Pregled po projektu: 058101
Pronađeno 232 radova
-
1.Halambek, JasnaUtjecaj obradbe i uvjeta čuvanja na propusnost plinova kroz polipropilenski film i polietilen/poliester laminat, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Pospišil, Jasna; Kovačević-Ganić, Karin; Kukec, IvankaQuality changes in vacuum packed cut lettuce as affected by ascorbic and propionic acid treatment // Proceedings of the International Conference Postharvest Unlimited / Verlinden, B.E., , Nicolai, B.M., Baerdemaeker, J.De (ur.).
Leuven, 2002. str. 133-139 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Pospišil, Jasna; Kovačević-Ganić, Karin; Kukec, I.Quality changes in vacuum packed cut lettuce as affected by ascorbic and propionic acid treatment // Postharvest,Book of of abstracts / Laboratory of Postharvest Technology (ur.).
Leuven: Flanders Centre, 2002. (poster, sažetak, znanstveni) -
4.Dragović-Uzelac, Verica; Delonga, Karmela; Pospišil, JasnaPhenolic compounds (acids and flavonoids) in fruits and fruit juices determined by UV/VIS spectroscopy and HPLC // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists,Biotechnologists and Nutritionists / Tripalo,Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2002. str. 154-160 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Mrkić, Vlatka; Dragović-Uzelac, Verica; Delonga, KarmelaSpektrofotometrijsko određivanje ukupnih flavonola u različitim uzorcima luka (Allium cepa L.) uz aluminijev klorid kao reagens // Kemija u industriji, 51 (2002), 2; 45-49. (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Pospišil, Jasna; Berković, Katarina; Dragović-Uzelac, VericaComparison of physico-chemical properties of PE-LD films and PE-LD films modified by starch for frozen spinach packaging // Proceedings of the 4th Croatian Congress of the Food Technologists,Biotechnologists and Nutritionists / Tripalo,Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2002. str. 88-94 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Lalić, Ljerka Marija; Berković, Katarina; Fusak, SandraChanges of Physico-Chemical Parameters of Sour-Pickless Media // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists,Biotechnologists and Nutritionists / Tripalo,Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2002. str. 178-184 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Prelević, JasminkaKomparacija indentifikacija aroma, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
9.Fusak, SandraUtjecaj dodataka badema na viskoznost i elektroprovodljivost meda tijekom čuvanja, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
10.Ostriž, AnaOvisnost stabilnosti pesticidne emulzije o raspodjeli veličine kapljica disperzne faze, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Urbančić, NatašaUtjecaj aditiva na reološka i pecivna svojstva tijesta za dobivanje kruha, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Sivec, SandraStatistička obrada mjerenih fizikalno-kemijskih parametara tijekom čuvanja kiselih papri, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
13.Gledec, KoraljkaSvojstva primarnih i sekundarnih ambalažnih materijala krema za njegu lica, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Jelić, AnitaPropusnost polimernih filmova obrađenih etanolom na kisik i dušik, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Ćelosmanović, AlmaUtjecaj cisteina na koroziju aluminija u slanoj otopini, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
16.Petrekanić, AndreaOdređivanje propusnosti plinova kroz poli(vinil-kloridnu) i polietilensku foliju manometarskim metodama, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
17.Matijević, IvanaUtjecaj modelnih otopina na propusnost zraka i ugljikova dioksida kroz polimerne materijale, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
18.Galić, Kata; Ciković, Nada; Ugarković, IvanaBarrier properties of a new generation of packaging materials // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Tripalo,Branko (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2002. str. 82-87. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
19.Pleadin, MirelaAdsorpcija i asocijacija u smjesama površinski aktivnih tvari i polisaharida, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
20.Tomašić, AnaMeđudjelovanje jota-karagenana i dodecilamonijevog klorida u vodenim otopinama, 2002., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
21.Delonga, Karmela; Krsnik-Rasol, M.; Mrkić, Vlatka; Dragović-Uzelac, Verica; Vorkapić-Furač, JasnaGlucosinolate Patterns of Field and In Vitro Grown Horseradish (Armoracia lapathifolia) Plants and Tumor Tissue // Biologically-active phytochemicals in food / Phannhauser, W. ; Fenwick, G.R. ; Khokhar, K. (ur.).
Cambridge: The Royal Society of Chemistry, 2001. str. 40-44 -
22.Delonga, Karmela; Šmit, Z.; Dragović-Uzelac, Verica; Mrkić, Vlatka; Vorkapić-Furač, JasnaHydrolysis Products of Glucosinolates From White Cabbage (Brassica Oleracea L. var. capitata) and Cauliflower (Brassica Oleracea L. var.botrytis) Analyzed by HPLC and GC/MS // Biologically-active phytochemicals in food / Phannhauser, W. ; Fenwick, G.R. ; Khokhar, K. (ur.).
