Pregled po CROSBI profilu: Tibor Janči (CROSBI Profil: 30740, MBZ: 328403)
-
1.Žlabravec, Veronika; Strbad, Dejan; Dogan, Anita; Lovrić, Mario; Janči, Tibor; Vidaček Filipec, SanjaAssessment of microbiological status of chilled salmon fillets using Raman spectroscopy and machine learning // 50th WEFTA congress Book of Abstracts / Van Houcke, Jasper ; Vanhoutte, Kaitlyn ; Luten, Joop (ur.).
Rotterdam, Nizozemska, 2022. str. 137-137 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Zavadlav, Sandra; Štedul, Ivan; Bursać Kovačević, Danijela; Putnik, Predrag; Janči, TiborDetermining Changes of fatty acids for quality assessment of european squid (Loligo vulgaris) during traditional air chilling with effects of acid whey immersion on storage quality // Book of Abstracts - 2nd International Conference on Advanced Production and Processing / Šereš, Zita (ur.).
Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad, 2022. str. 55-55 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Krbavčić Jambrošić, Martina; Tomljanović, Tea; Obradović, Željana; Janči, Tibor; Topić Popović, NatalijaSeasonal variations in chemical composition and fatty acid profile of European abalone (Haliotis tuberculata) from Northern Adriatic // Conference of the West European Fish Technologists' Association (WEFTA) : Book of Abstracts
Rotterdam, Nizozemska, 2022. str. 130-130 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Sulimanec Grgec, Antonija; Jurasović, Jasna; Kljaković-Gašpić, Zorana; Orct, Tatjana; Rumora Samarin, Ivana; Janči, Tibor; Sekovanić, Ankica; Grzunov Letinić, Judita; Matek Sarić, Marijana; Benutić, Anica et al.Potential risks and health benefits of fish in the diet during the childbearing period: Focus on trace elements and n-3 fatty acid content in commonly consumed fish species from the Adriatic Sea // Environmental Advances, 8 (2022), 100226, 15 doi:10.1016/j.envadv.2022.100226 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Dalsvåg, Hanne; Cropotova, Janna; Režek Jambrak, Anet; Janči, Tibor; Španěl, Patrik; Dryahina, Kseniya; Smith, David; Rustad, TuridMass Spectrometric Quantification of Volatile Compounds Released by Fresh Atlantic Salmon Stored at 4 °C under Modified Atmosphere Packaging and Vacuum Packaging for up to 16 Days // ACS Food Science and Technology, 2 (2021), 3; 400-414 doi:10.1021/acsfoodscitech.1c00259 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Filipec, Sanja Vidaček; Valinger, Davor; Mikac, Lara; Ivanda, Mile; Kljusurić, Jasenka Gajdoš; Janči, TiborInfluence of Sample Matrix on Determination of Histamine in Fish by Surface Enhanced Raman Spectroscopy Coupled with Chemometric Modelling // Foods, 10 (2021), 8; 1767, 12 doi:10.3390/foods10081767 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Janči, Tibor; Valinger, Davor; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Mikac, Lara; Ivanda, Mile; Vidaček Filipec, SanjaPreliminary study on determination of fish freshness by Raman spectroscopy // Book of abstracts of 49th WEFTA conference / Morkore, Jakup ; Luten, Joop ; I Geil, Olavur (ur.).
Torshavn, 2019. str. 120-120 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Medić, Helga; Janči, Tibor; Brnčić, Mladen; Dujmić, Filip; Markov, Ksenija; Ćurić, DuskaUtjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na kvalitetu pilećeg mesa // Stočarstvo : časopis za unapređenje stočarstva, 72 (2018), 1-2; 35-41 (međunarodna recenzija, članak, ostalo)
-
9.Janči, Tibor; Valinger, Davor; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Mikac, Lara; Ivanda, Mile; Vidaček, SanjaArtificial neural network models for determination of histamine in fish by Surface Enhanced Raman Spectroscopy // Proceedings of 47th WEFTA conference
Dublin, Irska, 2017. str. 125-125 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Cvitanović, DaliaOdređivanje udjela histamina u konzerviranoj tuni primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
11.Ćavar, AnaOdređivanje udjela histamina u srdeli HPLC metodom i Raman spektroskopijom, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
12.Zovko, MarijaOdređivanje udjela histamina u mariniranoj ribi Raman spektroskopijom i metodom HPLC, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
13.Knezović, KristinaOptimizacija uvjeta ekstrakcije histamina iz ribe za detekciju SERS-om, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Česi, LidijaOdređivanje udjela histamina u tkivu palamide hplc-om i raman spektroskopijom, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
15.Borko, AnaOdređivanje histamina u tuni primjenom raman spektroskopije, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
16.Lončar, DanielaOptimizacija postupka pripreme uzorka ribe za detekciju histamina SERS-om, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
17.Cvitković, NikolinaOdređivanje udjela histamina u slanim inćunima primjenom Raman spektroskopije i HPLC metode, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
18.Vidaček, Sanja; Medić, Helga; Janči, TiborVažnost higijenskog dizajna opreme u konceptu sigurnosti hrane - status i trendovi // Zbornik radova Veterinarski dani 2017. / Harapin, Ivica (ur.).
