Pregled po projektu: 0058018
Pronađeno 69 radova
-
1.Marković, Ksenija; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaLycopene content of tomato products and their contribution to the lycopene intake of Croatians // Nutrition Research, 26 (2006), 11; 556-560 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Gajari, Davorka; Vahčić, NadaSenzorska procjena u razvoju proizvoda povećane prehrambene vrijednosti // Hrvatski Pekar, 83/84 (2006), 8-10 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
3.Matković, Domagoj; Marković, Ksenija; Krpan, Marina; Šarić, Goran; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaMineral substances in different types of honey // The First SAFE Consortium International Congress "Nutrition and Food Safety: Evaluation of Benefits and Risks"
Budimpešta, Mađarska, 2006. (poster, sažetak, znanstveni) -
4.Marković, Ksenija; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaLikopen u rajčici-svojstva, stabilnost i značaj u prehrani. Zagreb: Hinus, 2006 (prirucnik)
-
5.Marković, Ksenija; Matković, Domagoj; Vahčić, NadaEffect of geographical origin and cooking process on lycopene content in tomatoes // Pigments in Food - A Challenge to Life Sciences / Carle, Reinhold ; Schieber, Andreas ; Stintzing, Florian C. (ur.).
Stuttgart: Shaker, 2006. str. 253-255 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Matković, Domagoj; Marković, Ksenija; Krpan, Marina; Šarić, Goran; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaCharacterization of Croatian honeys by their physico-chemical characteristics // Proceedings of the Second European Conference of Apidology 2006 / Vesely, Vladimir ; Vorechovska, Marcela ; Titera, Dalibor (ur.).
Prag: Bee Research Institute Dol, 2006. str. 121-122 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Matković, DomagojUtjecaj botaničkog i geografskog podrijetla na fizikalno-kemijske i senzorske parametre hrvatskog meda, 2006., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
8.Uršulin-Trstenjak, NatalijaAnaliza opasnosti i sustav osiguranja zdravstvene ispravnosti polutrajnih kobasičarskih proizvoda, 2006., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Gajari, DavorkaSenzorska procjena pekarskih proizvoda povećane prehrambene vrijednosti, 2006., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
10.Domjanić, SandraKorelacija fizikalno-kemijskih parametara i senzorske procjene uzoraka meda, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Huss, HelenaKemijski konzervansi u osvježavajućim bezalkoholnim pićima, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Marković, Ksenija; Šarić, Goran; Širola, Vesna; Vahčić, NadaVolatile aroma compounds of semi-processed and processed tomato products evaluated by SPME technique // IUFOST 13th World Congress of Food Science and Technology, Nantes, France
Nantes, Francuska, 2006. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
13.Romanović Zanchi, MarinaKorelacija fizikalno-kemijskih parametara i senzorske procjene uzoraka meda, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Švenda, KarolinaValidacija dviju titracijskih analitičkih metoda, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Ilijanić, MarinaKvaliteta meda, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
16.Barukčić, IrenaOdređivanje udjela hidroksimetilfurfurala i prolina u različitim uzorcima meda, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
17.Nizek, MarinaValidacija metode Fourier transformirane infracrvene spektroskopije pri određivanju kemijskih parametara mlijeka, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
18.Ljubić, IvanaMineralne tvari u različitim vrstama meda, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
19.Matković, Domagoj; Marković, Ksenija; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaQuality of Croatian Honey // Proceedings of 2nd Central European Meeting and 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Karlović, Damir (ur.).
Zagreb: Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Society, 2005. str. 265-269 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
20.Magerle, IvanOdređivanje fizikalno-kemijskih parametara uzoraka meda, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
21.Matković, Domagoj; Marković, Ksenija; Hruškar, Mirjana; Vahčić, NadaQuality of Croatian honey // Proceedings of the 2nd Central European Meeting and 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Prof. Dr. Damir Karlović (ur.).
Zagreb: EURO-V.A.L. d. o. o., Zagreb, Hrvatska, 2005. str. 265-269 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
22.Vacek, TomislavKorelacija fizikalno-kemijskih parametara i senzorske procjene uzoraka meda, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
23.Wolf, ZrinkaOdređivanje metala u uzocima vode i sedimenta rijeke Drave, 2005., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
24.Kemić-Matijević, NatašaValidacija metoda za određivanje natrijevog klorida u prehrambenim proizvodima, 2005., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
25.Alibabić, VildanaBioakumulacija metala i pesticida u ribama iz porodice Salmonidae i utjecaj na kakvoću ribljeg mesa, 2005., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb