Pregled po projektu: 058507
Pronađeno 46 radova
-
1.Rade, Desanka; Rimac-Brnčić, Suzana; Lelas, VesnaQuality changes of sunflower and palm oil during deep fat frying // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Central European Meeting / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2002. str. 239-243 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Marušić, Vlatko; Volmut, Katica; Štrucelj, DubravkaThe effect of newly introduced protection procedures of screw press components on oil throughput increase // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Central European Meeting, Opatija 03.-05.10. 2001. / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2002. str. 244-253 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Horak, RenataUtjecaj procesa rafinacije na svojstva maslinovog ulja i ulja komine maslina, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Kušće, LuanaUtjecaj procesa rafinacije na udjel i sastav sterola u maslinovom ulju i ulju komine masline, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Rade, Desanka; Mokrovčak, Željko; Štrucelj, DubravkaPriručnik za vježbe iz kemije i tehnologije lipida / Popović, Nenad (ur.).
Zagreb: Durieux, 2001 -
6.Čorbo, Selma; Štrucelj, DubravkaThe physical characteristics of sheep fats of different origin // Abstracts of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Central European Meeting / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2001. str. CD-ROM, FT/PP_61 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Škevin, Dubravka; Rade, Desanka; Štrucelj, Dubravka; Mokrovčak, Željko; Benčić, ĐaniThe influence of various factors on the intensity of olive oil bitterness and phenolic compounds // Abstracts of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Central European Meeting / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2001. str. CD-ROM, FT/PP_57 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Rade, Desanka; Štrucelj, Dubravka; Mokrovčak, Željko; Škevin, Dubravka; Dražić-Kaić, MirjanaThe effect of processing conditions on the nonacylglycerol constituents of sunflower oil // Abstracts of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Central European Meeting / Tripalo, Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2001. str. CD-ROM, FT/SC_09 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Zlački, MartinaUtjecaj uvjeta prerade na svojstva maslinovog ulja iz različitih sorti s područja Dalmacije, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
10.Neđeral, SandraUtjecaj uvjeta čuvanja maslinovog ulja iz sorti Oblice i Buharice na održivost i boju ulja, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Janković, NatašaUtjecaj uvjeta skladištenja na svojstva maslinovoga ulja, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Zvonar, LjubicaUtjecaj procesa dobivanja i rafinacije suncokretovog ulja na udjel i sastav sterola, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
13.Mišković, SandraUtjecaj uvjeta prerade na boju i održivost nerafiniranog ulja suncokreta, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Marks, SuzanaOsobine bučinog ulja dobivenog različitim postupcima, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Knežević, TatjanaUtjecaj uvjeta proizvodnje na svojstva i održivost bučinog ulja, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
16.Vidučić, DubravkaUtjecaj vremena berbe na udjel polifenola maslinovog ulja iz sorti Bjelica i Buža, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
17.Mićanović, MarioUtjecaj procesa rafinacije na tvari boje i održivost suncokretovog ulja, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
18.Škevin, DubravkaUtjecaj različitih čimbenika na gorčinu maslinovog ulja i na udjel polifenola, 2000., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
19.Rade, Desanka; Škevin, DubravkaOlive oil and health // Conference proceedings Health tourism for 21st century / Rožanić, Igor (ur.).
Rijeka: Zambelli, Rijeka, 2000. str. 169-175 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
20.Pavleković, AnitaIdejno strojno-tehnološko rješenje pogona za preradu bučinih koštica, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
21.Brajković, MirtaUsporedna ispitivanja ulja bučine koštice i pogače, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
22.Kirigin, BarbaraIdejno strojno-tehnološko rješenje mini pogona za preradu masline centrifugalnom ekstrakcijom, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
23.Mičuda, SenkaSvojstva maslinovog ulja iz rane berbe različitih sorti maslina, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
24.Vugec, VišnjaUtjecaj vremena berbe na svojstva maslinovog ulja dobivenog iz sorte Leccino, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
25.Turčić, BoženaSvojstva maslinovog ulja dobivenog iz različitih sorti maslina s područja Istre, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb