Pregled po projektu: 0058017
Pronađeno 32 radova
-
1.Klarić, AnaOdređivanje 4-etilfenola u crnim vinima primjenom GC/SPME tehnike, 2006., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
2.Banović, Mara; Kovačević Ganić, Karin; Ćošić, Zrinka; Levaj, BrankaEffect of synthetic polymers on white wine stabilization // Proceedings of 2nd Central European Meeting and 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Damir Karlović (ur.).
Zagreb: Food Technologist, Biotechnologists and Nutritionists Society, 2005. str. 383-387 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Kovačević Ganić, Karin; Peršurić, Đordano; Gluhić, David; Banović, Mara; Komes, Draženka; Gracin, Leo; Lovrić, TomislavAroma precursors of Malavasia istriana wine // Rivista di viticoltura e di enologia, 2-3-4 (2005), 99-108 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
4.Kovačević Ganić, Karin; Peršurić, Đordano; Komes, Draženka; Dragović-Uzelac, Verica; Piljac, JasenkaPhenolic composition and antioxidant activity of Malvasia istriana must and wine // Rivista di viticoltura e di enologia, 2-3-4 (2005), 91-98 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
5.Kovačević Ganić, KarinIdentifikacija i uloga prekursora u tvorbi arome vina sorte Malvazija istarska, 2005., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Komes, Draženka; Ulrich, Detlef; Lovrić, TomislavCharacterization of odor-active compounds in Croatian Rhine Riesling wine, subregion Zagorje // European food research and technology, 222 (2005), 5-6. (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Komes, Draženka; Ulrich, Detlef; Lovrić, Tomislav; Schipel, KirstenIsolation of white wine volatiles using different sample preparation methods // Vitis, 44 (2005), 4; 187-193 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Komes, Draženka; Lovrić, Tomislav; Kovačević Ganić, Karin; Dragović-Uzelac, Verica; Gracin, Leo; Banović, MaraPhenolic characterization and antioxidant activity of Rhine Riesling wine from Croatia, subregion Zagorje // INTRADFOOD-Innovations in Traditional Foods - book of proceedings
Valencia, 2005. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo) -
9.Kovačević Ganić, Karin; Sladonja, Barbara; Radeka, Sanja; Peršurić, Đordano; Gluhić, David; Lukić, Igor; Cargnello, GiovanniAromatical composition of must and wine for the cv. Istrian Malvasia and Chardonnay at different bud loads, rootstock and time of harvest on the spur cordon training system // Comptes rendus, Proceedings, GESCO 2005, Geisenheim / Schultz, Hans (ur.).
Geisenheim: Langer, 2005. str. 180-186 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
10.Kovačević Ganić, Karin; Peršurić, Đordano; Komes, Draženka; Banović, Mara; Dragović-Uzelac, Verica; Piljac, JasenkaPHENOLIC COMPOSITION AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF cv. Malvasia istriana MUST AND WINE // Book of abstracts Mediterranean Malvasias, International scientific conference / Sladonja, Barbara (ur.).
Poreč: Institut za poljoprivredu i turizam Poreč, 2005. str. 43-44 (pozvano predavanje, sažetak, znanstveni) -
11.Kovačević Ganić, Karin; Peršurić, Đordano; Gluhić, David; Banović, Mara; Komes, Draženka; Gracin, Leo; Lovrić, TomislavAROMA PRECURSORS OF MALVASIA ISTRIANA WINE // Mediterranean Malvasias, International scientific conference / Sladonja, Barbara (ur.).
Poreč: Institut za poljoprivredu i turizam Poreč, 2005. str. 41-42 (pozvano predavanje, sažetak, znanstveni) -
12.Komes, Draženka; Lovrić, Tomislav; Kovačević Ganić, Karin; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Banović, MaraTrehalose improves flavour retention in dehydrated apricot puree // International journal of food science & technology, 40 (2005), 425-435 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Komes, Draženka; Kovačević Ganić, Karin; Ćosić, Brankica; Lovrić, TomislavAroma Profile of Strawberry Juice Cocktail Produced in industrial Conditions // Kemija u industriji : časopis kemičara i tehnologa Hrvatske, 54 (2005), 3; 135-141 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Gracin, Leo; Kovačević Ganić, Karin; Banović, Mara; Lovrić, TomislavUse of Lysozyme to inhibit malolactic fermentation in red wine "Dingač" // Book of abstracts of the 2nd Central European Meeting and the 5th Croatian Congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists / Karlović, Damir (ur.).
Zagreb: Food Technogists, Biotechnologists and Nutritionists Society, 2004. (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Palmieri, Luigi; Piližota, Vlasta; Dunaj, Alemka; Babić, Jurislav; Lovrić, Tomislav; Villari, GerardoReducing microbial load in hot and cold break tomato juices by (nonthermal) high pressure (treatment) // Book of Abstracts 2nd Central European Meeting 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Karlović, Damir (ur.).
Zagreb: Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists Society, 2004. str. 45-45 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
16.Grga, DražanaPraćenje kvalitete crnih vina iz regije Srednja i Južna Dalmacija, 2004., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
17.Nemet, ZvonimirTehnološki, ekološki i marketinški aspekti proizvodnje i plasmana piva u staklenoj i aluminijskoj ambalaži, 2004., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
18.Lovrić, TomislavRedesigning Food Technolgy for the Future Needs // Book of abstracts / Karlović, Damir (ur.).
Zagreb: Food Technogists, Biotechnologists and Nutritionists Society, 2004. (pozvano predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Komes, Draženka; Lovrić, Tomislav; Kovačević Ganić, Karin; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Banović, MaraTrehalose as flavouring additive in dehydrated fruit products // Proceedings of the International Congress on Engineering and Food (ICEF9)
Montpellier, 2004. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
20.Kovačević Ganić, Karin; Banović, Mara; Komes, Draženka; Gajdoš Kljusurić, JasenkaInfluence of Blending on the Composition of Malvasia istriana Wine // Proceedings of the International Congress on Engineering and Food (ICEF 9)
Montpellier, 2004. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
21.Gracin, LeoUtjecaj uvjeta vinifikacije na sastav hlapljivih spojeva vina Plavac mali i Babić, 2004., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
22.Banović, Mara; Miličević, Borislav; Kovačević Ganić, Karin; Komes, DraženkaCharacteristics of wine distillates produced in Kutjevo region, Croatia // Acta alimentaria, 33 (2004), 2; 157-166 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Klepac, TinaAroma mladih crnih vina proizvedenih pri različitim uvjetima maceracije, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
-
24.Ćosić, BrankicaProfil arome cocktail sokova jagode, jabuke i grožđa u uvjetima industrijske proizvodnje, 2003., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
25.Kovačević Ganić, Karin; Staver, Mario; Peršurić, Đordano; Banović, Mara; Komes, Draženka; Gracin, LeoInfluence of Blending on the Aroma of Malvasia istriana Wine // Food technology and biotechnology, 41 (2003), 4; 305-314 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)