Pregled po CROSBI profilu: Željka Cvrtila (CROSBI Profil: 33500, MBZ: 212832)
Pronađeno 271 radova
-
1.Cvrtila, Željka; Šporec, Anita; Kozačinski, Lidija; Mikuš, Tomislav; Njari, Bela; Bratulić, Mario; Špoljarić, Daniel; Popović, MajaInfluence of the addition of Agaricus bisporus in the diet on the volatile profile of lamb meat // Veterinarski arhiv, 93 (2023), 1; 71-84 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Shek Vugrovečki, Ana; Popović, Maja; Cvrtila, Željka; Kardum, Matko; Kiš, Goran; Kozačinski, Lidija; Mikuš, Tomislav; Milinković Tur, Suzana; Vidošević, Ante; Mršić, Gordan et al.novacija proizvoda HRZZ projekta “Inovativni funkcionalni proizvodi od janjećeg mesa“ // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 1 (2023), 15; 55-61 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Butković, DorianOtrovanja hranom, 2022., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
4.Kiš, Goran; Pajurin, Luka; Špoljarić, Daniel; Špoljarić, Branimira; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Širić, Ivan; Popović, MajaEffects of dietary supplementation with mushroom Agaricus bisporus on health and meat quality parameters of lambs // 30th International Scientific Symposium on Nutrition of Farm Animals Zadravec-Erjavec Days 2022 / Čeh, Tatjana ; Kapun, Stanko (ur.).
Murska Sobota: KGZS-Zavod MS, 2022. str. 103-106 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Rakić, Frane; Mikuš, Tomislav; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, ŽeljkaRizici konzumacije brašna od cvrčaka // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 24 (2022), 5; 456-463 (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
6.Popović, Maja; Cvrtila, Željka; Kardum , Matko; Kiš, Goran; Kozačinski, Lidija; Mikuš, Tomislav; Milinković Tur, Suzana; Mršić, Gordan; Njari, Bela; Pajurin, Luka et al.Inovacija HRZZ projekta “Inovativni funkcionalni proizvodi od janjećeg mesa“ (IP-2016-06-3685) u stupnju razvoja funkcionalnog laboratorijskog prototipa // Zbornik radova znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem "Veterinarski dani 2022"
Zagreb: Hrvatska veterinarska komora, 2022. str. 108-112 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Mikuš, Tomislav; Biljan, Josipa; Cvrtila, Željka; Zadravec, Manuela; Kozačinski, LidijaUtjecaj higijene u proizvodnji na broj kvasaca i plijesni te održivost mliječnih proizvoda // Zbornik sažetaka / Bašić, Zoran (ur.).
Zagreb, 2022. str. 82-82 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Mikuš, Tomislav; Cvrtila, Željka; Kozačinski, Lidija; Šporec, Anita; Bratulić, Mario; Špoljarić, Daniel; Popović, MajaThe effect of addition of olive oil on the sensory and aroma quality of dry-ripened lamb sausages // Food, technology and nutrition for healthy people in healthy environment / Raspor, Peter ; Vovk, Irena ; Ovca, Andrej ; Smole Možina, Sonja ; Butinar, Bojan ; Jevšnik, Mojca (ur.).
Ljubljana: Grafika Gracer, d.o.o., 2022. str. 180-180 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Mikuš, Tomislav; Cvrtila, Željka; Kozačinski, Lidija; Kiš, Goran; Špoljarić, Daniel; Popović, MajaInfluence of the addition of white button mushroom supplement in the diet on the sensory and technological properties of lamb meat // Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment / Raspor, Peter ; Vovk, Irena ; Ovca, Andrej ; Smole Možina, Sonja ; Butinar, Bojan ; Jevšnik, Mojca (ur.).
