Pregled po projektu: 058506
Pronađeno 14 radova
-
1.Lušetić Buršić, VivianeMorfološka, kemijsko-fizikalna i bioelektrička svojstva istarskog pršuta tijekom procesa proizvodnje, 2002., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Jakšić, Slavica; Uhitil, Sunčica; Petrak, Tomislav; Bažulić, Davorin; Gumhalter Karolyi, LadaOccurrence of Vibrio spp. in sea fish, shrimps and bivavle molluscs harvested from Adriatic sea // Food control, 13 (2002), 8; 491-493 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Medić, HelgaBioelektrička impedancija za određivanje osobitosti ohlađenog goveđeg mesa, 2001., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Botka-Petra, Karmen; Hraste, Ante; Petrak, TomislavInfluence of different treatment procedures on morphologicla structure of beef intestines // Veterinarski arhiv, 71 (1) (2001), 1-9 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Hahn, Gisela; Malenica, Mladenka; Muller, Wolf-Dietrich; Taubert, Enrico; Petrak, TomislavPutenbrustfleisch: Postmortale Glykolyse und technologische Eigenschaften // Die Fleischwirtschaft, 81 (2001), 10; 120-122 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Uhitil, Sunčica; Jakšić, Slavica; Petrak, Tomislav; Botka-Petrak, KarmenPresence of Escherichia coli O157:H7 in ground beef and ground baby beef meat // Journal of food protection, 64 (2001), 6; 862-864 (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo, znanstveni)
-
7.Petrak, Tomislav; Tonković, Stanko; Jelić, Ante; Medić, HelgaApplication of electrical impedance analysis in predicting poultry muscles composition // Archiv fur Geflugelkunde, 65 (2001), 3; 123-129 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Novaković, Predrag; Petrak, Tomislav; Kordić, Jasna; Slačanac, VedranApplication of mathematical models in milk coagulation process during lactic acidic fermentation I. Relation between enzymatic and acidic milk coagulation // Acta Alimentaria, 29 (2000), 3; 241-254 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Karakaš, AnetaMogućnost primjene električnih impedancijskih izmjera za određivanje kakvoće junećeg mesa, 1999., doktorska disertacija, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
10.Radulić, TamaraOdređivanje osobitosti peradskog mesa elektroničkim mjerilima, 1996., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Pirički, ŽeljkoMogućnost primjene elektroničkog mjerila "Carne-test III" u određivanju osobitosti ohlađenog goveđeg mesa, 1996., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Štrbo, AlmaOdređivanje osobitosti goveđeg mesa električnim impedancijskim izmjerama, 1996., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
13.Petrak, Tomislav; Tonković, Stanko; Kovačić, Helga; Karakaš, Aneta; Bauman, IngridApplication of electrical impedance analysis in prediction of composition of poultry muscles // World's Poultry Congress Proceedings / World's Poultry Science Association (India Branch) (ur.).
Delhi: World's Poultry Science Association, 1996. str. 442-443 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Tonković, Stanko; Bego, Uroš; Petrak, TomislavUsporedba dvoelektrodne i četveroelektrodne metode za procjenu sastava mesa // Proceedings 11th Internatonal Symposium on Biomedical Engineering '96
Zagreb, Hrvatska: Crombes & Korema, 1996. str. 51-54 (predavanje, cjeloviti rad (in extenso), ostalo)