Pregled po CROSBI profilu: Svjetlana Škrabal (CROSBI Profil: 30590, MBZ: 325624)
Pronađeno 58 radova
-
1.Obradović, Valentina; Hodžić, Vanesa; Lasić, Dario; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Zec Zrinušić, SanjaHistamine in fish products on Croatian market // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, (2022), 6; 562-568 (recenziran, članak, stručni)
-
2.Obradović, Valentina; Marčetić, Helena; Svitlica, Brankica; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Mesić, JosipUtjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte "Graševina" u vinogorju Kutjevo // Glasnik zaštite bilja, 45 (2022), 3; 78-84 doi:10.31727/gzb.45.3.10 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Škrabal, Svjetlana; Obradović, Valentina; Marčetić, Helena, Ergović Ravančić, MajaPraćenje proizvodnje čokolade prema mikrobiološkim kriterijima // 13th International Scientific and Profesional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić Jurislav, Šubarić Drago, Jašić Midhat (ur.).
Osijek: Prhrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku i Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli i, 2021. str. 155-155 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
4.Obradović, Valentina; Mesić, Josip; Marčetić, Helena; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Svitlica, BrankicaINFLUENCE OF GRAPE THINNING ON MUST QUALITY OF CHARDONNAY CULTIVAR IN KUTJEVO WINE-HILLS // Agronomski glasnik, 82 (2020), 4; 173-183 doi:10.33128/ag.82.4.2 (domaća recenzija, članak, ostalo)
-
5.Škrabal, Svjetlana; Obradović, Valentina; Marčetić, Helena; Abičić, Maja; Miličević, Borislav; Ergović Ravančić, MajaMonitoring of honey consumption in the area of the city Našice with reference to the health effects of honey consumption // Hrana u zdravlju i bolesti, 9 (2020), 2; 57-62 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Obradović, Valentina; Mesić, Josip; Ergović Ravančić, Maja; Svitlica, Brankica; Marčetić, Helena; Škrabal, SvjetlanaUtjecaj termina berbe i kvasaca na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva vina Graševina // 18. Ružičkini dani “Danas znanost – sutra industrija” / Jukić, Ante ; Ocelić Bulatović, Vesna ; Kučić Grgić, Dajana (ur.).
Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strosssmayera u Osijeku, 2020. str. 116-124 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo) -
7.Obradović, Valentina; Ergović Ravančić, Maja; Marčetić, Helena; Škrabal, SvjetlanaProperties of strawberries puree stored in the freezer // Italian journal of food sciences, 32 (2020), 4; 945-955 doi:10.14674/IJFS.1858 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Marčetić, Helena; Grčić, MarkoRegulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja // 7th International Conference "Valilis Aurea" focus on: Research and Innovation / Katelenić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM Internationan Vienna, 2020. str. 585-591 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.Marčetić, Helena; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Obradović, ValentinaProizvodnja masti i čvaraka iz različitih vrsta svinjskog masnog tkiva // 7th International Conference "vallis Aurea" focus on: Research aand Inovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2020. str. 355-363 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
10.Obradović, Valentina; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Domić, Tajana; Penava, ArianaKakvoća bagremovog meda na tržištu Požeško- slavonske županije // 7th International Conference "Vallis Aurea" focus on: Research and Innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM Internationa Vienna, 2020. str. 489-495 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
11.Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, HelenaVažnost prehrane u ranoj intervenciji kod djece s Down sindromom // 7th International Conference "Vallis aurea" Focus on: Research & Innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Polytechic in Pozega ; DAAAM International Viena, Austria, 2020. str. 221-229 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Drožđek, MelanijaOksidacijska stabilnost maslinovog ulja s dodatkom ulja sjemenki grožđa // 7th International Conference "Vallis Aurea" Focus on: Research & Inovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Polytechic in Pozega ; DAAAM International Viena, Austria, 2020. str. 231-239 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
