Pregled po CROSBI profilu: Jasmina Lukinac (CROSBI Profil: 31665, MBZ: 291255, ORCID: 0000-0002-0998-0258)
Pronađeno 154 radova
Prikaz po CROSBI kategorijama
-
1.8th International Congress Flour-Bread'15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2015 (zbornik)
-
2.7th International Congress Flour-Bread'13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts / Jukić, Marko ; Koceva Komlenić, Daliborka (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013 (zbornik)
-
3.6th International Congress Flour-Bread'11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2011 (zbornik)
-
1.Martinović, Josipa; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Ambrus, Rita; Planinić, Mirela; Šelo, Gordana; Klarić, Ana-Marija; Perković, Gabriela; Bucić-Kojić, AnaPhysicochemical Characterization and Evaluation of Gastrointestinal In Vitro Behavior of Alginate- Based Microbeads with Encapsulated Grape Pomace Extracts. // Pharmaceutics, 15 (2023), 3; 980, 28 doi:10.3390/pharmaceutics15030980 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Jukić, Marko; Šumanovac, Franjo; Nakov, Gjore; Šimić, Gordana; Koceva Komlenić, Daliborka; Ivanova, Nastia; Lukinac, JasminaApplication of the Falling Number Method in the Evaluation of the α-Amylase Activity of Malt Flour // Applied sciences (Basel), 13 (2023), 5; 3218, 10 doi:10.3390/app13053218 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Nakov, Gjore; Trajkovska, Biljana; Atanasova- Pancevska, Natalija; Daniloski, Davor; Ivanova, Nastia; Lučan Čolić, Mirela; Jukić, Marko; Lukinac, JasminaThe Influence of the Addition of Hemp Press Cake Flour on the Properties of Bovine and Ovine Yoghurts // Foods, 12 (2023), 5; 958, 20 doi:10.3390/foods12050958 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Nakov, Gjore; Biljana, Trajkovska; Zlatin, Zlatev; Marko, Jukić; Jasmina, LukinacQuality characteristics of probiotic yoghurt enriched with honey and by-products left after the production of hemp oil by cold pressing the seeds of Cannabis sativa L. // Mljekarstvo, 73 (2023), 1; 3-11 doi:10.15567/mljekarstvo.2023.0101 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Lukinac, Jasmina; Jukić, MarkoBarley in the Production of Cereal-Based Products // Plants, 11 (2022), 24; 3519, 27 doi:10.3390/plants11243519 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
6.Lukinac, Jasmina; Koceva Komlenić, Daliborka; Lučan Čolić, Mirela; Nakov, Gjore; Jukić, MarkoModelling the browning of bakery products during baking: a review // Ukrainian food journal, 11 (2022), 2; 217-234 doi:10.24263/2304-974x-2022-11-2-3 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Nakov, Gjore; Brandolini, Andrea; Estivi, Lorenzo; Bertuglia, Katia; Ivanova, Nastiа; Jukić, Marko; Koceva Komlenić, Daliborka; Lukinac, Jasmina; Hidalgo, AlyssaEffect of Tomato Pomace Addition on Chemical, Technological, Nutritional, and Sensorial Properties of Cream Crackers // Antioxidants, 11 (2022), 11; 2087, 17 doi:10.3390/antiox11112087 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Jukić, Melita; Talapko, Jasminka; Škrlec, Ivana; Čičak, Petra; Jukić, Marko; Lukinac, Jasmina; Požgain, IvanA Cross-Sectional Study of Psychiatric Comorbidity in Croatian Homeland War Veterans Who Were Held as Prisoners of War and Are Affected by Posttraumatic Stress Disorder // Psychiatria Danubina, 34 (2022), 3; 464-474 doi:10.24869/psyd.2022.464 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Nakov, Gjore; Jukić, Marko; Šimić, Gordana; Šumanovac, Franjo; Komlenić, Daliborka Koceva; Lukinac, JasminaEffect of the Addition of Hulless Barley Flour on the Quality of Short-Dough Cookies // Foods, 11 (2022), 16; 2428, 12 doi:10.3390/foods11162428 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Jukić, Marko; Nakov, Gjore; Koceva Komlenić, Daliborka; Šumanovac, Franjo; Koljđeraj, Antonio; Lukinac, JasminaQuality assessment of sponge cake with reduced sucrose addition made from composite wheat and barley malt flour // Ukrainian food journal, 11 (2022), 1; 64-77 doi:10.24263/2304- 974X-2022-11-1- 8 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Lukinac, Jasmina; Jukić, MarkoInfluence of drying temperature on the preservation of organoleptic properties, antioxidant activity and polyphenol content in dried leaves of Allium ursinum L. subsp. ucrainicum // Ukrainian food journal, 11 (2022), 1; 9-26 doi:10.24263/2304-974X-2022-11-1-4 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Jukić, Marko; Nakov, Gjore; Komlenić, Daliborka Koceva; Vasileva, Nastia; Šumanovac, Franjo; Lukinac, JasminaQuality Assessment of Cookies Made from Composite Flours Containing Malted Barley Flour and Wheat Flour // Plants, 11 (2022), 6; 761, 19 doi:10.3390/plants11060761 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Nakov, Gjore; Zlatev, Zlatin; Lazova-Borisova, Iliana; Lukinac, JasminaManagement and valorization of agricultural wastes from wine production using statistical analysis to obtain novel food // Scientific papers. Series management, economic, engineering in agriculture and rural development, 21 (2021), 4; 381-386 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Lukinac, Jasmina; Koceva Komlenić, Daliborka; Mastanjević, Kristina; Nakov, Gjore; Mastanjević, Krešimir; Krstanović, Vinko; Jukić, MarkoEvaluation of visual characteristics of beer using the computer vision method // Ukrainian food journal, 9 (2020), 4; 780-794 doi:10.24263/2304-974x-2020-9-4-5 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
15.Nakov, Gjore; Ivanova, Nastia; Jukic, Marko; Koceva Komlenic, Daliborka; Daniloski, Davor; Lukinac, JasminaPerceptions of consumer for preparation and consumption of tea and analysis of biologically active compounds of black tea // Scientific papers. Series management, economic, engineering in agriculture and rural development, 20 (2020), 1; 389-398 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
16.Nakov, Gjore; Brandolini, Andrea; Hidalgo, Alyssa; Ivanova, Nastia; Jukic, Marko; Komlenic, Daliborka Koceva; Lukinac, JasminaInfluence of apple peel powder addition on the physico-chemical characteristics and nutritional quality of bread wheat cookies // Food science and technology international, 26 (2020), 7; 574-582 doi:10.1177/1082013220917282 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Čičak, Petra; Thompson, Sanja; Popović-Grle, Sanja; Fijačko, Vladimir; Lukinac, Jasmina; Lukinac, Ana MarijaPalliative and End-of-Life Care Conversations with Older People with Chronic Obstructive Pulmonary Disease in Croatia—A Pilot Study // Healthcare, 8 (2020), 3; 282, 11 doi:10.3390/healthcare8030282 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
18.Krstanović, Vinko; Habschied, Kristina; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Mastanjević, KrešimirThe Influence of Partial Substitution of Malt with Unmalted Wheat in Grist on Quality Parameters of Lager Beer // Beverages, 6 (2020), 1; 7, 14 doi:.org/10.3390/beverages6010007 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
19.Habschied, Kristina; Lalić, Alojzije; Horvat, Daniela; Mastanjević, Krešimir; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Krstanović, Vinkoβ-Glucan Degradation During Malting of Different Purpose Barley Varieties // Fermentation, 6 (2020), 1; 21, 9 doi:10.3390/fermentation6010021 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Lučan, Mirela; Ranilović, Jasmina; Slačanac, Vedran; Cvetković, Tanja; Primorac, Ljiljana; Gajari, Davorka; Tomić Obrdalj, Helena; Jukić, Marko; Lukinac Čačić, JasminaPhysico-chemical properties, spreadability and consumer acceptance of low-sodium cream cheese // Mljekarstvo, 70 (2020), 1; 13-27 doi:10.15567/mljekarstvo.2020.0101 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Mastanjević, Krešimir; Kartalović, Brankica; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Kovačević, Dragan; Petrović, Jelena; Habschied, KristinaDistribution of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Traditional Dry Cured Smoked Ham Slavonska Šunka // Applied Sciences-Basel, 10 (2020), 1; 92, 9 doi:10.3390/app10010092 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Jukić, Marko; Koceva Komlenić, Daliborka; Mastanjević, Krešimir; Mastanjević, Kristina; Lučan, Mirela; Popovici, Cristina; Nakov, Gjore; Lukinac, JasminaInfluence of damaged starch on the quality parameters of wheat dough and bread // Ukrainian food journal, 21 (2019), 8; 512-521 doi:10.24263/2304-974X-2019-8-3-8 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Habschied, Kristina; Krska, Rudolf; Sulyok, Michael; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Šarkanj, Bojan; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KrešimirThe Influence of Steeping Water Change during Malting on the Multi-Toxin Content in Malt // Foods, 8 (2019), 10; 478, 10 doi:10.3390/foods8100478 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
24.Mastanjević, Krešimir; Kartalović, Brankica; Petrović, Jelena; Novakov, Nikolina; Puljić, Leona; Kovačević, Dragan; Jukić, Marko; Lukinac, Jasmina; Mastanjević, KristinaPolycyclic aromatic hydrocarbons in the traditional smoked sausage Slavonska kobasica // Journal of food composition and analysis, 83 (2019), 103282, 7 doi:10.1016/j.jfca.2019.103282 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Lukinac, Jasmina; Mastanjević, Kristina; Mastanjević, Krešimir; Nakov, Gjore; Jukić, MarkoComputer Vision Method in Beer Quality Evaluation- A Review // Beverages, 5 (2019), 2; 38, 21 doi:10.3390/beverages5020038 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
26.Mastanjević, Kristina; Krstanović, Vinko; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Lučan, Mirela; Mastanjević, KrešimirCraft brewing – is it really about the sensory revolution? // Kvasny prumysl, 65 (2019), 1; 13-16 doi:10.18832/kp2019.65.13 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
27.Mastanjević, Kristina; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Šarkanj, Bojan; Krstanović, Vinko; Mastanjević, KrešimirMulti-(myco)toxins in malting and brewing by- products // Toxins, 11 (2019), 1; 30, 15 doi:10.3390/toxins11010030 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
28.Jukić, Marko; Lukinac, Jasmina; Čuljak, Jaka; Pavlović, Mateja; Šubarić, Drago; Koceva Komlenić, DaliborkaQuality evaluation of biscuits produced from composite blends of pumpkin seed oil press cake and wheat flour // International journal of food science & technology, 54 (2019), 3; 602-609 doi:10.1111/ijfs.13838 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
29.Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Mastanjević, Kristina; Lučan, MirelaApplication of computer vision and image analysis method in cheese-quality evaluation: a review // Ukrainian food journal, 7 (2018), 2; 192-214 doi:10.24263/2304-974x-2018-7-2-4 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
30.Mastanjević, Kristina; Krstanović, Vinko; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Vulin, Zdravko; Mastanjević, KrešimirBeer – the importance of colloidal stability (non- biological haze) // Fermentation, 4 (2018), 4; 1-12 doi:10.3390/fermentation4040091 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
31.Mastanjević, Kristina; Krstanović, Vinko; Lukinac, Jasmina; Mastanjević, KrešimirImpact of Fusarium infection and fungicide treatment on wheat malt wort quality // Journal of the institute of brewing, 124 (2018), 3; 204-208 doi:10.1002/jib.492 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
32.Lukinac, Jasmina; Budžaki, Sandra; Jukić, Marko; Lučan, Mirela; Ivić, Ivana; Gligora, Kristina; Koceva Komlenić, DaliborkaKinetic modelling of cookie browning during baking // Technologica acta, 10 (2017), 2; 35-41 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
33.Ahmetxhekaj, Shahin; Koceva Komlenić, Daliborka; Lukinac Čačić, Jasmina; Jukić, Marko; Hrg, Danica; Budžaki, SandraThe temperature profile during cookies baking as a function of sugar granulation // Technologica acta, 9(1) (2016), 65-76 (recenziran, članak, znanstveni)
-
34.Vujčić, Branimir; Tadić, Vjekoslav; Marković, Monika; Lukinac Čačić, Jasmina; Stošić, Miro; Plaščak, IvanImpact of technical spraying factors on vertical liquid distribution with agromehanika AGP 440 axial fan sprayer // Tehnički vjesnik : znanstveno-stručni časopis tehničkih fakulteta Sveučilišta u Osijeku, 22 (2015), 2; 367-373 doi:10.17559/TV-20140331141848 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
35.Jokić, Stela; Mujić, Ibrahim; Bucić-Kojić, Ana; Velić, Darko; Bilić, Mate; Planinić, Mirela; Lukinac, JasminaInfluence of extraction type on the total phenolics, total flavonoids and total colour change of different varieties of figs extracts // Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, 3 (2014), 2; 90-95 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
36.Budžaki, Sandra; Koceva-Komlenić, Daliborka; Lukinac, Jasmina; Čačić, Frane; Jukić, Marko; Kožul, ŽeljkoInfluence of cookies composition on temperature profiles and qualitative parameters during baking // Croatian journal of food science and technology, 6 (2014), 2; 72-78 (recenziran, članak, znanstveni)
-
37.Tadić, Vjekoslav; Marković, Monika; Plaščak, Ivan; Stošić, Miro; Lukinac Čačić, Jasmina; Vujčić, BranimirImpact of technical spraying factors on leaf area coverage in an apple orchad // Tehnički vjesnik : znanstveno-stručni časopis tehničkih fakulteta Sveučilišta u Osijeku, 21 (2014), 5; 1117-1124 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
38.Tadić, Vjekoslav; Banaj, Đuro; Petrović, Davor; Knežević, Dario; Lukinac, Jasmina; Menđušić, IvanBrzina i protok zraka s različitim tipovima raspršivača // Agronomski glasnik, 75 (2014), 4; 181-196 (recenziran, članak, znanstveni)
-
39.Lukinac, Jasmina; Velić, Darko; Magdić, Damir; Mujić, Ibrahim; Bilić, Mate; Jokić, StelaAntibrowning effects of various pre-treatment methods on dried apple samples // Acta horticulturae, 989 (2013), 261-270 doi:10.17660/ActaHortic.2013.989.34 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
40.Tadić, Vjekoslav; Banaj, Đuro; Petrović, Davor; Horvat, Dražen; Lukinac, JasminaUtjecaj tlaka i visine mlaznice na raspodjelu tekućine prskalice // Agronomski glasnik, 74 (2012), 2-3; 109-122 (recenziran, članak, znanstveni)
-
41.Đunđek, Sunčica; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Magdić, Damir; Lukinac Čačić, Jasmina; Kurtanjek, ŽelimirOptimisation of the Daily Nutrient Composition of Daily Intakes During Gestation // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 6 (2011), 1-2; 45-51 (recenziran, članak, znanstveni)
-
42.Banaj, Đuro; Tadić, Vjekoslav; Jasmina, Lukinac; Dražen, HorvatThe use of water sensitive paper for the evaluation of spray coverage in an apple orchard // Poljoprivreda (Osijek), 16 (2010), 1; 43-49 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
43.Magdić, Damir; Lukinac, Jasmina; Jokić, Stela; Čačić Kenjerić, Frane; Bilić, Mate; Velić, DarkoImpact analysis of different chemical pre- treatments on colour of apple discs during drying process // Croatian journal of food science and technology, 1 (2009), 1; 31-35 (recenziran, članak, znanstveni)
-
44.Jokić, Stela; Mujić, Ibrahim; Martinov, Milan; Velić, Darko; Bilić, Mate; Lukinac, JasminaInfluence of drying procedure on colour and rehydration characteristic of wild asparagus // Czech journal of food sciences, 27 (2009), 3; 171-177 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
45.Jokić, Stela; Velić, Darko; Bilić, Mate; Lukinac, Jasmina; Planinić, Mirela; Bucić-Kojić, AnaInfluence of Process Parameters and Pre-treatments on Quality and Drying Kinetics of Apple Samples // Czech journal of food sciences, 27 (2009), 88-94 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
46.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Magdić, Damir; Šimić, Gordana; Dvojković, Krešimir; Lukinac, JasminaEffect of an oxidizing improver on dough rheological properties and bread crumb structure in winter wheat cultivars (Triticum aestivum L.) with different gluten strength // Romanian Agricultural Research, 26 (2009), 35-40 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
47.Jasmina Lukinac; Stela Jokić; Damir Magdić; Mirela Planinić; Darko Velić; Mate Bilić; Srećko Tomas; Ana Bucić-KojićAn Application of Image Analysis and Colorimetric Methods on Color Change of Dehydrated Asparagus (Asparagus maritimus L.) // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 74 (2009), 3; 233-237 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
1.Lukinac, Jasmina; Kolak, Nera; Jukić, MarkoDetermination of External Properties of Crackers with Grape and Tomato Pomace by Non-Destructive Methods // Proceedings of the 10th International Specialized Scientific and Practical Conference
Kijev: Kyiv: NUFT, 2021. str. 19-22 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
2.Lukinac, Jasmina; Koceva Komlenić, Daliborka; Nakov, Gjore; Vasileva, Nastia; Jukić, MarkoComputer Vision Application in the Quality Evaluation of Cereal-Based Products // Reports Awarded with "Best Paper" Crystal Prize ; 59th Annual scientific conference of University of Ruse and Union of Scientists: New industries, digital economy, society - projections of the future III
Ruse: University of Ruse Publishing Center, 2020. str. 165-173 (plenarno, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Lukinac, Jasmina; Jukić, MarkoComputer vision application in the quality evaluation of food products // Proceedings of the 9th International Specialized Scientific and Practical Conference
Kijev: NUFT, 2020. str. 14-14 (plenarno, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.Jukić, Marko; Koceva Komlenić, Daliborka; Vasileva, Nastia; Nakov, Gjore; Lukinac, JasminaFunctional cookies with the addition of brewer's barley malt and reduced sucrose addition // Reports Awarded with "Best Paper" Crystal Prize ; 58th Annual scientific conference of University of Ruse and Union of Scientists: New industries, digital economy, society - projections of the future II
Ruse: University of Ruse Publishing Center, 2020. str. 122-128 (plenarno, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Mastanjević, Kristina; Lukinac, Jasmina; Krstanović, Vinko; Jukić, Marko; Mastanjević, KrešimirThe influence of Fusarium graminearum infection on alcohol content in beer // Proceedings of the 7th International Specialized Scientific and Practical Conference
Kijev: NUFT, 2018. str. 80-82 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
6.Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Mastanjević, Kristina; Ivešić, Ivona; Lučan, MirelaApplication of image analysis method in evaluation of melting and oiling-off properties of mozzarella cheese // Proceedings of the 7th International Specialized Scientific and Practical Conference
Kijev: NUFT, 2018. str. 77-79 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Jukić, Marko; Lukinac, Jasmina; Mastanjević, Kristina; Koceva Komlenić, Daliborka; Martinović, Slaviša; Šušak, Ana; Nakov, GjoreQuality evaluation of cookies produced from wheat flour and brewer’s malted barley flour // Proceedings of the 7th International Specialized Scientific and Practical Conference
Kijev: NUFT, 2018. str. 74-76 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Plimac, Mirjana; Koceva Komlenić, Daliborka; Lukinac, JasminaPossibilities of using acorn flour in products Based on flour // Proceedings of 8th international congress FLOUR-BREAD '15 / Koceva Komlenić, D. ; Jukić. M. (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2016. str. 33-48 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.Polimac, Mirjana; Koceva Komlnić, Daliborka; Lukinac, JasminaPossibilities of using acorn flour in products Based on flour // Proceedings of 8th international congress FLOUR-BREAD '15 / Koceva Komlenić, D. ; Jukić. M. (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2016. str. 33-48 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
10.Lukinac, Jasmina; Koceva Komlenić, Daliborka; Jukić, Marko; Čačić Kenjerić, Frane; Kolak, Paula; Efendić, TamaraBrowning development in bakery products enriched with food industry by-products // Proceedings of the 8th international congress FLOUR–BREAD ‘15 / Koceva Komlenić, D. ; Jukić. M. (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2016. str. 55-65 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
11.Čačić, Frane; Lukinac, Jasmina; Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, DaliborkaQuality inspection of cookies using computer vision // Proceedings of 7th International Congress FLOUR- BREAD '13 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko ; Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Grafika Osijek, 2014. str. 182-187 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Čačić Kenjerić, Frane; Lukinac, Jasmina; Magdić, Damir;Comparison of free and commercial software packages for engineering problem solving and education // 13th Ružička days "Today science - tomorrow industry" Proceedings / Šubarić, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. str. 247-253 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
13.Molnar, Maja; Lukinac, Jasmina; Šarkanj, Bojan; Strelec, Ivica; Čačić, Milan; Magdić, DamirAnti-browning effect of some thiosemicarbazide and 1, 3-thiazolidine-4-one derivatives on apples (var. Idared) // Zbornik radova - XXI naučno-stručna konferencija poljoprivrede i prehrambene industrije / Dučić, Belma (ur.).
Sarajevo: Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu, 2011. str. 289-298 (ostalo, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
14.Banaj, Đuro; Tadić, Vjekoslav; Vujčić, Branimir; Lukinac, JasminaProcjena pokrivenosti lisne površine u voćnjaku jabuke pomoću vodoosjetljivih papirića // 37. međunarodnog simpozija iz područja mehanizacije poljoprivrede : aktualni zadaci mehanizacije poljoprivrede : zbornik radova = 37th International Symposium on Agricultural Engineering : Actual Tasks on Agricultular Engineering : proceedings / Košutić, Silvio (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2010. str. 183-190 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Magdić, Damir; Jakić, Mato; Horvat, Daniela; Lukinac, Jasmina; Brođanac, MarkoVariability of crumb grain in bread from industrial production // Proceedings of 4thInternational Congress "Flour-Bread '07 and 6th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technology, 2008. str. 325-330 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
16.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Šimić, Gordana; Magdić, Damir; Dvojković, Krešimir; Brođanac, Marko; Lukinac, JasminaThe effect of improver on dough rheology and bread properties // Proceedings of the 4rd International Congress Flour-Bread'07 and 6th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technology, 2008. str. 37-42 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir; Budžaki, Sandra; Lukinac, Jasmina; Pranjić, KarolinaInfluence of oil temeprature and frying time on dough volume and porosity changes // Proceedings of 3rd International Congress Flour-Bread'05 and 5th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technology, 2006. str. 296-300 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
18.Magdić, Damir; Šeruga, Bernarda; Budžaki, Sandra; Pranjić, Karolina; Lukinac, JasminaOptimization of frying process of different dough shapes by applying digital image analysis // Proceedings of 3rd International Congress FLOUR-BREAD'05 and 5th Croatian congress lf Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology, Department of Cereal Processing Technology, 2006. str. 285-291 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
1.Jukić, Marko; Lukinac, JasminaQuality assessment of gluten-free cookies made from almond press cake flour // Book of abstracts of the 1st International Congress on Food, Nutrition & Public Health – Towards a Sustainable Future (ICFNH 2022) / Gonçalves Albuquerque, Tânia ; Soares Costa, Helena ; Silva, Mafalda Alexandra (ur.).