Ljubljana: Grafika Gracer, d.o.o., 2022. str. 78-78 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Kozačinski, Lidija; Zdolec, Nevijo; Cvrtila, Željka; Dobranić, Vesna; Mikuš, Tomislav; Kiš, MartaLaboratorijske vježbe iz higijene i tehnologije hrane - drugo izdanje / Kozačinski, Lidija ; Zdolec, Nevijo ; Cvrtila, Željka (ur.)., 2022
-
11.Popović, Maja; Pavić, Mirela; Vuković, Snježana; Mihelić, Damir; Leiner, Denis; Čurković, Snježana; Cvrtila, Željka; Kiš, Goran; Kozačinski, Lidija; Mikuš, Tomislav et al.Procjena histoloških i histokemijskih analiza uzoraka poluopnastog mišića stražnje strane natkoljenice (musculus semimembranosus) janjadi hranjene uz dodatak svježe biomase plemenite pečurke (Agaricus bisporus) // Veterinarska stanica, 53 (2022), 2; 223-232 doi:10.46419/vs.53.2.6 (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
12.Kozačinski, Lidija; Popović, Maja; Špoljarić, Daniel; Pleadin, Jelka; Njari, Bela; Mikuš, Tomislav; Cvrtila, ŽeljkaUtjecaj dodatka pripravka plemenite pečurke u hranidbi na kemijski i masnokiselinski sastav mesa janjadi // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 23 (2021), 6; 506-513 doi:10.31727/m.23.6.2 (međunarodna recenzija, kratko priopcenje, ostalo)
-
13.Zurak, Dora; Kljak, Kristina; Cvrtila, ŽeljkaPolymerase chain reaction in meat species identification // MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (2021), 6.; 514-522 doi:10.31727/m.23.6.1 (recenziran, pregledni rad, stručni)
-
14.Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Mikuš, Tomislav; Njari, Bela; Pleadin, Jelka; Špoljarić, Daniel; Popović, MajaUtjecaj dodatka pripravka plemenite pečurke u hranidbi na kemijski i masnokiselinski sastav mesa janjadi // Zbornik radova Veterinarski dani 2021 / Harapin, Ivica (ur.).
Zagreb: Hrvatska veterinarska komora, 2021. str. 401-410 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Rakić, FraneKvaliteta brašna od cvrčaka, 2021., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
16.Bratulić, Mario; Mikuš, Tomislav; Cvrtila, Željka; Cenci-Goga, Beniamino Terzo; Grispoldi, Luca; Pavunc, Andreja Leboš; Novak, Jasna; Kos, Blaženka; Šušković, Jagoda; Zadravec, Manuela et al.Quality of traditionally produced Istrian sausage and identification of autochthonous lactic acid bacteria strains as potential functional starter cultures // European Food Research and Technology, 247 (2021), 1-25 doi:10.1007/s00217-021-03835-6 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Pajurin, Luka; Špoljarić , Daniel; Vlahović , Ksenija; Špoljarić , Branimira; Vince , Silvijo; Miliković-Tur , Suzana; Poljičak- Milas , Nina; Cvrtila , Željka; Mikuš , Tomislav; Hrković-Porobija , Amina; Popović , MajaEFFECT OF AGARICUS BISPORUS ON KINETICS OF MEMORY T CELLS FROM LAMB PERIPHERAL BLOOD // Veterinaria
Mostar, Bosna i Hercegovina, 2021. str. 279-279 doi:10.51607/22331360.2021.70.2.273 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Petranović , Zinka; Cvrtila, Željka; Mikuš, TOmislavUtjecaj uzgoja na kvalitetu mesa svinja // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 23 (2021), 2; 155-160 (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
19.Mikuš, Tomislav; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Vince, Silvijo; Špoljarić, Branimira; Perkov, Sonja; Kardum Paro, Mirjana Mariana; Špoljarić, Daniel; Pajurin, Luka; Popović, MajaThe influence of season and age on the levels of lipids, lipoproteins and enzymes in the serum of Lička pramenka sheep // Veterinarski arhiv, 91 (2021), 1; 31-37 doi:10.24099/vet.arhiv.0954 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Landeka, ZvonimirUčinci hlađenja i zamrzavanja na kakvoću i mikrofloru mesa, 2020., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
21.Petranović, ZinkaKVALITETA MESA SVINJA RAZLIČITIH SUSTAVA DRŽANJA, 2020., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
22.Zdolec, Nevijo; Kiš, Marta; Cvrtila, Željka; Mikuš, Tomislav; Kazazić, Snježana; Pleadin, Jelka; Lešić, Tina; Kozačinski, Lidija; Dobranić, Vesna; Mazija, HrvojeMikrobiološka i fizikalno-kemijska svojstva autohtone trajne kobasice od kokošjeg mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 22 (2020), 5; 368-377 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Pajurin, Luka; Popović, Maja; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Mršić, Gordan; Špoljarić, Branimira; Šegota, Vedran; Vince, Silvijo; Pavlak, Marina; Vlahović, Ksenija et al.Procjena brojnosti, gustoće i pokrovnosti majčine dušice (Thymus pulegioides L.) pašnjaka s područja Velike Crkvine // Veterinarska stanica, 51 (2020), 5; 507-517 doi:10.46419/vs.51.1 (recenziran, članak, znanstveni)
-
24.Bregović, Rosnana; Marenčić, Dejan; Tušek, Tatjana; Jelen, Tatjana; Pintić, Vinko; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, ŽeljkaFizikalno kemijska svojstva kakvoće mesa zagorskog purana // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XXII (2020), 1; 68-74 (domaća recenzija, ostalo, stručni)
-
25.Kiš, Goran; Mikuš, Tomislav; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Pajurin, Luka; Špoljarić, Danijel; Špoljarić, Branimira; Vince, Silvijo; Kljak, Kristina; Popović, MajaUtjecaj dodavanja plemenite pečurke (Agaricus bisporus) u obroke na oksidativnu stabilnost mesa janjadi ličke pramenke // Zbornik sažetaka
Vodice, Hrvatska, 2020. str. 226-227 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
26.Cvrtila, Željka; Dobranić, VesnaUtjecaj hlađenja i zamrzavanja na kakvoću i mikrofloru mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XXI (2019), 1; 79-87 (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
27.Zdolec, Nevijo; Kiš, Marta; Mikuš, Tomislav; Zadravec, Manuela; Ostović, Mario; Dobranić, Vesna; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, ŽeljkaANTIMIKROBNA REZISTENCIJA APATOGENIH BAKTERIJA U HRANI ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA // Zbornik radova Znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem Veterinarski dani 2019 / Harapin, Ivica (ur.).
