Pregled po CROSBI profilu: Antun Jozinović (CROSBI Profil: 30746, MBZ: 330462)
-
1.Babić, Jurislav; Budžaki, Sandra; Velić, Natalija; Velić, Darko; Jozinović, Antun; Panjičko, MarioEducation in solid waste management: A step towards achieving the Sustainable Development Goals // 1. European GREEN Conference
Vodice, Hrvatska, 2023. (poster, međunarodna recenzija, neobjavljeni rad, znanstveni) -
2.Kovač, Mario; Ocelić Bulatović, Vesna; Jozinović, Antun; Kučić Grgić, Dajana; Šubarić, DragoBioplastic based on thermoplastic potato starch citrate: Thermal properties // Book of Abstracts, 28th Croatian Meeting of Chemists and Chemical Engineers / Rogošić, Marko (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2023. str. 226-226 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Kovač, Mario; Ocelić Bulatović, Vesna; Jozinović, Antun; Kučić Grgić, Dajana; Šubarić, DragoBioplastic based on thermoplastic potato starch citrate: Thermal properties // 28th Croatian Meeting of Chemists and Chemical Engineers - Book of Abstracts / Rogošić, Marko (ur.).
Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2023. str. 226-226 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Jozinović, Antun; Kovač, Mario; Zmaić, Valentina; Klarić, Ilija; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Lončarić, Ante; Jokić, Stela; Vinković, TomislavCharacterization of starch isolated from different potato varieties // VIII International Congress "Engineering, Environment and Materials in Processing Industry“ - Book of Abstracts / Vujadinović, Dragan ; Mirjana, Beribaka (ur.).
Zvornik: University of East Sarajevo, Faculty of Technology, 2023. str. 80-80 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
5.Kajić, Nikolina; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Miličević, Borislav; Lončarić, Ante; Kovač, Mario; Lončarić, ZdenkoThe chemical properties of corn extrudates enriched with agrofortified wheat // 58th Croatian & 18th international symposium on agriculture Book of abstracts / Carović-Stanko, Klaudija ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 201-201 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Bektić, ElvirSnack proizvodi kao trgovačka roba – vrste, uvjeti čuvanja i prodaje, 2023., diplomski rad, preddiplomski, Vukovar
-
7.Nikolić, Ivana; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Lončarić, Ante; Petrović, Jovana; Šereš, Zita; Dokić, Ljubca; Šoronja-Simović, DraganaTechnological Characteristics of Wheat-Fiber-Based Fat Mimetics in Combination with Food Additives // Sustainability, 15 (2023), 3; 1887, 13 doi:10.3390/su15031887 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Ana-Marija, Gotal Skoko; Tihomir, Kovač; Goran, Fruk; Antun, Jozinović; Drago, Šubarić; Krunoslav, Aladić; Jurislav, Babić; Ante, LončarićPolyphenol oxidase from Croatian traditional apple varieties and its role in anthocyanins degradation during storage // 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Book of Abstracts / Komes, Draženka (ur.).
Zagreb: Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, Croatia, 2022. str. 207-207 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Kajić, Nikolina; Jozinović, Antun; Lončarić, Zdenko; Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago; Horvat, Daniela; Kovačević Babić, Marija; Heffer, Hrvoje; Babić, JurislavTextural and Sensory Characteristics of Extruded Corn Snacks with the Addition of Zinc- and Selenium-Biofortified Wheat // Poljoprivreda (Osijek), 28 (2022), 2; 17-28 doi:10.18047/poljo.28.2.3 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Ana-Marija, Gotal Skoko; Maria, Celeiro; Aly, Castillo; Marta, Lores; Tihomir, Kovač; Antun, Jozinović; Jurislav, Babić; Martina, Skendrović Babojelić; Ante, LončarićQUANTITATION OF POLYPHENOLS IN CROATIAN TRADITIONAL APPLE VARIETIES // Book of Abstract XXI Scientific Meeting of Spanish Society of Chromatography and Related Techniques SECYTA 2022 / Ana, Agüera López (ur.).
