Pregled po CROSBI profilu: Ante Lončarić (CROSBI Profil: 30510, MBZ: 327514)
-
1.Jozinović, Antun; Kovač, Mario; Zmaić, Valentina; Klarić, Ilija; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Lončarić, Ante; Jokić, Stela; Vinković, TomislavCharacterization of starch isolated from different potato varieties // VIII International Congress "Engineering, Environment and Materials in Processing Industry“ - Book of Abstracts / Vujadinović, Dragan ; Mirjana, Beribaka (ur.).
Zvornik: University of East Sarajevo, Faculty of Technology, 2023. str. 80-80 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Kajić, Nikolina; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Miličević, Borislav; Lončarić, Ante; Kovač, Mario; Lončarić, ZdenkoThe chemical properties of corn extrudates enriched with agrofortified wheat // 58th Croatian & 18th international symposium on agriculture Book of abstracts / Carović-Stanko, Klaudija ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 201-201 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Antolkovic, Ana Marija; Gotal, Ana-Marija; Viduka, Antonio; Vrtodusic, Rea; Petek, Marko; Karazija, Tomislav; Skendrovic Babojelic, Martina; Satvar, Mihaela; Grgic, Zoran; Loncaric, Ante et al.Hyperspectral imaging in Penicillium spp. infection detection // Acta horticulturae, 1360 (2023), 99-106 doi:10.17660/ActaHortic.2023.1360.13 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Habschied, Kristina; Nišević, Jelena; Krstanović, Vinko; Lončarić, Ante; Valek Lendić, Kristina; Mastanjević, KrešimirFormulation of a Wort-Based Beverage with the Addition of Chokeberry (Aronia melanocarpa) Juice and Mint Essential Oil // Applied sciences (Basel), 13 (2023), 4; 1-10 doi:10.3390/app13042334 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Nikolić, Ivana; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Lončarić, Ante; Petrović, Jovana; Šereš, Zita; Dokić, Ljubca; Šoronja-Simović, DraganaTechnological Characteristics of Wheat-Fiber-Based Fat Mimetics in Combination with Food Additives // Sustainability, 15 (2023), 3; 1887, 13 doi:10.3390/su15031887 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Duvnjak, Jurica; Lončarić, Ante; Brkljačić, Lidija; Šamec, Dunja; Šarčević, Hrvoje; Salopek-Sondi, Branka; Španić, ValentinaMorpho-Physiological and Hormonal Response of Winter Wheat Varieties to Drought Stress at Stem Elongation and Anthesis Stages // Plants, 12 (2023), 3; 418, 21 doi:10.3390/plants12030418 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Tihomir, Moslavac; Matea, Slobođan; Ante, Lončarić; Mario, KovačReološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 24 (2022), 6; 536-546 (recenziran, članak, znanstveni)
-
8.Ana-Marija, Gotal Skoko; Tihomir, Kovač; Goran, Fruk; Antun, Jozinović; Drago, Šubarić; Krunoslav, Aladić; Jurislav, Babić; Ante, LončarićPolyphenol oxidase from Croatian traditional apple varieties and its role in anthocyanins degradation during storage // 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Book of Abstracts / Komes, Draženka (ur.).
Zagreb: Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, Zagreb, Croatia, 2022. str. 207-207 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Ana-Marija, Gotal Skoko; Maria, Celeiro; Aly, Castillo; Marta, Lores; Tihomir, Kovač; Antun, Jozinović; Jurislav, Babić; Martina, Skendrović Babojelić; Ante, LončarićQUANTITATION OF POLYPHENOLS IN CROATIAN TRADITIONAL APPLE VARIETIES // Book of Abstract XXI Scientific Meeting of Spanish Society of Chromatography and Related Techniques SECYTA 2022 / Ana, Agüera López (ur.).
Almeria, 2022. str. 133-133 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Ana-Marija, Gotal Skoko; Maria, Celeiro; Aly, Castillo; Marta, Lores; Martina, Skendrović Babojelić; Leonardo, Vinković; Tihomir, Kovač; Ante, LončarićCroatian traditional apple varieties as a source of bioactive compounds // International Conference 19th Ružička days “TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY” / Jurislav, Babić (ur.).
