Pregled po projektu: 0058003
Pronađeno 22 radova
-
1.Krvavica, Marina; Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Botka-Petrak, Karmen; Petrak, TomislavChemical characteristics of desalted and non-desalted Istrian dry-cured hams // 52nd International Congress of Meat science and Technology Harnessing and exploiting global opportunities / Troy, Declan ; Pearce, Rachel ; Byrne, Briege ; Kerry, Joseph (ur.).
Wageningen: Academic Publishers, 2006. str. 469-470 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Grzunov, JuditaSustav kontrole u uzgoju i preradi tune-HACCP, 2006., magistarski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Vidaček, SanjaBioelektrička impedancijska analiza pri utvrđivanju promjena kvalitete odmrznutog ribljeg mišićja, 2006., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Antunović, Siniša; Vašić, Darko; Petrak, TomislavFizikalno-kemijska i bioelektrička svojstva u ocjeni kvalitete mesa peradi // XII European Poultry Conference, Book of Abstracts, Supplement of the World's Poultry Science Journal, volume 62 / Romboli, I ; Flock, D ; Franchini, A (ur.).
Barneveld: World's Poultry Science Journal, 2006. str. 216-262 (poster, sažetak, znanstveni) -
5.Medić, HelgaInterakcija fizikalno-kemijskih i bioelektričkih svojstava u ocjeni kvalitete mesa peradi, 2006., doktorska disertacija, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
6.Botka-Petrak, Karmen; Vidaček, Sanja; Petrak, Tomislav; Medić, HelgaInfluence of combined, continuous chilling on physical and chemical properties of white and red chicken muscles // Veterinarski arhiv, 75 (2005), 5; 415-422 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Lugović, IvanOdređivanje osobitosti purećeg mišića Musculus pectoralis superficialis bioelektričkom impedancijom, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
8.Radaković, MarkoOdređivanje kemijskih i električkih parametara u purećem mesu, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
9.Antunović, SinišaBioelektrička svojstva M. pectoralis u peradi, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
10.Putrić, KristinaOdređivanje promjena na brzo zamrznutom mišićju brancina (Dicentrarchus labrax) bioelektričkom impedancijom, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Franolić, IvanaBioelektrička impedancija u utvrđivanju promjene kvalitete mišićja brancina (Dicentrarchus labrax) uslijed višestrukog smrzavanja, 2005., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Surić, BoženaUtjecaj načina smrzavanja na fizikalne i električke osobitosti lokarde (Scomber colias), 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
13.Perković, KataBioelektrička impedancija za određivanje osobitosti mesa peradi, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Mihelja, AnitaBioelektrička impedancija za određivanje osobitosti mesa peradi, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Knezić, KoraljkaBioelektrička impedancija za određivanje promjena tijekom smrzavanja na mišićju brancina (Dicentrarchus labrax), 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
16.Uhitil, Sunčica; Jakšić, Slavica; Petrak, Tomislav; Medić, Helga; Gumhalter-Karolyi, LadaPrevalence of Listeria monocytogenes and the other Listeria spp. in cakes in Croatia // Food control, 15 (2004), 3; 213-216 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Gumhalter Karolyi, Lada; Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Petrak, Tomislav; Botka-Petrak, KarmenBacterial population in counter flow and parallel flow water chilling of poultry meat // European food research and technology, 217 (2003), 5; 412-415 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
18.Kuhar, NivesKemijsko-fizikalne i bioelektrične osobitosti dalmatinskog pršuta, 2003., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
19.Jaksic, Slavica; Uhitil, Sunčica; Asaj, A.; Petrak, Tomislav; Botka-Petrak, KarmenSalmonellen im Wildfleisch // ALLGEMEINE FORST UND JAGDZEITUNG, 174 (2003), 2-3; 57-58 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Medić, Helga; Vidaček, Sanja; Petrak, Tomislav; Gumhalter Karolyi, Lada; Botka-Petrak, KarmenBacteriological testing of poultry meat by the counter flow method of chilling // Archiv für Geflügelkunde, European Poultry Science, Special Issue / European Federation, Worlds Poultry Science Association (ur.).
Stuttgart: Verlag Eugen Ulmer, 2002. str. 166-166 (poster, sažetak, znanstveni) -
21.Medić, Helga; Lušetić Buršić, Viviane; Vidaček, Sanja; Gumhalter Karolyi, Lada; Petrak, TomislavMorphological, chemical-physical and bioelectrical characteristics of Istrian dry-cured ham during the production process // CEFood Congress : Book of Abstracts / Raspor, P. ; Hočevar, I. (ur.).
Ljubljana: Biotechnical faculty and Slovenian Nutrition Society, 2002. str. 174-174 (poster, sažetak, znanstveni) -
22.Jakšić, Slavica; Uhitil, Sunčica; Petrak, Tomislav; Bažulić, Davorin; Gumhalter Karolyi, LadaOccurrence of Vibrio spp. in sea fish, shrimps and bivavle molluscs harvested from Adriatic sea // Food control, 13 (2002), 8; 491-493 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)