Pregled po projektu: 058202
Pronađeno 74 radova
-
1.Brnčić, Mladen; Tripalo, Branko; Ježek, Damir; Semenski, Damir; Drvar, NenadMechanical Hardness Determination of Extruded Snack Food Type Flips // Prodeedings of Conference on Food Structure and Food Quality / Auty, Mark ; Hopia, Anu ; Paques, Marcel ; Schwarz, Karin (ur.).
Cork: European Section AOCS, 2004. str. 22-22 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Ćurić, Duška; Đugum, Jelena; Bauman, IngridThe influence of fungal α -amylase supplementation on amylolytic activity and baking quality of flour // Journal of Food Science and Technology, 37 (2002), 6; 673-680 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Ježek, Damir; Tripalo, Branko; Brnčić, MladenHeat Transfered of Different Particles Size of Food Products in Gas Fluidized Beds // CE FOOD - Book of Abstracts / Raspor, Peter (ur.).
Ljubljana, 2002. (poster, sažetak, znanstveni) -
4.Semenski, Damir; Drvar, Nenad; Brnčić, Mladen; Tripalo, BrankoAn Invented Stress-Deformation Analysis of Food Extrudates // 19th DANUBIA-ADRIA SYMPOSIUM ON EXPERIMENTAL METHODS IN SOLID MECHANICS / Stupnicki, Jacek (ur.).
Varšava: Commitee for Mechanics of the Polish Academy of Sciences, 2002. str. 118-119 (plenarno, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Mrkić, Vlatka; dragović-Uzelac, Verica; Delonga, KarmelaSpektrofotometrijsko određivanje ukupnih flavonola u različitim uzorcima luka (Allium cepa L.) uz aluminijev klorid kao reagens // Kemija u Industriji, 51 (2002), 2; 45-49 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Brnčić, Mladen; Tripalo, Branko; Ježek, DamirProizvodnja prehrambenih proizvoda procesom čiste tehnologije - ekstruzije // 1. HRVATSKA KONFERENCIJA - EKOINŽENJERSTVO 2002 / Koprivanac, Natalija (ur.).
Zagreb: HDKI, 2002. (poster, sažetak, znanstveni) -
7.Brnčić, Mladen; Ježek, Damir; Tripalo, Branko; Karlović, Damir; Ćurić, DuškaPovijesni pregled tehnološkog razvoja ekstrudera i primjene ekstruzije u prehrambenoj industriji // PBN Revija, 1 (2002), 5-7 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, stručni)
-
8.Brnčić, MladenUtjecaj postupka ekstruzije na mehaničku čvrstoću ekstrudiranog proizvoda tipa flipsa, 2002., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Vinter, BrankaUtjecaj blanširanja i temperature na kinetiku sušenja cvjetače (Brassica pleracea var. botrytis. L. ) u sušari s infracrvenim zračenjem, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
10.Mamić, MarijaUtjecaj temperature na kinetiku sušenja luka (Allium cepa L.) u sušari s infracrvenim zračenjem, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Škorvaga, ValentinaOdređivanje granulometrijskog sastava u različitim uzorcima kukuruznog brašna, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Tkalčić, SonjaOdređivanje granulometrijskog sastava ekstrudata pšenične krupice, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
13.Putnik, PredragNove izvedbe,primjena i proračun uređaja za sušenje, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Brnčić, Mladen; Tripalo, Branko; Ježek, Damir; Mrkić, Vlatka; Semenski, Damir; Drvar, Nenad; Ručević, MarijanaOdređivanje mehaničke čvrstoće ekstrudata // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists : Central European Meeting / Lelas, Vesna (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2002. str. 72-76 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Kovaček, Damir; Ninčević, Antonela; Miljević, Ivana; Vikić-Topić, Dražen; Brnčić, Mladen; Tripalo, Branko; Ježek, Damir; Ćurić, Duška; Karlović, DamirMolekularno modeliranje u pročavanju promjena strukture proteina tijekom procesa ekstruzije // - / - (ur.).
Dubrovnik, Hrvatska: -, 2002. str. - (poster, neobjavljeni rad, znanstveni) -
16.Mrkić, Vlatka; Tripalo, Branko; Delonga, Karmela; Ježek, Damir; Brnčić, Mladen; Ručević, MarijanaUtjecaj blanširanja i temperature sušenja infracrvenim zrakama na sadržaj flavonola u luku (Allium cepa) // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists : Central European Meeting / Lelas, Vesna (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2002. str. 167-172 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Bauman, IngridMiješanje krutina u statičkim miješalima // Chemical and biochemical engineering quarterly, 4 (2001), -; 159-165 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
18.Ćurić, Duška; Karlović, Damir; Tušak, Dubravka; Petrović, Biserka; Đugum, JelenaKoličina i kakvoća glutena kao mjerilo kakvoće pšeničnog brašna // Food technology and biotechnology, 4 (2001), 39; 353-361 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
19.Ježek, Damir; Tripalo, Branko; Brnčić, Mladen; Mrkić, Vlatka; Ručević, MarijanaUtjecaj uronjenog orebrenog grijača na aerodinamičke karakteristike modelnih čestica u fluidiziranom sloju // The 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists - Central European Meeting / Branko Tripalo (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2001. str. 66-71 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
20.Šošić, IvonaFiltracija suspenzije kvasca pri različitim temperaturama, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
21.Ivanišević, MartinaKinetika sušenja čistog kvasca i filtracijskog kolača kvasca pri različitim masenim koncentracijama, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
22.Kovaček, Damir; Ježek, Damir; Tripalo, Branko; Karlović, Damir; Ninčević, AntonelaMolekularno modeliranje u proučavanju promjene strukture proteina tijekom procesa ekstruzije // - / - (ur.).
Opatija, Hrvatska: -, 2001. str. - (poster, međunarodna recenzija, neobjavljeni rad, znanstveni) -
23.Vukelić, AnaStationary Stokes system for quasi-Newtonian fluids // Proceedings of the 23rd International Conference on INFORMATION TECHNOLOGY INTERFACES / Kalpić, Damir; Hljuz Dobrić, Vesna (ur.).
Zagreb, 2001. str. 433-438 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
24.Dedić, Ljuban; Matić, Marko; Pečarić, Josip; Vukelić, AnaHadamard type inequalities via some Euler type identities - Euler bitrapezoid formulae // Nonlinear studies, 8 (2001), 3; 343-372 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
25.Brnčić, Mladen; Mrkić, Vlatka; Ježek, Damir; Tripalo, BrankoModeli reakcija za vrijeme ekstruzije pšeničnog škroba // Kemija u Industriji, 49 (2000), 3; 101-110 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, znanstveni)