Pregled po projektu: 0113008
Pronađeno 53 radova
-
1.Kovačević, Dragan; Španjol, Snježana; Jurišić, Mladen; Jurišić, Žaklina; Nakić, MirjanaAgriculturalproduction managment emplpying GIS techniques-intruducing iacs and lpis // GIS ODYSSEY 2006 "GIS application and Development" : proceedings / Kreković, Davorin (ur.).
Šibenik: Hrvatski infomatički zbor, 2006. str. 271-277 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
2.Đugum, Jelena; Ćurić, Duška; Kovačević, Dragan; Novotni, Dubravka; Krvavica MarinaExtrusion cooking as a new trend in cereal baby food production // Book of Papers of the 13th World Congress of Food Science and Technology, Food is Life,
Nantes, 2006. str. 931-932 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo) -
3.Krvavica, Marima; Babić, Ivona; Kovačević, Dragan; Đugum, Jelena; Luburuć-Galić, MNON-VOLATILE AND VOLATILE COMPONENTS OF ISTRIAN DRY-CURED HAM // Book of Abstract - 3rd Central European Congress on Food / Konstantin Fikiin (ur.).
Sofija, 2006. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Kovačević, Dragan; Kordić, Jasna; Mastanjević, Krešimir; Lovrinčević NikaDETERMINATION OF UNFROZEN WATER IN DOUGHS BY APPLICATION OF MATHEMATICS MODELS // Proceedings of 3rd International Congress FLOUR-BREAD ’ ; 05 5th CROATIAN CONGRESS OF CEREAL TECHNOLOGIST / Žaneta Ugarčić-Hardi (ur.).
Opatija: J. J. Strossmayer University of Osijek Faculty of Food Technology Department of Ceral Processing Technology, 2006. str. 308-315 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Miličević, Borislav; Šubarić, Drago; Mađar, Stjepan; Kovačević, Dragan; Babić, JurislavUtjecaj niskotlačnog UV-sistema za dekontaminaciju na fizikalno-kemijska svojstva procesne vode u proizvodnji alkoholnih pića // Zbornik radova sa naučnog skupa "Agrotech", Gradačac 2006. / Jašić, Midhat (ur.).
Tuzla: Faculty of Technology, Tuzla University, 2006. str. 27-33 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Kovačević, Dragan; Jašić, Midhat; Nedić Tiban, Nela; Miličević, Dijana; Anđelić, SašaInfluence of additives on rheological properties of maize and tapioca starch pastes // Proceedings of 34th International Symposium Actual Tasks on Agricultural Engineering
Zagreb, 2006. str. 581-586 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
7.Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Kovačević, Dragan; Jašić, Midhat; Nedić Tiban, Nela; Miličević, Dijana; Anđelić, SašaInfluence of additives on rheological properties of maize and tapioca starch pastes // Proceedings of the 34th International Symposium Actual Tasks on Agricultural Engineering / Košutić, Silvio (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2006. str. 581-586 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Miličević, Borislav; Šubarić, Drago; Mađar, Stjepan; Kovačević, Dragan; Babić, JurislavInfluence of various distillation techniques on quality of plum brandy // Book of Abstracts - 3rd Central European Congress on Food / Iotzev, Alexander ; Fikiin, Konstantin ; Shivarov, Georgi (ur.).
Sofija: CEFood, 2006. str. 184-184 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Miličević, Borislav; Kovačević, Dragan; Šubarić, Drago; Miličević, RadoslavPossibilities for implementation of fermentation process with immobilized yeast cells in pear’ s distillates production // Proceedings of the 2nd Central European Meeting 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Karlović, Damir (ur.).
Zagreb: Food Technologists, Biotechnologists and Nutricionists Society, 2005. str. 388-393 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
10.Kovačević, Dragan; Kordić, Jasna; Mastanjević, KrešimirOdređivanje nesmrzljive vode u tijestu primjenom matematičkih modela // Zbornik sažetaka 3. međunarodnog kongresa i 5. hrvatskog kongresa tehnologa proizvodnje i prerade brašna BRAŠNO-KRUH 05 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Opatija, Hrvatska, 2005. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Lovrinčević, NikaOdređivanje masenog udjela nesmrzljive vode u mesu primjenom matematičkih modela, 2005., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
-
12.Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir; Budžaki, Sandra; Lukinac, Jasmina; Pranjić, KarolinaUtjecaj temperature ulja i vremena prženja na promjenu volumena i poroznosti tijesta // Zbornik sazetaka 3. međunarodnog kongresa i 5. hrvatskog kongresa tehnologa proizvodnje i prerade brašna BRASNO-KRUH '05 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2005. str. 67-67 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Magdić, Damir; Šeruga, Bernarda; Budžaki, Sandra; Pranjić, Karolina; Lukinac, JasminaOptimiranje procesa prženja tijesta različitih oblika primjenom računalne analize slike // Zbornik sazetaka 3. međunarodnog kongresa i 5. hrvatskog kongresa tehnologa proizvodnje i prerade brašna Brašno-Kruh '05 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2005. str. 66-66 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Čunko, DomagojOdređivanje prividne entalpije pilećeg surimija diferencijalnom motridbenom kalorimetrijom DSC, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
15.Quetaj, LinditaDjelovanje NaCl ma početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
16.Kurtović, KrešoOdređivanje početne temperature zamrzavanja i prividne entalpije modelnih otopina karagena, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
17.Lončar-Krišto, AlemkaOdređivanje početne temperature zamrzavanja i prividne entalpije modelnih otopina NaCl-a, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
18.Šarić, DamirOdređivanje početne temperature zamrzavanja i prividne entalpije modelnih otopina polidekstroze, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
19.Kovačević, DraganSirovine prehrambene industrije : (meso i riba)
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2004 -
20.Qetaj, LinditaDjelovanje NaCl-a na početnu temperaturu zamrzavanja pilećeg surimija, 2004., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
21.Čunko, DomagojOdređivanje prividne entalpije pilećeg surimija diferencijalnom motridbenom kalorimatrijom, 2004., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
22.Kurtović, KrešoOdređivanje početne temperature zamrzavanja i prividne entalpije modelnih otopina karagena, 2004., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
23.Šarić, DamirOdređivanje početne temperature zamrzavanja i prividne entalpije modelnih otopina polidekstroze, 2004., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
24.Lončar-Krišto, AlemkaOdređivanje početne temperature zamrzavanja i prividne entalpije modelnih otopina NaCl, 2004., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
25.Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Piližota, Vlasta; Kovačević, Dragan; Nedić Tiban, NelaInfluence of hydrocolloids on the rheological properties of tapioca starch // Book of Abstracts 2nd Central European Meeting 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Karlović, Damir (ur.).
Zagreb: Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Society, 2004. str. 54-54 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)