Zagreb: Hrvatska veterinarska komora, 2017. str. 87-92 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
19.Gebavi, Hrvoje; Mikac, Lara; Marciuš, Marijan; Šikić, Mile; Mohaček-Grošev, Vlasta; Janči, Tibor; Vidaček, Sanja; Hasanspahić, Emina; Omanović Miklićanin, Enisa; Ivanda, MileSilicon Nanowires Substrates Fabrication for Ultra-Sensitive Surface Enhanced Raman Spectroscopy Sensors // Croatica chemica acta, 90 (2017), 2; 259-262 doi:10.5562/cca3127 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Mikac, Lara; Ivanda, Mile; Gotić, Marijan; Janicki, Vesna; Zorc, Hrvoje; Janči, Tibor; Vidaček, SanjaSurface-enhanced Raman spectroscopy substrate based on Ag-coated self-assembled polystyrene spheres // Journal of molecular structure, 1146 (2017), 530-535 doi:10.1016/j.molstruc.2017.06.016 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Ćurić, Tomislav; Marušić Radovčić, Nives; Janči, Tibor; Lacković, Igor; Vidaček, SanjaSalt and moisture content determination of fish by bioelectrical impedance and a needle-type multielectrode array // International journal of food properties, 20 (2017), 11; 2477-2486 doi:10.1080/10942912.2016.1241261 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Janči, Tibor; Valinger, Davor; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Mikac, Lara; Vidaček, Sanja; Ivanda, MileDetermination of histamine in fish by Surface Enhanced Raman Spectroscopy using silver colloid SERS substrates // Food chemistry, 224 (2017), 48-54 doi:10.1016/j.foodchem.2016.12.032 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Janči, Tibor; Mikac, Lara; Ivanda, Mile; Marušić Radovčić, Nives; Medić, Helga; Vidaček, SanjaOptimization of parameters for histamine detection in fish muscle extracts by surfaceenhanced Raman spectroscopy using silver colloid SERS substrates // Journal of Raman spectroscopy, 48 (2017), 1; 64-72 doi:10.1002/jrs.4991 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
24.Marušić Radovčić, Nives; Ćurić, Tomislav; Kušec, Goran; Janči, Tibor; Vidaček, Sanja; Medić, HelgaEffect of ripening period and different meat quality on the physico-chemical properties of „Baranja kulen“ // Radovi Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 61 (2016), 66; 160-163 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Buršić, IvanaIDENTIFIKACIJA I KVANTIFIKACIJA HLAPLJIVIH SPOJEVA NASTALIH TIJEKOM SKLADIŠTENJA OSLIĆA I SKUŠE U ZAMRZNUTOM STANJU, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
26.Dujšin, BarbaraOKSIDACIJSKE PROMJENE NA MASTIMA RIBA TIJEKOM SKLADIŠTENJA U ZAMRZNUTOM STANJU, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
27.Lukić, KatarinaUSPOREDBA SASTAVA MESA DIVLJIH I UZGOJENIH FAZANA, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
28.Janči, TiborMogućnost primjene Raman spektroskopije pri kontroli kvalitete ribe, 2016., doktorska disertacija, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
29.Čače, Alan; Janči, Tibor; Vidaček, Sanja; Vukušić, Tomislava; Stulić, Višnja; Herceg, Zoran; Režek Jambrak, AnetParameters of fish quality processed by non- thermal plasma // 46th WEFTA CONFERENCE „From Local Fish to Global DISH“ / Vidaček, Sanja (ur.).
Zagreb: Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu, 2016. str. 72-74 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
30.Janči, Tibor; Valinger, Davor; Gajdoš Kljusurić, Jasenka; Mikac, Lara; Ivanda, Mile; Meštrović, Marija; Vidaček, SanjaDetermination of histamine in fish by Surface Enhanced Raman Spectroscopy – comparison with reference HPLC method // 46th WEFTA conference „From Local Fish to Global DISH“ : Book of abstracts
Zagreb: Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu, 2016. str. 38-41 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
31.Zavadlav, Sandra; Janči, Tibor; Lacković, Igor; Karlović, Sven; Vidaček, SanjaAssessment of storage time of frozen squids (Cephalopod: Loliginidae, Loligo gahi) by impedance analysis // 46th WEFTA CONFERENCE „From Local Fish to Global DISH“ / Vidaček, Sanja (ur.).
Zagreb: Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu, 2016. str. 19-22 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
32.Krpan, Marina; Mačešić, Kristina; Ajredini, Saša; Hruškar, Mirjana; Marušić Radovčić, Nives; Janči, TiborAssessment of added water in seafood products on Croatian market // 46th WEFTA conference „From Local Fish to Global DISH“ / Vidaček, Sanja (ur.).