Almeria, 2022. str. 133-133 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Gotal Skoko, Ana-Marija; Šarkanj, Bojan; Lores, Marta; Celeiro, Maria; Skendrović Babojelić, Martina; Kamjenjak, Dragutin; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Kovač, Tihomir; Lončarić, AnteIdentification and Quantification of Polyphenols in Croatian Traditional Apple Varieties // Plants, 11 (2022), 24; 1-16 doi:10.3390/plants11243540 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Šubarić, Domagoj; Karnaš, Maja; Jozinović, Antun; Lončarić, Ante; Rastija, VesnaPropolis kao potencijalni lijek za neurodegenerativne bolesti // Book of abstracts and full papers from seventh congress of beekeeping and bee products - with international participation - Beekeeping and bee products
Sarajevo, Bosna i Hercegovina, 2022. str. 52-52 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Kovač, Mario; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Miličević, Borislav; Lončarić, Ante; Jozinović, AntunPotential of utilization of by-products from potato starch production // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 44-45 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Oršolić, Mario; Zelčić, MiaDevelopment of new products from poppy seeds // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 55-56 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Vidaković Posavac, Nives; Rajković, Magdalena; Marić, Aleksandra; Damjanović, Ivan; Šag, Matej; Šubarić, Drago; Velić, Natalija; Jozinović, AntunPossibility of using potato starch as a by-product from chips production // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 61-62 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
16.Petrović, Jovana; Pajin, Biljana; Šoronja- Simović, Dragana; Lončarević, Ivana; Jozinović, Antun; Rakić, Dušan; Nikolić, Ivana; Šubarić, DragoThe influence of apple pomace extrudates on cookies sensory characteristics // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstarcts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 57-58 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
17.Babić, Jurislav; Velić, Natalija; Jozinović, Antun; Velić, Darko; Budžaki, Sandra; Panjičko, Mario; Vujić, Goran; Milovanović, Dušan; Mirić, MilanEDU-CLIC: Education for sustainable municipal solid waste management // 19th Ružička Days TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY- Book of Abstracts / Babić, Jurislav (ur.).
Osijek : Zagreb: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2022. str. 130-130 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Petrović, Jovana; Pajin, Biljana; Šoronja- Simović, Dragana; Lončarević, Ivana; Jozinović, Antun; Rakić, Dušan; Nikolić, Ivana; Šereš, Zita; Maravić, NikolaSensory characteristics of cookies enriched with extruded sugar beet pulp // 19th Ružička Days TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY- Book of Abstracts / Babić, Jurislav (ur.).
Osijek : Zagreb: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2022. str. 107-107 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Jašić, Midhat; Oršolić, Mario; Paštar, Mate; Sokolić, Darja; Jozinović, AntunMogućnosti iskorištenja nusproizvoda iz industrije prerade riže // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 365-393 -
20.Gotal Skoko, Ana-Marija; Kovač, Tihomir; Jozinović, Antun; Jašić, Midhat; Zdunić, Zvonimir; Lončarić, AntePotencijal tradicionalnih sorti jabuka za dobivanje bioaktivnih tvari // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 309-326 -
21.Kovač, Mario; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Amidžić Klarić, Daniela; Klarić, Ilija; Jozinović, AntunNeke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda iz proizvodnje krumpirovog škroba // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 159-181 -
22.Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Sundać, Laura; Lončarić, Ante; Miličević, Borislav; Šubarić, DragoPotencijal primjene melase kao vrijednog nusproizvoda iz proizvodnje šećera // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 115-137 -
23.Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022 (monografija)
-
24.Jovanović, Petar; Pajin, Biljana; Lončarić, Ante; Jozinović, Antun; Petrović, Jovana; Fišteš, Aleksandar; Zarić, Danica; Tumbas Šaponjac, Vesna; Ačkar, Đurđica; Lončarević, IvanaWhey as a Carrier Material for Blueberry Bioactive Components: Incorporation in White Chocolate // Sustainability, 14 (2022), 21; 14172, 13 doi:10.3390/su142114172 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Ačkar, Đurđica; Grec, Marijana; Grgić, Ivanka; Gryszkin, Artur; Styczyńska, Marzena; Jozinović, Antun; Miličević, Borislav; Šubarić, Drago; Babić, JurislavPhysical Properties of Starches Modified by Phosphorylation and High-Voltage Electrical Discharge (HVED) // Polymers, 14 (2022), 16; 3359, 12 doi:10.3390/polym14163359 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)