Pregled po projektu: 0053025
Pronađeno 155 radova
-
1.Hadžiosmanović, Mirza; Zdolec, Nevijo"Higijenski paket" EU - higijenske mjere u proizvodnji namirnica životinjskog podrijetla // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 8 (2006), 6; 314-315 (podatak o recenziji nije dostupan, vijest, stručni)
-
2.Hadžiosmanović, MirzaMogućnost unapređenja malog i srednjeg poduzetništva u području hrane, poljoprivrede i biotehnologije unutar 7. Okvirnog programa Europske unije // Meso, 8 (2006), 5; 250-251 (podatak o recenziji nije dostupan, komentar, ostalo)
-
3.Zdolec, NevijoPregled mesa i organa nakon klanja prema propisima EU // Meso, 8 (2006), 6; 328-332 (podatak o recenziji nije dostupan, komentar, ostalo)
-
4.Marcincak, Slavomir; Hussein, Khalled; Zdolec, Nevijo; Janošova, JanaPremiTest- fast screening test for detection of sulphadimidine residues in poultry tissues. // Meso, VIII (2006), 5; 276-279 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
5.Tačković, Božica; Mioković, Branimir; Kozačinski, Lidija; Majić, SlavaBakteriološka ispravnost usoljenih svinjskih crijeva sa zagrebačkih tržnica. // Meso, VIII (2006), 1; 34-37 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
6.Mulalić, Jasmina; Kozačinski, Lidija; Benussi Skukan, Andrea; Filipović, Ivana; Runje, MislavMetode utvrđivanja ostataka antibiotika i sulfonamida u mesu // Meso, VIII (2006), 1; 37-42 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
7.Marijan, ŽeljkoKakvoća livanjskog sira proizvodnje livanjske mljekare, 2006., magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
8.Ričko, ŽeljkoIstraživanje kakvoće i mikrobiološke ispravnosti gotovih obroka u pripremnicama hrane Hrvatske Vojske, 2006., magistarski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
9.Cvrtila, ŽeljkaIdentifikacija laktobacila u tijeku zrenja trajnih kobasica pomoću lančane reakcije polimerazom, 2006., doktorska disertacija, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
10.Vragović, NatalijaOcjena kakvoće svježeg sirovog mlijeka individualnih proizvođača, 2006., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
11.Mijatović, TamaraMikrobiološka ispravnost gotovih jela u restoranima studentske prehrane, 2006., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
12.Bojanić, KrunoslavUtjecaj električnog omamljivanja i iskrvarenja na kvalitetu mesa lubina (Dicentrarchus labrax) pri pohrani na ledu, 2006., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
13.Lazić, SanjaKarakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz svježeg kravljeg sira, 2006., diplomski rad, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
14.Zdolec, NevijoOtrovanja ljudi hranom // Mljekarski list, 43 (2006), 12-13 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
15.Hadžiosmanović, MirzaNovi pravilnik o kakvoći mesnih proizvoda. // Meso, VIII (2006), 4; 182-183 (podatak o recenziji nije dostupan, vijest, ostalo)
-
16.Hadžiosmanović, MirzaBruceloza svinja – još jedan doprinos veterinarske službe u zaštiti ljudi i životinja. // Meso, VIII (2006), 2; 54-54 (podatak o recenziji nije dostupan, osvrt, ostalo)
-
17.Hadžiosmanović, MirzaPonovno Q-groznica // Meso, VIII (2006), 1; 2-2 (podatak o recenziji nije dostupan, osvrt, ostalo)
-
18.Hadžiosmanović, Mirza; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Zdolec, Nevijo; Filipović, Ivana; Njari , BelaSafety of traditional fermented sausages: research on protective cultures and bacteriocins. // VII European Framework Programme on Research, Technological Development and Demonstration – ; 2007/2013. Programme « ; Cooperation» ; Second Priority: « ; Food, Agriculture and Biotechnology» ; .
Padova, Italija, 2006. (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
19.Gasparik-Reichardt, Judith; Toth, Sz.; Cocolin, Luca; Drosinos, E. H.; Hadžiosmanović, Mirza; Čaklovica, Faruk; Turubatović, Lazar; Petrohilou, IohanaSafety of traditional fermented sausages ; research on protective cultures and bacteriocins // 52nd International Congress of meat Science and Technology. Harnessing and exploiting global opportunities. / Troy, D., Pearce, R., Byrne, B., Kerry, J. (ur.).
Dublin: Wageningen Academic Publishers, 2006. str. 335-336 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
20.Zdolec, NevijoObjekti za klanje životinja // Meso, 8 (2006), 4; 190-193 (podatak o recenziji nije dostupan, prikaz, ostalo)
-
21.Zdolec, NevijoPrijevoz mesa i mesnih proizvoda // Meso, 8 (2006), 2; 59-60 (podatak o recenziji nije dostupan, kratko priopcenje, stručni)
-
22.Kozačinski, Lidija; Hadžiosmanović, Mirza; Cvrtila, Željka; Mas, Nora; Zdolec, NevijoZnačenje hranidbe životinja u ocjeni zdravstvene ispravnosti namirnica. // Program i sažeci radova.Krmiva XIII. Međunarodno savjetovanje.
Opatija, Hrvatska, 2006. str. 130-131 (poster, sažetak, stručni) -
23.Zdolec, Nevijo; Hadžiosmanović, Mirza; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Filipović, IvanaInfluence of Lactobacillus sakei on Listeria monocytogenes growth during the ripening of Croatian traditionally fermented sausage. // CD Proceedings. 3rd Central European Congress on Food
Sofija, Bugarska, 2006. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
24.Kozačinski, Lidija; Zdolec, Nevijo; Hadžiosmanović, Mirza; Cvrtila, Željka; Filipović, IvanaAssessment of parasitic invasions in fish meat on the Croatian market // Proceeding of lectures and posters of the Hygiena alimentorum XXVII. Safety and quality of poultry products, fish and game meat : guarantee of consumer satisfaction
Košice, 2006. str. 356-359 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
25.Čaklovica, Faruk; Alagić, Davor; Smajlović, Muhamed; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Vesković-Moračanin, Slavica; Gasparik Reichardt, Judith; Zdolec, NevijoEffect of selected LAB on L. monocytogenes during production of traditionally fermented sausages // Meso, VIII (2006), 3; 140-143 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)