Lisabon: Instituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, 2022. str. 173-173 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Popovici, Cristina; Nakov, Gjore; Lukinac, Jasmina; Jukić, MarkoSusitainable approach for functional fermented product development // The 6th International Conference New Trends on Sensing - Monitoring - Telediagnosis for Life Sciences. BOOK OF ABSTRACTS. / BADEA, Mihaela ; GAMAN, Laura ; RESTANI, Patrizia ; MARTY, Jean-Louis (ur.).
Brasov: Translivania University Press, 2022. str. 45-45 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Martinović, Josipa; Lukinac Čačić Jasmina; Jukić, Marko; Perković, Gabriela; Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Bucić-Kojić, AnaInfluence of different coatings and drying of wet microbeads in vitro release of phenolic compounds // Natural resources green technology & sustainable developement, Book of abstracts / Radojčić Redovniović, Ivana ; Jakovljević, Tamara ; Stojaković, Reanata ; Erdec, Dina ; Danjanović, Anja (ur.).
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. str. 123-123 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Koceva Komlenić, Daliborka; Jukić, Marko; Lukinac, Jasmina; Planinić, Mirela; Šušak, Ana; Martinović, Josipa; Perković, Gabriela; Šelo, Gordana; Bucić-Kojić; AnaPrediction of quality of biscuits with grape pomace addition by a modified method of flour solvent retention capacity testing // Book of Abstracts HDBMB2022: From Science to Knowledge / Dulić, Morana ; Sinčić, Nino ; Vrhovac Madunić, Ivana (ur.).
Zagreb: Hrvatsko Društvo za Biotehnologiju, 2022. str. 92-92 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Popovici, Cristina; Nakov, Gjore; Lukinac, Jasmina; Jukić, MarkoSustainable approach for functional fermented product development // The 6th International Conference – New Trends on Sensing – Monitoring – Telediagnosis for Life Science, BOOK OF ABSTRACTS / BADEA, Mihaela ; GAMAN, Laura ; RESTANI, Patrizia ; MARTY, Jean-Louis (ur.).
Brasov: Transilvania University Press, 2022. str. 45-45 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Nakov, Gjore; Temkov, Mishela; Lazova Borisova, Iliana; Lukinac, JasminaProperties of flour obtained from malted grains – review // Book of Abstracts of the International Congress on Natural, Health Sciences and Technology / Qahili, Reshat (ur.).
Tetovo: Arberia Design, 2022. str. 417-417 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Lukinac, Jasmina; Horvat, Tina; Jukić, MarkoApplication of 3D Printers in the Food Industry // 88 International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", April – May, 2022. Book of abstract. Part 1. NUFT, Kyiv. / Tokarchuk, Sergii (ur.).
Kijev: NUFT, 2022. str. 23-24 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Grgić, Josipa; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Perković, Gabriela; Šelo, Gordana; Planinić, Mirela; Tišma, Marina; Bucić-Kojić, AnaInfluence of encapsulation conditions on the encapsulation efficiency of grape pomace extract, textural and geometry properties of calcium alginate beads // The EuroBiotech Journal, Volume 5, Issue 3 (Issue s2)
online, 2021. str. 87-87 doi:10.2478/ebtj-2021-0031 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Lukinac, Jasmina; Velikanović, Valentina; Koceva Komlenić, Daliborka; Mastanjević, Kristina; Mastanjević, Krešimir; Jukić, MarkoDigital image analysis method - a valuable tool for predicting the physical properties of wheat grain // “Agriculture for Life, Life for Agriculture” Conference Proceedings, 2020.
Bukurešt: Sciendo, 2020. str. 730-730 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
10.Lučan, Mirela; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Slačanac, VedranKiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina // Zbornik sažetaka 43. hrvatskog simpozija mljekarskih stručnjaka sa međunarodnim sudjelovanjem / Božanić, Rajka (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2018. str. 78-78 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Jukić, Marko; Lukinac, Jasmina; Koceva Komlenić, DaliborkaPumpkin seed oil press cake – valuable by-product and its possible use in biscuit production // Abstract Book of the 6. Food Safety Congress
Istanbul, 2018. str. 40-40 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Lučan, Mirela; Slačanac. Vedran; Hardi, Jovica Lukinac Čačić, JasminaTHE POSSIBILITY OF THE APPLICATION OF FRUIT JUICES IN THE COAGULATION OF MILK FOR COOKED CHEESE PRODUCTION // Book of abstracts of the 10th International Scientific and Professional Conference With Food to Health / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek, Faculty of Pharmacy University of Tuzla, 2017. str. 152-152 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Jukić, Marko; Lalić, Alojzije; Krušelj, Marijeta; Koceva Komlenić, Daliborka; Šimić, Gordana; Lukinac, JasminaQuality properties of cookies with addition of hulless barley // Book of Abstracts of 6th International Congress on Food Technology
Atena, 2017. str. 29-29 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Čačić Kenjerić, Frane; Lukinac, JasminaBakery products image segmentation with OpenCV // Book of abstracts 8th International Congress Flour-Bread '15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2015. str. 32-32 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
15.Lukinac, Jasmina; Koceva Komlenić, Daliborka; Budžaki, Sandra; Jukić, Marko; Lučan, Mirela; Ivić, IvanaKinetics modelling of cookie browning during baking // Book of abstracts 8th International Congress Flour-Bread '15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2015. str. 53-53 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
16.Lukinac, Jasmina; Koceva Komlenić, Daliborka; Jukić, Marko; Čačić Kenjerić, Frane; Kolak, Paula; Efendić, TamaraBrowning development in bakery products enriched with food industry by-products // Book of abstracts 8th International Congress Flour-Bread '15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2015. str. 41-41 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
17.Polimac, Mirjana; Koceva Komlenić, Daliborka; Lukinac, JasminaPossibilities of using acorn flour in products based on flour // 8th International Congress Flour-Bread '15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2015. str. 10-10 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Ahmetxhekaj, Shahin; Budžaki, Sandra; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Kosović, Indira; Miljić, Goran; Hrg, Danica; Koceva Komlenić, DaliborkaThe temperature profile during cookies baking as a function of sugar granulation // 8th International Congress Flour-Bread '15, 10th Croatian Congress of Cereal Technologists Book of abstracts / Koceva Komlenić, Daliborka ; Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2015. str. 52-52 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Čačić, Frane; Lukinac, Jasmina; Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, DaliborkaQUALITY INSPECTION OF COOKIES USING COMPUTER VISION // Book of abstracts 7th International Congress Flour-Bread '13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 71-71 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
20.Budžaki, Sandra; Koceva Komlenić, Daliborka; Lukinac, Jasmina; Čačić, Frane; Jukić, Marko; Kožul, ŽeljkoINFLUENCE OF COOKIES COMPOSITION ON TEMPERATURE CHANGE DURING BAKING // Book of abstracts 7th International Congress Flour-Bread '13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 69-69 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Lukinac, Jasmina; Mujić, Ibrahim; Velić, Darko; Magdić, Damir; Bilić, Mate; Jokić, Stela; Prgomet, ŽeljkoAntibrowning effects of various pre-treatment methods on dried apple samples // Proceedings of the Southeast Asia Symposium on the Quality Management in Postharvest Systems.