Zagreb: HRVATSKA VETERINARSKA KOMORA, VETERINARSKI FAKULTET U ZAGREBU, HRVATSKI VETERINARSKI INSTITUT, 2019. str. 239-245 (pozvano predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
28.Pajurin, Luka; Cvrtila, Željka; Mikuš, Tomislav; Kozačinski, Lidija; Vlahović, Ksenija; Špoljarić, Daniel; Kiš, Goran; Čop, Maja Jelena; Bačić, Ivana; Šegota, Vedran; Popović, MajaANALYSIS OF TERPENES IN MATRICARIA PERFORATA AND THYMUS PULEGIOIDES ON GEA-COM LTD. PASTURES USING GC-MS // 8TH INTERNATIONAL CONGRESS "VETERINARY SCIENCE AND PROFESSION" BOOK OF ABSTRACTS
Zagreb, Hrvatska, 2019. str. 135-135 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
29.Curman, Liza; Dobranić, Vesna; Mikuš, Tomislav; Cvrtila, ŽeljkaZnačaj upotrebe kuhinjske soli // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 2; 198-205 (međunarodna recenzija, pregledni rad, stručni)
-
30.Mikuš, Tomislav; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Pajurin, Luka; Jelenčić, Dina; Živković, Mario; Vince, Silvijo; Shek Vugrovečki, Ana; Žura Žaja, Ivona; Špoljarić, Daniel et al.Procjena dobrobiti ličke pramenke na farmi GEA- COM d.o.o. // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 2; 180-185 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
31.Končurat, Ana; Kozačinski, Lidija; Bilandžić, Nina; Cvrtila, Željka; Sukalić, Tomislav; Sedak, Marija; Benić, MiroslavPraćenje mikrobiološke kvalitete i promjena kemijskog sastava mlijeka kobila primjenom različitih analitičkih metoda // Mljekarstvo, 69 (2019), 2; 138-146 doi:10.15567/mljekarstvo.2019.0204 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
32.Josić, IvanaKVALITETA MESNIH PRIPRAVAKA OD JANJEĆEG MESA, 2019., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
33.Alagić, Damie; Kozačinski, Lidija; Tušek, Tatjana; Cvrtila, Željka; Kalember, Đurica; Pleadin, Jelka; Vrbančić, Marijana; Meštrović, Marija; Marenčić, Dejan; Vedran, NervoKlaoničko iskorištavanje i kvaliteta kopuna hibridne linije Hubbard tovljenih hranom obogaćenom glinom // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 6 (2018) (2018), 503-508 (recenziran, članak, znanstveni)
-
34.Pažin, Valerij; Jankuloski, Dean; Kozačinski, Lidija; Dobranić, Vesna; Njari, Bela; Cvrtila, Željka, Lorenzo, Jose Manuel; Zdolec, NevijoTracing of Listeria monocytogenes Contamination Routes in Fermented Sausage Production Chain by Pulsed-Field Gel Electrophoresis Typing // Foods, 7 (2018), 12; 198, 6 doi:10.3390/foods7120198 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
35.Končurat, Ana; Kozačinski, Lidija; Popović, Maja; Benić, Miroslav; Cvrtila, Željka; Sukalić, TomislavRelativna zastupljenost CD45+ limfoidnih stanica u kobiljem mlijeku // Zbornik sažetaka 43. hrvatskog simpozija mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem / Volarić, Vera (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2018. str. 77-77 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
36.Maroje Ivanković; Tomislav Mikuš; Željka CvrtilaKvaliteta jaja podrijetlom od nesilica iz slobodnog i kaveznog uzgoja // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 20 (2018), 5; 419-424 (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
37.Cvrtila, Željka; Popović, Maja; Pajurin, Luka; Jelenčić, Dina; Kozačinski, Lidija; Vlahović, Ksenija; Špoljarić, Branimira; Kiš, Goran; Gordan Mršić, Gordan; Špoljarić, DanielPROCJENA KVALITETE VOLUMINOZNE KRME PAŠNJAKA FARME OVACA PASMINE LIČKA PRAMENKA U VLASNIŠTVU GEA-COM D.O.O. // Zbornik radova Veterinarski dani 2018 / Harapin, Ivica (ur.).
Zagreb, 2018. str. 379-389 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
38.Mikuš, Tomislav; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Pajurin, Luka; Jelenčić, Dina; Živković, Mario; Vince, Silvijo; Shek Vugrovečki, Ana; Žura Žaja, Ivona; Špoljarić, Daniel et al.Procjena dobrobiti ovaca prema AWIN protokolu na farmi GEA-COM d.o.o. // Zbornik radova Veterinarski dani 2018 / Harapin, Ivica (ur.).
Zagreb, 2018. str. 391-396 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
39.Peinović, Lovran; Kozačinski, Lidija; Pleadin, Jelka; Dergestin Bačun, Lidija; Cvrtila, ŽeljkaKvaliteta kobasica s hrvatskog tržišta // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XX (2018), 3; 229-232 (domaća recenzija, članak, stručni)
-
40.Ivanković, Maroje; Kozačinski, Lidija; Mikuš, Tomislav; Dobranić, Vesna; Cvrtila, ŽeljkaThe impact of different housing systems on table eggs quality // HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX ZBORNIK ABSTRAKTOV / Nagy, Joszef ; Popelka, Peter (ur.).
Košice, 2018. str. 56-56 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
41.Katulić, Darja; Malenica Staver, Mladenka; Frece, Jadranka; Markov, Ksenija; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Krešić, Greta; Dergestin Bačun, Lidija; Lešić, Tina; Pleadin, JelkaKoličina šećera u mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 20 (2018), 2; 145-149 (međunarodna recenzija, članak, stručni)
-
42.Peinović, LovranUtvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica, 2018., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
43.Tkalec, Kristina; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, ŽeljkaAMBALAŽA ZA PAKIRANJE HRANE ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XX (2018), 1; 66-72 (recenziran, članak, stručni)
-
44.Marenčić, Dejan; Ivanković, Ante; Kozačinski, Lidija; Popović, Maja; Cvrtila, ŽeljkaThe effect of sex and age at slaughter on the physicochemical properties of baby-beef meat // Veterinarski arhiv, 88 (2018), 1; 101-110 doi:10.24099/vet.arhiv.160720 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
45.Kozačinski, Lidija; Šimpraga, Miljenko; Shek Vugrovečki, Ana, Njari, Bela; Cvrtila ŽeljkaKvaliteta mesnih pripravaka od janjećeg mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XIX (2017), 6; 508-512 (međunarodna recenzija, prethodno priopćenje, znanstveni)
-
46.Tkalec, KristinaAMBALAŽA ZA PAKIRANJE HRANE AMBALAŽA ZA PAKIRANJE HRANE ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA, 2017., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
47.Maroje IvankovićKVALITETA JAJA PODRIJETLOM OD NESILICA IZ SLOBODNOG I KAVEZNOG UZGOJA, 2017., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
48.Curman, LizaZnačaj upotrebe kuhinjske soli, 2017., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
49.Fabijanec, Tomislav; Marenčić, Dejan; Jelen, Tatjana; Kozačinski, Lidija; Cvrtila ŽeljkaAnaliza parametara kakvoće junećih polovica s obzirom na pasminu i spol // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XIX (2017), 2; 141-145 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
50.Barbić, Fabijan; Cvrtila, Željka; Kozačinski, Lidija; Njari, Bela; Pleadin, Jelka; Shek Vugrovečki, Ana; Šimpraga, MiljenkoKakvoća paštete od janjetine // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XIX (2017), 1; 48-52 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
51.Barbić, Fabijan; Kozačinski, Lidija; Njari, Bela; Šimpraga, Miljenko; Shek-Vugrovečki, Ana; Cvrtila, ŽeljkaPROIZVODNJA PAŠTETE OD JANJEĆEG MESA // Šesti veterinarski kongres s međunarodnim sudjelovanjem
Zagreb: Hrvatska veterinarska komora, 2016. str. 573-578 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo) -
52.Segarić, Antoneta; Mršić, Gordan; Merkaš, Siniša; Tomić, Monika; Kozačinski, Lidija; Njari, Bela; Alagić, Davor; Smajlović, Muhamed; Cvrtila, ŽeljkaMolekularne metode utvrđivanja patvorenja mesnih proizvoda // Meso: prvi hrvatski časopis o mesu, XVIII (2016), 4; 330-334 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
53.Salopek, LeoKakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira, 2016., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
54.Barbić, FabijanKvaliteta paštete od janjećeg mesa, 2016., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
55.Mikuš, Tomislav; Cvrtila, Željka; Njari, Bela; Shek Vugrovečki, Ana; Šimpraga, Miljenko; Kozačinski, LidijaUtjecaj transporta, privremenog smještaja i klaoničke obrade na kvalitetu mesa janjadi // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 18 (2016), 6; 531-536 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, stručni)
-
56.Hasnaš, IvanaKOSANA MAST - TRADICIJSKI PROIZVOD MEĐIMURJA, 2016., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
57.Kozačinski, Lidija; Gross Bošković, Andrea; Humski, Andrea; Kovaček, Ivančica; Benussi-Skukan Andrea; Beck, Relja; Cvrtila Fleck, Željka; Miloš, sanja; Hengl, BrigitaChemical quality parameters of raw milk from vending machines in Croatia // Zbornik prednášok a posterov. Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinnýh komodít / Maĺa, P. (ur.).
Košice: University of Veterinary Medicine and Pharmacy in Košice Department of Food Hygiene and Technology, 2016. str. 69-73 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
58.Tomić, Monika; Segarić, Antoneta; Kozačinski, Lidija; Njari, Bela; Pleadin, Jelka; Cvrtila- Fleck, ŽeljkaKAKVOĆA PRŠUTA // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XVIII (2016), 3; 241-245 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
59.Segarić, AntonetaUTVRĐIVANJE PATVORENJA MESNIH PROIZVODA NEDEKLARIRANIM VRSTAMA MESA POMOĆU POSTUPKA LANČANE REAKCIJE POLIMERAZOM, 2016., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
60.Tomić, MonikaKEMIJSKI SASTAV I KAKVOĆA PRŠUTA, 2016., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
61.Cvrtila Fleck, Željka; Žura Žaja, Ivona; Kozačinski, Lidija; Poljičak- Milas, Nina; Shek- Vugrovečki, Ana; Kardum, Matko; Marenčić, Dejan; Brzica, Hrvoje; Maćešić, Nino; Njari, Bela et al.Utjecaj spola i gonadektomije na kakvoću svinjskog mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XVIII (2016), 1; 66-73 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
62.Cvrtila Fleck, Željka; Sigurnjak, Jelena; Siročić, Vanda; Njari, Bela; Benić, Miroslav; Pleadin, Jelka; Popović, Maja; Kozačinski, LidijaSastav i svojstva magarećeg mlijeka // Mljekarstvo, 66 (2016), 2; 138-145 doi:10.15567/mljekarstvo.2016.0206 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
63.Ivančić, AnaUSPOREDBA REFERENTNE METODE S ELEKTRONIČKIM ANALIZATOROM KERN ZA ODREĐIVANJE VODE U HRANI, 2016., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
64.Kozačinski, Lidija; Dobranić, Vesna; Filipović, Ivana; Zdolec, Nevijo; Njari, Bela; Cvrtila Fleck, Željka; Mioković, BranimirLaboratorijske vježbe iz higijene i tehnologije hrane : priručnik / Filipović, Ivana ; Dobranić, Vesna (ur.).
Zagreb: Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2015 -
65.Kozačinski, Lidija; Cvrtila Fleck, Željka; Njari, Bela; Shek-Vugrovečki, Ana; Šimpraga, MiljenkoProizvodnja obarenih kobasica od janjećeg mesa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XVII (2015), 6; 552-557 (podatak o recenziji nije dostupan, prethodno priopćenje, znanstveni)
-
66.Bergman, Tajana; Cvrtila Fleck, Željka; Njari, Bela; Kozačinski, LidijaRizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 17 (2015), 1; 65-71 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, stručni)
-
67.Bratulić, Mario; Cukon, Nenad; Cvrtila Fleck, Željka; Njari, Bela; Kozačinski, LidijaHygienic and technological aspects of production of traditional fermented sausages in Istria County, Croatia // Hygiena alimentorum XXXVI / Nagy, Joszef ; Popelka, Peter (ur.).