Zagreb: Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu, 2016. str. 15-18 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
33.Marušić Radovčić, Nives; Vidaček, Sanja; Janči, Tibor; Medić, HelgaCharacterization of volatile compounds, physico-chemical and sensory characteristics of smoked dry-cured ham // Journal of food science and technology, 53 (2016), 11; 4093-4105 doi:10.1007/s13197-016-2418-2 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
34.Medić, Helga, Marušić Radovčić, N., Cetin, Sandra, Janči, Tibor, Karlović, Sven, Ježek, DamirEffect of high hydrostatic pressure freezing and vacuum freezing on the sensory characteristics of chicken meat // 5th Mediterranean Poultry Summit
Cruise 2016, 2016. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
35.Marušić Radovčić, Nives, Ćurić, Tomislav, Kušec, Goran, Janči, Tibor, Vidaček, Sanja, Medić, HelgaEffect of ripening period and different meat quality on the physico-chemical properties of „Baranja kulen“ // Radovi Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, 11 (2016), 6; 160-163 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
36.Marušić Radovčić, Nives, Lukić, Katarina, Tomljanović, Kristijan, Janči, Tibor, Vidaček, Sanja, Medić, HelgaOsnovni kemijski sastav i sastav masnih kiselina divljih i uzgojenih fazana // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 18 (2016), 2; 47-53 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
37.Zavadlav, Sandra; Janči, Tibor; Lacković, Igor; Karlović, Sven; Rogulj, Ivana; Vidaček, SanjaAssessment of storage shelf life of European squid (cephalopod: Loliginidae, Loligo vulgaris) by bioelectrical impedance measurements // Journal of food engineering, 184 (2016), 44-52 doi:10.1016/j.jfoodeng.2016.03.022 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
38.Vidaček, Sanja; Janči, TiborSafety of Fish Products // Regulating Safety of Traditional and Ethnic Foods / Prakash, V., Martín-Belloso, O., Keener, L., Astley, D., Braun, D., Mcmahon, H., Lelieveld, H (ur.).
New York (NY): Academic Press ; Elsevier, 2016. str. 79-98 -
39.Fiket, MarijanaTHE EFFECT OF DIFFERENT HEAT TREATMENTS ON PHYSICO-CHEMICAL PARAMETERS IN SARDINES (Sardina pilchardus), 2015., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
40.Drobat, EkaterinaSASTAV MASNIH KISELINA I IDENTIFIKACIJA HLAPLJIVIH SPOJEVA TIJEKOM SKLADIŠTENJA SMRZNUTE SKUŠE, 2015., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
41.Rodin, AnjaSASTAV MASNIH KISELINA I IDENTIFIKACIJA HLAPLJIVIH SPOJEVA TIJEKOM SKLADIŠTENJA SVJEŽE SKUŠE, 2015., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
42.Vidaček, Sanja; Janči, Tibor; Ilić, Ivana; Jakupović, Emira; Marušić, Nives; Medić, Helga; Lacković, IgorInteractions of lipid and protein changes with bioelectrical measurements in frozen-stored hake and mackerel // 5th Trans-Atlantic Fisheries Technology conference (45th WEFTA meeting) "Towards a better use of aquatic resources"
Nantes, Francuska, 2015. str. 86-86 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
43.Janči, Tibor; Ivanda, Mile; Mikac, Lara; Marušić, Nives; Medić, Helga; Vidaček, SanjaDetection of histamine in fish by surface enhanced Raman spectroscopy using solid silver SERS substrates // 5th Trans-Atlantic Fisheries Technology conference (45th WEFTA meeting) "Towards a better use of aquatic resources"
Nantes, Francuska, 2015. str. 60-60 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
44.Rogulj, IvanaPromjene na lignji (Logilo vulgaris) tijekom pohrane na ledu, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
45.Vajnaht, SlavenODREĐIVANJE SASTAVA I STUPNJA OKSIDACIJE MASNIH KISELINA U SVJEŽEM SVINJSKOM MESU, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
46.Relatić, IvonaUTJECAJ TOPLINSKE OBRADE NA SADRŽAJ UKUPNIH MASNIH KISELINA SKUŠE, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
47.Frketić, DenisPROMJENE NA MASTIMA I PROTEINIMA KOD SMRZNUTOG OSLIĆA, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno - biotehnološki fakultet, Zagreb
-
48.Vidaček, Sanja; Jakupović, Emira; Janči, Tibor; Drobat, Ekaterina; Rodin, Anja; Marušić, Nives; Medić, Helga; Petrak, Tomislav; Lacković, IgorInfluence of lipid oxidation and protein solubility on bioelectrical properties of fish during frozen storage // 44th WEFTA meeting "Seafood science for a changing demand
Bilbao, Španjolska, 2014. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
49.Janči, Tibor; Ivanda, Mile; Mikac, Lara; Petrak, Tomislav; Marušic, Nives; Medić, Helga; Vidaček, SanjaDetection of histamine in fish by Surface Enhanced Raman Spectroscopy using silver colloid SERS substrates // 44th WEFTA meeting "Seafood science for a changing demand
Bilbao, Španjolska, 2014. (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
50.Marušić Radovčić, Nives, Heleš, Sanja, Vidaček, Sanja, Janči, Tibor, Petrak, Tomislav, Medić, HelgaUdio i stupanj oksidacije masti i sastav masnih kiselina industrijskog i tradicionalnog Baranjskog kulena // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 16 (2014), 238-243 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)