Pregled po CROSBI profilu: Slavko Kirin (CROSBI Profil: 3816, MBZ: 168363)
Pronađeno 6 radova
-
1.Bertić, Želimir; Slavko Kirin50 godina u službi zdravlja i ozdravljenja. Bjelovar: Liga protiv raka Bjelovarsko-bilogorske županije, 2018 (monografija)
-
2.Merćep, Anđela; Kirin, Slavko; Zdolec, Nevijo; Cvrtila Fleck, Željka; Filipović, Ivana; Njari, Bela; Mitak, Mario; Kozačinski, LidijaQuality of Trappist cheese from Croatian dairy plant // Mljekarstvo, 60 (2010), 4; 288-298 (recenziran, članak, stručni)
-
3.Leboš Pavunc, Andreja; Turk, Josip; Kos, Blaženka; Frece, Jadranka; Beganović, Jasna; Mahnet, Stjepan; Kirin, Slavko; Šušković, JagodaProizvodnja fermentiranih probiotičkih napitaka od permeata mlijeka obogaćenih retentatom sirutke i identifikacija prisutnih bakterija mliječne kiseline // Mljekarstvo, 59 (2009), 11-19 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Merćep, Anđela; Kozačinski, Lidija; Kirin, Slavko; Zdolec, Nevijo; Cvrtila Fleck, Željka; Filipović, Ivana; Njari, BelaKemijski sastav sira trapista mljekare « Sirela» // Zbornik sažetaka 38. Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem / Volarić, Vera (ur.).
Zagreb: Tiskara HLAD, 2008. str. 121-121 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
5.Mahnet, Stjepan; Kirin, Slavko; Kos, Blaženka; Frece, Jadranka; Šušković, JagodaImmunomodulatory effect of Lactobacillus rhamnosus GG from low fat fresh cheese "BioAktiv LGG" // Mljekarstvo, 54 (2004), 1; 5-18 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
6.Mahnet, Stjepan; Kirin, Slavko; Kos, Blaženka; Frece, Jadranka; Šušković, JagodaImmunomodulatory effect of Lactobacillus rhamnosus GG from low fat fresh cheese "BioAktiv" LGG // Milk and Diary products
Ljubljana: VB8S, 2003. str. 62-62 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)