13.Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Mesić, Josip; Svitlica, Brankica; Marčetić, Helena; Prtenjača, KRešimir; Škrabal, SvjetlanaThe influence of grape seed drying temperature on the quality of grape seed oil // Journal on processing and energy in agriculture, 24 (2020), 1; 22-25 doi:10.5937/jpea24-25509 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
14.Škrabal, Svjetlana; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Jozinović, Antun; Šubarić, DragoEffect of different storage conditions on fat bloom formation in different types of chocolate // Hrana u zdravlju i bolesti, 8 (2019), 2; 97-104 (recenziran, članak, znanstveni)
-
15.Marčetić, Helena; Škrabal, Svjetlana; Obradović, Valentina; Ergović Ravančić, MajaAnaliza otpadne vode u klaonicama // International Conference Water for all: Book of abstracts / Habuda-Stanić, M. (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019. str. 83-83 (ostalo, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
16.Škrabal, SvjetlanaNadzor kakvoće i sigurnost hrane -priručnik za vježbe
Požega: Veleučilište u Požegi, 2018 -
17.Škrabal, SvjetlanaBiokemija - priručnik za vježbe
Požega: Veleučilište u Požegi, 2018 -
18.Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Kolarić, Martina; Stokić, DajanaPraćenje održivosti biljnog ulja s dodatkom prirodnih i sintetskih antioksidanasa // 6th International conference "Vallis Aurea" focus on: research & innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Polytechnic in Pozega, Croatia ; DAAAM Inretnational Vienna, Austria, 2018. str. 0093-0101 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
19.Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Ergović Ravančić, Maja; Obradović, ValentinaUtjecaj biljne masti i uvijeta čuvanja na stabilnost čokolade // 6th International conference "Vallis Aurea" focus on: research & innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Polytechnic in Pozega, Croatia ; DAAAM Inretnational Vienna, Austria, 2018. str. 0379-0387 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
20.Marčetić, Helena; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Obradović, Valentina; Mrkonjić, HrvojeMikrobiološka čistoća zraka i zidnih pločica u zatvorenom dijelu tržnice // 6th international conference "Vallis Aurea" focus on: research & innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Polytechnic in Pozega, Croatia ; DAAAM Inretnational Vienna, Austria, 2018. str. 0225-0233 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
21.Obradović, Valentina; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Marčetić, Helena; Odak, PetraKinetika ekstrakcije polifenola tijekom priprave različitih čajeva // Vallis Aurea – 6th International Conference / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Polytechnic in Pozega, Croatia ; DAAAM Inretnational Vienna, Austria, 2018. str. 295-301 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
22.Obradović, Valentina; Škrabal, Svjetlana; Ergović Ravančić, Maja; Laljek, DraženkaUtjecaj aditiva Servomyces na kakvoću piva // Knjiga sažetaka: 10. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2017. str. 120-120 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, stručni) -
23.Škrabal, Svjetlana; Obradović, Valentina; Ergović Ravančić, Maja; Lovrić, KristinaUtjecaj vremena skladištenja čokoladne mase na promjenu reoloških svojstava čokolade // 5th international conference "Vallis Aurea" focus on: regional development - Proceedings / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi, 2016. str. 473-479 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
24.Obradović, Valentina; Đokić, Kristijan; Ergović Ravančić, Maja; Škrabal, Svjetlana; Kovačić, SenkaIzrada konvekcijske sušnice i njena primjena za sušenje nekih vrsta povrća i gljiva // 5th international conference "Vallis Aurea" focus on: regional development - Proceedings / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi, 2016. str. 361-367 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
25.Miličević, Radoslav; Miličević, Borislav; Ačkar, Đurđica; Škrabal, Svjetlana; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Miličević, DijanaRheological properties of molten chocolate masses during storage – influence of milk components // International Scientific and Professional Conference 15th Ružička Days "Today Science - Tomorrow Industry" Proceedings / Šubarić, Drago ; Jukić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, HDKI, 2015. str. 283-288 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)