Pregled po CROSBI profilu: Lidija Dujmović (CROSBI Profil: 34915, MBZ: 234873)
Pronađeno 52 radova
-
1.Tišma, Marina; Šelo, Gordana; Bucić-Kojić, Ana; Dujmović, Lidija; Planinić, Mirela; Nemet, Franjo; Perić, Katarina; Lončarić, ZdenkoTreatment of sugar beet with Trametes versicolor with the aim of producing biofertilizer // Zbornik sažetaka 57. hrvatski i 17. međunarodni simpozij agronoma / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 75-75 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Lučan Čolić, Mirela; Hardi, Jovica; Dujmović, Lidija; Tomljanović, MarijanaThe effect of pumpkin seeds addition on the characteristics of cream cheese // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, Faculty of Pharmacy University of Tuzla, 2021. str. 153-153 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Bikadi, BernardaIspitivanje održivosti mikrobnih pripravaka na raznovrsnim prirodnim materijalima, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek doi:urn:nbn:hr:109:806064
-
4.Lenart, Lidija; Moslavac, Tihomir; Jager, NinaNutritivna svojstva i mikrobiološka ispravnost organski uzgojenih uljarica i orašastih plodova // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 22 (2020), 6; 475-483 doi:10.31727/m.22.6.2 (domaća recenzija, članak, stručni)
-
5.Juranić, ZoricaUzgoj micelija gljive Pleurotus ostreatus na različitim ostatcima iz poljoprivrede i prehrambene industrije, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
6.Podravac, Dijana; Jager, Nina; Lenart, LidijaMicrobiological quality analysis of organically grown oilseed products // Proceedings of the 9th International Congress "Flour-Bread '17", 11th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno-Kruh '17" / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2018. str. 21-30 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Podravac, Dijana; Kovač, Tihomir; Lenart, Lidija; Šarkanj, BojanIn vitro assessment of antagonistic potential of Trichoderma spp. against Fusarium graminearum and Fusarium verticillioides // Proceedings & abstract of the 11th International Scientific/Professional Conference Agriculture in Nature and Environment Protection / Jug, Danijel ; Brozović, Bojana (ur.).
Vukovar: Glas Slavonije d.d., 2018. str. 209-214 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Kristek, Suzana; Rešić, Ivo; Jović, Jurica; Zmaić, Krunoslav; Lenart, Lidija; Kraljičak, Željko; Bešlo, Drago; Rašić, SandaVliv různých dávek bóru na výnos a kvalitu vysoce kvalitních odrůd cukrové řepy // Listy cukrovarnicke a reparske, 134 (2018), 4; 146-150 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Kristek, Suzana; Lenart, Lidija; Jović, Jurica; Marček, Tihana; Zmaić, Krunoslav; Rešić, Ivo; Rašić, SandaThe influence of benefit microorganisms on yield and quality of soybean grains under conditions of reduced nitrogen fertilization // Poljoprivreda (Osijek), 23 (2017), 2; 25-30 doi:10.18047/poljo.23.2.4 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Tomas, IvanIspitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
11.Podravac, Dijana; Jager, Nina; Lenart, LidijaMicrobiological quality analysis of organically grown oilseed products // 9th international congress "Flour-bread ´17" and 11th Croatian congress of cereal technologists: Book of abstracts / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2017. str. 20-20 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
12.Markoljević, IvanaOdređivanje mikološke populacije u prostorima i kućanstvima poplavljenih područja Gunje, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
13.Kristek, Suzana; Rešić, Ivo; Jović, Jurica; Rašić, Sanda; Varga, Ivana; Lenart, Lidija; Kišpal, Hubert; Antunović, MandaMožnost snížení hnojení dusíkem využitím užitečných mikroorganismů // Listy cukrovarnické a řepařské, 132 (2017), 3; 90-93 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Djurdjević, IvanaIspitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama, 2016., diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
15.Djurdjević, IvanaIspitivanje kakvoće zrna soje uzgojene uz dodatak korisnih mikroorganizama, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
16.Ižaković, MajaObrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama, 2015., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
17.Katalinić, ZvonimirOdređivanje mikrobne populacije zraka u različitim uvjetima, 2015., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
18.Bošnjaković, GoranObrada otpadne vode iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama, 2015., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
19.Gradvol, Vedran; Atlaban, Nikolina; Lenart, Lidija; Pavlović, HrvojeMicrobiological quality and inhibitory potential of selected Croatian apiary honeys // Croatian journal of food science and technology, 7 (2015), 2; 40-46 doi:10.17508/CJFST.2015.7.2.07 (recenziran, članak, znanstveni)
-
20.Katalinić, Zvonimir; Lenart, LidijaIspitivanje mikrobne populacije zraka u različitim uvjetima // Book of Abstracts of 8th International Congress FLOUR-BREAD 2015 and 10th Croatian Congress of Cereal Technologists BRAŠNO-KRUH 2015 / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.). - Osijek : Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek , 2015. 61-61.
Osijek, 2015. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
21.Ižaković, Maja; Lenart, Lidija; Lenart, LeonObrada otpada organskog podrijetla iz kućanstva tehnologijom efektivnih mikroorganizama // 4. Scientific symposium with international participation "Environmental resources, sustainable development and food production" Book of abstracts Tuzla: Tehnološki fakultet Tuzla, 2015, 66-66.
Tuzla, 2015. str. 100-100 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Šprem, AntonelaIspitivanje mikrobiološke čistoće dijelova ambalaže nekih konzumnih pića, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
23.Kovačević, dragan; Suman, Kristina; Pavlović, Hrvoje; Frece, Jadranka; Lenart, Lidija; Mastanjević, Krešimir; Keleković, SnježanaPossibility of using potassium chloride and glycine as a substitutes for sodium chloride in homemade Slavonian sausages // Abstract book of the
Novi Sad, 2012. str. 488-488 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
24.Kovačević, Dragan; Suman, Kristina; Pavlović Hrvoje; Frece Jadranka; Lenart Lidija; Mastanjević, Krešimir; Keleković, SnježanaPossibility of using potassium chloride and glycine as a substitutes for sodium chloride in homemade Slavonian sausages // Abstract book of 6th Central European Congress on Food / Lević, Jovanka (ur.).
Novi Sad: Univerity of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 489-498 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Kovačević, Dragan; Suman, Kristina; Pavlović, Hrvoje; Frece, Jadranka; Lenart, Lidija; Mastanjević, Krešimir; Keleković SnježanaPossibility of using potassium chloride and glycine as a substitutes for sodium chloride in homemade slavonian sausages // Proceedings of 6th Central European Congress on Food / Lević, J. (ur.).
Novi Sad: Univerity of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 1331-1337 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)