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Opatija: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 1997. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
36.Magdić, Damir; Ugarčić-Hardi, ŽanetaNovi pristup računalnoj analizi slike pekarskih proizvoda // First Croatian Congress of Cereal Technologists - Abstracts / Dr. sc. Žaneta Ugarčić-Hardi (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 1997. (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
37.Novaković, Predrag; Kordić, Jasna; Slačanac, Vedran; Moslavac, TihomirOvisnost reoloških svojstava o suhoj tvari kozjeg i kravljeg acidofilnog mlijeka // Texture of fermented milk products and dairy desserts / Giangiacomo, R. (ur.).
Vicenza: International Dairy Federation, 1997. str. 55-55 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
38.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Perić, Ljiljana; Strelec, Ivica; Koceva, DaliborkaUSPOREDBA KOLORIMETRIJSKE METODE SA STANDARDNOM METODOM ODREĐIVANJA BOJE TJESTENINE // 1. Hrvatski kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna "Brašno-Kruh "97", Zbornik sažetaka / Žaneta Ugarčić-Hardi (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek, 1997. (poster, sažetak, znanstveni) -
39.Ugarčić-Hardi, ŽanetaFlour Production and Processing // Croatian agriculture at the crossroads (the country position paper of the Republic of Croatia) / Bašić, F. ; Caput, P. ; Bićanić, V. ; Kralik, G. ; Piližota, V. (ur.).
Zagreb: Ministarstvo poljoprivrede i šumarstva Republike Hrvatske, 1996. str. 68-69 (poster, sažetak, stručni) -
40.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, Dubravka; Perić, LjiljanaPasta quality produced from wheat flour with addition of maize flour and soya flour // 10th International Cereal and Bread Congress (Cereals '96) The Source and the Future of Civilization : Book of Abstracts / . (ur.).
Porto Carras: ICC, 1996. str. 166-166 (poster, sažetak, znanstveni) -
41.Novaković, Predrag; Kordić, Jasna; Slačanac, VedranUsporedba fermentativne aktivnosti kozjeg i kravljeg mlijeka // Knjiga sažetaka 8. Ružičkini dani / Kljaić, Filip (ur.).
Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1996. str. 141-141 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
42.Magdić, Damir; Ugarčić-Hardi, ŽanetaOcjenjivanje šupljikavosti kruha računalnom analizom slike // 5th National Cereal And Bread Conference : Abstracts / Minkov, Ilia (ur.).
Kostinbrod: Institut of Grain and Feed Industry, 1996. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
43.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Magdić, DamirPrimjena računalne metode analize slike kod ocjenjivanja poroznosti sredine različitih vrsta tosta // Knjiga sažetaka / 8. Ružičkini dani
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa ; Društvo kemičara i tehnologa Borovo, 1996. (poster, sažetak, znanstveni) -
44.Novaković, Predrag; Kordić, Jasna; Slačanac, Vedran; Moslavac, TihomirReološke promjene tijekom fermentacije acidofilnog kozjeg i kravljeg mlijeka // 32. Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka / Tratnik, Ljubica (ur.).
Zagreb: Hrvatsko mljekarsko društvo, 1996. str. 34-34 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
1.Ugarčić-Hardi, Žaneta; Hackenberger, DubravkaSušenje pšenice i utjecaj temperature sušenja na neke pokazatelje tehnološke kakvoće zrna // Međunarodno savjetovanje tehnologa dorade i skladištenja (15 ; 1999)
Stubičke Toplice, Hrvatska, 1999. (predavanje, neobjavljeni rad, znanstveni) -
1.Koceva, DaliborkaUtjecaj hidrokoloida na reološka svojstva pšeničnog brašna i senzorske pokazatelje kakvoće tjestenine, 2000., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Slačanac, VedranUtjecaj suhe tvari i dodataka na kakvoću acidofila od kozjeg i kravljeg mlijeka, 2000., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Magdić, DamirAlgoritam računalne analize slike sredine kruha, 1999., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Nevistić, AnteUtjecaj klimatskih uvjeta uzgoja pšenice na kakvoću pšenice i svojstva tijesta, 1998., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Kordić, JasnaHidrolitičke i oksidacijske promjene lipida u fermentiranim kobasicama, 1997., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
1.Jurinjak, IvanAnaliza ukupne kakvoće teksture fermentiranih mliječnih napitaka s hrvatskog tržišta, 2002., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
2.Majsec, IvanaPrimjena mezofilne, termofilne, jogurtne i probiotičke kulture u proizvodnji fermentiranih mliječnih napitaka, 2002., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
3.Glavaš, BarbaraUtjecaj dodatka dvovalentnih kationa na teksturu ABT kulture od kozjeg i kravljeg mlijeka tijekom proizvodnje, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