Bangkok, Tajland, 2012. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Nevena, Đukić; Daniela, Horvat; Gordana, Šimić; J., Knežević; Jasmina, LukinacAMINO ACIDS CONTENTS IN SOME WHEAT GENOTYPES Triticum aestivum L. // 6th International Congress "Flour-Bread '11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists, Brašno-Kruh '11. Book of Abstract / Daliborka Koceva Komlenić (ur.).
Osijek, 2011. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
23.Magdić, Damir; Lukinac, Jasmina; Horvat, Daniela; Ziberi, RakipDigital Image Analysis of Microscopic Images of Bread Stored Under Different Conditions // 6th international congress Flour-Bread '2011" & 8th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno–Kruh '2011." Book of abstracts / Daliborka Koceva Komlenić (ur.).
Osijek, 2011. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
24.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Španić, Valentina; Dvojković, Krešimir; Magdić, Damir; Nevistić, Ante; Lukinac, Jasmina; Šimić, Gordana; Sudar, RezicaDegradation of wheat quality under Fusarium infection // 6th International Congress "Flour-Bread '11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists, Brašno-Kruh '11. Book of Abstract / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology Osijek University of Osijek, Croatia, 2011. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Lukinac, Jasmina; Magdić, Damir; Horvat, Daniela; Koceva Komlenić, Daliborka; Jokić, Stela; Tadić, VjekoslavOptimization of bread quality properties applying response surface methodology // 6th international congress Flour-Bread '2011" & 8th Croatian Congress of Cereal Technologists "Brašno–Kruh '2011." Book of abstracts / Daliborka Koceva Komlenić (ur.).
Osijek, 2011. str. 59-60 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
26.Lukinac, Jasmina; Velić, Darko; Bilić, Mate; Vidović, Senka; Bucić-Kojić, Ana; Molnar, Maja; Jokić, StelaCentral composite experimental design and fatty acids profile determination of soybean oil obtained by supercritical CO2 extraction // 22nd International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry. Book of Abstracts
Sarajevo, Bosna i Hercegovina, 2011. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
27.Čačić Kenjerić, Frane; Lukinac, Jasmina; Magdić, Damir;Comparison of free and commercial software packages for engineering problem solving and education // XIII. Ružičkini dani, "Danas znanost-sutra industrija" / Šubarć, Drago (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2010. str. 56-56 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
28.Lukinac, Jasmina; Šarkanj, Bojan; Strelec, Ivica; Čačić, Milan; Šubarić, Drago; Magdić, Damir; Molnar, MajaAntibrowning effect of novel coumarin derivatives on apples (var. Idared) // 13. Ružičkini dani Danas znanost - sutra industrija : knjiga sažetaka = 13th Ružička days Today science - tomorrw industry : abstracts / Šubarić, Drago ; Planinić, Mirela ; Hasenay, Sanda ; Pavleković, Ivana (ur.).
Osijek, 2010. str. 72-72 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
29.Molnar, Maja; Lukinac, Jasmina; Šarkanj, Bojan; Strelec, Ivica; Čačić, Milan; Šubarić, Drago; Magdić, Damir; Jokić, StelaAntibrowning effect of some thiosemicarbazide and 1, 3-thiazolidine-4-one derivatives on apples (var. Idared) // XXI. naučno-stručna konferencija poljoprivrede i prehrambene industrije : knjiga sažetaka
Sarajevo: Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, 2010. str. 132-133 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
30.Jokić, Stela; Svilović, Sandra; Zeković, Zoran; Vidović, Senka; Bilić, Mate; Velić, Darko; Lukinac, JasminaNew model for predicting the solubility of soybean oil and fatty acids in supercritical CO2 // Book of abstracts / Šubarić, D. (ur.).