Osijek i Zagreb, 2022.: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta J. J. Strosssmayera u Osijeku ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2022. str. 29-29 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Širić, FranjoUTJECAJ HRASTOVOG DRVETA NA KVALITETU RAKIJE OD JABUKE, 2022., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
12.Gotal Skoko, Ana-Marija; Šarkanj, Bojan; Lores, Marta; Celeiro, Maria; Skendrović Babojelić, Martina; Kamjenjak, Dragutin; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Kovač, Tihomir; Lončarić, AnteIdentification and Quantification of Polyphenols in Croatian Traditional Apple Varieties // Plants, 11 (2022), 24; 1-16 doi:10.3390/plants11243540 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
13.Kovač, Tihomir; Gotal Skoko, Ana-Marija; Šarkanj, Bojan; Skendrović Babojelić, Martina; Lončarić, AnteThe possibility of modulation of patulin production by polyphenols from traditional Croatian traditional apple varieties within the project HRZZ-UIP-2020-02-8461 // Abstracts of the international symposium Power of Fungi and Mycotoxins in the Midst of Climate Change (PoFMy), held on 16-17 September 2022 at the University North, Koprivnica ; Croatia
Koprivnica, 2022. str. A31-A31 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Šubarić, Domagoj; Karnaš, Maja; Jozinović, Antun; Lončarić, Ante; Rastija, VesnaPropolis kao potencijalni lijek za neurodegenerativne bolesti // Book of abstracts and full papers from seventh congress of beekeeping and bee products - with international participation - Beekeeping and bee products
Sarajevo, Bosna i Hercegovina, 2022. str. 52-52 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Kovač, Mario; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Miličević, Borislav; Lončarić, Ante; Jozinović, AntunPotential of utilization of by-products from potato starch production // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 44-45 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
16.Gotal Skoko, Ana-Marija; Kovač, Tihomir; Jozinović, Antun; Jašić, Midhat; Zdunić, Zvonimir; Lončarić, AntePotencijal tradicionalnih sorti jabuka za dobivanje bioaktivnih tvari // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 309-326 -
17.Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Sundać, Laura; Lončarić, Ante; Miličević, Borislav; Šubarić, DragoPotencijal primjene melase kao vrijednog nusproizvoda iz proizvodnje šećera // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 4. / Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Panjičko, Mario (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 115-137 -
18.Jovanović, Petar; Pajin, Biljana; Lončarić, Ante; Jozinović, Antun; Petrović, Jovana; Fišteš, Aleksandar; Zarić, Danica; Tumbas Šaponjac, Vesna; Ačkar, Đurđica; Lončarević, IvanaWhey as a Carrier Material for Blueberry Bioactive Components: Incorporation in White Chocolate // Sustainability, 14 (2022), 21; 14172, 13 doi:10.3390/su142114172 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
19.Radiković, EmiliOptimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke, 2022., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
20.Španić, Valentina; Šunić, Katarina; Duvnjak, Jurica; Kovač, Tihomir; Lončarić, Ante; Sulyok, Michael; Krska, Rudolf; Babić, Jurislav; Zdunić. ZvonimirFusarium Fungi and Their Metabolites in Winter Wheat Grains // Toxicologymeet 2022 (International meet on toxicology)
online, 2022. str. 1-1 (pozvano predavanje, recenziran, sažetak, ostalo) -
21.Lončarić, Ante; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica; Flanjak, Ivana; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, BorislavThe Effect of Barrique Oak Barrel on the Esters Concentration during Ageing of Cabernet Sauvignon Grape Brandy // 11th Central European Congress on Food and Nutrition: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment: CEFood Congress Book / Raspor, Peter ; Vovk, Irena ; Ovca, Andrej ; Smole Možina, Sonja ; Butinar, Bojan ; Jevšnik, Mojca (ur.).
