Pregled po projektu: 0058026
Pronađeno 54 radova
-
1.Dragović-Uzelac, Verica; Bursać, Danijela; Levaj, Branka; Pedisić, Sandra; Skendrović, MartinaTotal Phenolics, Flavonoids, Anthocyanins and Free Radical Scavenging Activity of Wild Cornelian Cherries (Cornus mas L.) grown in Croatia // IUFoST 13th World Congress of Food Science and Technology / www.iufost.org (ur.).
Nantes: www.iufost.org, 2006. str. 891-892 (poster, sažetak, znanstveni) -
2.Bursać, Danijela; Levaj, Branka; Dragović-Uzelac, Verica; Paljević, Sanja; Biško, AnteInfluence of Cultivation and Cultivars on Antioxidant Capacity, Anthocyanins and Total Phenolics in Fresh and Processed Strawberry // IUFoST 13th World Congress of Food Science and Technology / www.iufost.org (ur.).
Nantes: www.iufost.org, 2006. str. 889-890 (poster, sažetak, znanstveni) -
3.Špelić, MarioPolifenolni i karotenoidni spojevi u cvijetu, ekstraktu i sirupu bazge (Sambucus nigra L.), 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Kos, KristinaPraćenje promjena fenolnog sastava višnje i višnje maraske tijekom zrenja, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Mihalec, LjerkaUtjecaj ambalažnog materijala na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva ketchupa tijekom skladištenja, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Dučkić, VedranaFenolni sastav i antioksidacijska aktivnost čajeva kadulje (Salvia officinalis L.), 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
7.Fruk, SandraUtjecaj stupnja zrelosti i prerade na čvrstoću i fenolne spojeve marmelada od smokava, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
8.Jurasović, KatarinaOdređivanje antocijana i antioksidativne aktivnosti u plodovima, sirupu i nektarima trnine (Prunus spinosa L.), 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Pavlić, MonikaFenolni spojevi i antioksidativna aktivnost u plodovima te u nektarima i sirupima trnine (prunus spinosa l), 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
10.Sklevicky-Tadić, NanaNiskokalorični džemovi od mandarine, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Hećimović, IvanaAromatični profil svježe mandarine i njezinih proizvoda, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Strižak, ŽeljkaAromatični profil svježe klementine i njezinih proizvoda, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
13.Repajić, MajaOptimiranje uvjeta kandiranja kore mandarine, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Prvčić, SilvijaOdređivanje polifenolnih spojeva i antioksidativnog kapaciteta u kašama i kašastim sokovima drijenka (Cornus mas L.), 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Posavec, MarijanaOdređivanje antocijana, flavonol glikozida i antioksidacijske aktivnosti u kašama i sokovima drijenka (cornus mas l.), 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
16.Popović, TajanaUtjecaj sorte, načina uzgoja i uvjeta proizvodnje na kvalitetu marmelade od jagoda, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
17.Dragović-Uzelac, Verica; Levaj, Branka, Bursać, Danijela; Lukešić, Željka; Cvrtila, Andreja; Brajdić, ZdravkaPolyphenolic compounds and antioxidant activity during ripening in wild plum (Prunus spinosa L) // Proceedings: IntraFood 2005 Innovations in Traditional Foods / Fito, Pedro ; Toldra, Fidel (ur.).
London : Delhi: Elsevier, 2005. str. 1111-1114 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
18.Dragović-Uzelac, Verica; Pospišil, Jasna; Levaj, Branka; Delonga, Karmela; Djaković, SenkaDetermination of apricot nectars and jams authenticity by using polyphenols and sensory evaluation // 2nd Central European Meeting 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Karlović, Damir (ur.).
Zagreb: Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Society, 2005. str. 85-92 (poster, sažetak, ostalo) -
19.Levaj, Branka; Dragović-Uzelac, Verica; Bursać, Danijela; Lukešić, Željka, Banović, Mara; Kovačević Ganić, Karin; Bolanča, Vesna; Repajić, Maja; Sklevicky Tadić, Nana; Smernjak, BarbaraThe possibilities of mandarins processing // 2nd Central European Meeting 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Karlović, Damir (ur.).
Zagreb: Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Society, 2005. str. 149-156 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
20.Pastorčić, KristinaOdređivanje fenolnih spojeva i aktivnosti enzima u bobicama bazge (Sambucus nigra L.), 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
21.Ploh, EminaOdređivanje flavanon glikozida i polimetoksi flavona u svježoj i prerađenoj kori mandarina i klementina, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
22.Cvrtila, AndrejaKakvoća ploda trnine (prunus spinosa L.) i enzimska aktivnost tijekom dozrijevanja, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
23.Plečko, HelenaOdređivanje udjela karotenoida u sokovima mandarine, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
24.Sakač, ValentinaOdređivanje udjela fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost u sokovima mandarine, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
25.Bukulin, JuricaPromjena boje voćnih sirupa jabuke i višnje tijekom različitih uvjeta skladištenja, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb