Pregled po CROSBI profilu: Šimun Zamberlin (CROSBI Profil: 32028, MBZ: 340336)
Pronađeno 59 radova
-
1.Mikulec, Nataša; Zamberlin, Šimun; Horvat Kesić, Iva; Radeljević, Biljana; Kalčićek, Mateja; Plavljanić, Dijana; Špoljarić, Jasminka; Antunac, NevenAnalize mlijeka i mliječnih proizvoda / Mikulec, Nataša ; Antunac, Neven (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023 -
2.Dolenčić Špehar, Iva; Sandra Mandinić, Sandra; Darija Bendelja Ljoljić, Darija; Tudor Kalit, Milna; Zamberlin, Šimun; Kos, Ivica; Kalit, SamirProbiotic dairy-based desserts with cocoa addition // 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture
Zagreb, 2023. str. 374-379 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Mikulec, Nataša; Oštarić, Fabijan; Špoljarić, Jasminka; Zamberlin, Šimun; Horvat Kesić, Iva; Dolenčić Špehar, Iva; Antunac, NevenInnovative technology in “Paški sir” cheese production // Archives of Industrial Hygiene and Toxicology (Volume 73/2022, Suppl. 1, 10-18): Abstracts of the 4th International Congress on Food Safety and Quality “One Health” / Kolarić, Branko ; Krivohlavek, Adela ; Bošnir, Jasna ; Šikić, Sandra (ur.).
Zagreb: Institute for Medical Research and Occupational Health, Zagreb, Republic of Croatia, 2022. str. 15-15 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Špoljarić, Jasminka; Zamberlin, Šimun; Horvat Kesić, Iva; Plavljanić, Dijana; Radeljević, Biljana; Mikulec, NatašaCollaboration between the Reference Laboratory for Milk and Dairy Products and the State Inspectorate in controlling the quality of milk and dairy products // 17th International Conference Laboratory Competence 2022 Book of Abstracts / Grgec Bermanec, Lovorka (ur.).
Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2022. str. 30-30 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
5.Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna; Rako, Zorica; Zamberlin, Šimun; Kalit, SamirContribution of salt content to the ripening process of Croatian hard sheep milk cheese (Brač cheese) // LWT - Food Science and Technology, 162 (2022), 113506, 7 doi:10.1016/j.lwt.2022.113506 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Samaržija, Dubravka; Zamberlin, ŠimunPsychrotrophic Bacteria: Pseudomonas spp. // Encyclopedia of Dairy Sciences, Third edition / McSweeney, Paul L.H. ; McNamara, John P. (ur.).
Amsterdam: Elsevier, 2022. str. 375-383 doi:10.1016/B978-0-08-100596-5.23045-X. -
7.Mikulec, Nataša; Zamberlin, Šimun; Horvat Kesić, Iva; Antunac, NevenPrimjena normi HRN EN ISO/IEC 17025:2019 i HRN EN ISO/IEC 17043:2010 u svakodnevnom radu Referentnog laboratorija za mlijeko i mliječne proizvode // Kompetentnost laboratorija 2021 / Crneković, Mladenka (ur.).
Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2021. str. 39-40 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, stručni) -
8.Džidić, Alen; Zamberlin, Šimun; Antunac, Neven; Šalamon, DragicaReview on the advances in dairy milk chemistry // Journal of Central European agriculture, 22 (2021), 3; 497-509 doi:10.5513/jcea01/22.3.3202 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija; Petanjek, Zvjezdana; Zamberlin, Šimun; Tudor Kalit, Milna; Samaržija, DubravkaAntimikrobna aktivnost bakteriocina bakterija mliječne kiseline prema Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus i Clostridium tyrobutyricum u proizvodnji sira // Mljekarstvo, 70 (2020), 3; 135-149 doi:10.15567/mljekarstvo.2020.0301 (recenziran, pregledni rad, znanstveni)
-
10.Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija; Zamberlin, Šimun; Samaržija, DubravkaJogurt u funkciji zdravlja starijih osoba // 55. hrvatski i 15. međunarodni simpozij agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2020. str. 419-423 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo) -
11.Bendelja Ljoljić, Darija; Zamberlin, Šimun; Dolenčić Špehar, Iva; Luetić, Viktorija; Samaržija, DubravkaThe concentration of zinc, iron and manganese in the sheep's milk and yogurt // 55. hrvatski i 15. međunarodni simpozij agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2020. str. 405-409 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Mikulec, Nataša; Špoljarić, Jasminka; Zamberlin, Šimun; Krga, Mateja; Radeljević, Biljana; Plavljanić, Dijana; Horvat Kesić, Iva; Zdolec, Nevijo; Dobranić, Vesna; Antunac, NevenThe investigation of suitability of raw milk consumption from vending machines in Croatia // Journal of Central European Agriculture, 20 (2019), 4; 1076-1088 doi:10.5513/JCEA01/20.4.2277 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Zamberlin, Šimun; Mikulec, Nataša; Horvat Kesić, Iva; Radeljević, Biljana; Špoljarić, Jasminka; Plavljanić, Dijana; Kalčićek, Mateja; Šandor, Hrvoje; Antunac, NevenImplementation of the standard HRN EN ISO/IEC 17043:2010 "Conformity assessment - General requirements for proficiency testing" in the work of the Reference Laboratory for Milk and Dairy Products // Laboratory Competence 2019, Book of Abstracts / Crneković, Mladenka (ur.).
Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2019. str. 98-99 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
14.Antunac, Neven; Mikulec, Nataša; Horvat Kesić, Iva; Zamberlin, Šimun; Špoljarić, JasminkaZnačaj i uloga senzorskih ocjenjivanja u procjeni kvalitete mliječnih proizvoda // Laboratory competence 2019 Kompetentnost laboratorija 2019 / Grgec Bermanec, Lovorka (ur.).
Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2019. str. 28-29 (predavanje, sažetak, stručni) -
15.Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija; Zamberlin, Šimun; Samaržija, DubravkaFermented milks in the function of health of kindergarten children // 54. hrvatski i 14. međunarodni simpozij agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2019. str. 449-452 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
16.Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Zamberlin, Šimun; Samaržija, DubravkaEvaluation of the sensory ability of the evaluator for the internal organoleptic evaluation of fermented milk // 54. hrvatski i 14. međunarodni simpozij agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2019. str. 434-438 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Mikulec, Nataša; Zamberlin, Šimun; Špoljarić, Jasminka; Maletić, Mirjana; Horvat Kesić, Iva; Radeljević, Biljana; Plavljanić, Dijana; Krga, Mateja; Antunac, NevenUtvrđivanje ispravnosti označavanja mlijeka i mliječnih proizvoda na tržištu Republike Hrvatske // 43. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem. Zbornik sažetaka
Lovran, Hrvatska: Hrvatska mljekarska udruga, 2018. str. 84-85 (poster, domaća recenzija, sažetak, stručni) -
18.Mikulec, Nataša; Zamberlin Šimun; Špoljarić Jasminka; Maletić Mirjana; Horvat Kesić, Iva; Radeljević, Biljana; Plavljanić, Dijana; Krga, Mateja; Antunac, NevenUloga Referentnog laboratorija za mlijeko i mliječne proizvode u kontroli označavanja mliječnih proizvoda na tržištu RH // Laboratory Competency 2018 - Book of Abstracts / Grgec Bermanec, Lovorka (ur.).
Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2018. str. 27-28 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
19.Krga, Mateja; Zamberlin, Šimun; Špoljarić, Jasminka; Radeljević, Biljana; Horvat Kesić, Iva; Pejić, Martina; Plavljanić, Dijana; Antunac, Neven; Mikulec, NatašaApplication of innovative and rapid flow cytometry method for determination of psychrotrophic bacteria in raw milk // 53rd Croatian and 13th International Symposium on Agriculture Book of Abstracts / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Faculty of Agriculture, University Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2018. str. 211-213 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
20.Mikulec, Nataša; Radeljević, Biljana; Zamberlin, Šimun; Špoljarić, Jasminka; Horvat Kesić, Iva; Krga, Mateja; Antunac, Neven; Zdolec, NevijoQuality control of milk from milk vending machines // Arhiv za higijenu rada i toksikologiju Suppl 1 / Šostar, Zvonimir (ur.).
Zagreb: Institute for Medical Research and Occupational Health. Zagreb. Republic of Croatia., 2017. str. 51-51 (poster, međunarodna recenzija, prošireni sažetak, stručni) -
21.Zamberlin, Šimun; Samaržija, DubravkaThe effect of non-standard heat treatment of sheep’s milk on physico-chemical properties, sensory characteristics, and the bacterial viability of classical and probiotic yogurt // Food chemistry, 225 (2017), 62-68 doi:10.1016/j.foodchem.2017.01.001 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Špoljarić, Jasminka; Plavljanić, Dijana; Radeljević, Biljana; Horvat Kesić, Iva; Zamberlin, Šimun; Maletić, Mirjana; Antunac, Neven; Mikulec, NatašaKontrola ispravnosti označavanja ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske // 42. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem / Volarić, Vera (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2016. str. 31-32 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, stručni) -
23.Dolenčić Špehar, Iva; Zamberlin, Šimun; Kelava Ugarković, Nikolina; Samaržija, DubravkaUtvrđivanje fiziološkog broja somatskih stanica u ovčjem mlijeku // 42. HRVATSKI simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem / Bašić, Zoran (ur.).
Zagreb, 2016. str. 61-62 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
24.Mikulec, Nataša; Horvat Kesić, Iva; Zamberlin, Šimun; Špoljarić, JasminkaThe importance of accreditation as an indicator of competence in analysis of milk and dairy products // Second international conference - Quality and competence 2015 - proceedings
Ohrid: MAKLAB, 2015. (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
25.Zamberlin, Šimun; Samaržija, Dubravka; Pecina, MarijaPreživljavanje probiotičke bakterije Lactobacillus rhamnosus ATCC 53103 u ovčjem jogurtu // 41. Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem- knjiga sažetaka / Volarić, Vera (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2014. str. 96-97 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
26.Horvat Kesić, Iva; Mikulec, Nataša; Maletić, Mirjana; Radeljević, Biljana; Plavljanić, Dijana; Zamberlin, Šimun; Šandor, Hrvoje; Antunac, NevenDairy laboratories as part of milk chain integration // CEFood Congress Book of Abstracts / Kakurinov, Vladimir (ur.).
Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2014. str. 95-95 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
27.Antunac, Neven; Mikulec, Nataša; Horvat, Iva; Zamberlin, ŠimunMlijeko - uzorkovanje i analitika
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2013 -
28.Pogačić, Tomislav; Šinko, Sanja; Zamberlin, Šimun; Samaržija, DubravkaMicrobiota of kefir grains // Mljekarstvo, 63 (2013), 3-14 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
29.Zamberlin, Šimun; Pogačić, Tomislav; Paripović, Nikola; Maletić, Mirjana; Samaržija, DubravkaUdjel laktoze u ovčjem jogurtu // 40. Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem - Zbornik sažetaka/Book of Abstracts / Volarić, Vera (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2012. str. 93-94 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
30.Antunac, Neven; Mikulec, Nataša; Zamberlin, Šimun; Horvat, Iva; Radeljević, Biljana; Maletić, Mirjana; Špoljarić, Jasminka; Plavljanić, Dijana, Šandor, Hrvoje; Gašparović, DavorDeset godina rada Referentnog laboratorija za mlijeko i mliječne proizvode // 40. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem : Zbornik sažetaka. / Volarić, Vera (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2012. str. 28-29 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, stručni) -
31.Mikulec, Nataša; Zamberlin, Šimun; Antunac, NevenIskustva Referentnog laboratorija za mlijeko i mliječne proizvode u organiziranju međulaboratorijskih usporednih ispitivanja // Kompetentnost laboratorija 2012, Knjiga sažetaka / Lovorka Grgec Bermanac (ur.).
Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2012. str. 34-34 (plenarno, domaća recenzija, sažetak, stručni) -
32.Samaržija, Dubravka; Zamberlin, Šimun; Pogačić, TomislavPsychrotrophic bacteria and milk and dairy products quality // Mljekarstvo, 62 (2012), 2; 77-95 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
33.Zamberlin, Šimun; Antunac, Neven; Havranek, Jasmina; Samaržija, DubravkaMineral elements in milk and dairy products // Mljekarstvo, 62 (2012), 2; 111-125 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
34.Radeljević, Biljana; Mikulec, Nataša; Zamberlin, Šimun; Horvat, Iva; Maletić, Mirjana; Antunac, NevenThe influence of sample preservation and freezing of cow's, goat's and ewe's milk on the freezing point value // Milchwissenschaft, 67 (2012), 2; 169-172 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
35.Zamberlin, Šimun; Dolenčić Špehar, Iva; Kelava, Nikolina; Samaržija, DubravkaProbiotic bacterium Lactobacillus rhamnosus : beneficial and adverse effects on human health // Milchwissenschaft, 67 (2012), 1; 30-33 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
36.Horvat, Iva; Zamberlin, Šimun; Mikulec, Nataša; Radeljević, Biljana; Maletić, Mirjana; Špoljarić, Jasminka; Antunac, NevenU susret desetoj obljetnici rada Referentnog laboratorija za mlijeko i mliječne proizvode // Laboratory Competence 2011 - Book of Abstracts / Margeta, Karmen ; Grgec Bermanec, Lovorka (ur.).
Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2011. str. 97-98 (poster, sažetak, stručni) -
37.Zamberlin, Šimun; Mioč, Boro; Samaržija, DubravkaInfluence of yoghurt cultures on some chemical parameters of sheep's milk yoghurt during storage // 46th Croatian and 6th International Symposium on Agriculture, Proceedings
Zagreb, 2011. str. 908-911 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
38.Damjanović Dešić, Sonja; Samaržija, Dubravka; Zamberlin, Šimun; Rončević, SandaNastajanje 5-hidroksimetilfurfurala u termički obrađenu mlijeku s aditivima // 39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem, Zbornik sažetaka / Volarić, Vera (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2010. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
39.Mikulec, Nataša; Zamberlin, Šimun; Havranek, Jasmina; Gagić, Ružica; Samaržija, Dubravka; Antunac, NevenIstraživanje kvalitete jogurta s dodatkom Broccolina (ekstrakt brokule), 2010. (podatak o recenziji nije dostupan, elaborat/studija).
-
40.Radeljević, Biljana; Topalović, Antonio; Zamberlin, Šimun; Horvat, Iva; Mikulec, Nataša; Antunac, NevenUtjecaj konzerviranja i zamrzavanja uzoraka kravljeg i ovčjeg mlijeka na vrijednost točke ledišta // Zbornik sažetaka / Volarić, Vera (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2010. str. 75-76 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
41.Zamberlin, Šimun; Pogačić, Tomislav; Mahnet, Stjepan; Golem, Željka; Havranek, Jasmina; Samaržija, DubravkaThe effect of heat treatment of ovine milk on the compositional and sensory properties of set yoghurt // International journal of dairy technology, 63 (2010), 4; 587-592 doi:10.1111/j.1471-0307.2010.00614.x (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
42.Pogačić, Tomislav; Kelava, Nikolina; Zamberlin, Šimun; Dolenčić-Špehar, Iva; Samaržija, DubravkaMethods for Culture-Independent Identification of Lactic Acid Bacteria in Dairy Products // Food technology and biotechnology, 48 (2010), 1; 3-10 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
43.Antunac, Neven; Mikulec, Nataša; Zamberlin, Šimun; Škevin Sović, Jadranka; Blažek, Alen; Horvat, Iva; Havranek, JasminaInfluence of various types of preserving milk samples on the number of somatic cells // Milchwissenschaft, 65 (2010), 313-316 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
44.Mikulec, Nataša; Antunac, Neven; Zamberlin, Šimun; Škevin Sović, Jadranka; Horvat, Iva; Samaržija, DubravkaOrganization of Proficiency Testing for Dairy Laboratories in Croatia, Bosnia and Herzegovina and Macedonia in Order to Improve Quality Assurance // Mljekarstvo, 59 (2009), 2; 141-147 (podatak o recenziji nije dostupan, stručni rad, stručni)
-
45.Samaržija, Dubravka; Tudor, Milna; Prtilo Tamara; Dolenčić Špehar, Iva; Zamberlin, Šimun; Havranek, JasminaProbiotičke bakterije u prevenciji i terapiji dijareje // Mljekarstvo, 59 (2009), 1; 28-32 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
46.Zamberlin, Šimun; Horvat, Iva; Antunac, NevenILC u kontroli kvalitete mlijeka // Workshop on Uncertainty of Measurement in Practical Application to Wine and Milk Fields
Zagreb, Hrvatska, 2009. (pozvano predavanje, pp prezentacija, stručni) -
47.Pogačić, Tomislav; Samaržija, Dubravka; Zamberlin, Šimun; Pecina, Marija; Dutour Sikirić, Maja; Mioč, BoroVeličina kazeinskih micela u ovčjem mlijeku istočno frizijske pasmine ovaca // 38. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem
Lovran, Hrvatska, 2008. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
48.Zamberlin, Šimun; Samaržija, Dubravka; Mahnet, Stjepan; Golem, Željka; Pogačić, Tomislav; Horvat, IvaUtjecaj toplinske obrade ovčjeg mlijeka na temperaturi od 60°C na preživljavanje bakterija jogurtne kulture, konzistenciju i okus ovčjeg jogurta // 38. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem, Zbornik sažetaka
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2008. str. 52-53 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
49.Zamberlin, Šimun; Horvat, Iva; Mikulec, Nataša; Škevin Sović, Jadranka; Antunac, Neven; Havranek, JasminaOrganizacija međulaboratorijskih ispitivanja u mljekarskim laboratorijima // Iskustva laboratorija u primjeni HRN EN ISO/IEC 17025 - Zbornik radova
Zagreb: Hrvatsko mjeriteljsko društvo, 2008. (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
50.Zamberlin, Šimun; Samaržija, Dubravka; Mikulec, Nataša; Horvat, Iva; Škevin Sović, Jadranka; Havranek, JasminaMjerna nesigurnost rezultata dobivenih određivanjem broja somatskih stanica u mlijeku fluoro-opto-elektronskom metodom // Kompetentnost laboratorija 2007 - novi pristup, Knjiga radova / Margeta, Karmen (ur.).
Zagreb: CROLAB, Udruga hrvatski laboratoriji, 2008. str. 125-135 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
51.Zamberlin, Šimun; Samaržija, Dubravka; Havranek, Jasmina; Pecina, Marija; Pogačić, TomislavViskozitet čvrstog jogurta tijekom pohrane mjeren različitim brzinama smicanja // Zbornik sažetaka 43. hrvatskog i 3. međunarodnog simpozija agronoma / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2008. str. 249-250 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
52.Zamberlin, Šimun; Samaržija, Dubravka; Mamula, Petar; Havranek, Jasmina; Pecina, Marija; Pogačić, TomislavViskoznost tekućeg jogurta tijekom pohrane // Mljekarstvo, 57 (2007), 3; 209-218 (recenziran, članak, stručni)
-
53.Antunac, Neven; Mikulec, Nataša; Zamberlin, Šimun; Horvat, Iva; Havranek, JasminaProtocol of quality assurance and organization of proficiency testing in dairy laboratory // First International Proficiency Testing Conference-Proceeding / Guslicov, Graziela (ur.).
Bukurešt: Tiparit de Glame Media, 2007. str. 82-86 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
54.Zamberlin, Šimun; Samaržija, Dubravka; Pecina, Marija; Havranek, Jasmina; Pogačić, TomislavViskozitet tekućeg jogurta tijekom pohrane // Zbornik sažetaka 37.hrvatskog simpozija mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem / Tratnik, Ljubica (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2006. str. 35-35 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
55.Zamberlin, Šimun; Antunac, Neven; Samaržija, Dubravka; Horvat, Iva; Mikulec, Nataša; Kuliš, ZrinkaOsiguranje kvalitete rezultata analiza analitičkih mljekarskih laboratorija // Mljekarstvo, 55 (2005), 2; 139-153 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
-
56.Mikulec, Nataša; Zamberlin, Šimun; Horvat, Iva; Kuliš, Zrinka; Samaržija, Dubravka; Antunac, NevenValidacija metode protočne citometrije za određivanje ukupnog broja bakterija u mlijeku // 36. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem : zbornik sažetaka / Tratnik, Ljubica (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2004. str. 29-29 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, stručni) -
57.Zamberlin, Šimun; Kuliš, Zrinka; Horvat, Iva; Mikulec, Nataša; Antunac, Neven; Samaržija, DubravkaOsiguranje kvalitete rezultata analiza i organizacija međulaboratorijskih provjera // 36. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem : zbornik sažetaka / Tratnik, Ljubica (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2004. str. 27-27 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, stručni) -
58.Mikulec, Nataša; Samaržija, Dubravka; Antunac, Neven; Zamberlin, Šimun; Kuliš, Zrinka; Horvat, IvaParametri validacije instrumentalne metode za utvrđivanje ukupnog broja bakterija u mlijeku // Mljekarstvo, 54 (2004), 4; 299-314 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, stručni)
-
59.Zamberlin, ŠimunHACCP Ribarska zadruga Komiža, 2001. (podatak o recenziji nije dostupan, elaborat/studija).