4.Bareš, VesnaUtjecaj dodatka dvovalentnih kationa na teksturu jogurta od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom proizvodnje, 2002., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
5.Selić, MelitaUtjecaj dodatka inulina HD i TEX na koagulaciju i fermentaciju jogurta iz kravljeg mlijeka, 2002., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
6.Perišin, VjekoslavIstraživanje mogućnosti primjene sojinih izolata u proizvodnji topljenih sireva, 2001., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
7.Vuković, JosipUtjecaj dodatka Cd2+ iona na kinetiku fermentacije i koagulacije jogurta od kozjeg mlijeka, 2001., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
8.Jantoš, MarinaUčin zamjene udjela mliječne masti inulinom na senzorska svojstva fermentiranih mliječnih napitaka, 2001., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
9.Kristek, ŠteficaPromjene sastava tijekom skladištenja AB kultire i jogurta proizvedenih s dodatkom inulina HD i TEX, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
10.Pavlinović, MeriIstraživanje mogućnosti proizvodnje fermentiranih mliječnih napitaka tipa "light" i "double", 2001., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
11.Bikić, IvankaIstraživanje mogućnosti proizvodnje fermentiranih mliječnih napitaka tipa "light" i "double" uz dodatak hidrokoloida, 2001., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
12.Sporinski, JosipaOdređivanje koeficijenta toplinske provodljivosti standardnih tijesta formule AACC i HS, te Mlinaca T-500 na uređaju TC 1, 2001., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
13.Šiljeg, IvanaUtjecaj pektina i karboksimetilceluloze na amilografske pokazatelje brašna, 2001., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
14.Knežević, MarinaSenzorska ocjena kakvoće tjestenine s dodatkom nekih hidrokoloida, 2001., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
15.Kenjerić, DanielaIstraživanje utjecaja dodataka na bazi ugljikohidrata na kvalitetu proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
16.Baboselac, DarkoUtjecaj procesno proizvodnih uvjeta na kvalitetu domaćeg slavonskog kulena, 2000., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
17.Šatrović, TihomirUtjecaj biljnih proteinskih dodataka na kvalitetu proizvoda od usitnjenog oblikovanog mesa, 2000., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
18.Ilijašić, MirelaOdređivanje temperaturnog profila i prijenosa mase u procesu prženja Kroštula, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
19.Brumnić, BiljanaUtjecaj različitih dodataka na koeficijent toplinske provodljivosti mlinaca T-500 I T-850, 2000., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
20.Marinović, NovelaMatematički model određivanja koeficijenta toplinske provodljivosti tijesta tipa Mlinci u ovisnosti o vlažnosti i temperaturi, 2000., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
21.Premec, IngaUtrošak topline za ukomljavanje i kuhanje sladovine u Karlovačkoj pivovari i mogućnost uštede, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
22.Soldo, VeraUtjecaj dodatka nekih emulgatora i enzima na amilografske pokazatelje brašna, 2000., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
23.Nikolić, TanjaTehnološka svojstva nekih sorti pšenica uzgojenih na obiteljskim gospodarstvima Slavonije i Baranje, 2000., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
24.Mikulić, MarijaUtjecaj nekih hidrokoloida i sladnog ekstrakta na viskoznost pšeničnog brašna, 2000., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
25.Jukić, MarkoUtjecaj dodatka enzimskih preparata na tehnološku kakvoću tijesta za proizvodnju vafel listova, 2000., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
26.Barić, DarkoIspitivanje učinka primjene prebiotika oligofruktoze u proizvodnji jogurta, 2000., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
27.Levanić, VesnaIstraživanje mogućnosti primjene mliječnih prerađevina i prirodnih aroma sireva u proizvodnji "Tena" grickalica, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
28.Manojlović, VesnaUtvrđivanje utjecaja vlažnosti brašna na točnost određivanja broja padanja, 1999., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
29.Knežević, MarijanUtjecaj kemijskih i reoloških svojstava brašna različitih proizvođača na kakvoću biskvita, 1999., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
30.Držaljević, VojislavUvođenje u proizvodnju svježeg sira iz mlaćenice u mljekarskoj industriji MIA Osijek, 1999., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
31.Flisar, MelitaPrimjena reoloških i statističkih modela na acidofilnu fermentaciju kozjeg i kravljeg mlijeka s dodacima, 1999., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
32.Komlenić, MiodragIstraživanje optimalnih recepturnih i tehnoloških parametara u proizvodnji "sandwich" salama, 1998., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
33.Benko, DaliborUtjecaj dodatka kukuruznog i sojinog brašna na senzorsku kakvoću tjestenine, 1998., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
34.Šimić, IvankaMaltozni broj i pecivna kakvoća novih sorti pšenice s područja istočne Slavonije, 1998., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
35.Penava, TihomirPoboljšanje senzorske kakvoće "Tena" grickalica s dodatkom arome sira, 1998., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
36.Sigurnjak, SanjaMeđuovisnost broja padanja i maltoznog broja kod novih hrvatskih sorti pšenice, 1998., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
37.Škalić, AnicaKakvoća "Tena" mlinaca s različitim dodacima, 1998., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
38.Kosić, AnicaPovezanost amilografskih pokazatelja s pecivnim svojstvima novih hrvatskih sorti pšenice, 1998., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
39.Strelec, IvicaUsporedba kolorimetrijske metode sa standardnim metodama pri određivanju boje tjestenine, 1998., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
40.Žulj, DarkoRazvoj lako hlapljivih sastojaka arome Gouda sira tiijekom zrenja, 1998., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
41.Janković, SandaDoprinos proučavanju lako hlapljive arome sireva tipa parmezana, 1998., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
42.Matić, GordanaDobivanje arome svježeg kravljeg sira na modelnim sustavima, 1998., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
43.Šantor, DarkoUsporedba reoloških osobina acidofilnog kozjeg i kravljeg mlijeka, 1998., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
44.Čičak, BrankoMogućnosti proizvodnje i skladištenja kozjeg i kravljeg acidofilnog mlijeka uz dodatak koncentrata jabuke, 1998., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
45.Dundović, ZrinkaProizvodnja Tirolske kobasice sa sirovinama različite vrste i kakvoće, 1997., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
46.Drenški, NevenkaUtjecaj temperature i vremena skladištenja na senzorska svojstva medenjaka "Tena", 1997., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
47.Miklaj, MirjanaUtjecaj dodatka aditiva "Moby Fresh" na reološka i senzorska svojstva kruha, 1997., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
48.Rakonić, BrankicaPrimjena sojinog brašna u tehnološkom procesu proizvodnje topljenog sira, 1997., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
49.Šimić, GordanaUtvrđivanje udjela dodane vode svježem kravljem mlijeku, 1997., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
50.Ercegovac, KristinaUtvrđivanje parametara postupka dobivanja namaza na osnovi maslaca i meda, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
51.Glavić, DraženkaProizvodnja krem sira sa sirovinama različite vrste i kakvoće, 1996., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
52.Knežević, MihaelProizvodnja krvavica sa sirovinama različite vrste i kakvoće, 1996., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
53.Lužaić, IvankaKakvoća trupova i osnovnih dijelova trupa pilića, 1996., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
54.Krišto, RužicaKakvoća hrenovki od pilećeg mesa, 1996., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
55.Đelatović, KaticaUtvrđivanje utjecaja raženog brašna i smjese DIAMANT MIX-A na kakvoću medenjaka "TENA", 1996., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
56.Zlatar, TanjaUtjecaj dodatka aditiva na reološka i pecivna svojstva brašna, 1996., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
57.Sučić, AnkicaUtjecaj dodatka aditiva na reološka i pecivna svojstva brašna tipa 500 i tipa 850, 1996., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
58.Petrušić, SanjaUsporedba fizikalno-kemijskih i senzornih promjena tijekom proizvodnje acidofilnog kozjeg i kravljeg mlijeka, 1996., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
1.Ugarčić-Hardi, ŽanetaOdređivanje broja padanja i njegov značaj za kakvoću pšeničnog zrna, 1998. (podatak o recenziji nije dostupan, elaborat/studija).
-
2.Pozderović, Andrija; Kuleš, Mirko; Ugarčić-Hardi, Žaneta; Moslavac, TihomirStudija mokra prerada klukuruza, 1998. (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo).
-
3.Ugarčić-Hardi, ŽanetaOPĆI PRINCIPI I PROIZVODI SUHE PRERADE KUKURUZA, 1998. (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo).
-
4.Ugarčić-Hardi, ŽanetaProizvodnja i prerada brašna, 1996. (podatak o recenziji nije dostupan, izvještaj).