Košice, 2015. str. 236-239 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
68.Pinter, Nino; Maltar-Strmečki, Nadica; Kozačinski, Lidija; Njari, Bela; Cvrtila Fleck, ŽeljkaImpact of radiation treatment on chemical, biochemical and sensory properties, and microbiological quality of mackerel // Radiation physics and chemistry (1993), 117 (2015), 23-25 doi:10.1016/j.radphyschem.2015.07.011 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
69.Jagodić, GoranUtjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja, 2015., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
70.Levak, Stefani; Kozačinski, Lidija; Njari, Bela; Bažulić Štimac, Željka; Cvrtila Fleck, ŽeljkaKvaliteta usoljene srdele iz domaće proizvodnje // Katalog 7. MEÐUNARODNOG SAJAMA INOVACIJA U POLJOPRIVREDI, PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI I POLJOPRIVREDNOJ MEHANIZACIJI, 9. - 11. svibnja 2014. Sportska dvorana, Osnovne škole Biograd, Biograd na Moru / Vojislav Raušević (ur.).
Zagreb: AlfaCommerce d.o.o., 2014. str. 104-104 (poster, neobjavljeni rad, stručni) -
71.Aćimović, Marina; Kozačinski, Lidija; Njari, Bela; Cvrtila Fleck, ŽeljkaUsporedni prikaz propisa o kakvoći mesnih proizvoda // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XVI (2014), 4; 342-345 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, znanstveni)
-
72.Aćimović, MartinaUsporedni prikaz propisa o kakvoći mesnih proizvoda, 2014., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb, Hrvatska
-
73.Levak, StefaniKakvoća plave usoljene ribe (srdele), 2014., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb, Hrvatska
-
74.Levak, Stefani; Kozačinski, Lidija; Njari, Bela; Cvrtila Fleck, ŽeljkaKakvoća usoljene srdele (Sardina pilchardus) // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XVI (2014), 431-434 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
75.Kozačinski, Lidija; Mikuš, Tomislav; Prukner- Radovčić, Estella; Njari, Bela; Horvatek, Danijela; Zdolec, Nevijo; Lukač, Maja; Filipović, Ivana; Cvrtila Fleck, ŽeljkaBASELINE - challenges and benefits of the FP7 project // Book of abstracts of the 2nd International Scientific Meeting of Anatomy and Physilogy Fundementals of medicine / Vilić, Marinko ; Lucić, Hrvoje (ur.).
Zagreb: Intergrafika, Zagreb, 2014. str. 369-371 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
76.Jagodić, Goran; Kozačinski, Lidija; Njari, Bela; Marenčić, Dejan; Cvrtila Fleck, ŽeljkaTHE EFFECT OF FREEZING ON pH VALUE AND ELECTRICAL CONDUCTIVITY OF PORK // Book of abstracts of the 2nd International Scientific Meeting of Anatomy and Physilogy Fundementals of medicine / Vilić, Marinko ; Lucić, Hrvoje (ur.).
Zagreb: Intergrafika, Zagreb, 2014. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
77.Rožić, Jospia; Cvrtila Fleck, Željka; Roštan, Ninoslav; Kozačinski, LidijaKemijski sastav i utjecaj pohrane na rast bakterije L. monocytogenes u kuhanom kravljem siru // Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka / Volarić, Vera (ur.).
Zagreb: Kuna Zlatica, 2014. str. 86-87 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
78.Mršić, Gordan; Špoljarić, Daniel; Čop, Maja, Špoljarić, Igor; Srečec, Siniša; Lerotić- Berić, Sanja; Cvrtila Fleck, Željka; Špiranec, Katarina; Gršković, Branka; Živković, Mario; Crnjac, Josip et al.Prirodne alternative antibiotskim promotorima rasta u stočnoj hrani kao ekološki odabir za dobrobit zdravlja životinja i ljudi, te gospodarstva // Međužupanijska izložba inovacija Ivanić Grad
Ivanić Grad, Hrvatska, 2014. (poster, neobjavljeni rad, ostalo) -
79.Mršić, Gordan; Špoljarić Daniel; Petek, Maja Jelena; Špoljarić, Igor; Srečec, Siniša; Cvrtila Fleck, Željka; Špiranec, Katarina; Gršković, Branka; Živković, Mario; Mihelić, Damir et al.Prirodni, ekološki odabir za dobrobit zdravlja životinja i ljudi te gospodarstva // Katalog 7. MEÐUNARODNOG SAJAMA INOVACIJA U POLJOPRIVREDI, PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI I POLJOPRIVREDNOJ MEHANIZACIJI, 9. - 11. svibnja 2014. Sportska dvorana, Osnovne škole Biograd, Biograd na Moru / Vojislav Raušević (ur.).
Zagreb: AlfaCommerce d.o.o., 2014. str. 56-56 (poster, neobjavljeni rad, znanstveni) -
80.Kozačinski, Lidija; Mršić, Gordan; Srečec, Siniša; Grizelj, Juraj; Vince, Silvijo; Špoljarić, Branimira; Pajurin, Luka; Sigurnjak, Jelena; Siročić, Vanda; Ćuk, Ana et al.Kemijska ocjena kakvoće mlijeka podrijetlom od ovaca hranjenih s dodatkom pripravka plemenite pečurke Agaricus bisporus // Veterinarska stanica : znanstveno-stručni veterinarski časopis, 45 (2014), 4; 239-248 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
81.Milinković-Tur, Suzana; Žura Žaja, Ivona; Brzica, Hrvoje; Ljubojević, Marija; Bačić, Goran; Špiranec, Katarina; Šuran, Jelena; Del Vechio, Igor; Matešić, Snježana; Shek- Vugrovečki, Ana et al.Sex differences of antioxidant enzymes activities, lipid metabolism and lipid peroxidation in swine’s slow-twitch muscle (m. psoas major) // Book of abstracts of the 2nd International Scientific Meeting of Anatomy and Physilogy Fundementals of medicine / Vilić, Marinko ; Lucić, Hrvoje (ur.).
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of veterinary medicine, 2014. str. 46-46 (poster, sažetak, znanstveni) -
82.Špiranec, Katarina; Mršić, Gordan; Špoljarić, Daniel; Gršković, Branka; Špoljarić, Igor; Srčec, Siniša; Cvrtila Fleck, Željka; Petek, Maja Jelena; Živković, Mario; Kozačinski, Lidija et al.NATURAL, ECOLOGICAL CHOICE FOR HEALTH BENEFIT OF ANIMALS AND PEOPLE // Book of Abstracts of the 2nd International Scientific Meeting of Anatomy and Physiology Fundamentals of Medicine / Vilić, Marinko ; Lucić, Hrvoje (ur.).
Zagreb: Intergrafika, Zagreb, 2014. str. 49-49 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
83.Marenčić, Dejan; Pušić, Ivan; Kozačinski, Lidija; Njari, Bela; Milinković Tur, Suzana; Cvrtila Fleck, ŽeljkaUtjecaj dodatka selena u hrani i smrzavanja na tehnološka svojstva mesa brojlera // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 16 (2014), 2; 151-155 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
84.Njari, Bela; Cvrtila Fleck, Željka; Kozačinski, LidijaPRODUCTION OF FOAL DRY-CURED SAUSAGES IN CROATIA // „BEZPEČNOSŤ MÄSA A MÄSOVÝCH VÝROBKOV V DUCHU TRADIČNEJ KVALITY“. HYGIENA ALIMENTORUM XXXV / Prof. MVDr. Peter Turek, PhD., UVLF Košice Doc. MVDr. Peter Popelka, PhD., UVLF Košice (ur.).
Vysoké Tatry: Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2014. str. 237-242 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
85.Milinković-Tur, Suzana; Kozačinski, Lidija; Poljičak-Milas, Nina; Šimpraga, Miljenko; Cvrtila Fleck, Željka; Kardum, Matko; Shek Vugrovečki, Ana; Žura Žaja, IvonaZdravo stado preduvjet kvalitetne i sigurne hrane životinjskog podrijetla, 2014. (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo).
-
86.Cvrtila Fleck, Željka; Večkovec, Ana Marija; Špoljarić, Daniel; Mršić, Gordan; Srčec, Siniša; Špiranec, Katarina; Mihelić, Damir; Njari, Bela; Kozačinski, Lidija; Popović, MajaChemical evaluation of the quality of meat originating from pigs vaccinated with experimental bivalent vaccine against colidiarrhoea and colienterotoxemia // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 16 (2014), 1; 71-74 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
87.Cvrtila Fleck, Željka; Večkovec, Ana Marija; Špoljarić, Daniel; Mršić, Gordan; Srčec, Siniša; Špiranec, Katarina; Mihelić, Damir; Njari, Bela; Kozačinski, Lidija; Popović, MajaKemijska ocjena kakvoće mesa podrijetlom od svinja cijepljenih pokusnim dvovaljanim cjepivom protiv kolidijareje i kolienterotoksemije // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 16 (2014), 1; 40-44 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
88.Roštan, NinoslavKemijski sastav i kakvoća kuhanog sira, 2014., diplomski rad, diplomski, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
89.Špoljarić, Daniel; Mršić, Gordan; Petek, Maja Jelena; Špoljarić, Igor; Srečec, Siniša; Cvrtila Fleck, Željka; Špiranec, Katarina; Mihelić, Damir; Kozačinski, Lidija; Popović, MajaChemical evaluation of the quality of meat of broilers fed with the supplement of nature propolis // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 15 (2013), 5; 406-410 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
90.Špoljarić, Daniel; Mršić, Gordan; Petek, Maja Jelena; Špoljarić, Igor; Srčec, Siniša; Cvrtila Fleck, Željka, Špiranec, Katarina; Mihelić, Damir; Kozačinski, Lidija; Popović, MajaKakvoća pilećeg mesa podrijetlom od tovnih pilića hranjenih uz dodatak prirodnog propolisa // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 15 (2013), 5; 380-383 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
91.Špiranec, Katarina; Špoljarić, Daniel; Mršić, Gordan; Špoljarić, Igor; Srčec, Siniša; Cvrtila Fleck, Željka; Mihelić, Damir; Kozačinski, Lidija; Popović, MajaChemical evaluation of the quality of meat of broilers fed with the supplement of nature zeolite clinoptilolite // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 15 (2013), 6; 496-499 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
92.Špiranec, Katarina; Špoljarić, Daniel; Mršić Gordan; Špoljarić, Igor; Srčec, Siniša; Cvrtila Fleck, Željka; Mihelić, Damir; Kozačinski, Lidija; Popović, MajaKemijska ocjena kakvoće pilećeg mesa podrijetlom od tovnih pilića hranjenih uz dodatak zeolit klinoptilolita // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 15 (2013), 6; 464-466 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
93.Pinter, Nino; Kozačinski, Lidija; Njari, Bela; Maltar-Strmečki, Nadica; Cvrtila Fleck, ŽeljkaUtjecaj doze zračenja na kakvoću i zdravstvenu ispravnost skuše // Veterinarski dani 2013. : zbornik radova / Harapin, Ivica (ur.).
Zagreb: Hrvatska veterinarska komora, Veterinarski fakultet Zagreb, 2013. str. 67-73 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
94.Mršić, Gordan; Petek, Maja Jelena; Srečec, Siniša; Cvrtila Fleck, Željka; Živković, Mario; Špiranec, Katarina; Špoljarić, Daniel; Mihelić, Damir; Kozačinski, Lidija; Popović, MajaChemical evaluation of the quality of meat of broilers fed with the supplement from button mushroom, Agaricus bisporus // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 15 (2013), 4; 321-327 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
95.Mršić, Gordan; Njari, Bela; Srečec, Siniša; Petek, Maja Jelena; Cvrtila Fleck, Željka; Živković, Mario; Špiranec, Katarina; Špoljarić, Daniel; Mihelić, Damir; Kozačinski, Lidija; Popović, MajaKemijska ocjena kakvoće pilećeg mesa podrijetlom od tovnih pilića hranjenih uz dodatak pripravka plemenite pečurke Agaricus bisporus // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 15 (2013), 4; 300-306 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
96.Pinter, Nino; Cvrtila Fleck, Željka; Kozačinski, Lidija; Njari, Bela; Čož-Rakovac, Rozelinda; Topić Popović, NatalijaProcjena rizika od unosa hranom ostataka teških metala iz konzervi sardina (Sardina pilchardus Walbaum, 1792) koji se koristi za potrebe Oružanih snaga Republike Hrvatske // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 15 (2013), 1; 58-65 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
97.Pinter, NinoKakvoća i zdravstvena ispravnost plave morske ribe nakon konzerviranja gama zračenjem, 2013., doktorska disertacija, Veterinarski fakultet, Zagreb
-
98.Popović, RenatoKakvoća komarči iz uzgoja i slobodnog mora, 2012., diplomski rad, diplomski, Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane, Zagreb
-
99.Njari, Bela; Mioković, Branimir; Kozačinski, Lidija; Cvrtila Fleck, Željka; Zdolec, Nevijo; Pavičić, Željko; Tofant, Alenka; Vučemilo, Marija; Stojčević, Dagny; Srebočan, Emil et al.Veterinarsko javno zdravstvo i sigurnost hrane / Kozačinski, Lidija ; Njari, Bela ; Cvrtila Fleck, Željka (ur.).
Zagreb: Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2012 -
100.Mijatović, Davorin; Mikuš, Tomislav; Njari, Bela; Cvrtila Fleck, Željka; Kozačinski, Lidija; Mesić, ŽeljkaMišljenje potrošača o utjecaju dobrobiti životinja pri klaoničkoj obradi na kvalitetu mesa // Meso, 14 (2012), 4; 328-332 (podatak o recenziji nije dostupan, prethodno priopćenje, znanstveni)