Pregled po CROSBI profilu: Sandra Mandinić (CROSBI Profil: 38298)
Pronađeno 9 radova
-
1.Dolenčić Špehar, Iva; Sandra Mandinić, Sandra; Darija Bendelja Ljoljić, Darija; Tudor Kalit, Milna; Zamberlin, Šimun; Kos, Ivica; Kalit, SamirProbiotic dairy-based desserts with cocoa addition // 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture
Zagreb, 2023. str. 374-379 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Ercegovac, Ivana; Mandinić, Sandra; Pamuković, Anita; Vrdoljak, Marija; Dorbić, BorisKomparacija senzorskih svojstava kuhanog sira obogaćenog koprom i kimom // Zbornik sažetaka: II. Međunarodna znanstveno– stručna konferencija "Izazovi i razvojne mogućnosti ruralnih krajeva – 2022." / Vrdoljak, Marija (ur.).
Knin: Veleučilište Marko Marulić u Kninu, 2022. str. 3-3 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Dorbić, Boris; Friganović, Emilija; Stipanović, Branka; Vrdoljak, Marija; Mandinić, Sandra; Davitkovska, MargaritaSenzorska procjena odabranih voćnih oparaka // Zbornik sažetaka: II. Međunarodna znanstveno– stručna konferencija "Izazovi i razvojne mogućnosti ruralnih krajeva – 2022." / Vrdoljak, Marija (ur.).
Knin: Veleučilište Marko Marulić u Kninu, 2022. str. 7-7 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Friganović, Emilija; Mandinić, Sandra; Pamuković, Anita; Dorbić, BorisSensory evaluation and nutritional value of turmeric (Curcuma longa L.) enriched pasta // Zbornik sažetaka: II. Međunarodna znanstveno–stručna konferencija "Izazovi i razvojne mogućnosti ruralnih krajeva – 2022." / Vrdoljak, Marija (ur.).
Knin: Veleučilište Marko Marulić u Kninu, 2022. str. 17-17 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Mandinić, Sandra; Kopilaš, Katja; Dorbić, Boris; Vrdoljak, MarijaProizvodnja, svojstva i upotreba magarećeg mlijeka (u prehrambene i kozmetičke svrhe) // Glasilo Future, 5 (2022), 1-2; 64-73 (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
6.Vrdoljak, Marija; Tudor Kalit, Milna; Dolenčić Špehar, Iva; Radeljević, Biljana; Jelić, Marko; Mandinić, Sandra; Frece, Jadranka; Kalit, SamirEffects of the Autochthonous Probiotic Bacteria Lactobacillus plantarum B and Lactococcus lactis Subsp. lactis S1 on the Proteolysis of Croatian Cheese Ripened in a Lambskin Sack (Sir iz Mišine) // Fermentation, 8 (2022), 382, 10 doi:10.3390/fermentation8080382 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Vrdoljak, Marija; Blažević, Lovorka; Mandinić, Sandra; Pamuković, Anita; Friganović, Emilija; Dorbić, BorisCheese maturing in lamb skin sacks on Dinara Mountain – the traditional that is dying out // CONGRESS on food quality and safety, health and nutrition - NUTRICON BOOK OF ABSTRACTS / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2021. str. 79-79 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Mandinić, SandraPotencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa, 2020., diplomski rad, diplomski, Zagreb, Hrvatska
-
9.Blažević, Lovorka; Vrdoljak, Marija; Frece, Jadranka; Dorbić, Boris; Pamuković, Anita; Kegalj, Andrijana; Mandinić, Sandra; Očić, VesnaEconomic performance of production of Croatian cheese ripened in a lamb skin sack (Sir iz mišine) // Croatian Journal of Food Technology, Biotechnology and Nutrition, 15 (2020), 1-2; 72-76 (recenziran, članak, stručni)