Cambridge: The Royal Society of Chemistry, 2001. str. 213-217 -
23.Pospišil, Jasna; Ciković, Nada; Dragović-Uzelac, Verica; Lukin, Vera; Brusić, DarinkaThe quality of sliced carrots affected by modified polyethylene foil and storage temperatures // Acta Alimentaria, 30 (2001), 3; 233-246 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
24.Berković, Katarina; Kovač, Spomenka; Vorkapić-Furač, JasnaThe Effect of Rutin on the aluminium corrosion process // Biologically-active phytochemicals in food / Pfannhauser,W.;Fenwick,G.R. ;Khokhar,S. (ur.).
Cambridge: The Royal Society of Chemistry, 2001. str. 541-543 -
25.Hamin, Sandra; Berković, Katarina; Ciković, NadaElektrokemijska svojstva kositra u otopinama askorbinske kiseline // Zbornik radova 2. hrvatskog simpozija o elektrokemiji / Gojo, Miroslav (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2001. str. 111-114 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
26.Galić, KataAmbalaža i postupci pakiranja za prehrambene proizvode // Zbornik radova 3.Međunarodnog savjetovanja-Plastična ambalaža / Čatić,Igor (ur.).
Zagreb: Društvo za plastiku i gumu, 2001. str. 48-52 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
27.Galić, KataOdabir ambalažnog materijala za pakiranje:V-alkoholnih i bezalkoholnih pića // Ambalaža (Zagreb), 1 (2001), 19-23. (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
28.Berković, Katarina; Ciković, Nada; Galić, KataUtjecaj aminokiselina iz sastava sirutke na koroziju aluminija u slanoj otopin // Zbornik radova 2.hrvatskog simpozija o elektrokemiji / Gojo, Miroslav (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2001. str. 119-123. (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
29.Stošić, RomanaUtjecaj octene kiseline na vizuelna i elektrokemijska svojstva naljeva paprika tijekom skladištenja, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
30.Jablonicky, DalilaUtjecaj octene kiseline elektrokemijska i vizuelna svojstva paprika tijekom čuvanja, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
31.Vađunec, IrenaOdređivanje likopena , β- karotena i minerala u rajčici i ketchupu, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
32.Fusak, SandraPromjena fizikalno-kemijskih parametara kiselo slanog naljeva, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
33.Hamin, SandraElektrokemijsko ispitivanje kositra u otopinama askorbinske kiseline, pektina i natrijeva klorida, 2001., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
34.Car, AnitaIspitivanje utjecaja piridoksal-oksim-N-oksida na koroziju aluminija u 3% otopini natrijeva klorida, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
35.Maras, RužicaUtjecaj modelnih otopina na propusnost kisika i dušika kroz fleksibilne ambalažne materijale, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
36.Erdeljac, JasminaUtjecaj starenja na propusnost dušika i zraka kroz polimerne materijale, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
37.Galić, Kata; Ciković, Nada; Hamin, Sandra; Berković, KatarinaInhibition efficiency of natural compaunds on tin corrosion in salt solutions // Proceedings of the Eurocorr / European Federation of Corrosion (ur.).
Riva del Garda: ASSOCIAZONE ITALIANA DI METALURGIA, 2001. str. 1-7 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
38.Galić, Kata; Ciković, NadaPermeability characterisation of solvent treated polymer materials // Polymer Testing, 20 (2001), 599-606 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
39.Gajdoš, Jasenka; Galić, Kata; Kurtanjek, Želimir; Ciković, NadaGas Permeability and DSC Characteristics of Polymers used in Food Packaging // Polymer Testing, 20 (2001), 1; 49-57 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
40.Horvat, Berislav; Ciković, Nada; Gojo, MiroslavElectrochemical Investigation of Photosensitive Layer on Copper // Electrochemistry at the Turn of the Millenium / The International Society of Electrochemistry (ur.).
Varšava: ISE (The Electrochemistry Society), 2000. (poster, sažetak, znanstveni) -
41.Galić, KataAktivno pakiranje // Meso (Zagreb), 7 (2000), 18-19 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
42.Galić, KataDostignuća u pakiranju mesa // Meso (Zagreb), 6 (2000), 34-36 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
43.Galić, Kata; Ciković, Nada; Berković, KatarinaAnaliza ambalažnog materijala / Zrnčić, Hrvoje (ur.).
Zagreb: Hinus, 2000 -
44.Pavlic, KrešimirIspitivanje fizikalno-kemijskih parametara sireva i plastične ambalaže, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
45.Jovanović, JelenaKorozija bijelog lima u otopinama soli salamure, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
46.Stančerić, MarioKorozija kositra u otopini natrijeva klorida uz dodatak lizina, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
47.KOLARIĆ, LANAOdređivanje vrijednosti pH, električne provodnosti i stupnja kiselosti svježeg sira s dodatkom algi, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
48.SINGER, MILIVOJUtjecaj pojedinih sastojaka na elektrokemijska svojstva senfa, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
49.JOSIPOVIĆ, ANAUtjecaj monokvaternih soli piridoksal oksima na koroziju kositra, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
50.Hitrec, PetraIspitivanje procesa korozije aluminija u 3%-tnoj otopini natrijeva klorida uz dodatak L-triptofana i glukozinolata, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb