Pregled po projektu: 113001
Pronađeno 125 radova
-
1.Kovačević, Dragan; Kurtanjek, Želimir; Šubarić, Drago; Kordić, JasnaDifferential thermal analysis (DTA) of water solutions of polydextrose, κ -carrageenan, NaCl and mixture of sorbitol and sucrose // Proceedings of the 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. str. 41-45 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Šimunić, GoranUtjecaj procesnih parametara na toplinsku efikasnost sušenja deterdženata raspršivanjem, 2002., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
3.Tokić-Mikulić, VesnaAnaliza energetske efikasnosti sušenja mlijeka, 2002., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
4.Tomas, Srećko; Planinić, Mirela; Velić, DarkoTemperature influence on kinetics of halogen pasta drying // Proceedings of International Congress Flour – ; Bread ’ ; 01. 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, 2002. str. 172-178 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Planinić, Mirela; Velić, Darko; Nedić Tiban, NelaUtjecaj procesnih parametara na kinetiku infracrvenog sušenja peršinovog korjena // Knjiga sažetaka / Matijašević, Ljubica (ur.).
Zagreb: Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Zagreb, 2002. str. 8-8 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Pozderović, Andrija; Krznarić, Danijela; Bošnjak, MiroslavUtjecaj dozrijevanja, stabilizacije i filtracije na kemijski sastav i kakvoću bijelih vina // Abstracts of the 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu, 2002. str. FT/PP_34, 85-86 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Pozderović, Andrija; Moslavac, TihomirUtjecaj procesnog tlaka i udjela različitih alkohola na koncentriranje otopina reverznom osmozom // Abstracts of the 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu, 2002. str. FT/PP_08, 29-30 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Kunovac, DarkoUtjecaj tlaka i udjela različitih aldehida i estera na protok permeata kod koncentriranja otopina reverznom osmozom, 2002., diplomski rad, Prehrambeno - tehnološki fakultet, Osijek
-
9.Gloc, KristinaUtjecaj hidrokoloida na reološka svojstva soka jagode, 2002., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
10.Kopjar, MirelaUtjecaj hidrokoloida na reološka i senzorska svojstva kašastog soka breskve, 2002., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
11.Nemet, IvanaUtjecaj procesnih parametara i uvjeta čuvanja na sivljenje površine punjene čokolade, 2002., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
12.Bago, LidiaSprječavanje enzimskog posmeđivanja svježe narezanih krušaka, 2002., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
13.Zagrajšek, GoranUtjecaj emulgatora i temperature na reološka svojstva čokoladnih masa, 2002., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
14.Babić, JurislavUtjecaj obrade visokim tlakom na kakvoću soka rajčice i marelice, 2002., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
15.Piližota, Vlasta; Šubarić, DragoMinimalno procesirana (obrađena) hrana // Zbornik radova Znanstvenog skupa Kontinentalni gospodarski resursi u funkciji razvitka turizma Republike Hrvatske / Meler, Marcel (ur.).
Osijek: Ekonomski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2002. str. 115-123 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
16.Nedić, Nela; Piližota, Vlasta; Šubarić, Drago; Kopjar, MirelaInfluence of hydrocolloids and aspartame on rheological properties of peach juice // Proceedings of the 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. str. 161-166 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Šubarić, Drago; Piližota, Vlasta; Fleš, Dragutin; Kovačević, Dragan; Nedić, NelaInfluence of potassium mercaptobenzimidazole on polyphenol oxidase activity in model systems and in fresh-cut apples // Proceedings of the 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. str. 135-140 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
18.Miličević, DijanaUtjecaj nekih hidrokoloida na reološka svojstva proizvoda od rajčice, 2001., magistarski rad, Tehnološki fakultet, Tuzla
-
19.Sapers, G.M.; Miller, R.L.; Piližota, Vlasta; Kamp, F.Shelf-life extension of fresh mushrooms (Agaricus bisporus) by application of hydrogen peroxide and browning inhibitors // Journal of Food Science, 66 (2001), 2; 362-366 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Sapers, G.M.; Miller, R.L.; Piližota, Vlasta; Mattrazzo, A.M.Antimicrobial treatments for minimally processed cantaloupe melon // Journal of Food Science, 66 (2001), 2; 345-349 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Ukuku, Dike O.; Piližota, Vlasta; Sapers, Gerald M.Bioluminescence ATP assay for estimating total plate counts of surface microflora of whole cantaloupe and determining efficacy of washing treatments // Journal of Food Protection, 64 (2001), 6; 813-819 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Ukuku, Dike O.; Piližota, Vlasta; Sapers, Gerald M.Influence of washing treatment on native microflora and Escherichia coli population of inoculated cantaloupes // Journal of Food Safety, 21 (2001), 1; 31-47 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Mihaljević, TatjanaUtjecaj parametara sušenja i inhibitora posmeđivanja na infracrveno sušenje jabuke, 2001., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
24.Planinić, Mirela; Tomas, Srećko; Velić, DarkoUtjecaj procesnih parametara na kinetiku sušenja i kakvoću osušenih šampinjona // Sažeci XVII. Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera / Vicković, Ivan (ur.).
Zagreb: Hrvatsko kemijsko društvo i Hrvatsko društvo kemijskih inženjera, 2001. str. 178-178 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Planinić, Mirela; Tomas, Srećko; Velić, DarkoInfluence of drying parameters and browning inhibitor on infrared drying of apple // Abstracts the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutricionists / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2001. str. 75-76 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)