Ljubljana: European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network, 2022. str. 204-204 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
22.Geber, KristinaPotencijal komercijalnih sorti jabuka ubranih 2021. godine za proizvodnju soka sa smanjenim udjelom patulina, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
23.Lončarić, Ante; Gotal Skoko, Ana-Marija; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Milićevič, Borislav; Jozinović, AntunInnovative solutions to food waste // 3. međunarodni znanstveno-stručni skup: Food industry by-products / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 11-12 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
24.Antolković, Ana Marija; Gotal, Ana Marija; Viduka, Antonio; Vrtodušić, Rea; Petek, Marko; Karažija, Tomislav; Skendrović Babojelić, Martina; Šatvar, Mihaela; Grgić, Zoran; Lončarić, Ante et al.Hyperspectral imaging in Penicillium spp. infection detection // 31st International Horticultural Congress (IHC2022)
Angers, Francuska, 2022. (poster, međunarodna recenzija, neobjavljeni rad, znanstveni) -
25.Gotal Skoko, Ana-MArija; Kovač, Tihomir; Tomac, Ivana; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Miličević, Borislav; Šubarić, Drago; Lončarić, AnteStrategy for the mitigation of patulin contamination in fresh apples: Penicilium expansum resistant apple cultivars // 26th International Congress of Chemical and Process Engineering
Prag, Češka Republika, 2022. P1.15, 1 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
26.Lončarić, Ante; Gotal Skoko, Ana-Marija; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Barišić, Veronika; Ačkar, Đurđica; Miličević, BorislavPolyphenolic profile of organically grown traditional apple cultivars // 57th CROATIAN AND 17th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON AGRICULTURE / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 302-302 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
27.Gotal Skoko, Ana-Marija; Kovač, Tihomir; Geber, Kristina; Gavran, Sunčana; Flanjak, Ivana; Lončarić, AnteThe perspective of Croatian old apple cultivars for juice production // 57th CROATIAN AND 17th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON AGRICULTURE Book of abstracts / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 283-283 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
28.Duvnjak, Jurica; Šunić, Katarina; Lončarić, Ante; Brkljačić, Lidija; Šamec, Dunja; Salopek Sondi, Branka; Španić, ValentinaUčinak osmotskog stresa na rast biljaka i hormone u klijancima ozime pšenice // 57. hrvatski i 17. međunarodni simpozij agronoma : zbornik radova = 57th Croatian and 17th International Symposium on Agriculture : proceedings / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 130-130 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
29.Gavran, SunčanaPotencijal tradicionalnih sorti jabuka ubranih 2021. Godine za proizvodnju soka sa jabuke smanjenim udjelom patulina, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
30.Gotal Skoko, Ana-Marija; Vilić, Ružica; Kovač, Marija; Nevistić, Ante; Šarkanj, Bojan; Lores, Marta; Celeiro, Maria; Skendrović Babojelić, Martina; Kovač, Tihomir; Lončarić, AnteOccurrence of Patulin and Polyphenol Profile of Croatian Traditional and Conventional Apple Cultivars during Storage // Foods, 11 (2022), 13; 1912, 15 doi:10.3390/foods11131912 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
31.Gotal Skoko, Ana-Marija; Šarkanj, Bojan; Kovač, Marija; Lončarić, Ante; Kovač, TihomirPatulin Biosynthesis Pathway - An Overview // 7th Croatian Congress of Microbiology with International Participation Book of Abstracts / Sviličić Petrić, Ines ; Leboš Pavunc ; Andreja ; Šantić, Marina ; Kifer, Domagoj (ur.).
Sveti Martin na Muri: Croatian Microbiological Society, 2022. str. 61-61 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
32.Kovač, Tihomir; Marček, Tihana; Jokić, Stela; Šarkanj, Bojan; Borišev, Ivana; Djordjevic, Aleksandar; Ižaković, Maja, Jukić, Katarina; Lončarić, Ante; Ksrka, Tamara; Sulyok, Michael; Krska, RudolfFullerol C60(OH)24 Nanoparticles Interaction with Aspergillus flavus NRRL 3251 During Growth on Wheat (Triticum aestivum L.) // 7th Croatian Congress of Microbiology with International Participation Book of Abstracts / Sviličić Petrić, Ines ; Leboš Pavunc ; Andreja ; Šantić, Marina ; Kifer, Domagoj (ur.).
Sveti Martin na Muri: Croatian Microbiological Society, 2022. str. 57-58 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
33.Lončarić, Ante; Patljak, Mićo: Blažević, Ante; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Pichler, Anita; Flanjak, Ivana; Kujundžić, Toni; Miličević, BorislavChanges in Volatile Compounds during Grape Brandy Production from ‘Cabernet Sauvignon’ and ‘Syrah’ Grape Varieties // Processes, 10 (2022), 1-13 doi:10.3390/pr10050988 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
34.Vrtodušić, Rea; Antolković, Ana Marija; Viduka, Antonio; Fruk, Goran; Karažija, Tomislav; Šatvar, Vrbančić, Mihaela; Petek, Marko; Šarkanj, Bojan; Kovač, Tihomir; Gotal, Ana- Marija et al.Potencijal primjene RGB kamera u nasadu jabuke // 16th Serbian congres of fruit and grapevine producers with internacional participation / Prof. dr Keserović, Zoran (ur.).