Osijek: Prehrambeo-tehnološki fakultet Osijek, 2010. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
31.Lukinac Jasmina; Čačić Kenjerić Frane; Magdić Damir; Nevistić Ante;Quality control of industrial bread using non- destructive method - image analysis // Abstract book, 5th International congress Flour- Bread '09, 7th Croatian congress of cereal technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, University of Osijek, Croatia, 2009. str. 61-61 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
32.Bota, Mircea; Judeu, V.M.; Magdić, Damir; Lukinac, JasminaFuture contracts : the mean of protection against the risks on the cereals market // 5th International Congress Flour (Bread ’09) and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists : abstract book / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, University of Osijek, Department of Cereal Processing Technologies, 2009. str. 131-131 (poster, sažetak, znanstveni) -
33.Jokić, Stela; Mujić, Ibrahim; Prgomet, Željko; Bucić-Kojić, Ana; Velić, Darko; Bilić, Mate; Lukinac, Jasmina; Planinić, MirelaInfluence of extraction type on the total phenolics, total flavonoids and total color change from five varieties of figs // Book of abstracts - The Fourth International Symposium on Fig
Meknès, Maroko, 2009. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
34.Lukinac, Jasmina; Jokić, Stela; Čačić, Frane; Magdić, Damir; Velić, Darko; Bilić, Mate; Tomas, SrećkoApplying of image analysis for determination of visual features change at "Gold Rush" dried apple discs // XXI. Croatian meeting of chemists and chemical engineers : Book of abstracts
Trogir, Hrvatska, 2009. str. 230-230 (poster, sažetak, znanstveni) -
35.Jokić, Stela; Velić, Darko; Bilić, Mate; Lukinac, Jasmina; Planinić, Mirela; Bucić-Kojić, AnaInfluence of process parameters and pre-treatments on quality and drying kinetics of organic apple samples // XXI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera : knjiga sažetaka = XXI. Croatian meeting of chemists and chemical engineers : Book of abstracts / Pičuljan, Katarina ; Smolec, Sonja (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2009. str. 225-225 (poster, sažetak, znanstveni) -
36.Lukinac, Jasmina; Jokić, Stela; Magdić, Damir; Planinić, Mirela; Velić, Darko; Bilić, Mate; Tomas, Srećko; Bucić-Kojić, AnaAn application of image analysis and colorimetry methods on colour change on dried asparagus (Asparagus maritimus L.) // Zrnko : 20th Croatian and 3rd International Congress of Technologists for Post-harvest Technology : Book of Abstracts = Zrnko : 20. hrvatski i 3. međunarodni kongres tehnologa za posliježetvenu tehnologiju : knjiga sažetaka / Plijestić, Stjepan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet, Zavod za poljoprivrednu tehnologiju, skladištenje i transport, 2008. str. 110-111 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
37.Lukinac, Jasmina; Čačić, Frane; Magdić, Damir; Jokić, Stela; Nagy MedeaOdređivanje poroznosti sredine kruha računalnom analizom slike // XII. Ružičkini dani Zbornik radova i sažetaka / Tomas, Srećko (ur.).
Osijek: HDKI, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijke, 2008. str. 122-122 (poster, sažetak, znanstveni) -
38.Planinić, Mirela; Jokić, Stela; Velić, Darko; Bilić, Mate; Bucić-Kojić, Ana; Tomas, Srećko; Lukinac, Jasmina; Magdić, DamirThe effect of drying temperatures on the color, rehydration and chlorophyll content of asparagus (Asparagus maritimus L.) // Book of Abstracts International Congress of Technologists for Post-harvest Technology Zrnko / Pliestić, S (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zavod za poljoprivrednu tehnologiju skladištenje i transport, 2008. str. 108-109 (predavanje, sažetak, znanstveni) -
39.Magdić, Damir; Horvat, Daniela; Lukinac, Jasmina; Brođanac, Marko; Jakić MatoVariability of crumb grain in bread from industrial production // Abstract book / 4th International Congress FLOUR-BREAD '07 6th Croatian Congress of Cereal Technologists / Žaneta Ugarčić-Hardi (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, J.J. Strossmayer University of Osijek, Croatia, Department of Cereal Processing Technologies, 2007. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
40.Horvat, Daniela; Drezner, Georg; Šimić, Gordana; Magdić, Damir; Dvojković, Krešimir; Brođanac, Marko; Lukinac, JasminaThe effect of improvers on dough rheology and bread properties // 4th International Congress [and] 6th Croatian Congress of Cereal Tehnologists : Flour - Bread ’ 07 : abstract book / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, J.J. Strossmayer University of Osijek, Croatia, Department of Cereal Processing Technologies, 2007. str. 25-25 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
41.Šeruga, Bernarda; Magdić, Damir; Budžaki, Sandra; Lukinac, Jasmina; Pranjić, KarolinaUtjecaj temperature ulja i vremena prženja na promjenu volumena i poroznosti tijesta // Zbornik sazetaka 3. međunarodnog kongresa i 5. hrvatskog kongresa tehnologa proizvodnje i prerade brašna BRASNO-KRUH '05 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2005. str. 67-67 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
42.Magdić, Damir; Šeruga, Bernarda; Budžaki, Sandra; Pranjić, Karolina; Lukinac, JasminaOptimiranje procesa prženja tijesta različitih oblika primjenom računalne analize slike // Zbornik sazetaka 3. međunarodnog kongresa i 5. hrvatskog kongresa tehnologa proizvodnje i prerade brašna Brašno-Kruh '05 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2005. str. 66-66 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
1.Jukić, Marko; Koceva Komlenić, Daliborka; Kosović, Indira; Gligora, Kristina; Lukinac Čačić, JasminaUse of Solvent Retention Capacity Test Method for Prediction of Quality of Cookies Produced from Wheat Flour With the Addition of Apple Pomace, Brewers' Spent Grains and Sugar Beet Pulp // 15th International Cereal and Bread Congress / Köksel, Hamit (ur.).
Istanbul: ARBER Professional Congress Services, 2016. str. 316-316 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
1.Jukić, Melita; Lukinac, Jasmina; Jukić, MarkoSocial functioning of Croatian war veterans twenty years after the end of the war // 88 International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", April – May, 2021. Book of abstract. Part 3. NUFT, Kyiv / Tokarchuk, Sergii (ur.).
Kijev: NUFT, 2022. str. 281-282 (poster, međunarodna recenzija, kratko priopćenje, znanstveni) -
1.Lukinac, Jasmina; Balen, Tena; Koceva Komlenić, Daliborka; Nakov, Gjore; Jukić, MarkoAnalysis of the kinetics of colour change during the baking of biscuits with the addition of grape pomace // 88 International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", April – May, 2022. Book of abstract. Part 1. NUFT, Kyiv. / Tokarchuk, Sergii (ur.).