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu Poljoprivredni fakultet, 2022. str. 166-167 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
35.Gotal Skoko, Ana-Marija; Kovač, Tihomir; Lončarić, AnteTraditional apple cultivars polyphenolic profile analysis and their resistance to infection by Penicillium expansum // XIV Meeting of Young Chemical Engineers / Žižek, Krunoslav ; Katančić, Zvonimir ; Kovačić, Marin (ur.).
Zagreb, 2022. str. 39-39 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
36.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Lončarić, Ante; Pichler, Anita; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaValorisation of cocoa shell: Impact of high voltage electrical discharge and drying technology on properties of cocoa shell // Journal of food processing and preservation, 46 (2022), 3; e16308, 13 doi:10.1111/jfpp.16308 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
37.Lončarić, Ante; Kovač, Tihomir; Gotal, Ana-Marija; Celeiro, Maria; Lores, MartaCroatian traditional apple cultivars: why are they more resistant to plant diseases? // 2nd International Electronic Conference on Foods "Future Foods and Food Technologies for a Sustainable World" (Foods 2021)
Basel, Švicarska: MDPI Books, 2021. doi:10.3390/Foods2021-10917 (poster, međunarodna recenzija, neobjavljeni rad, znanstveni) -
38.Gotal, Ana-Marija; Kovač, Tihomir; Lončarić, AntePolyphenols of Traditional Apple Varieties - The Overview // Croatian journal of food science and technology, 13 (2021), 2; 277-290 doi:10.17508/CJFST.2022.13.2.17 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
39.Šubarić, Domagoj; Jozinović, Antun; Karnaš, Maja; Rastija, Vesna; Lončarić, AnteModern methods of detection of adulterated honey, 2021. (ostalo).
-
40.Španić, Valentina; Šunić, Katarina; Kovač, Tihomir; Lončarić, Ante; Sulyok, Michael; Krska, Rudolf; Babić, Jurislav; Drezner, GeorgVažnost sorti otpornih na fusarium uzimajući u obzir prisutnost fungalnih metabolita // Zbornik sažetaka 14. međunarodnog kongresa Oplemenjivanje bilja, sjemenarstvo i rasadničartsvo i 8. Regionalni dani sjemenara / Dugalić, Ivana ; Haramija, Josip (ur.).
Zadar, Hrvatska: Hrvatsko agronomsko društvo, 2021. str. 53-54 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
41.Šunić, Katarina; Kovač, Tihomir; Lončarić, Ante; Babić, Jurislav; Sulyok, Michael; Krska, Rudolf; Drezner, Georg; Španić, ValentinaFusarium Secondary Metabolite Content in Naturally Produced and Artificially Provoked FHB Pressure in Winter Wheat // Agronomy, 11 (2021), 2239, 19 doi:10.3390/agronomy11112239 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
42.Skendrović Babojelić, Martina; Fruk, Goran; Vrtodušić, Rea; Antolković, Ana-Marija; Šarkanj, Bojan; Kovač, Tihomir; Gotal, Ana-Marija; Jakobek, Lidija; Lončarić, AnteUtjecaj klimatskih promjena na uzgoj voćaka i kakvoću plodova voća // Book of abstracts of 1st international conference: Food & Climate Change / Šamec, Dunja ; Šarkanj, Bojan ; Ines, Sviličić Petrić (ur.).
Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2021. str. 42-42 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
43.Šarkanj, Bojan; Martina, Skendrović Babojelić; Goran, Fruk; Tihomir, Kovač; Ana-Marija, Gotal; Ante, LončarićHow to kill Snow White and the Seven Dwarfs, and the Prince // Book of abstracts of 1st international conference: Food & Climate Change / Šamec, Dunja ; Šarkanj, Bojan ; Ines, Sviličić Petrić (ur.).
Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2021. str. 17-17 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
44.Patljak, MićoMogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa 'Syrah', 2021., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
45.Blažević, AnteMogućnost proizvodnje vinskog destilata od sorte grožđa cabernet sauvignon, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
46.Marček, Tihana; Kovač, Tihomir; Jukić, Katarina; Lončarić, Ante; Ižaković, MajaApplication of High Voltage Electrical Discharge Treatment to Improve Wheat Germination and Early Growth under Drought and Salinity Conditions // Plants, 10 (2021), 10; 2137, 21 doi:10.3390/plants10102137 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
47.Vilić, RužicaOtpornosti tradicionalnih hrvatskih sorti jabuka na kontaminaciju s plijesni Penicillium expansum i patulinom tijekom skladištenja, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
48.Lončarić, Ante; Šarkanj, Bojan; Gotal, Ana- Marija; Kovač, Marija; Nevistić, Ante; Fruk, Goran; Skendrović Babojelić, Martina; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Kovač, TihomirPenicillium expansum Impact and Patulin Accumulation on Conventional and Traditional Apple Cultivars // Toxins, 13 (2021), 10; 703, 13 doi:10.3390/toxins13100703 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
49.Kolaković, AnaStrategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
50.Jozinović, Antun; Lončarić, Ante; Herceg, Kristina; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Kovač, Mario; Miličević, BorislavAcetylation of potato starch in combination with high voltage electric discharge and pulsed electric field // VII International Congress "Engineering, Environment and Materials in Processing Industry“ - Book of Abstracts / Gligorić, Miladin ; Vujadinović, Dragan ; Mirjana, Beribaka (ur.).
Zvornik: University of East Sarajevo, Faculty of Technology, 2021. str. 52-52 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
51.Jozinović, Antun; Romić, Mirjana; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Lončarić, Ante; Guberac, Vlado; Zdunić, Zvonimir; Jambrović, Antun; Miličević, BorislavEffect of the moisture content on the properties of extruded flours of different corn hybrids // 56th Croatian & 16th international symposium on agriculture Book of abstracts / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.).
Vodice: Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. str. 180-181 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
52.Sunic, Katarina; Kovac, Tihomir; Loncaric, Ante; Babic, Jurislav; Sulyok, Michael; Krska, Rudolf; Drezner, Georg; Spanic, ValentinaOccurrence of deoxynivalenol and culmorin and their derivatives at two different locations in naturally and FHB-inoculated plants and their possible role in disease severity // 21st general congress Eucarpia Breeding: The key to innovative solutions
Rotterdam, Nizozemska, 2021. str. 1-1 (poster, međunarodna recenzija, neobjavljeni rad, znanstveni) -
53.Gotal, Ana-Marija; Mihaljević Žulj, Marin; Fruk, Goran; Tomac, Ivana; Skendrović Babojelić, Martina; Kovač, Marija; Ante, Nevestić; Šarkanj, Bojan; Kovač, Tihomir; Lončarić, AnteThe resistance of croatian traditional apple cultivars to P. expansum and subsequent production of patulin // Book of abstracts 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 65-65 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
54.Flanjak, Ivana; Gotal, Ana-Marija; Vilić, Ružica; Kovač, Tihomir; Lončarić, AnteValidation of HPLC-PDA method for determination of polyphenol profile of Croatian traditional apple cultivars // Book of abstracts 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 125-125 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
55.Jozinović, Antun; Lončarić, Ante; Kovačević, Nikolina; Gryszkin, Artur; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Kovač, Mario; Miličević, BorislavInfluence of high voltage electrical discharge and pulsed electric field on the acetylation of annealed potato starch // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 120-120 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
56.Lončarić, Ante; Fruk, Goran; Jozinović, Antun; Kovač, Mario; Kovač TihomirPotential biological activity of Croatian traditional apple cultivar by-products // 2nd International Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Miličević, Borislav (ur.).
Osijek, 2021. str. 17-18 (pozvano predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
57.Jašić, Midhat; Galali, Yaseen; Šubarić, Drago; Lončarić, Ante; Jozinović, Antun; Miličević, BorislavBiološki aktivne komponente u nusproizvodima prehrambene industrije // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3. / Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi, 2021. str. 25-56 -
58.Kovač, Tihomir; Marček, Tihana; Šarkanj, Bojan; Borišev, Ivana; Ižaković, Maja; Jukić, Katarina; Lončarić, Ante; Krska, Tamara; Sulyok, Michael; Krska, RudolfFullerol C60(OH)24 Nanoparticles and Drought Impact on Wheat (Triticum aestivum L.) during Growth and Infection with Aspergillus flavus // Journal of fungi, 7 (2021), 3; 236, 16 doi:10.3390/jof7030236 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
59.Tot, NikolinaStabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
60.Mutić, JelenaStabilizacija pileće masti sa antioksidansima, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
61.Španić, Valentina; Ćosić, Josipa; Vuković, Rosemary; Katanić, Zorana; Štolfa Čamagajevac, Ivna; Vuković, Ana; Begović, Lidija; Mlinarić, Selma; Kovač, Tihomir; Lončarić, Ante et al.New winter wheat varieties during different climate challenges, 2020. (recenziran, ostalo).
-
62.Antunović, MartinaUtjecaj nanočestica fulerenola na sekundarni metabolizam plijesni Aspergillus flavus tijekom uzgoja uz izloženost VIS svjetlu, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
63.Lončarić, Ante; Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Babić, JurislavApplication of 2-D NMR technique for characterisation of polyphenols from plant materials // Book of abstracts XIII conference of chemists, technologists and environmentalists of Republic of Srpska / Malinović, Borislav (ur.).
Banja Luka: University in Banjaluka, Faculty of Technology, 2020. str. 49-49 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
64.Šubarić, Domagoj; Jozinović, Antun; Rastija, Vesna; Lončarić, AnteSuvremene metode detekcije patvorenog meda // Zbornik sažetaka i radova sa petog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima - sa međunarodnim učešćem - Pčelarstvo i pčelinji proizvodi / Jašić, Midhat ; Ačkar, Đurđica (ur.).
Tuzla, 2020. str. 26-27 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
65.Barišić, Veronika; Lončarić, Ante; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Jokić, Stela; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Ačkar, ĐurđicaStability of chocolates enriched with cocoa shell during storage // 1st International Electronic Conference on Food Science and Functional Foods
Basel, Švicarska, 2020. 034455, 1 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
66.Herceg, KristinaUtjecaj visokonaponskog električnog pražnjenja i pulsirajućeg električnog polja na acetiliranje nativnog krumpirovog škroba, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
67.Lončarić, Ante; Celeiro, Maria; Jozinović, Antun; Jelinić, Josip; Kovač, Tihomir; Jokić, Stela; Babić, Jurislav; Moslavac, Tihomir; Zavadlav, Sandra; Lores, MartaGreen Extraction Methods for Extraction ofPolyphenolic Compounds from Blueberry Pomace // Foods, 9 (2020), 11; 1521, 22 doi:10.3390/foods9111521 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
68.Lončarić, Ante; Aladić, Krunoslav; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Jašić, Midhat; Jukan, Ajla; Šubarić, DragoTotal phenol content and antioxidant activity of damask rose leafs (Rosa damascene mill L.) hydrosol // Zbornik radova sa simpozija magistara farmacije Tuzlanskog kantona sedmi simpozij: „Pomoćna ljekovita sredstva i dodaci prehrani“ / Aščerić, Mensura (ur.).
Tuzla: KOMORA MAGISTARA FARMACIJE TUZLANSKOG KANTONA, 2020. str. 10-11 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
69.Gudelj, VeronikaUtjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
70.Jozinović, Antun; Ačkar, Đurđica; Lončarić, Ante; Barišić, Veronika; Jokić, Stela; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Šubarić, DragoChallenges Facing the Food Industry // Engineering power : bulletin of the Croatian Academy of Engineering, 15 (2020), 3; 2-6 (podatak o recenziji nije dostupan, pregledni rad, znanstveni)
-
71.Gotal, Ana-MarijaEkstrakcija bioaktivnih komponenti iz duhanskog otpada primjenom pulsirajućeg električnog polja, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
72.Lončarić, Ante; Aladić, Krunoslav; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Jašić, Midhat; Jukan, Ajla; Šubarić, DragoAntioxidant activity and volatile profile of damask rose hydrosol (Rosa damascena Mill.) // Proceedings of the 7th International Conference "Vallis Aurea" Focus on: Research & Innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega : Beč: Polytechnic in Požega, Croatia & DAAAM International Vienna, 2020. str. 345-353 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
73.Lončarić, Ante; Marček, Tihana; Šubarić, Domagoj; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Sinković, Karmen; Šubarić, Drago; Ačkar, ĐurđicaComparative evaluation of bioactive compounds and volatile profile of white cabbages // Molecules, 25 (2020), 16; 3696, 13 doi:10.3390/molecules25163696 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
74.Zięba, Tomasz; Solińska, Dominika; Kapelko- Żeberska, Małgorzata; Gryszkin, Artur; Babić, Jurislav; Ačkar, Đurđica; Hernández, Francisca; Lončarić, Ante; Šubarić, Domagoj; Jozinović, AntunProperties of potato starch roasted with apple distillery wastewater // Polymers, 12 (2020), 8; 1668, 15 doi:10.3390/polym12081668 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
75.Fišer, DoroteaSastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
76.Lončarić Ante; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Skendrović Babojelić, Martina; Kovač, Tihomir; Lores, MartaMogućnost korištenja metode disperzije matrice na čvrstoj fazi za ekstrakciju polifenola iz nusproizvoda prerade tradicionalnih sorti jabuka // Book of Abstracts FOOD INDUSTRY BY-PRODUCT / Ačkar, Đurđica (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020. str. 7-8 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
77.Jelinić JosipPrimjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice, 2020., diplomski rad, Prehambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
78.Kovač, Tihomir; Šarkanj, Bojan; Borišev, Ivana; Djordjevic, Aleksandar; Jović, Danica; Lončarić, Ante; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Krska, Tamara; Ganghl, Johann et al.Fullerol C60(OH)24 Nanoparticles Affect Secondary Metabolite Profile of Important Foodborne Mycotoxigenic Fungi In Vitro // Toxins, 12 (2020), 4; 213, 16 doi:10.3390/toxins12040213 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
79.Lončarić, Ante; Jozinović, Antun; Kovač, Tihomir; Kojić, Nebojša; Babić, Jurislav; Šubarić, DragoHigh Voltage Electrical Discharges and Ultrasound- Assisted Extraction of Phenolics from Indigenous Fungus-Resistant Grape By-Product // Polish journal of food and nutrition sciences, 70 (2020), 2; 101-111 doi:10.31883/pjfns/117716 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
80.Habschied, Kristina; Lončarić, Ante; Mastanjević, KrešimirScreening of Polyphenols and Antioxidative Activity in Industrial Beers // Foods, 9 (2020), 2; 238, 8 doi:10.3390/foods9020238 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
81.Lončarić, Ante; Matanović, Katarina; Ferrer, Perla; Kovač, Tihomir; Šarkanj, Bojan; Skendrović Babojelić, Martina; Lores, MartaPeel of Traditional Apple Varieties as a Great Source of Bioactive Compounds: Extraction by Micro-Matrix Solid-Phase Dispersion // Foods, 9 (2020), 1; 80, 18 doi:10.3390/foods9010080 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
82.Kovač, Tihomir; Borišev, Ivana; Kovač, Marija; Lončarić, Ante; Čačić Kenjerić, Frane; Djordjevic, Aleksandar; Strelec, Ivica; Ezekiel, Chibundu N.; Sulyok, Michael; Krska, Rudolf; Šarkanj, BojanImpact of fullerol C60(OH)24 nanoparticles on the production of emerging toxins by Aspergillus flavus // Scientific reports, 10 (2020), 1; 725, 10 doi:10.1038/s41598-020-57706-3 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
83.Lončarić, Ante; Miličević, Borislav; Šubarić, Drago; Jozinović, AntunMogućnost primjene nusproizvoda prerade jabuka u prehrambenoj industriji // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije – Knjiga 2. / Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019. str. 83-100 -
84.Blanka Bilić Rajs, Dušanka M. Milojković Opsenica, Ante Lončarić, Antun Jozinović, Drago Šubarić, Ivana Flanjak, Ljiljana PrimoracApplication of Stable Carbon Isotope Ratio (13C/12C) in Detection of Honey Adulteration // Zbornik sažetaka i radova sa četvrtog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima- sa međunarodnim učešćem-PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Sarajevo: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do zdravlja“ Tuzla, BiH ; Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. str. 24-24 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
85.Lončarić, Ante; Ferrer, Perla; Matanović, Katarina; Kovač, Tihomir; Lores, MartaEffect of experimental parameters in the matrix solid‐phase dispersion extraction on the individual polyphenols from apple peel // Book of Abstracts 1st Iberian Meetong in Separation Sceinces & Mass Spectrometry / Lores Aguín, Marta ; García Jares, Carmen ; Celeiro Montero, María ; Ferrer Espinilla, Perla (ur.).
Santiago de Compostela, 2019. str. 213-213 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
86.Lončarić, Ante; Celeiro, María; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Lores, MartaExtraction of chlorogenic acid from blueberry pomace using novel extraction technologies // Book of Abstracts 1st Iberian Meetong in Separation Sceinces & Mass Spectrometry / Lores Aguín, Marta ; García Jares, Carmen ; Celeiro Montero, María ; Ferrer Espinilla, Perla (ur.).
Santiago de Compostela, 2019. str. 199-199 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
87.Kovač, Tihomir; Kovač, Marija; Nevistić, Ante; Crkvenac, Maja; Fruk, Goran; Skenderović Babojelić, Martina; Babić, Jurislav; Šarkanj, Bojan; Lončarić, AnteScreening of pesticide content in a traditional apple cultivars from Croatian market // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 101-101 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
88.Šubarić, Drago; Jozinović, Antun; Lončarić, Ante; Babić, Jurislav; Marček, Tihana; Hefer, Hrvoje; Sinković, Karmen; Miličević, Borislav; Rašić, Juraj; Đugum, Jelena; Ačkar, ĐurđicaZaštita naziva čepinskog kupusa // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 169-169 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
89.Lončarić, Ante; Kovač, Tihomir; Blažević, Ante; Lončarić, Zdenko; Babić, JurislavInfluence of blanching time on physical properties and PPO activity of biofortified potato // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 161-161 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
90.Lončarić, Ante; Ferrer, Perla; Kovač, Tihomir; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Celeiro, María; Lores, MartaLC-(HESI)-MS/MS study of polyphenolic profile of peel of ‘Bobovac’ - a traditional apple cultivar from Croatia // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019. str. 131-131 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
91.Zięba, Tomasz; Solińska, Dominika; Kapelko- Żeberska, Małgorzata; Gryszkin, Artur; Ačkar, Đurđica; Lončarić, Ante; Babić, Jurislav; Jozinović, AntunProduction of resistant starch through retrograded starch roasting with apple distillery wastewater // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019. str. 122-122 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
92.Barišić, Veronika; Flanjak, Ivana; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Lončarić, Ante; Doko, Kristina; Fišer, Dorotea; Ačkar, ĐurđicaFatty acid composition of different chocolate types // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 119-119 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
93.Lončarić, Ante; Celeiro, María; Jozinović, Antun; Kovač, Tihomir; Jokić, Stela; Babić, Jurislav; Ferrer, Perla; Lores, Marta; Kojić, Nebojša; Šubarić, DragoInfluence of Electrotechnologies on the Recovery of Polyphenols from Blueberry By-product // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek : Tuzla: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 67-67 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
94.Bilić, MonikaAntioksidativna aktivnost i polifenolni profil različitih tipova piva pakiranih u smeđu staklenu ambalažu, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
95.Blažević, AnteUtjecaj vremena blanširanja na fizikalna svojstva i aktivnost polifenol oksidaze biofortificiranog krumpira, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
96.Crkvenac, MajaIspitivanje otpornosti tradicionalnih sorti jabuka na zarazu s plijesni Penicillium expansum, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet osijek, Osijek
-
97.10th International Congress Flour – Bread ’19/ 12th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno – Kruh ’19 Book of Abstracts / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica ; Lončarić, Ante (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019 (zbornik)
-
98.Lončarić, Ante; Skendrović Babojelić, Martina; Kovač, Tihomir; Šarkanj, BojanPomological properties and polyphenol content of conventional and traditional apple cultivars from Croatia // Hrana u zdravlju i bolesti, 8 (2019), 1; 19-24 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
99.Kovač, Tihomir; Stuburić, Matea; Crevar, Biljana; Kovač, Marija; Nevistić, Ante; Lončarić, Ante; Šarkanj, BojanDisruption of Aspergillus flavus cells: a bead mill homogenization method // Hrana u zdravlju i bolesti, 8 (2019), 1; 13-18 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
100.Lončarić, Ante; Kovač, Tihomir; Crevar, Biljana; Šarkanj, BojanOccupational exposure of farmers and food processing workers to fungi and mycotoxins // 10th International Congress “Flour-Bread ’19”/ 12th Croatian Congress of Cereal Technologists “Brašno-Kruh ’19.” Book of Abstracts / Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra ; Strelec, Ivica ; Lončarić, Ante (ur.).
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. str. 102-102 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)