Kijev: NUFT, 2022. str. 28-29 (poster, međunarodna recenzija, prošireni sažetak, znanstveni) -
2.Popovici, Cristina; Lukinac, Jasmina; Jukic, MarkoAPBSFC CEEPUS Network Sustainability Strategies // 86 International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", Book of abstract. Part 1. NUFT, Kyiv.
Kijev: NUFT, 2020. str. 9-9 (poster, međunarodna recenzija, prošireni sažetak, znanstveni) -
3.Lukinac, Jasmina; Filipović, Marija; Koči, Matea; Jukić, MarkoBaking quality evaluation of winter wheat cultivars with the application of the chemometric technique principal component analysis (PCA) // 86 International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", Book of abstract. Part 1. NUFT, Kyiv.
Kijev: NUFT, 2020. str. 8-8 (poster, međunarodna recenzija, prošireni sažetak, znanstveni) -
1.Lukinac, JasminaMatematičko modeliranje i optimiranje kinetike promjene boje kruha tijekom pečenja, 2012., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
1.Županić, KristijanPrimjena proteina u proizvodnji hrane aditivnim tehnikama, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
2.Deže, MartinaProcjena kvalitativnih svojstava sira metodom računalnog vida, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
3.Keresturi, SandiOdređivanje poroznosti sredine kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba računalnom analizom slike, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
4.Kercel, AntonioPraćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon računalnom analizom slike, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
-
5.Jelić, IvanaPraćenje promjena kvalitativnih svojstava čajnog peciva s dodatkom liofiliziranog ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
6.Živković, KsenijaPotencijal primjene umjetne inteligencije u proizvodnji hrane, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
7.Horvat, TinaPrimjena trodimenzionalnih pisača u prehrambenoj industriji, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
8.Mandušić, AnaPoboljšanje sigurnosti hrane kroz blockchain tehnologiju, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
9.Vidakušić, ValentinUtjecaj ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon na kvalitetu čajnog peciva, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
10.Blažević, MonikaUtjecaj dodatka tropa rajčice na kvalitetu krekera, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
11.Kolak, NeraOdređivanje vanjskih svojstava krekera s dodacima tropa grožđa i rajčice nedestruktivnim metodama, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
12.Katić, MajaPrimjena nedestruktivnih metoda u ispitivanju kvalitete pekarskih proizvoda, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
13.Čevapović, IvaIspitivanje kvalitete medenjaka proizvedenih od pivarskog ječmenog slada i pšeničnog brašna, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
14.Sršić, MateaUtjecaj dodatka pljevice pira na kvalitativna svojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
15.Tomislav VukasPraćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom pljevice pira računalnom analizom slike, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
16.Tena BalenMatematičko modeliranje kinetike promjene boje čajnog peciva s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
17.Ema ŠimošićOdređivanje geometrijskih značajki zrna pšenice primjenom različitih algoritama za obradu slike, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
18.Vulin, ZdravkoOdređivanje boje i stabilnosti pjene lager piva računalnom analizom slike, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
19.Velikanović, ValentinaKlasifikacija zrna ozime pšenice određivanjem geometrijskih značajki zrna računalnom analizom slike, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
20.Filipović, MarijaProcjena pekarske kvalitete kultivara ozime pšenice primjenom kemometrijske analize glavnih komponenata (PCA), 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
21.Buković, KatarinaSvojstva čajnog peciva od pšeničnog brašna s dodatkom tropa sorte grožđa Cabernet Sauvignon, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
22.Pavlović, MatejaRačunalna analiza slike čajnog peciva s različitim udjelima vode i pogače bundeve, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
23.Ivešić, IvonaPrimjena računalne analize slike u ispitivanju funkcionalnih svojstava sira za pizzu, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Osijek
-
24.Vidaček, ŠteficaPrimjena odabranih mješovitih starter kultura u proizvodnji sira tipa Feta, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Osijek
-
25.Mišić, IvanaPromjena boje Mozzarelle tijekom pečenja, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, Osijek
-
26.Kopić, IvanaUtjecaj procesnih parametara na svojstva kruha s dodatkom bučine pogače proizvedenog u industrijskim uvjetima, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
27.Kolak, PaulaPraćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
28.Međugorac, SanjaUtjecaj dodatka repinih rezanaca na svojstva teksture i promjenu boje kruha tijekom pečenja, 2015., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
29.Solje, LucijaPrimjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije, 2015., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
30.Kotarski, IvanaPraćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti, 2015., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
31.Ivić, IvanaModeliranje promjene boje čajnog peciva tijekom pečenja, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
32.Bošnjaković, NikolinaPrimjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva od pšeničnog brašna, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
33.Jurošević, IvanaUtjecaj temperature i različitog udjela natrijevog hidrogenkarbonata na teksturu i boju čajnog peciva, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
34.Adžić, DarkoOptimiranje procesa konvekcijskog sušenja uzoraka hrastovog drveta premazanih zaštitnim sredstvom „Čuvar fronta“, 2014., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
35.Kožul, ŽeljkoPraćenje temperature i kvalitativnih svojstava čajnog peciva od pšeničnog brašna tijekom pečenja, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
1.Jonjić, ŽeljkaReološka svojstva pšeničnog brašna s dodatkom repinih rezanaca i utjecaj na kvalitetu proizvoda na bazi brašna, 2016., postdiplomski specijalisticki, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
2.Penava, TihomirUtjecaj dodatka pivskog tropa na kvalitetu kruha i čajnog peciva kao funkcionalnih proizvoda, 2016., postdiplomski specijalisticki, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
3.Keser, MirelaUtjecaj dodatka jabučnog tropa na kvalitativne parametre kruha tijekom pečenja, 2016., postdiplomski specijalisticki, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek